24 mars

Idag har de vart en go dag, även en ledig sådan. Har praktik nu egentligen på torsdag och fredag som jag har alltid har haft men har för tillfället ingen plats, men de har jag antagaligen nästa vecka gott. Men så är även ledig i mon, fint som smör.

Vaknade ganska tidigt idag, men jag upp vid tio tiden då jag gick ut och sprang och sedan gick även en stund. Sedan blev de frulle innan jag bara tog de lungt, men fick gjort lite nytta. Åkte senare in till gymmet där jag spenderade nästan två timmar, göttgött. Efter de blev de hem och duscha och äta innan jag åkte in till sandris och tjöta en stund. Så kom precis hem. Så nu är de mys i soffan med kaffe och halv åtta hos mig.

Ha en mysig kväll, pussen

/ jessan

.

I hate this feelings
    

Limousinebuss

I går blev de ändrade planer, fick träffat syster en stund innan jag åkte in till ellanbellan där även johanna och erica var. Så det blev myspys och massa tjöt framför tv:n :) Ni är liksom bäst töser!

Ídag började ja dagen med sovmorgon. Magen, humöret svek mig så åkte in till relgionen vid strax innan halv tio, där vi inte gjorde nått. Men fick bokat limousinebuss till balen i alla fall, så jävla gött att fått gjort de nu och att det fanns någon kvar som kunde köra. Ett problem borta.

Men nu är de UF som gäller tills halv tre då det är grafisk kommunikation innan vi slutar vid tio i fyra. Hade velat träna idag, men får nog vänta någon dag till pågrund av magen. Så i stället blir de massage ett timma, ska bli sjukt gött. Sen i kväll blir de möte på jobbet innan det är sängen som gäller, för lite sömn de senaste.






Ha en bra dag!

/ jessan

Det var inte i går

Nej, vad är det här? Nu är de snart en månad sen jag skrev sist, inte okej detta. Även om jag inte skriver de mest intressanta och roliga inläggen, så saknar jag lite att blogga haha. Att bara få skriva av sig lite. Så nu ger vi det ett försök igen att försöka skriva lite oftare.

Men dagarna rullar på fint i alla fall, tiden går bara så sjukt fort. Snart är de första april, bara lite mer än två månader kvar till bal, student och allt var de heter. Längtar som tusan!

Idag har de vart skola i alla fall, från tio i åtta till strax efter två. SKulle sedan tränat, men den äckliga jävla magkatarren har kommit tillbaka. Så magen är inte min bästa vän just nu utan bara krampar, så man typ inte kan äta. Så de fick bara bli solning idag, hoppas den blir nått bättre tills i mon. För jag vill faktiskt träna, jag bli knäpp.
Så sitter nu i soffan och kollar på Scrubs och väntar på att min kära syster ska komma hem som vart i Thailand i en månad. Hon kommer vara sådär äckligt brun, inte alls avundsjuk. Men har faktiskt saknat henne, förväntar mig finfina presenter bara eller ett par converse i alla fall. Så i kväll blir de bara mys hemma med hela min kära familj! Hihu

Ha det fint!

/ jessan
RSS 2.0