måndag

Hallå

Måndag vare jag, haft en väldigt bra sådan. Vädret gör det heller inte sämre. Kunde vart ltie varmare, men ska inte klaga. Efter denna vintern vi har haft så tar det vell sig sin lilla tid. Var som sagt i skolan idag vilket var ett tag sen och den var inte allt för jobbig idag, har inte gjort speciellt mycket gott är vell de. Men har ändå vart effektiv med att ha haft körlektion och pluggat körkortsteori ;) Efter de blev det träning, bodyattack med lille ida.

Så nu är jag påväg in och duscha efter att ha tryckt i mig lite mat, men ska bara slita mig från den här apparaten först. Sen blire att sova tidigt, eftersom i mon är det fullt upp känns det som. Först fälstaffet, fast våran klass ska inte vara med. Men ändå kul att åka in och kolla, speciellt om det blir fint väder så kan man sitta och steka lite. Vilket jag har hört att det ska bli, ser så ut också. Men ska vell inte säga för mycket så att säga hehe. Efter de blir det antingen backaplan och stan med sandris eller att plugga körkortsteroi innan jag ska till kilopraktorn.

men nu ska jag gå, hoppas ni har haft en bra dag!



jessicaan ♥





söndag

Kom precis in efter att ha vart ute och gått en sväng. Men var först och prata med sandra en stund efter hon flyttat hem igen. Gick sedan en stund och träffade sedan på niclas så stog och tjöta med han i en bra stund trevligt. Innan det var de jobb först och kalas. Jobbet gick fint, rätt mycket folk faktiskt. Vid fyra blev det kalas som sagt var bara där en stund, för jag var skit trött kunde inte riktigt sova i natt/morse. Så idag lär jag somna som tidigt. 

I morgon är de måndag och en ny vecka vilket betyder skola, känns inte som jag har vart där på evigheter eftersom man har haft praktik och grejer.  Bara två veckor kvar nu innan vi slutar, göttgött. Hela denna veckan kommer det vara full rulle också och det gillar vi!

Mors dag är det ju idag också för folk som inte visste de, så grattis mamma! Kände mig ganska snäll i morse som gav henne frukost på sängen och ett linne faktiskt hehe!
Men nu ska jag ta och göra nått annat, så ha det gött!



kräftskiva 09, grymme kväll!




jessicaan ♥

lördag

Go dag idag! Har precis tryckt i mig världens goaste mat grillat kött, ädelostsås, klyftpotatis, jordgubbar och sallad. Det var jävligt gött och jordgubbarna var mer än goa, så nu vet ni de hehe.

Började dagen med jobb i alla fall 10.30-14.30 med ida och marie, gick fint! Cykla sedan hem och var hemma en sväng innan jag gick ut och sprang och jag klara mitt mål :DD som var på 1,1 mil tycker jag är långt så jag är stolt över mig själv haha, jobbigt vare med gött efter. Duscha snabbt och åkte sedan in till maxi och handla med mammsen och pappsen, övningkörde även in och det gick bra. Och efter det blev det mat som sagt så nu sitter jag är mätt som en ko och funderar på att gå ut bara för att det är så gött väder och för att jag är så äckligt rastlös. Får se på de!

I morgon är det dags för jobbet igen, ska jobba nu två helger på rad eller det blir nog fyra sammanlagt goott. Efter det blir det kalas hos mormor&morfar i stugan nu när dom flyttat ut, mysigt! Blir kul att träffa dom och de andra eftersom man gör inte de så ofta. Det var allt för nu!

Ha en mysig kväll folk ♥


marstrand 09


jessicaan ♥

fredag

god kväll.

Inte mycket skrivande här inte, men har inte haft tid eller lust. Har just nu praktik så har vart där en vecka nu och sedan en kvar. Annars händer det la inte så mycket i mitt liv just nu, haha.

Idag började jag vid tio och jobba fram tills halv fem ungefär, fick sluta tidigare skulle egentligen inte slutat förens sex men var klar med allting. Åkte sedan hem med en gång, men fick sitta i kö hela vägen från göteborg till kungälv mindre skönt. Så det tog la 45 min från hjalmar till kungälv, men åkte med pappa från kungälv annars hade jag vell inte vart hemma förens i natt. För kärna bussarna vet man ju aldrig när dom går. Men var hemma runt sex så gick ut och sprang, förbannat gott. Längre än vanligt också det gillar vi, måste jag om jag ska slå mitt mål heheh. Efter det blev de dusch och sedan grill mys på altan med mamma, pappa, segvall, anna-lena och kusin. Blev massa god mat så nu är jag propp mätt, så gött att kunna sitta ute och äta och även sitta ute på kvällarna. Känns som sommaren börjar närma sig.

Men nu blir det nog någon film eller nått, fast borde städa mitt rum men ser jag ut att orka de? nej, så det får bli en annan dag. Ha en mysig fredag ♥




jessicaan ♥

söndag

ååh blev så sugen på att åka i väg på spa över en dag eller natt. Låter som världens tönt, men hur gött hade inte de vart då? Men så är de ju de att de inte är gratis tyvärr, och min budget ska räcka till mycket just nu. Men får helt enkelt kolla upp detta heheh.

