måndag

fan det var inte de här jag ville, det var inte såhär de skulle bli. Vill bara ta en paus från de mesta just nu. tack och heeej

jessicaan ♥


måndag

god kväll

Är nu helt jävla slut, orkar inte ens flytta mig till sängen. Känns jobbigt faktiskt, heh. Men idag har jag i alla fall vart i allum och stan med favorit ellan, en mys dag! Åkte redan vid halv tio i morse och var hemma runt halv nio, att passa bussar är kanske inte vår stakaste sida men vad gör de om hundra år? Hem kom vi i alla fall! Fick med mig fyra linnen, fyra par trosor, en väska och ett par jeans för 250 spänn. Dom billigaste jeansen jag någonsin har köpt, haha!

Åt sedan när jag kom hem, annars har jag inte gjort så mycket. Ska ta göra i ordning mig nu och sedan söva och det ska bli så förbannat gött.

Hoppas ni har haft en go dag, de har i alla fall jag. god natt!




jessicaan ♥

torsdag

Härlig dag, underbart väder och det gillar vi. Såg dock inte så lovande ut i morse men det ändrades snabbt. Ligger ute och steker på altan, men tog mig en pause från solen nu heh. Måste ju försöka ha kvar färgen man fick när man var i väg ;)

Vaknade runt strax innan nio idag, men gick inte upp förens senare. Så förbannat gött att bara kunna ligga kvar och veta att man inte behöver gå upp om man inte vill. Gick upp runt tio, gick sedan ut och gick innan det blev frulle. Sen hamna jag på altan.

Ska annars inte göra så mycket idag tror jag, träning senare bara. Också blir det grillning hemma med familjen, ska nog också övningköra ner till stan sen för att hämta syster kommer hem en sväng innan hon åker i morgon igen.

men nu väntar solen igen, ha en kalas dag!
PUSS

jessicaan ♥

onsdag

Hemma nu igen, kom hem i går eftermiddag efter en grymme vecka i malgaluf. Det har varit förbannat bra, något jag inte kommer glömma. Verkligen ett minne ♥ 

I går blev det lungt hemma, tacos med mammsen och pappsen mys. Mamma hade sedan städat mitt rum och bäddat rent, så det var bara att lägga sig hur gött som helst. Hade saknat mitt täcke faktiskt, finns ju bara lakan utomlands. Inte för att jag tror man ville sova med ett tjockt täcke men ändå hehe.

Idag var de tillbaks till jobbet igen, jobbade fån 14.00-19-15. Cykla sedan hem så nu har jag ätit och känner mig lite halv dålig, jag blir oftast de efter man ha flugit. Men får hoppas de går över snabbt. Resten av kvällen blir lugn, ska bara lägga mig i sängen som en död säl. Eller ska man kanske ta lägga upp bilder från resan eller kolla någon film? jag får se vad jag finner kraften till.

Ha en mysig kväll, så hörs vi!

där sitter ju vi och har det bra.
tack töser för en grymme resa, ni är bäst! ♥

jessicaan ♥

måndag


Grattis Pappsen ♥


:DD


jessicaan ♥

måndag

goddagens

Inte långt kvar nu i morgon eller i natt kan man faktiskt säga så bär det av. Jag längtar som en galning och det kommer bli helt galet. Fyfan vad gött det ska bli! Så idag blir det full rulle hela dagen, ska strax åka in till körskolan och få pluggat där. Efter de drar jag och tränar en bra stund. Sen blire go middag för pappsen idag för han fyller år :) Ska ha hunnit baka innan dess också. Sen måste jag packa ner de sista, eller de är alla klänningar också och sen är allt klart skulle jag tro.

