Fin dag

Har vart en mycket fin dag idag. Kan inte göra annat än att älska detta vädret som är nu, både igår och idag har det vart kalas fint och varmt.

Idag har de även vart fältstafett i skolan och vi var med på för första gången, och de var rikigt kul. Synd att man inte vart med tidigare och att de inte kom fler, men det gick fint ändå. Jag hade löpning och fick springa runt fästningen. Det var jag, några marathon löpare och några får slasch getter.

Var klara där strax efter ett och då blev de att åka till fontin och springa där. Mina ben som var som stockar i morse, var genast bättre skönt. Åkte sedan hem och duscha och åt. Mögla i sängen en stund med mensvärk delux innan ja åkte in och sola och styrketräna, för att få bort äckel värken. Träffa även goa malin där, så gick en stund på bandet med henne. Så nu har ja precis ätit och sitter och dricker pepsi max och kollar på Alla älskar alice som går på tv.

I mon ska ja träffa massa goingar hemma hos sofia så skall det skrivas på de lakan vi skall ha på studentflaket. Hoppas på fint väder i mon, så att man kan steeka på lite samtidigt. Nu är det sjukt nära!





Ha en mysig kväll!

/ jessan

RSS 2.0