onsdag

Jag sitter just nu och pluggar det är inte ofta det händer (y) men kanske skriver lite på datan i mellan åt, men det är ju inget viktigt fniss. Jag har i alla fall handels prov i mon, och jag är kanon taggad verkligen! men nej inte direkt faktiskt eftersom jag pluggar alltid typ dan innan bra jessica, men så svårt kan vell inte provet vara tror jag eller hoppas inte de i alla fall.
Men skola var det som vanligt i dag mådde inte hallon i morse så jag tog en senare buss, så missade matten ingen jag grät floder över direkt även om det hade behövt vara där eftersom det är inte mitt starkaste ämne. Men kom dit till engelskan och vi kollade bara på film och sen lunch och sen gympa där vi skulle åka skridskor, vi hade också vikarie. Men jag var i alla fall inte med, så satt och garva i stället hahaha. Sen vara det bara handel kvar där vi fick reda på att typ en uppgift eller vad fan det är ska vara klart i mon, men sket vi i det eller ah! Efter att ha suttit därt och inte gjort nån nytta gick vi jag,elly, johanna och elina bort mot affärna så gick in på goopie och hitta ett linne/klänning som jag ska köpa i mon, men hade som vanligt lite svårt att betsämma mig (a) sen gick vi och kolla på skor, det blev likadana skor för mig, johanna och elly haha. Jag fick även köpt två mascarer och så hitta jag en jeans jacka får kolla på den i morgon. Sen gick vi och fika innan bussarna gick, men elina dissa oss. Sen bar det hemåt och glo på TV och nu sitter jag här som sagt och pluggar men jag ger nog upp nu snart i alla fall.

men nu måste jag gå, hejdååå

eller just det vi blev intervjuade av kungälvsposten i dag också (y)  fina svar var det, hahahah eller inte! ;D




jessicaan
       ♥

Måndag

Måndag, en go sådan också. Började vid kvart över tolv för tokig som jag är hoppade jag över störd engelskan. Så först matte där vi gjorde några tal och sedan var det bara svenska där vi kollade på film. Sen hade vi omprov i matte och jag fattar verkligen ingenting på det kapitlet så gjorde typ ett tal, sen ropa jag på stela och sa att jag inte fatta nånting och hon trodde typ jag lipa så jag fick gå (y) kanon! hähä.

Och skulle skrivit i går om helgen, men jag var så jävla trött! Men har har ni den, haha (y)

I lördags var vi då på rondo och kolla på jerry, jag kände att jag inte riktigt passade in där om man säger så hähä. Men vi åt först också sen fick vi sitta och vänta över en timma på att han skulle börja, och sen spelade han mer än en timma för alla käringar kunde ju inte sluta att skrika " en gång till" . Men tillslut var det hemfärd, motorvägen var helt snöig det låg i stora driver. Sen fick vi ju också kördtpå en hare och slirat lite i tega, men sandra kör så bra så det gick kanon. Efter att ha släppt av carro i staby så åkte jag , elly och sandra hem till tobbe&anderas där mina kära päron var, så där var det döön. Men jag och pelly var trött och ville hem, så bonntobbe hämta oss och det tackar jag för också så böörna vi runt lite och jag & elly var lite skraja haha. Jag kände för att åka pulka men ingen annan är såklart på min idé så jag gör mig en snöängel, men tobbe kasta bara massa jävla snöbollar i hela ansikten och luvan så vi gick in. Så vi åt och satt och babblade. Sen gick jag och elly och la oss, och tobbe åkte hem. Sen kom ju mina kära föräldrar hem och pappa ska såklart prata en stund, så efter att ha pratat lite om päärhhoon så gick han och vi somna.
Söndag, vi vaknade typ vid halv elva eller nått. Sen vid elva kom ellys mamma och hämtade henne och jag tog mig tid och tog en promenad upp till tempo och handla och sen hem. Sen glodde jag typ på film hela dan, och sov. Det gick ju sådär för mig att plugga om man säger så.

Men jag skulle igentligen behöva plugga handel nu eftersom vi har prov i det på torsdag, men det får jag vell göra i mon eller nått för det orkar jag inte göra nu!


tackfördetta

jessicaan
      ♥

Lördag


Lördag dåja
Vaknade tidigt för en gång skull, typ vi halv nio eller nått (y) sen har jag bara möglat så tänkte ta tag i mitt liv nu. Så ska träna och sen hoppa in i duschen, men jag måste nog städa mitt rum lite i dag också . Men jag måste bara hitta kraften.

Och sen kommer nog ellypelly päronpung hit :D , så ska vi göra i ordning oss också för att sedan gå ut med jobbet. hahaha. Men mest det att jag inte vet vad jag ska ha på mig, jag får röja ut carros gardrob i värsta fall fniss. men hör gärna va er om det händer nått rockigt!

det var allt för nu, hejdåå

jessicaan
      ♥

nobody said it was easy

Som sagt det går ju kanon bra för mig och skriva blogg som ni märker! Men i dag är det i alla fredag och det betyder helg, och det är inget jag tackar nej till. I dag blir det att ta det lungt hemma med mamma&pappa käka tacos och glo på tv, lite oc blir det säkerligen.

