onsdag

ja då var alt klart inför morgondagen tror jag i alla fall, fick åkte in till kungälv förut och köpt strumpebrallor och ett par örängen får se om jag kommer använda dom någon gång. Jag köpte dom av ren panik, haha menmen.

Idag fick jag gå upp tidigt även om jag var ledig, eller tidigt och tidigt typ halv tio. För att jag skulle på massage klockan tio, första gången jag var på det men absolut inte den sista. harrejävlar var skönt det var, men man var helt slut efteråt. Det verkar som mamma tycker jag ska gå dit fler gånger, och det tackar jag inte nej till. :)
Sen hem och käka frukost och fick ringt telia för att få fart på min bärbara data jag fick i julklapp, internet helvetet vill ju inte funka. Kusin kom sedan över och försökte fixa det också, men det funkar ju inte ändå. Så får nog ta och ringa den där snubben efter jul, han som brukar hjälpa oss.
Åkte sedan och tränade med far min runt fyra och sen in till kungälv en sväng och sen hem. Och nu sitter jag här och gör inget nytta, fösöker städa mitt rum i mellan åt men det går ju sådär. Men skillnad är det i alla fall, orkar bara inte dammsuga får fjäska med mamma eller pappa om nån utav om kan göra det i mon när jag jobbar ;))

men nej nu ska jag städa klart det måste jag eller nej jag ska göra nått test på posten först, som vi fått från jobbet. får se hur detta går haha. men i mon smäller det i alla fall, nytt år 2010 yiihaa :D 
ni får ha det fint, tror jag inte hinner skriva i mon. skriver säkert nån dag efter om nyår ;)) 
så GOTT NYTT ÅR ♥





jessicaan ♥

lördag

hejsan, eftersom att jag inte har nått bättre för mig så kan jag ju ta och skriva ett inlägg kanske. Eftersom att jag snart röttnar fast i denna stolen.

Julen var i alla fall hur mysig som helst. På morgonen blev dte först lite paket öppning och sen frukost. Sedan vi två samlades vi som skulle vara hos oss på kvällen, vid farfars grav och satt dit blomma oså ♥ traskde sedan hem igen, och kollade på kalle anka. Jag kan inte säga tat det är jätte bra, men jag måste se det :) fast missade slutet haha. Sedan åt vi och massa mat var det, skulle inte haft några problem med att rulla runt jorden några varv efrer de. Sedan tjöt, utdelning av julklappar och godis i mängder hihi. Vi var bara tio personer i år, vi brukar annars vara mer än dubbelt så mycket med de var himla mysigt ändå :) Jag blev himla glad över mina julklappisar i alla fall, fick bärbar data, plattång, massage, ansiktsbehandling, pengar, tröja, tunika, 2 halsband, havelpiercing,trosor,presentkort, armband, ring, film och hörlurar :)) tror jag fick med allt! Kvällen avslutades i alla fall i kärna, var hemma vid 04.00! men trevligt vare.

Och i går var det juldagen! låg hela dan i sängen och kolla på myseriet på greveholm som jag fick av syrris i julklappp hahah ganska kul! duschade och börja sedan gör i ordning mig vid fem. Hämtade sedan ellinor runt sju tiden så åkte vi till malin i kareby där malin, malin b, erica och emma var :) sedan kom även amanda, bettina, berit, emil och benjamin. Där det blev att förfesta sedan bar det av till tre kockar där resten av kvällen spenderades. Och det var sjukt kul, verkligen! tack flickor, ni är för goa ♥ synd plattis är du var sjuk.
Var hemma vid tre ungefär fick skjuts av berit, det tackar vi för!

Idag började det me jobb, ganska segt faktiskt. Jag har ju mått bättre än vad jag gjort idag faktiskt, det var längesen jag mådde så dåligt men sånt är livet haha. Jag som säger som ellinor, som dety är värt de efter gårdagen :) hihi. Det var i alla fall inte allt för mycket folk på jobbet, får se om det blir mer i mon för att då är det dags igen. Annars idag har jag inte gjort nått vettigt sovit, kollat film, ätit godis och möglat här haha.
Snö är det ute också, hur mysigt som helst ♥

I mon blir det först jobbet som sagt, sen träning och efter de åker nog jag och ellan till plattis och sover där :) och på måndag drar vi till stan och även ida ska med :) Behöver skor, och byta en tröja och lite så. Det bli mysigt!

