tisdag

Tisdag, var det ja. Började skolan tidigt i morse, mindre skönt. Har efter första lektionen en håltimma på tre timmar vet inte rikigt vad jag tycker om det, kommer nog "försova" mig en antal gånger på tisdag morgon. Men i alla fall dagen rullade på och vi slutade tio i fyra, jag som trodde vi sluta halv tre. Koll på läget jessica!

Efter skolan åkte jag i alla fall upp till fontin och sprang 5:an, gött var det. Fast råkade även snubbla så jag ramla och skrapa upp mig lite, klantarsle skulle jag säga. Tur att ingen såg mig i alla fall, han/hon hade nog fått sig ett redigt garv. Och som jag hatar att springa utan musik, min telefon är paj och min ipod mår la inte som den borde. Men om telefonen så pappa prata med försäkringsbolaget i går så jag ska få en ny om ett par dagar så jag är nöjd. Hade tur eftersom min försäkring gick ut idag.

Nu har jag precis vart uppe och handlat lite i alla fall och mat blev det innan de, så ska ta och duscha känner mig inte allt för fräsch. Ska sen försöka mig på att städa mitt rum vilket jag inte fick gjort i går då jag somna och sedan åkte och träna i stället.  Kan inte säga att det ser ljusare ut på städ fronten idag men jag får la försöka hehe. Gött osammanhängade inlägg, men nu ska jag gå ha det gott!

jessicaan ♥

måndag

Idag var det nog den kortaste dagen jag har gått i skolan, men jag klagar inte. Började elva och slutade kvart i tolv, kändes inte så värt at åka in faktiskt men det var la bra gjort ändå tycker jag haha. Efter gick jag i alla fall och beställde klipp&färg tid och sen handla innan jag åkte hem, så var hemma för en stund sen.

Ska inte göra allt för mycket idag, tänkte städa mitt rum eftersom det ser ut som hej kom och hjälp mig. Men först blir det film. Hyrde massa gamla filmer i lördags, det gillar vi. Men ni får ha det bra!


jessicaan ♥

torsdag

Kom hem för en och halvtimma sen ungefär efter en mysig dag i stan med ellinor. Åkte vid halv elva i morse, som det är skönt med körkort så man slipper planera med bussar och skit. Var bara tvungen att nämna de, just de hämta ut körkortet i går med så man slipper köra runt med ett papper som man glömmer varje gång. Men i alla fall fick med mig en del hem från stan idag. Två par skor, precis sånna jag letat efter. Fast var och är lite osäker på ett utav paren, fast jag gillar dom förbannat mycket så jag får se. De blev också en väska, linne/tunika, tre par trosor, halsband och sjal. Jag är mer är nöjd!

Min hals och förkyldning är inte lika nöjda däremot, det känner jag nu. Jag hatar verkligen att vara sjuk, förr så ville jag bli sjuk för att slippa skola och grejer haha. Men inte längre, jag vill vara frisk och kunna träna och allt. Men får hoppas de går bort fort i alla fall, även om de blir jobb i helgen också är de kräftskiva på lördag vilket jag hoppas att jag skall kunna gå på. Men om de fortfarande är såhär, så går de nog inte men aja får se. Nog klagat!

I mon är de skola igen, sovmorgon till halv tio i alla fall. Men slutar inte förens tio i fyra, men de ska vi nog kunna ändra på för vad ska vi göra där så länge höhö! Men det var allt för nu, ha en mysig kväll!




jessicaan ♥

måndag

Har inte skrivit på ett tag nu, men det har vart fullt upp med körkort och grejer. Men nu är det klaaart, tog det i fredags. Och det känns riktigt jävla gött, man har fat så mycket press på sig och inte riktigt kunnat slappna av hehe. Men i alla fall , måndag dag och skolan drog i gång efter 10 veckor lov. Var inte där så länge, plus att vi blev lediga nu tisdag och torsdag det kunde la inte börjat så mycket bättre? jag är nöjd hehe! Så i mon ska jag sova riktigt länge har jag bestämt, det behöver känner jag. Har inte blivit över drivet mycket sömn denna helg.

