give me craaaaft!

Detta kommer ju ta en evighet att skriva med dom här naglarna , hjääälp! har gjort naglar i dag så det är lite jobbigt att skriva speciellt sms. men nu sitter jag är och försöker så gott jag kan och tycker synd om mig själv haha , för har världens jobbigaste hosta , ont i huvet och jag tror jag har feber med great (y) så det blir att knarka te hela kvällen för
mig . men i dag så var jag som sagt och gjorde naglarna och sen drog jag mig bort mot maxi dåär jag mötte idis, doris och plattis för att handla inför morgondagen  , pelly var sjuk så hon orkade inte komma och hjälpa oss :(  . Sen åkte jag och ida med plate upp hjälpte henne att bära snälla som vi här (H) hahah ,drog sedan hem vid fem . Så gick över till kusin för att bränna en skiva behövde lite låtar till i mon tacktack! :)

Och i mon är det nyår och det kommer bli kanon eftersom jag har det bästa sälskapet j-ligan and ida! <3 En bra start på det nya året .
Först börjar det hos plattis där gör vi ordning oss och käkar , och sedan får vi se vart det bär av :)

Men nu vet jag vet inte vad jag ska skriva orkar inte tänka haha . jätte roligt och intressant inlägg jatack jag vet .
men ska nu försöka bränna lite bra mer skivor tills i morgon , himla bra !

give me craaaft

/ jessicaan
        ♥

staden

Dagen började bra eller inte gick upp försent  skulle till stadis så jag missa bussen , heja jessica! men morsan fick tryckt lite extra på gasen så jag fick hoppat på i staby , och inte riktigt hunnit sminka mig klart eller ätit frukost kanon! 
Men kom hem för bara en stund sen , himla ont i fötterna haha ! Dagen spenderades där med pelly , doris och jimmie fick stå ut med oss en stund också haha . det blev inhandlat en parfym himla bra , och leggings och lite så . 
Och i kväll vet jag inte riktigt vad som händer doris och plattis är över rastlösa och pelly är på släktmiddag , och jag är bara över trött . så får se om jag orkar hitta på någon vet inte om jag pallart , fniss.
men ska gå och försöka sova en stund nu och hoppas på att bli lite piggare hoppas hoppas . haha

du är liksom speciell


/ jessicaan
        ♥

och så är det dom där rubrikerna...

Då sitter jag här igen och har precis kollat bonde söker fru sista avsnitten , hallegosingen säger jag bara . hahaha !
Och i mon blir att dra till stan med pelly och doris himla trevligt , hoppas på att hitta något snyggt så ska jag nog köpa en parfym jag änna kollat på och så ska jag leta efter ett par jeans som syrran har men hon har köpt dom i norge det är mest det . så jag vet inte om dom finns här .
men nu ska jag fortsätta att hitta lite ny fräsig musik till ipoden, kanon!

och jag saknar j-ligan , ni är så jävla bra !

/jessicaan
        ♥

himla kul

juldagen i dag , alltså julafton i går allting går bara så fort hela december hallå  vart tog den vägen. men julafton var inget att klaga på hel mysigt julklapparna , människorna , maten och allting . Blev också himla nöjd med julklapparna en Fred perry tröja , halsband , klänning och en såndär liten sak som man kan kolla film på och lyssna på musik på  , och en massa mer saker men orkar inte skriva upp de haha .

Sen blev det att dra upp till kärna fter att släkten hade åkt efter kalle anka , maten , julklapps utdelsningen och singstar o.s.v . Jag och kim tog moppen vilket vi inte skulle ha gjort , eller vilket inte jag skulle ha gjort eftersom vi vurpa kim klarade sig bra , jag fick en lårkaka och lite ont i fotis och armis men blev mest sur över moppen haha . men det är sånt som händer , eftersom det var inte så halt här hemma så det gick jätte bra men sedan när man kom upp till kärna var det som rena bandyplan vafan.
Sedan va jag hemma vid halv 3 utan dörrnyckel (y) kanonbra så fick gå över till kusinernas hus så länge och efter en hel jävla timme kommer mamma pch pappa hem  , sen väl hemma så kommer syrran ,sandris , tobbe , robin och jonte och var på ett himla gott humör . så satt upp med dom och pappsen och lyssna på musik och tjöta lite . Och sen blev det att vi alla utan pappa gick ut i carros stuga när morsan ville sova vilket var lite svårt att kanske göra med sterion på högsta volym haha fniss . 

Och i dag blir det nog bara att vara hemma i dag vilket kanske är bra för la mig kanske liter försent i morse , fnissis
 Och i går fick jag nya joggingbralls också om ni ville lägga det i eran carebox eller så  hahaha men dom är kanske  snäppet snyggare än mina beige? sportringen byxor , eller nej inga är snyggare än dom inga , inga (LLLL) ;D
näe nu orkar jag inte skriva mer , kanske kommer ett inlägg i kväll man vet aldrig.

ha det brais
/jessicaan
        ♥

välkommna ,

Ja då har man skaffat blogg hade inget annat för mig så tog mig tid att göra en . får se hur mycket skrivande det kommer bli , jag är verkligen ingen höjdare på att skriva sånt här men får la göra så gott jag kan fniss . ;D


/ jessicaan 
         ♥

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0