Men nej nu ska jag fortsätta lyssna på erik grönwall-18 and life, så jävla bra! men ha en trevligt helg folk, slänger upp lite bilder från julafton och några från liseberg där jag var med de bästa i måndags! långt och fult inlägg blev det också, tack för mig!





















jessicaan ♥

<3

Farfar ♥
I morgon är det 5 månader sen du lämnade oss. och jag saknar dig som bara den.
Det kommer nu bli den första julen utan dig. Hur kommer det se ut farfar? Vem är det som sitta och nynna till t.e.x "i dina guldbruna ögon"? vem ska ta dom snyggaste dans stegen nu?
men jag vet att du är med oss, fast inte på samma sätt. du har säkert det bra, men jag saknar dig och vill ha dig här i stället. men du kommer alltid finnas med mig, alltid ♥
loveyou / jessica




jessicaan ♥

söndag

hej igen!

Dagen blev la inte som jag hade tänkt. Var så förbannat rastlös förut så åkte in till kungälv en stund, och fick köpt två till julklappar till far min. Så i mon behöver jag bara köpa nått till farmor också ska jag köpa för pappsen till mamma och till kusin. Sen är det klart! Var även och hälsa på plate en stund och prata med henne :) Åkte sedan med mamma hem från kungälv, så var hemma strax efter tre.
Åkte upp och köpte godis med mamma förut också, var så förbannat godis sugen. Så nu sitter jag här mätt som ett as och känner mig som en uppstoppad flodhäst och lyssnar på musik. Och mamma har också klätt granen i typ femhundra år och frågat mig 1000 gånger om det ser bra ut, det är la bara att hänga i lite kulor och slänga på glitter? hur svårt kan de va? aja läcker blev den i alla fall. Bara fyra dagar kvar nuis!

Men sitter nu och underar på i fall jag ska ta och packa mina saker för i mon, eftersom att jag ska och träna i mon vid nio. Så måste änna slänga fram det jag ska ha på mig i mon, för det kommer jag inte orka till morgonen så det så. aja får vell försöka göra nån nytta, kommer där i mot inte lyckas!
ha det mysigt ♥

jessicaan ♥

söndag

godmorgon eller kanske goddag, jag vet inte.
söndag var det ja och fjärde advent. Igår gjorde jag inte så mycket på dan åkte in och tränade på morgonen, sen hem åt frukost och åkte upp och tjöta med ellan en sväng på tempo. Sen vid fem åkte jag ut till idaa, så gjorde vi tacos och kollade på flickan som lekte med elden. Så nu har jag fått se den med, tack för kvällis idis!

Idag vakna jag vid kvart över nio eller nått, gick upp vid kvart i tio för ida skulle upp och jobba. Så kom hem vid halv elva typ och åt frukost. Och nu sitter jag här och väntar på att bussen ska gå in yill träningen, för att min pappa är inte allat för körbar denna dag och mamma jobbar. Sen i kväll blir det nog att klä granen med mamma haha, pappa åker till danmark idag igen och kommer hem på onsdag igen så ah.

Och i mon första dagen på lovet så blir det först träning på morgonen tror ja, sen klippning&färgning kvart i tolv. Ska bli skönt att få klippt sig lite och fixat till luggen, för man ser ju fan inte ut. Sen blir det nog stan med ellan, johanna och ida och på kvällen blir det jul på liseberg, himla mysigt ♥ Ska också hinna färga johannas hår i mon också, eftersom att hon tycker sitt hår är rött mest det de inte är min vän ;))

nej nu ska jag ta tag i mitt liv, hur nu de ska gå. Jag är förbannat rastlös, jag får la städa elllet nått kuuuul. eller så sitter jag bara kvar här,  yes det låter bra. ha det gött haaj





jessicaan ♥

lördag

GRATTIS SYRRIS
21 åris, ha en bra daag ♥
 


jessicaan ♥

Fredag

JULLOV så jäkla underbart. Vi fick sluta i går i stället för idag, inte helt fel. Tre veckor utan skolan, kärlek!
Så idag kunde man sooova ut, eller jag vakna vell vid kvart över tio. Gick upp och la mig och kolla på tv och åt frukost. Annars har jag inte gort så mycket, har precis gjort i ordning mig för jobbet. Ska jobba från 14.00-19.15, får hoppas det är mycket folk så att man har nått att göra :) Efter jobbet blir det hem och äta med mammsen&pappsen och kolla på bonde söker fru, sista avsnittet också sheet.

