Pigg tjej

Godmorgon!

Uppe med tuppen, nä kanske inte med nästan. Hoppade upp ur sängen vid halv åtta, glad och pigg. Även om ja är ledig och kan sova ur länge som helst, men ja klagar inte. Drog på mig träningskläderna och tog mig en PW på en timma, träffa även på bellan som jobbade. Så nu sitter ja och käkar min kära gröt som pappa har tvingat mig att göra varje morgon, så det är bara att lyda order. Tända ljus och madicken på tv med, fin morgon. Har även hunnit slänga i två maskiner tvätt så mammsen blir glad.

Senare eller om en stund drar ja mig mot sportlife för ett indoor pass klockan tolv, taggad tjej. Ska sedan hälsa på syster och få låna kläder och hjälpa henne med iphonen hon köpt, hur nu de ska gå. Jag är ju inte expert på de.

Har även fått beställt både klipp/färg tid och tid att göra naglar innan hallooween, eller hur det stavas. 

Hoppas ni får en fin dag, verkar ju inte ösa ner regn idag iaf! :)


/ jessan

Att en sån liten sak kan betyda så mycket

Hej igen!

I morse fick jag allt städat och även slängt lite kläder och skit, så det var skönt. Efter det blev de frulle. Började koka gröten utan vatten, smart tjej tycker jag. Åkte sedan in till sportlife vid halv elva och spenderade två timmar där, gott. Efter de åkte ja och hälsa på bellan, så satt och tjöta en stund :) Vid tre mötte vi upp plate och marre, för present handling. Sen en sväng till city cross och vickan innan det bar hemåt. Så nu har ja precis ätit eller det har ja gjort en timma nu. Har man cp mage så har man, då hinner man iaf njuta heheh. Men nu är de 90210 som gäller.

I kväll blir de bara tv mys, kanske tar en promenad eller nått senare får se vad ja känner för. Men ni får ha en mysig kväll iaf! PUSS

/ jessan

Godmorgon

Gillar att vakna tidigt, men inte redan vid halv sex då ja inte kan somna om igen. Vet inte vad det är med mig, orolig tjej eller nått så har legat och kollat lite SATC. Men nu fick jag ett sånt där städ ryck, inte helt normalt halv åtta på morgonen kanske?! Men man får ja ta vara på de tillfällerna. Så ska strax dra i gång och städa mitt rum, och ta fram varje ljus jag hittar så det blir lite mysigare. Speciellt nu när vädret suger pung på utsidan. Jag vill inte gå utanför dörrren.

Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, hörs säkert senare. Ha en bra dag!





/ jessan

Tisdag

Godkväll!

Idag har ja haft en lugn och go dag, inget jobb idag vågade inte chansa eftersom magen var helt fuck i går. Magen är idag faktiskt lite bättre, första dagen på hundra år känns de som haha. Så ja hoppas inom några dagar att den äckliga magkatarren är borta.

Så vad har ja haft för mig idag. Vaknade först halv sex, mindre kul. Men låg och kollade lite SATC innan jag somnade om två timmar ungefär. Gick sedan upp strax efter nio och åkte in och träna två timmar, vet inte vad min energi kom ifrån men den fanns. Åkte sedan hem och duscha, åt frulle innan ja åkte till kungälv igen. Kollade snabbt i en affär innan ja gick bort till sandris där hon och syster var, så tjöta där en stund. Efter de blev de en sväng till maxi innan ja drog till sportlife igen och gick på bandet en timma. Sen bar det hemåt för mat och deg i soffan och här har jag blivit fast. Sitter bänkad framför tv:n med datan i knät, fan jag är nog en av de största data töntarna. Skärpning jessica!

Just de beställde även lite saker från HM förut, himla kul. Hoppas det passar bara, aja det märker vi!