Kan lika väl ta och berätta lite kort om den. I fredags tog ja först körkortet som sagt, körde en sväng och åkte sedan och jobba. Efter jobbet åkte jag sedan och träffa ellan, jimmie och olle hos olle i kareby. Jag och ellan åkte sedan ut och börna en sväng innan vi åkte och åt kvällsmat. Drog mig sedan mot kärna och körde in kim, jim och tobbe till kungälv innan jag kom hem och fick sova. 
Lördags först jobb, sen träning, körning, handling med ellan innan vi åkte och gjorde i ordning oss hos jimmie. Efter de hämta vi käre erica i kungälv och drog oss till anton där det var galej. Himla roligt, var hemma runt sex tiden på morgonen sen. Mindre pigg om man säger så kanske, men det var de värt.
Söndag, blev det lungt först. Åkte senare och hämta bilen och städa lite från gårdagen. Åkte och hämta ellan innan vi åkte till maxi och handla lite kvällmat som vi åt när vi kom hem. Och sen däcka båda ganska fort. Grymme helg!

Jätte snurrigt inlägg då, men jag orkar inte skriva mer faktiskt haha. Men idag ska jag i alla fall inte göra så mycket förutom att träna vid tjugo i sju i kväll, det blir bodyattack med emelie gottgott. Men nu ska jag dra mig, ha det gött!




jessicaan ♥

onsdag

en riktig jävla uppförsbacke.

söndag

Kom hem för några timmar sedan från halmstad. Haft en kanon helg, från torsdag till söndag. Hatten i torsdags plus krogen krogen och malt&humle, träffa massa folk man inte träffat på ett tag alltid lika kul. I fredags bar det av till halmstad jag, syster, sandra, carro och skunk åkte tillsammans upp och var la där vid strax innan sju och träffa dom andra där. Roxette i går var hel grymt, bäst på slutet helt klart! När gyllende tider kommer in och spelade tre låtar, man fick ryssningar haha. Hel nöjd är jag i alla fall. Humöret var kanske inte på topp hela tiden, inte okej! Men jag vet varför och jag ska komma ur de, där med basta aja.

Idag händer inte så mycket mer än övningsköra ner till stan och lämna syster och sedan övningköra runt en sväng och sedan blir det att sova tidigt. Har inte inte blivit så mycket sömn när man är i väg och kanske inte när man sover i bilen, men hade hela baksätet för mig själv så ska la inte klaga. Men i natt sov jag i alla fall i husbilen, lite bättre ändå måste jag säga ;)

I mon blir det körlektion vid nio och sen får jag se, träning på kvällen i alla fall. Bodyattack som jag har längtat, hehe. Är ledig från jobbet nu också, jobbar bara onsdag&fredag nu i veckan. Sedan tar sommar schemat slut. men det var allt för nu, ha en fin söndag!





jessicaan ♥


onsdag

godkväll

Har spenderat hela dagen på jobbet idag, men det gick fint! Idag var det den enda dagen jag jobba på hela veckan, så nu är jag ledig fram tills nästa onsdag. Ganska skönt nu faktiskt innan skolan också. Men ska nog ta och träna lite nu, himla sen träning idag men så får de bli! Fick ett armband av ida&ellan idag, har kollat på de himla länge men aldrig köpt de. tack så mycket töser! :*

I morgon är det upp tidigt eftersom ja har körlektion halv åtta, mindre skönt kanske med vad gör man inte. Efter de blir de att plugga tills dom stänger vid tolv. Gillar inte riktigt att dom stänger tidigare nu faktiskt! Men i alla fall sedan blir de träning och kanske en powernap innan det blir hatten på kvällen. Jag är redigt taggad! Hade velat hunnit ner till stan och köpt nått nytt, men det får nog bli nått gammalt ut garderoben skulle jag tro aja.

det var allt för nu, ha en fin kväll!



jessican ♥

tisdag

Fyllde år i går som sagt, hade en grymme födelsedag! På morgonen blev det present öppning och en brak frukost mysigt! Fick en BIIIL, himla glad blev ja en liten toyota. Fick även pengar, smycken, saker till bilen och cider&vin. Åkte lunch inne på knuts med syster, sandra, tobbe och niclas innan vi åkte hem och åt kladdkaka också. På kvällen blev det middag på högvakten med massa folk, himla mysigt och förbannat god mat. Var där och satt och tjöta en bra tag innan jag rullade (dom andra gick) hemåt. Glad tjej i går i alla fall!