Och i går var det skola som vanligt sen hem,träna, äta och packa och sedan bege sig till johanna där även elllliiiinor var. Vi hade tänkt plugga engelska, eftersom vi hade engelska prov i dag. Men jag är totalt hjärndöd i det ämnet så det blev inte mycket plugg, men det hade nog inte hjälp mig något i alla fall.och provet det gick åt skogen (y) Jag vill bara var sånt snille som kan allt, och slipper plugga det hade inte vart fel.
I dag var det i alla fall en skön fredag, eller först engelska prov som sagt. Sen hade vi rast i en och en haltimma typ och sen blev det svenska där vi bara läste och tro det eller ej det gjordet vi faktiskt. Efter det var det bara turism kvar och där var det att kolla på film sällskapsresan, och efter det fick vi sluta tack för det! Sen in en sväng på kära tempo, och sen hem. Och i mon blir det utgång med jobbet också, haha jag och pelly ska digga järnet hähä.
Jag vill också ner till stan, behöver änna nya skor om man säger så haha. men det får vell bli en tripp ner dit nästa vecka tror ja kanon!

Och nu börnar nötterna utanför runt i den voltad bilen, utan fram ruta så en sitter med cyklop på sig kanonkul!




Och jag hatar snö för tillfället, lite värme hade inte vart fel.
<3

men nu måste jag gå, maten väntar
hejdåis!


/ jessicaan
        ♥

Fredag

Usch redan fredag, och lovet snart slut vilken betyder att då skolan börjar snart och jag är inte taggad för fem öre.
På lovet har jag inte gjort alls mycket vart hemma och fixat rummet för det mesta, himla jobbigt! fast var på bio med elly och plate i onsdags också, och kollade på I taket lyser stjärnorna som den var bra också :)

 I dag har jag verkligen inte gjort mycket vakna först vid halv åtta eller nått, av att en gubbe ringde och berättade att sotarn inte kunde komma i dag. Och jag brydde ju mig så mycket , somnade sedan om och vaknade igen och då ringde chefen och sen somna jag om igen och gick upp vid halv 2! Sen möglat sönder framför OC (y) Men nu sitter jag här och har jätte tråkigt och lyssnar på musik för ovanlighetens skull. Fick nu också ett trevligt samtal av min kära vän ellinor och hon mådde kanonkanon om man säger så, haha ;D men för ovanlighetens skulle var det inte jag som ringde, för det brukar jag kanske göra när jag har har lite för mycket promille i kroppen hähä!
 Och i mon ska jag jobba också med världens sämsta elly så det kan vell inte bli annat än tråkigt ;D men får vell ladda ner nån bra film eller musik eller nått nu eller så får jag sätta mig och kolla lite oc (y)


tackfördetta jätte ointressanta inlägg!


/jessicaan
      ♥
    

I only wanna be with you

Då var det måndag och ännu en helg passerad. och jag har ju inte heller inte skrivit på evigheter men har inte hittat kraften helt enkelt! Men nu sitter jag här och kollar på ikeas hemsida och jag försöker även ladda ner en film men det tar ju inte 10 minuter precis som man hade önskat så film helvete får jag vell antagligen kolla på i morgon (y)

Men kan ta och berätta lite om helgen då, vi har inte precis haft nått flyt de senaste helgerna hahaha.
Fredag
Då var det sista skoldan innan lovet, så jääävla gott! Så efter skolan åkte jag och plate med hem till elina hon skulle hämta lite saker oså, sen körde hennes pappa upp oss till plate så vi käka också! Sen kollade vi lite på film ockå fixade elina även mitt hår. Sen gjorde vi ordning oss lite smått och tog bussen till kungälv och kollade nattcupen där var även elly, jimmie och lill-tobbe sen kom även ida dit och sen frida . Men vi drog sedan till donken coh sen tillbaka , och jag orkar inte berätta allt! men det slutade med taxi upp till johanna i alla fall var vell hemma runt två tiden.
Lördag
Blev inte som vi hade tänkt oss, men den slutade bra!Vaknade hos plate sen kom syrris och hämtade mig runt ett tiden. Kom då hem och packa, duscha, åt också sen tog jag och elly en buss upp till plate. Där vi gjorde i ordning oss och vi hade ingen anning vart vi skulle men tillslut blev det kareby. Var inte där så jätte länge jag frös och var trött och ville sova haha .  Men sen var det ju det att komma hem till kärna också. Men efter att ha tjötat håll i bonntobbes huve så jag fick åka med han och hjert i bilen och det tackar jag för :D jag sa till och med att jag kunde sitta på utsidan bara jag kom hem haha men fick sitta inne i victors knä tyckte änna synd om honom haha men annars hade jag nog blivit en isbit på utsidan. Sen när vi var i ytterby så ringer tobbe och säger att dom" familjen" är hemma hos mig festar där mina päron  och även deras och alla var, så då blev det inget till att sova. Så kommer hem bonnen och victor följer med och hemma var det fullt partaj om man säger så ja. Och sen kom även sandris och syrris hem. Himla kul var det måste jag säga, så vid kvart över fem fick jag lagt mig bra jessica!
Söndag
Vaknade och mådde som man brukar göra på söndagarna (y) vid strax innan tre tog jag sedan en buss in till kungälv där jag mötte elly och plate så gick vi och käka på evita. Sen åkte plate och då fick jag och elly vänta på bussen cirkus en och en halvimma (y) Väl hemma så blev det att mögla vid datan, tv kanonkul! Och i dag har jag jobbat från två till typ sju, härligt! Och det är ju looov nu med och fyfan vad det är gott!

Och om jag orkar kanske jag lägger in några bilden från helgen i mon eller nått, för nu ska jag sova puss på det :*

tackfördetta!

/ jessicaan 
        ♥

RSS 2.0