Tisdag




yesis nu är den beställd, får hoppas den kommer så fort som möjligt men det skulle den göra :)))) Får se så storleken också blir bra, jag får hålla tummarna haha.

Ska i väg och träna om en stund, så jag orkar inte skriva något mer höhö. Kanske skriver senare eller nått om jag orkar! tack för mig :)

jessicaan ♥

Fredag

Fredag idag inte helt fel om man säger så. Sitter just nu och har näthandel, men det blir i stället facebook för min del. Orkar inte ritktigt sitta och svara på dom jätte tråååkiga frågorna, och jag fattar inte ett skit. Men efter denna äckliga långa näthandel så är det bara svenska kvar, fast har en baj tråkig håltimma först eftersom att jag inte har matte.

Efter skolan blir det i alla fall stan som sagt med ellinor, johanna och elina :) och jag hoppas verkligen att jag hittar det jag vill idag då, det hade vart himla bra tycker jag då. Sen i kväll blir det bara att vara hemma och kolla idol med pappsen :)

Jag funderar också på vad jag ska göra mitt hår får panik, det är så trååkigt. Men antingen blir det blondt, fast jag tror inte att jag vågar. Eller så ska jag färga det mörkt som vanligt och så blir det lugg till de, men jag kommer se ut som ett jävla monster. Men man måste prova för att veta hehe.

det var allt för nu, jätte ointressant jotack jag vet. ha det gööööttt





jessicaan ♥

Torsdag

Precis kollat klart idol nu, fast såg inte hela eftersom vi hade möte på jobbet. Och det gick vell bra, får hoppas att allting löser sig. Annars idag har jag vart i skolan bara två lektioner i och för sig tog sedan bussen hem. Eftersom jag inte var med på gympan så var det en jätte lång håltimma innan näthandel så åkte hem och pluggade faktsikt, tro det eller ej. Har två prov i början på nästa vecka, så får vell försöka börja plugga på det lite smått. Så att jag inte sitter dagen innan som jag brukar hehe. Åkte in och träna förut också det blev s-core och en stund på den där tränings saken, gött! Så var det bara en sväng hem och duscha och slänga på mig lite kläder och upp på mötet.

Och i mon är det fredag och det är förjävla gött. Ledig helg och allting, syrris skulle igentligen kommit hem också men det blir nästa helg i stället :) och efter skolan i mon blir det stan med elly, johanna och elina kanon :) och då blir det letande efter stövlar, halsduk och någon mysig kofta också. Man får ju ändå lönen i mon som jag har lääääängtat.
Det var allt för nu. Får försöka leta upp nån bra film eller nått innan jag ska sova, vi har ju ändå sovmorgon i mon det är aldrig fel. ha det gött


om det kunde vara som det var då. jag saknar det, jag saknar dig!



jessicaan ♥

Lördag

Lördag idag jag, vilket i morse började med att åka till jobbet. Jobbade tre och en halvtimma, med ida och marie det gick kanon. Sen hämtade pappa mig och åkte direkt och träna, skööönt. Och sen hem och duscha också, och sen har jag bara möglat framför datan och tv:n. Jag och ellinor försökte också förut att hitta på något tänkte åka till liseberg eller nått, men det blev aldrig så haha :))

I går var det i alla fall Håkan på liseberg, och det var förjävla bra faktiskt. Även om jag inte kunde en ända låt typ, några ord här och var haha. Och om man ville dra till en och en annan som bara stog och var allmänt jobbiga haha. Men jag börjar i alla fall tycka att vissa av låtarna är riktigt bra, för jag har inte lyssnat på han så mycket innan. Men innan Håkan var det först skolan och sen gick jag, ellinor och ida i stan och kollade runt. Och jag ska som vanligt hitta saker, faaan haha. Det blev ett par svarta converse och ett par jeans. Och jeans köpte jag inte i går precis, det känns som nästan flera år. men en mycket lyckad kväll med tööserna i alla fall :)

Och i mon är det jobbet igen och efter det blir det nog träning. men nu ska jag gå och kolla på nån gammal tönt film igen , haha as kul.
men ha det fint!