Nog tjötat, nu blir de té mys! PUSS

/ jessan

Fuck magkatarr

Redan söndag kväll, en helg går fort alldelese för fort tyvärr. Men har iaf haft en förbannat bra och mysig helg. Tacomys i fredags hemma med familjen. I går var det sportlifes tjejdag som sagt, himla kul. Så positiva och glada människor överallt. Det började vid nio allting och fem timmar senare var jag slut tjej efter tre grymma pass. Men det var det värt. Fick även en sport BH och träningsjacka av pappsen, nöjd tjej. Åkte hem och åt och också innan jag drog mig mot kungälv för bowling vid sju tiden med massa goa brudar. Bowlingen gick vell sådär kanske, men kul var de och det är huvudsaken. Några gick sedan hem till emma och några hem till plate. Jag gick med hem till plate där det blev vin( cola för mig, heh) , spel och gött snack innan vi åkte ner till kungälv och drog en utgång. Himla kul vare! Stannade till halv två ungefär innan min kropp sa i från och ville hem, så var hemma vid två tiden och däcka nog ganska så fort.

Idag var det jobba som gällde vid halv elva. Jobb för första dagen på två veckor, kändes helt okej faktiskt. Ska även jobba i morgon, men det ska nog gå bra. Annars har jag inte gjort något vettigt idag, har sån magkatarr så jag tror jag avlider snart. Min mage är så stor så att jag tror jag har 16 ballonger i magen, ingen bra dag idag så att säga. Men nu ska sluta skriva så ni inte får höra på allt för mycket gnäll.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag haft! PUSS

/ jessan

Fina fredag

Goddagens!

Vaknade redan vid åtta i morse, mindre pigg tjej men kunde inte somna om. Så kollade lite på SATC innan jag kämpade mig upp ur sängen för jag skulle vara hos läkarn vid tio. Det gick bra, han var bättre än det andra nötet jag har haft innan. Så nu är det bara att kämpa vidare så att säga. Efter att ha vart där drog ja en sväng till city cross innan ja åkte hem och åt mys frukost framför tv:n, och där har jag blivit fast. Humöret är på noll typ.

Funderar på att ta en promenad iaf i det goa vädret, jag har faktiskt börjat gilla hösten lite eller iaf när det är sånt här väder. Ganska mysigt faktiskt. Regnet och blåsten kan ju fortsätta att hålla sig borta.

Ingen träning idag iaf, eller jag måste vila eftersom jag ska vara på sportlife hela dagen i mon då det är tjejdag. Ska bli himla kul, så får vila så att kroppen orkar med ett antal pass i mon! :)

Senare vid fem ska jag i väg en sväng och efter det blir de tacomys med hela familjen eftersom syster kommer hem! :) Ha en mysig fredag goingar!

/ jessan

Fin onsdag

Haft en väldigt bra dag idag. Klockan ringde vid sex tiden i morse, hoppade upp och slängde på mig träningskläderna och drog mig mot sportlife. Där blev det rygg, indoor och crosstrainen. Åt frukost också innan jag åkte till erik där jag skulle vara vid elva. Han är så grym så det är sjukt, fick sån energi när jag hade vart där och den har ännu inte försvunnit. Efter jag vart där iaf åkte ja till kungälv och fika med syster och malin och några till, himla mys att bara sitter och tjöta. Drog sedan en promenad i fontin, innan ja handla och sedan åkte hem och åt. Var hemma en stund innan ja åkte mot kungälv igen och tog en kvällspromenad med bellan och erre :) Mys! Så idag har jag banne mig gått, men jag klagar inte.

Men nu sitter jag bara i soffan och försöker varva ner, haha. Får lägga mig och kolla på någon film eller nått innan SATC börjar. Nej, nog tjötat. Hoppas ni har haft en bra dag!

/ jessan

Spyfluga

Ja, i går när jag precis skulle lägga mig började ja må illa som bara den kände mig hel knäpp. Så fick gå upp och spy som en gris, fatta ingenting?! Rädd att jag hade fått magsjuka, men har inte fått upp något mer så det är himla skönt. Men mår illa och känner mig hel knäpp, men har ändå fått i mig mat så det är la bra det. Pappa berättade varför, så får la lita på honom. Så får trycka i mig mat som en dåre idag eftersom ja typ inte åt något i går. Tänkte för alla som undra, hehhe.