Idag vaknade jag tidigt, gick ut och gick en sväng innan de blev frulle. Gjorde sedan i ordning mig för att ta bussen till kungälv där jag satt och plugga körkorsteori i lite mer än tre timmar innan det var dags för körning. Och det gick helt okej, lite små saker så jag ska tänka på bara. Jag börjar bli redigt nervös nu, det börjar närma sig men det är la bara att göra sitt bästa som sagt. Gick och fika sedan med erica på tant rut efter körning, myspys :) och tack för presenterna going! Övningkörde sedan hem, så nu är jag hemma gör inte någon direkt nytta. Ska nog sova tidigt idag eftersom det blir jobb hela dagen i mon.

men ni får ha en mysig kväll!





jessicaan ♥

söndag

Inte långt kvar nu, snart 18 äntligen! Om mindre om en timma, haha. Känns väldigt gött faktiskt. Har en fullspäckad vecka framför mig nu med, det gillas. Detta kommer bli bra! Och på fredag blir de Roxette i halmstad över helgen ! :))

Men nu ska jag ta och sova för jag är helt slut och behöver kanske vara lite pigg i morgon, kanske hade vart bra. Hoppas vädret har blivit lite bättre tills i mon med, men det är la inget risk. De har ju inte varit på sista tiden skulle jag säga. Jävla skit, jag vill vara brun jag måste börja sola. Eller så testar det bara att bli lite fint väder, men det kommer såklart när skolan börjar. 
men nu sova, god natt gott folk.



magaluf 2010, jag vill tillbaka nu


jessicaan ♥

tisdag

Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar, är äckligt hungerig. Det blir lax inte helt fel de inte. Idag fick jag allt städat som jag nämnde tidigare, fick städat ut garderobben också så det var gött. Har även fått pluggat, handlat med mammsen och vart ute och gått en sväng. Skulle vart och hämtat min moppe förut också, trodde jag i alla fall. Men dom hann inte bli klara, så får se när jag fått hämtat den eftersom jag ska jobba nu onsdag&torsdag. Jag är typ beroende av det där aset, men snart slipper jag den hoppas jaaaaaag hehe.

men nu ska jag käka, ha en bra kväll!

jessicaan ♥

tisdag

Ledig idag och det regnar inte, vad hände? men inget väder för att ligga ute och steka ändå känner jag, så jag sitter inne med morgonrock. Normal tjej, näe men jag får la pallra mig ut kanske då.

Idag var jag i alla fall uppe tidigt eller ganska i alla fall, sov hos ida så cykla där i från vid strax innan nio eftersom jag får tvungen att vara i kungälv med moppen vid tio eftersom de är nått som är fel. Mamma hämtade mig sedan så har bara ätit frukost och legat och kollat på tv, men tänkte ta tag i mitt liv och fått städat mitt rum för annars blir de aldrig gjort. Ska också ta och plugga teori senare sen och kanske träna, får se hur kroppen mår.

I går var en mysig dag. Först på morgonen blev de träning innan frukost. Övningskörde sedan in till stan med mamma för att jag skulle titta på en långklänning, väldigt ovant att ha de på sig men den fick följa med hem i alla fall. Åkte sedan vidare mot kungälv och åt på tant rut, mysigt. Efter de en sväng till maxi och sedan hem, pluggade lite innan jag cyklade ut till ida där också jessica bafann sig. Då vi kollade på generation fett haha och eurotrip! :)

men nu städa rummet, hörs kanske senare! ha det gött


smögen 2010


jessicaan ♥

RSS 2.0