SOL

Godmorgon, nej god eftermiddag!

Hoppa up hur sängen vid halv sex i morse, hade glömt att ställa klockan i går så trodde jag hade försovit mig men icke. Kunde sedan inte somna om så gick upp drog på mig träningskläderna och åkte in till kungälv och drog en PW över en timma innan ja skulle till UM. Himla skönt med tanke på vädret, hoppas värmen håller i sig nu men de har ja hört att den ska. Var hemma strax efter nio igen och då blev de frulle och nu är ja fast i soffan.

Idag blir de skola en stund, vid kvart i två då vi skall tömma våra skåp och prata om fältstafetten som är i morgon. Det är vår absolut SISTA dag i skolan idag, hur stört är det inte? Inget mer plugg, inga läxor och prov. Heaven! Och om en vecka är det bal, galet!

Efter skolan blir de jobb till kvart över sju. Så missar de fina vädret, jag som behöver ligga ute och pressa inför bal&student. Nah, men jag få dra in till sportlife efter jobbet och sola i stället. Så blir de nog lite träning på de om den helvetes magvärken kan försvinna.

Nog tjötat, ha en fin tisdag i solen!

/ jessan

Ledig

Godmorgon människor!

Vakna vid halv nio idag efter ett antal timmar för lite sömn, hatar att ha problem med sömnen. Men får bara hoppas de vänder snart. De blev sedan kaffe och disneydags, känner mig som 5 år igen. Men nu har ja precis ätit stor go frukost, men ligger fortfarande kvar i sängen med datan i knät och kollar på OC. Ska senare dra mig in mot sportlife för träning och solning får de kanske bli också. Är ledig hela helgen som sagt och det är himla skönt.

Nu är balen och student så sjukt nära, känns helt stört. Låg och läste igenom massa blogg inlägg i går när ja inte kunde sova. Det var ett från förra årets bal och student, där ja skrivit att om ett år är de min tur och nu är det de? Detta året har gått så förbannat fort. Nu är de liksom mindre än två veckor kvar? hjälp! Jag kommer nog inte fatta att jag har tagit studenten förens efter sommaren, när jag inte har någon skola att gå tillbaka till.

Men nu ska jag fortsätta ligga i sängen och vara allmänt ful, kolla OC och läsa bloggar. Ha en fin lördag!


/ jessan

Äntligen

Goddagens goingar!

Idag vakna ja redan vid halv sex av att ja vara hungrig som ett as, så inte många timmars sömn i natt men ändå är jag pigg. Det kommer la sen. Började inte skolan förens halv tio i dag, då jag hade en redovisning och ett prov som sagt och de båda gick fint som smör specielt provet kändes bra. De var också förhoppningsvis de sista ja gör i skolan, och det känns jävligt bra vill säga. Så sluta redan vid halv tolv, åkte därefter och köpte min balväska och handla lite innan jag åkte hem. Sedan fasta när jag har i soffan, fast har faktiskt städat och plockat undan lite så någon nytta har jag gjort. Vilar från träningen idag efter pappas order, så de är bara att lyda. Men i morgon är det dags igen!

I kväll blir mys med massa tacos med mammsen&pappsen, ska bli mysigt. Så väntar på att mamma ska komma hem så jag kan ta hennes kort och åka och handla maaaat.

Hörs kanske senare, annars får ni ha en mysig fredag!
PUSS

/ jessan

Nyklippt

hej igen!

Kom hem för en stund sen efter att ha vart runt lite. Åkte in till sportlife vid tolv, där spenderade jag två två timmar med massa träning och efter de blev de solning. Efter de blev det att åka in till kungälv för att klippa sig, bara klippte igenom burret. Så det var gött. Gick sedan runt en sväng i kungälv och fixa balsmyckerna men fick även med mig en klänning, underkläder och lite små saker. Lönen som rullade in på kontot i går var mycket efterlängtad.

Men nu har jag precis tryckt i mig massa mat, så ska slänga mig med soffan och bara läsa igenom frågorna för provet en sista gång. Sen får det vara nog. Kanske tar mig en promenad sen innan det är dags för myskväll!

Hoppas ni haft en bra dag!

/ jessan

Snart slut

Ingen vidare uppdatering här, har varken haft kraft eller tid. Denna vecka är den värsta och sista när de gäller skolarbetet. Har vart konstant plugg med press på en känns de som, och i mon är den sista dagen jag ska göra något i skolan hoppas jag. Betygen sätts på onsdag och tror inte jag ska behöva göra något innan dess. Men i morgon är de två korta muntliga oseriösa redovisningar som skall göras, haha. Där efter ett prov, får se hur de går. De är bara att göra sitt bästa.

I går var jag ledig hela dagen, så var hemma och plugga. De blev även träning och jobb. Idag är jag också hemma, så det skall pluggas inför provet i morgon. Skall senare i väg och klippa mig med, kolla balsmycken igen och köpa något fint till mammsen eftersom de är mors dag på söndag. Sedan i kväll skall det inte pluggas ett skit har jag bestämt, då blir de tv mys hela kvällen det behövs.