Vaknade vid åtta i morse iaf, kunde inte somna om så låg och kolla på tv lite innan ja åkte in och träna. Så kom bara en för en stund sen. Så sitter och degar framför denna satans maskin. Men ska nog dra mig in mot kungälv om en stund och möta syster, så ska vi fixa lite saker. Kanske blir en promenad i fontin med när det ändå är så gött väder.


Hoppas ni får en bra tisdag!

/ jessan

Go måndag!

Godkväll!

Det blev ändrade planer idag, det gillas. Efter jag ätit frulle som fråga bellan om jag ville med på en roadtrip till Ikea också, så vi drog oss till ikea och drömde oss bort. Bellan fick köpt lite saker till sin nya lägenhet och jag bara går och längtar efter att få ett besked så jag med kan gå loss där. Hoppas det blir snart. Åkte sedan en sväng till media markt, skopunkten och blåvitt affären innan vid drog oss till backaplan och fika hos plate och erre! :) Himla tajming att dom hade rast när vi kom med!

Jag drog sedan och träna, blev fast på sportlife ett jädrans tag. Hade energi så det räckte och blev över. Åkte sedan hem och åt, tacos bangar man la aldrig. Sedan har jag vart fast här i soffan framför tv:n, och nu väntar ja på att SATC ska börja.

Har haft en hel go måndag iaf. Jag har de bästa och goaste vännerna och människorna omkring mig, verkligen! ♥
Sov så gott goingar!




/ jessan

Godmorgon

Godmorgon!

Vaknade runt tio tiden idag, riktigt skönt. Har börjat sova ordentligt för det mesta nu även om det finns en anledning är det jädrans gött. Har precis ätit frukost nu och sitter och kollar på sjunde himlen.

Ska om en timma eller nått åka in och träna, känner mig lite piggare i kroppen idag så det är gött. För i går låg ja verkligen i sängen hela dagen förutom när ja var inne och handla, kommer inte ihåg när ja gjorde det sist. Det behövs ibland, men satan vad rastlös man blir.

Nej nu har jag inte mycket mer att skriva förutom att ja skulle vilja vinna på lotto eller något. Ha en bra måndag!

/ jessan

Söndag

Det var inte i går ja skrev här precis, men tänkte börja igen eller försöka igen. Faktiskt gött att skriva av sig ibland. Men måste ragga upp någon som kan hjälpa till med en bloggdesign, så det blir lite roligare änna. Så säg till om du är frivillig.

Just nu ligger jag nerbäddad i mammas och pappas säng med så mycket kläder det går på kroppen och femhundra täcken och kollar på tv. Pappa hade inte satt på värmen innan dom åkte i helgen, så det har vart ap kallt i hela huset. Men nu är han hemma och har fått på värmen och tack för det, annars hade ja flyttat. Men nu känner man att hösten har kommit i alla fall, cp kallt ute hela tiden. Kände i natt att man inte riktigt hade vant sig vid denna kyla, för fyfan.

På tal om gårdagen så började dagen med träning och efter de solning på sportlife innan ja åkte hem och tog det lungt resten av eftermiddagen. Senare på kvällen drog ja mig mot jörlanda till amanda&niclas där massa goingar var, så där spenderades några timmar med gött snack innan vi drog en utgång i kära kungälv. Himla kul, träffa goingar man inte sett på ett tag! Åkte hem vid halv tre tiden, körde först hem vickan innan ja åkte hem och däcka direkt. Fin kväll!

Idag är jag död tjej delux, känner mig bakfull och helt slut i kroppen. Orkar knappt gå upp på toa, men ändå rastlös som bara den. As jobbigt tycker jag. Borde städa mitt rum och packa upp mitt liv sen jag har flyttat hem, men det känns för jobbigt. Får se om jag lyckas få gjort något vettigt.

Vi hörs kanske senare, ha en bra söndag!



/jessan

RSS 2.0