Så ellan och ida kommer hit senare också och sover här efersom pappa ska köra ner oss till morgonen. Får åka runt fyra tiden skulle jag tro, blir nog inga problem att gå upp. Om man nu får sovit nått, haha.

nej nu måste jag gå, här har jag inte tid att sitta hehe.
PUSS


jessicaan

söndag

Blev nästan en hel dag i stan, eller de kändes så. Sprang runt som en yr höna ungefär. men fick med mig en del saker hem, saker som jag faktiskt behöver så det var ju bra de. Det blev två par shorts, keps, necessär, två linnen, bikini, och någon slags topp/tröja. Det var nog allt tror jag, fick växlat in pengar också så nu är de klart. Var hemma runt sex tiden ungefär, åt strax efter och sen har jag bara packat och fixat saker inför resan.

Så nu snart ska jag hoppa upp på mortions cykeln och försöka vara lite duktig, måste träna jääärnet nu innan vi åker haha. Och sen ska jag bara lägga mig och sova och det ska bli förbannat jävla gött.

I morgon ska jag bara in till körskolan och plugga, men det blir efter jag vaknat i lugn och ro. Här ställer vi ingen väckarklocka inte, sommarlov heter det. Ha en mysig kväll!


snygg bruuuud



jessicaan ♥

söndag

Godmorgon

Vaknade runt nio tiden ungefär, gott att få sova. Gick sedan upp till kärna för jag ville ha ägg till frukost hehe. Så nu har jag precis ätit och sitter och kolla på tv. Mycket bättre väder idag med, det blåser fortfarande men varmt är det i alla fall.

Om två timmar ungefär tar jag bussen till stan för att få köpt de sista inför resan och växla in pengar. Behöver ett par shorts till och ett linne och lite så, måste också byta en bikini. Så ska bara åka ner en stund så jag får gjort de, gör inte så mycket nytta här hemma ändå.

det var allt för nu, hörs senare!


jessicaan ♥

lördag

Idag har jag vell inte gjort mycket nytta om man säger så, bra jessica. Legat hemma för de mesta, tråkig tjej. Tränat har jag i alla fall fått gjort, tummen upp! Men nu sitter jag och har beslutångest om jag ska göra i ordning mig och dra upp till kärna och kolla läget och tjöta med lite gött folk. Hade vart trevligt, men blev helt slut nu. Känner mig överkörd av bertilssons traktor!

Kanske ska ta och lägga mig i sängen och kolla på någon film i stället, men hur kul är deeeeeeeeeet. Känner att jag är så himla positiv nu för tiden, alltid på topp humör haha. Men nej det ska det bli ändring på, vi har ju för helvete sommarlov :DD

Men nu ska jag platta håret i alla fall och sen får jag se vad jag gör. tack för mig!


jessicaan ♥

lördag

godmorgon

Vaknade tidigt idag som vanligt, fast de var nu pågrund av min mage som inte är helt okej fast lite bättre nu i alla fall. Men den har inte varit bra på de senaste veckorna, inte okej tycker jag hehhe.

Skolavslutningen i går, äntligen sommarlov säger jag. Det var efterlängtat, tycker kanske vädret kan vara lite bättre så man får lite sommarkänsla, för just nu blåser de storm eller liknande ute. Men i alla fall i går var vi i skolan först en stund, gjorde inte mycket där. Åkte sedan hem och gick ut och sprang och sedan kom ellan och ida hit och så då blev det kladdkaka, glass och jordgubbar jävligt gott. Satt sedan och tjöta och sedan niclas, kim och sandra hit en sväng. Skulle egentligen senare åkt till malin och grillat med gött folk :) men min mage var som sagt inte min bäste vän och kände mig inte allt för rolig. Tråkigt tycker jag, hade vart kul :( Så det blev i stället mys kväll här hemma med tacos och filmen dear med ellan och ida, myspys. Hade nog tyvärr lite för höga förväntningar om filmen bara, men ändå bra så. töser ni är för bra ni!

Idag hade jag tänkt att börja packa lite eller det har jag redan gjort :DD Jag kommer har med mig saker åt hela mallorcas befolkning, men så får det vara. Åker nog upp til kärna en sväng senare, hermansby fyller 75 år eller var det är så det är grejer där uppe hela dan och kvällen. Träning blire också får se om jag orkar dra mig in till gymmet eller inte, träning blir det i alla fall. Sedan i kväll får jag se vad jag gör och vad som händer, kaaanon.