Här är några bilder från i går, i väntan på Håkan haha.




















jessicaan ♥


Onsdag

Så kom hem från träningen för inte så längesen, så ska snart hoppa in i duschen och sen väntar idol :)) Annars idag har jag bara vart i skolan hur segt som helst. Eftersom att vi har en äcklig lektion på ca 5 timmar, och idag blev vi intervjuade eftersom vi ska starta ett övningföretag och skit. Så lärarna satt och frågade massa, och dom gick verkligen inför detta. Det kändes verkligen jätte töntigt , men fick göra det bästa utav det. Resten av den älskade lektion så gjorde man typ ingenting, ganska gött. Sen var det vara psykologi innan man fick sluta.Gick sedan och dönade i kungälv innnan jag tog bussen och åkte och träna rpm, jobbigt som bara den men fan vad gött det är efter haha :))

I mon är det skola igen, då vi har äcklig gympa jag vill inte. Om vi bara hade testat att byta lärare, hade vart lite bättre då. Seg dag i mon med när vi slutar 16.15 men det finns inte så mycket att göra åt saken. Efter skolan kanske jag åker ner till stan med mamma en sväng och lämnar tbx en klänning, och ska försöka få lite pengar tbx för min röda klänning som dragkjedan gick sönder på. Men ska försöka få lagat den, men det kostar lite mest de höhö.

nej nu väntar duschen som sagt, ha det gött!

combo? hahah


jessicaan ♥

Tisdag

Tisdag då ja, stannade hemma från skolan idag eftersom att jag trodde mitt huve skulle explodera i morse. Plus att jag knappt hade sovit något kändes det. Det känns som om jag håller på att bli sjuk eller nått, och det orkar jag inte med. Men har fått sova lite mer nu i alla fall, så det är lite bättre.
Så det blir till att vara hemma hela dan, fast jag åker nog in och tränar senare vilket jag kanske borde låta bli om jag är smart så att jag inte blir sämre. Men så smart är då inte jag. Man blir ju så jävla rastlös att bara gå hemma en dag, även om man inte mår bra det finns ju inget att göra.

Och sen i kväll sitter jag bänkad framför tv:n för då blir det först idol, och sen andra avenyn kanon! Och i mon får jag hoppas det är bättre, så jag kan pallra mig till skolan. Även om vi har övningföretag hela dan, det är la ingen höjdare precis.
Men nu får jag la försöka leta upp nån gammal film och glo på eller nått. Eller fortsätta lyssna på Håkan Hellström så att jag känner igen nån låt på fredag kanske, hehe.


och idag börjar jag, och jag ska klara det. jag måste klara det!

det var allt för nu.

jessicaan ♥

fredag

Ja nu var det längesen jag skrev igen, inte för att nån gråter floder över det precis. Men har faktiskt haft ganska fullt upp, och sedan har jag inte orkat skriva haha.
Men fredag i dag i alla fall, och fyfan vad gött ledig i helgen är jag också. Fast jobbade idag efter skolan, men det gick väldigt fort så der gick bra. Annars har jag bara vart i skolan har bara tre lektioner, fast vi har ju näthandel med gääääddan i 10 år men det är sånna smällar man får ta helt enkelt.

Men just nu sitter jag här propp mätt av godis och lyssnar på musik. Och funderar på att krypa ner i mamma och pappas säng och sätta på nån förjävla bra film, för dom är liksom inte hemma. Problemet är bara att vi inte har några bra filmer, för jag har typ sätt alla 500 gånger inte lika roligt (y) menmen.
Och i mon blir det i alla fall att sova så länge det bara går haha. Och ser blir det att åka och träna. Senare på kvällen kommer några nötter hem till mig så blir det att göra mat, tjöta oså himla trevligt :)) Ska allt försöka ta lite kort i mon, och slänga upp här :) önska mig lycka till!
aja det var allt för nu, ska försöka bli lite bättre på att skriva hehe.

State of drama-rain ♥



jessicaan ♥
    

 

RSS 2.0