Sen är jag ledig i helgen, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Hade tänkt att åka till stan med det blir det nog på måndag i stället tror ja, får änna se. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva, har ingen fantasi. Får om en stund ta hojen och cykla upp till jobbet.
men ha en bra dag ♥

jessicaan ♥

Måndag

Måndag idag ja och även sista veckan innan jullov, kan det bli bättre? tror knapppast det faktiskt! Ännu en helg passerad också, väldigt bra sådan verkligen.

Fredag
Så var som sagt jag, ellan och johanna hos ida. Gjorde tacos, bakade peppakakor, käka godis, tjöta och skratta så man får ont i magen. ni är för bra ♥

Lördag.
Började med jobb från halv elva till halv tre. Det var väldigt mycket folk faktiskt, men det är bara roligt så att man har nått att göra. Sen hem och gick ut och sprang och sen duscha oså. Sedan efter åtta någon gång så åkte jag, ellan och johanna till malin där erica, malin B och amanda var :) Var nära först på att inte åka med för ådde inte allt för bra, huvet var nära på att sprängas och mådde illa som bara den. Men sjuk får man vara en annan dag tänkte jag haha. Men i alla fall när vi kom dit så börja vi dricka lite och spelade ölspelet sedan vid halv elva tror ja? Så gick vi till bussen som tog oss till kungälv. Där vi spenderade resten av kvällen på tre kockar och combi :) Tack för kvällen, det var sjukt kul :) Får vi allt göra om!
Var hemma vid halv fyra nån gång, när jag hade hittat pappa så tog vi taxi hem.

Söndag
Var det först jobbet, var ganska trött hade inte sovit allt för många timmar. Det var jätte mycket folk, men i slutet mådde jag skit vet inte vad det är för fel på mig nu för tiden. Ska kolla upp detta på onsdag. Sen var jag bara hemma resten av dan och sov, och kollade på film. En väldigt skön och lugn söndag.

Och idag måndag, har inte vart en allt för ansträngande dag. Vaknade vi halv tio av johannas sms ;) haha. Men gick upp vid halv elva, och gick upp och gjorde i ordning mig i lugn och ro. Cyklade sedan till kärna där jag blev hämtade ellinor och hennes pappa, som körde in oss till skolan. Vi gick och kollade på SM i innebandy, orkade inte gå till lektionen. Men den hade blivit inställd ändå, för att det inte var någon där surt. haha. Åkte sedan hem efter de och tog det bara lugnt. Sedan vid 6 så åkte jag och pappa in och träna, för mig idag blev det bodyattack jävligt kul. Men fick så förbannat ont i magen, så det var inte allt för kul idag menmen.
Nu väntar duschen och sen blir det paradise hotel och sen sova, börjar tidigt i mon.
ha det så bra

pussis


SÖT


jessicaan ♥

Fredag

Nu var det verkligen ett tag sen jag skrev, sheeet! men jag har haft fullt upp verkligen, och skolan tar förjävla mycket kraft på en. Men nu är det bara en vecka kvar tills vi får lov och det ska bli så jävla gött, helt sjukt! Men innan det är det två äckliga prov kvar i skolan, är inte allt för sugen på det kanske. Har körkortsteori på måndag på hela boken, det kan ju bli spännande att se hur det går och sen är det näthandel på torsdag kanonkul!

Men idag är det ju fredag i alla fall, vilket betyder helg och jobb för min del.
Skolan idag var i alla fall inte allt för ansträngande idag. Började 09.35 och hade prov i personaladministrationen med löner och sånt, sen fick vi sluta för att vi var klara med allt i näthandel och svenskan kunde vi få göra hemma. Så strax efter tio slutade vi, så jag, johanna och ellan gick och handla lite på maxi för i kväll dåva :) Åkte sedan och träna och där mötte jag pappi så jag kunde åka med han hem efter träningen, så att jag slapp vänta på buss helvetet. Så kom hem vid strax ett tror ja, så har inte gjort nått speciellt duschat och möglat här typ.
 Men i kväll blir det i alla fall fredagmysis hos ida med ellan och johanna. Ska baka pappakakor och äta tacos och sitta och glo på idol, kan ju inte bli bättre faktiskt ♥ Så åker ut om en stund tror ja, ska prata lite med elliiinor först och se när mamma kommer hem :)
Ha en mysig fredag gott folk, det ska i alla fall jag ha!
pussis


läckert, haha


jessicaan ♥

RSS 2.0