Men nu ska jag fortsätta dricka kaffe och kolla på barnprogram, löve it!

Ha en fin dag!

/ jessan

regn söndag

Regnet det bara öser ner.. Regnar som in i bomben, rätt mysigt ändå när man ändå bara sitter inne. Pluggar just nu som en plugghäst eller nått liknande. Denna veckan kommer typ bara bestå av plugg, men de är också typ den sista veckan med all denna skit så det ska jag nog fixa. Just nu är det handel som pluggas, har prov på tisdag. Har även två till handels prov denna veckan, men ska se om de räcker att jag gör ett utav dom. Sedan är det även ett svenska arbete som skall vara klart, i mon?! Aja! Sedan har ja också två muntliga redovisningar, fast inte de mest seriösa kanske. När betygen är satta den 1 juni, ska jag göra volter. Jag längtar!

Hade en himla fin dag i går i alla fall med de goaste brudarna, tänkte jag tar och berättar om den senare för nu ska jag åter lägga all min fokus på den äckliga handeln.

Hörs sen!

/ jessan

Godmorgon

Godmorgon!

Trött tjej idag, ändå sov jag riktigt bra i natt. Kanske för bra? Sitter nu och väntar på att åka upp till jobbet. Väntar även på det fina vädret, hallå? I går kväll såg de lovande, men nu vet jag inte riktigt vad jag tycker. Håller tummarna för att de spricker upp i alla fall.

Varför börja jag skriva här egentligen, har inget vettigt att säga just nu haha. Eller jo just de, om någon är sugen på att springa göteborgsvarvet idag så har jag en plats ;) Bajs, jag som ville springa. Förbannade benhinnor, får försöka nästa år i stället.

Nog tjötat jessica, ha en bra dag!

/ jessan

Fredag

Ja, man kan inte alltid vara på topp tyvärr. Men så är livet och man får gilla läget skulle jag tro. Men jag vet att det kommer bli bättre, men de kommer ta tid så är det. Som tur är så har jag de finaste och bästa vännerna och den bästa familjen! ♥ Massa kärlek till er!

Idag har de vart en sån dag så jag bara har varit. Vaknade och låg kvar i sängen ett tag innan jag gick ut och gick rensa tankarna lite. Sen blev de en go frukost framför tv:n och datan där jag spenderade några timmar innan jag åkte in till gymmet. Blev solning idag med! Sedan hem och bara ta de lungt och träffa mammsen&pappsen en sväng, prata även med syster. Åkte sedan in och körde rpm, åkte sedan hem och duscha och åt och sen dess har jag bara vart hemma. Ska strax slå mig ner i soffan igen och kolla på någon töntig film som börjar. Fått tränat mycket idag, men de är förbannat skönt!

I mon är det jobb som gäller med ellanbellan och marie :) Sedan så är det ju crusing i kungälv, så vi snygga brudar ska sitta i rondelen och schteeka och ta ett och ett annan glas vin kanske, ;) hoho! Ser fram emot morgondagen med de bästa!

Ha en mysig fredags kväll! ♥



/ jessan

<3

Har egentligen inte mycket att säga. Känslan jag har nu, är förjävlig. Känner mig som ett litet barn! Men nu vet jag i alla fall vad kärlek är! ♥

/ jessan

Onsdag

Detta är ingen vecka med flyt i alla fall. Vill bara att allting ska vända just nu. Allt plugg får gärna vara slut, men just nu känns de långt i från. Har fyra prov kvar och ett är i morgon som jag skrev tidigare. Pluggade i går, så har bara kikat igenom de lite nu. Fick reda på idag att jag fick godkännt på mitt projektarbete i alla fall och det känns förbannat bra, så där släppte lite ångest.

Åkte och tränade efter skolan innan jag åkte hem gjorde mat. Sedan fastnade jag har i soffan, lat tjej. Äcklig tjej som inte har duschat ännu heller, så det ska jag göra nu. Sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla film i mitt ny städade rum(har inte stökat ner ännu) med té och fruktsallad och bara vara typ. Känner att jag behöver de just nu. Är så trött att allting kommer på " en och samma gång", aja nog klagat.

Ha en mysig onsdag i alla fall! ♥

/ jessan

....

Sitter nu i skolan med sofia då vi har håltimma från nio till elva, mindre kul. Eftersom vi hade en lektion i morse som vi var tvugna att gå på då vi skulle hålla i lektionen, vi baka kladdkaka muffins. Gick kanon! Så sitter nu och väntar på UF som är från elva till två, och lunch där i mellan. Slutar sedan sen, gott med kort dag. Sedan blir de träning och plugg, då det är prov i morgon. Men känns ändå ganska bra, men jag har la pluggat på helt fel saker som vanligt. aja! Just de ja, nu kom jag på att jag ska hämta min balklänning. Lämna in den förra veckan eftersom den har vart lite för lång, så hoppas den blir bra nu.