Ha en kalas lördag!




jessicaan ♥

torsdag

god kväll!

Sitter nu och försöker lära mig att dricka kaffe, går ganska bra med mjölk i faktiskt hehe. Får se om jag lär mig någon gång.

Idag åkte jag in tidigare för att plugga, men då var de utbildning där inne så då kunde jag inte de. Gick i stället till apoteket och sedan och köpte presenter till pappa som fyller år på måndag. Blev himla nöjd med presenterna i alla fall. Körningen efter de gick kanon, så det kändes bra. Så ska nu inte köra där på ett tag eftersom ja åker bort också. Var sedan hemma runt strax efter sex och gjorde då mat, och prata lite med ellan på skype för att fixa musik till maaaaaaaaaagaluf :)) sedan kom sandris förbi en sväng också!

I mon är de skolavslunting som gäller, känns väldigt skönt. Gillar dock inte vädret bara, regn och regn och åter regn. Man får inte mycke sommarkänsla av de inte, men det ändras får vi hoppas. Vi får tänka positivt. Men vad ska man ha på sig i morgon då? det är frågan! aja

Ha en mysig kväll i regnet ♥

jessicaan ♥

torsdag

Vaknade tidigt idag, redan vid kvart över sju mindre skönt eftersom jag ville sova ut men det fick jag ické. Men gick inte upp förens senare och gick och la mig och kolla på Berverly hills innan jag gick upp till tempo och handla frukost jordgubbar, egen pressad apelsinjuice och grejer. Så satt mig och åt och kolla på någon gammal film. Har inte orkat göra så mycket mer efter de faktiskt, är helt slut i kroppen av träningen så det får nog bli vila

Ska i eftermiddag in till körskolan och köra, men det är inte förens kvart i fyra. Men funderar på att åka med mamma in när hon ska till jobbet och plugga innan. Har redan fått uppkörning och teoriprovet bokat, nu känns det verkligen att det börjar närma sig även om det är ett tag kvar. Får se vad jag finner kraften till helt enkelt.

Får snart börja packa med :)  För vi åker snaaaaaaart om vad blir de 5 dagar? :DD jag längtar som en galning och det kommer bli galet! tagga

det var allt för nu, hörs kanske senare!
PUSS



student 2010



jessicaan ♥

måndag

Sista skolveckan har börjat, go dag idag i alla fall. Började inte förens kvart över elva och hade bara en lektion där jag fick redovisat min näthandels butik så nu är de gjort. Innan det var jag på körskolan och fick pluggat, ska även dit i mon. Kom på att jag har ju prov i morgon i bokföring, kanske ska titta igenom det lite snabbt innan man lägger sig kanske är bra.

Skulle jobbat för marie idag med, men har sån värk i mina äckliga fingrar så snällis ida kunde hoppa in och det tackar jag väldigt för. Ska nog snart bli bättre tror jag efter jag klantat mig. Så var bara ute förut och hämta henne och körde henne dit. Men ska snart ta och göra mat tänkte jag. Ska också försöka pallra mig ut i regnet och hämta cykeln så jag har den i mon mön.

Det var allt för nu, ha det gött haj!


student 2010


jessicaan ♥

söndag

Blev lite träning ändå, tog cykeln till kärna och gick först en sväng. Träffade sedan på pöjkarna vid fotbollsplan så stannade och tjötade ett tag med dom innan jag drog mig hemåt. Satte mig sedan på mortions cykeln en halvtimma. Så nu har jag precis duschat gott.

I morgon börjar vi inte skolan förens runt elva, det gillar vi. Men ska dra mig in tidigare och plugga körkortsteori eftersom att jag ska jobba efter skolan så hinner inte de då och de måste göras. Hoppas på fint i morgon med, lättare att gå upp då hehe. Men nu ska jag dra mig på tv:n och sen sova, ska bli gött!

jessicaan ♥

söndag

Söndag var det redan ja, men har inte många dagar kvar i skolan nu innan sommarlov. Det ska bli mer än gött. Men har i alla fall haft en förbaskat bra helg, underbart!