/ jessan

en effektiv jessica

En skit tisdag har de vart idag som sagt. Allting har gått emot mig, och de är så mycket nu med skolan och skit så jag tror jag blir mer dum i huvet än vad jag redan är. Men jag har ändå fått gjort förjävla mycket idag, borde kanske vara på detta humöret oftare för jag får ju gjort en del iaf. I skolan fick jag skickat in projektarbetet, så skönt att ha de ur världen nu. Så det återstår de bara att se hur de gick. Efter skolan var jag tvungen att åka och träna och få ut mig energi och efter de blev de solning. Sedan hem och käka och plugga innan jag åkte i väg på en sak. Väl hemma igen hade jag för mycket energi och mitt humör har ju vart som det har vart idag. Så satte i gång med stor städning i rummet damma, dammsög och bädda rent. Så nu ser de mycket bättre ut än innan. Jag och pappsen drog sedan ut på en promenad i stormen innan jag slängde i en färg i huvet. Så nu har jag precis duschat ur den och nu väntar sängen och de ska bli så förbannat gött att lägga sig. Vilken jävla osammanhängade text, haha. Men jag är trött!

I mon väntas en fin onsdag tror jag, även om jag ska upp tidigt. Men det är kort dag i morgon, så det är gott. Men nej, nu ska jag sova, god natt gott folk!

/ jessan

Röv tisdag

Helvetes dag är vad detta här! Längtar bara på att denna dagen ska ta slut. Men klockan är bara elva och ja har massa plugg skit som skall göras. Sjuk är jag också påväg att bli eller något, rövhål. Så i kväll blir de att kurera sig delux med sängen, film, té och alla vitaminer som finns typ.

Värt inlägg! Hörs kanske i kväll, och då så ska jag nog se till att vara på lite bättre humör i alla fall. Ha en förjävla fin tisdag!

/ jessan

Ny vecka

Godmorgon eller god eftermiddag kanske jag ska säga, har ju vart uppe ett bra tag nu. Var ute på PW i morse, sedan blev de dusch och lite deg framför tv:n. Sitter nu och käkar frulle och ska strax se om jag hittar nått att dra på kroppen innan jag åker till skolan. Har bara en lektion idag från elva till halv ett, sedan blir de att åka direkt till stan för att hämta sandra då hon kommer hem från jobbet. Så åker vi och tar en lunch/fika någonstans. Sedan resten av kvällen blir de bara massa massa plugg och träning, rolig kväll...aja!

Hörs kanske senare, ha en fin måndag!

söndag

Då så var det redan söndag igen ja, helgerna går alltid så himlans fort fast de gör ju även veckodagarna med. Helgen har vart lugn i alla fall, i går vart det jobb och efter de träning. Sedan vara jag bara hemma själv och pluggade lite och satt och möglade framför datan&tv:n med fruktsallad, fint.

Dagen idag har även vart lugn. Vaknade vid halv åtta, inte okej när man är ledig kanske men låg kvar i sängen en stund innan jag drog ut på en PW. Efter de blev de dusch och frulle innan jag drog mig mot marstrand. Var tvungen att åka ut och kolla i en affär efter studentklänning och jag hittade den, känns förbannat skönt. Var lite tveksam om jag skulle ha den på studenten men så får de bli, ska bara köpa mig ett par cykel brallor som jag kan ha under. Så en till sak att strycka på listan inför studenten. Var hemma sedan en stund innan de blev söndags middag på malt&humle med gott folk, så kom precis hem. Fy i helvete vad god mat dom har, så nu är jag mätt som ett as.Så snart får de bli soffan, men först lite plugg.

Ha en fin kväll!

/ jessan

Fredagen den 13:e!

Nah, nu har jag suttit och läst igenom massa gamla blogg inlägg och ja kom då på att jag saknar att blogga. Även om jag skriver helt väderlöst och min svenska är åt skogen, så är de skönt att skriva av sig. Så nu ska de bli ändring på detta(har ja la sagt 1000 gånger).

Ja vad blir de 28 dagar kvar till studenten nu? Detta är så sjukt va och jag fattar ingenting. Det var inte längesen vi började ettan på gymnasiet känns de som, och nu ska vi gå på bal och ta studenten och hela skiten. Har fortfarande lite saker kvar att fixa inför detta, väska, smycken och klänning och lite så. Men fick kollat ut smycken i går iaf när jag och mammsen var ute på en roadtrip hela dagen. Blev himla kär i de smyckerna, fast mamma tyckte nog om dom mer än mig haha. Så hon skulle nog fjeska lite med pappsen så ska jag nog köpa dom nästa vecka. Så ska nog få köpt de sista sakerna snart, hoppas jag!

Men idag är det fredag som sagt och de betyder helg, skulle vart en ledig sådan men ska hoppa in och jobba extra i mon men sen är jag ledig. Men de blir en lugn helg, men plugg är de tänkt. Fick gjort en del i förr går, men har fortfarande lite saker efter mig. Men sen har vi haft massa problem med våran religion, fattar inte hur vissa lärare tänker ibland?!aja. Ska bli så förbannat skönt att slippa allt skit plugg sen i alla fall!

Detta får räcka nu, hoho. Hörs kanske senare, annars ha en mysig fredag! ♥


/ jessan
RSS 2.0