I fredags student som sagt, dagen kunde inte blivit mycket bättre. Grymt kul att se alla springa ner för trapporna, fick rysningar. Satt sedan i rondellen och kolla på alla, sedan var de full rulle hela dagen. Först var vi hos kusin albin och sen hos andreas där vi spenderade resten av kvällen/natten, galet bra.

Lördag, först jobb där jag råka köra in två fingrar i skärmaksinen mindre bra kanske. Så det försvann en bit på ena fingret, sluta blöda gjorde de aldrig heller. Men nu har det blivit något bättre i alla fall, får hoppas det inte blir någon infektion bara. Cykla hem efter jobbet och då blev det grill, gottgott. Sedan blev det en spring tur och film tittande med gött folk innan jag åkte hem och fastna framför datan. Åkte senare till christian och sov där.

Vaknade ganska tidigt idag, skulle ju ändå upp och jobba. Så tog bussen kvart i tio hemåt så kom lagom till jobbet halv elva. Jobba till kvart över tre efter de blev det middag hos farmor, mysigt. Efter de har jag inte gjort så mycket. Funderar på att gå ut och röra lite på mig, kör nog på de! Men får vänta en stund, annar får jag håll hehe.

Ha en mysig kväll!




jessicaan ♥


fredag

Godmorgon eller kanske god eftermiddag kanske man ska säga. Har ju ändå vart uppe sen strax innan åtta. Ställde klockan som sagt så att jag gick upp innan åtta, slänge på mig träningskläderna och gick ut och sprang och efter de  blev de lite styrke träning här hemma.

Idag är det student hela dagen, ska bli förbannat kul. Kommer la stå och lipa när dom springer ut, jag vill med. Men om ett år smäller det, så man har ju allting framför sig som alla säger goott. Men nu håller nu på att göra i ordning mig och har precis ätit frulle. Vet inte egentligen varför jag sitter här för jag är aningen stressad, det är nog bara för att jag verkligen inte vet vad jag ska ha på mig heheh. Ovanligt? nej!

Efter alla har spungit ut sedan blev det först student firande hos kusin albin. Efter de blir det att åka och fira andreas där vi kommer spendera resten av dan/kvällen/natten, kommer blir kanon!

men nej nu måste jag gå och bestämma mig om kläder, önska mig lycka till!
Ha en kalas dag!


vita ben?

jessicaan ♥

onsdag

Har haft en hel mysig dag! Lite stressad men det är vell aldrig fel ;) Sov hos ellinor i natt, åkte dit i går kväll och åt grillat och kollade på film mys! Sen i morse var det upp tidigt för att åka till ullared, fick köpt lite små saker som jag behöver och som ska med på resan,nöjnöjd. Inte långt kvar nu, längtar som bare den. Men i alla fall var hemma strax innan fem igen, bytte kläder och slängde på lite smink innan jag åkte ut till marstrand med mamma och kusin. Väl där mötte jag upp ellan så gick vi runt och försökte ta kort på alla, himla fina var dom! Inte alls avundsjuk, nejnej! Kanske lägger upp några bilder i morgon från balen!

Var hemma strax efter åtta förut igen, bytte om till träningskläder och gick ut och sprang. Åt sedan och smetade i lite färg i håret, så nu har jag precis duschat och duschat ur färgen ur håret. Får se i mon om det blev någon skillnad eller inte. Men nu borde jag egentligen ta och lägga mig, eftersom jag ska upp tidigt i mon så kanske borde tänka på refrängen.

Hoppas ni har haft en bra dag, de har i alla fall jag. Är väldigt glad nu, det känns bara så himla bra för det mesta. Vädret gör det hela inte sämre. Men nu måste jag sova i morgon väntar skola,  plugga körkortsteori? kanske, träning, massage och så kommer även syrris hem.

Puss&kram







jessicaan ♥

RSS 2.0