Just de ja, en snickare kommer hit i mon också som ska fixa vårat badrum och han ska även äntligen ta bort en av min garderobber så att jag får en litet rum där jag ska ha alla mina klär. Detta har jag tjötat om en bra tag så det är gött att få det gjort, kanske jag får plats med allting med och får lite ordning på sakerna ;) det gillar vi!

Det var allt jag hade att dela med mig av, tänkte att det var precis de ni satt och fundera på så var lika bra att få sagt de. tack och heej!




jessicaan ♥



söndag

Redan söndag, att helgerna alltid ska gå så förbaskat fort fast i och för sig så gör faktiskt veckorna de också. De sista året nu har gått sjukt fort, nästan lite läskigt. Men i alla fall har haft en lugn och mysig helg, precis vad jag behövde kände jag.

I fredags var det först jobb. Sedan grill och massa tjötande här med ida och elly, mys!  Så det blev lungt och de blev de även på lördagen. De blev jobb först på dagen och sedan en springtur efter det. Snabbt in i duschen innan elly kom så gjorde vi tacopaj och jag åt nog för minst 10 pers, rullade fram efter de. Men gott var det i alla fall. Efter tog och och elly kvart i sju bussen till lundbystrand där det blev innebandy tittande fram tills elva tiden ungefär. Himla kul att se, blev förbannat sugen på att spela igen det var ju ett tagsen. Mina knän hade nog klarat det nu, men sedan hade de nog gått mindre bra med själva spelandet heheh. Men i alla fall jag och elly åkte sedan hit och ida hem till sig. Var här strax innan tolv och kollade lite på film innan våra ögon gick i kors. Fast jag somnade inte förens strax innan tre ändå.

Så idag var jag lagom pigg när klockan ringde för att jag skulle upp och jobba. Så vi gick upp och åt frukost också innan elly åkte i väg på häst tävling och jag åkte och jobba. Efter jobbet blev det träning, så kom hem för bara en stund sen så har precis duschat nu. Så i kväll blir det bara att ta det lungt, och kolla på wallander!
Ha en mysig kväll ♥

jag vet hur bra det kändes, fan vad jag ska klara det!


jessicaan ♥

torsdag

Sådär ja, nu är jag mätt och belåten hehe. Har precis tryckt i mig lite mat, blev så himla sugen på hemmagjorda hamburagare så det fick de bli med grönsaker och vattenmelon gooott. Tog lite tid bara innan de blev krydda i grejerna alltså grillen, men de gick bra tillslut. De blev inga farande gafflar över gräsmattan idag inte! bra jessica

Men nu funderar på om jag ska gå ut och gå eller cykla en sväng, blev förbannat rastlös. Eller om jag bara ska lägga mig som ett mögel i soffan, svårt bestlut de dära. Får se vart mitt arsle förflyttar sig.
Ha en mysig kväll ♥


söt, jag vet

jessicaan ♥

torsdag

Ingen uppdatering här inte. Har inte blivit något skrivande de sista dagarna men har inte haft någon lust faktiskt, så där har jag anledningen hehe. har inte hänt så mycket de sista dagarna heller, jag har vart hemma för de mesta, jobbat och tränat. Var bara i skolan i måndags, men nu är vi lediga där i från ett bra tag i alla fall och det gillar vi. Är lediga nu torsdag och fredag som sagt och sen har vi praktik två veckor, ska bli förbannat gött. Kul att få göra nått annat och prova på lite nya saker, ja ska vara på kicks på backplan så de ska bli kul!

Idag händer nog inte så mycket tror jag, vilket kanske är bra för jag är helt slut. Kom precis hem efter att ha vart och tränat rpm med emelie, gottgott. Drog sedan en sväng om tempo och nu ska jag dra mig mot duschen och duscha i 800 grader i cirka 10 år, för fan vad det är kallt efter att ha åkt moppe. Jag vill ha körkort och det är nuuuu! I går var det inte heller någon höjdare att köra, regnet bara öste ner mindre skönt. Men de är sånna smällar man får ta helt enkelt.

Sen ska jag bara lägga min under hundra täcken och kolla på någon bra film eller om det finns nått bra på tv, men den risken är ju inte allt för stor. Känner att jag är himla negativ nu för tiden, hahah dte får jag ändra på. Men hörs kanske senare! PUSS

jessicaan ♥

måndag

Denna har då inte varit min dag om vi säger så. Men ska dra in och träna snart och det ska bli förbannat gött, tänka lite mindre. Har i alla fall fått fixat min praktikplats idag så det är skönt. Två dagar kvar av skolan denna veckan, sedan två veckor praktik och efter de bara två veckor kvar att gå i skolan. De gjorde min genast på lite bättre humör.

men nu måste jag gå kanske bäst så slipper ni höra på allt min lipande, ha det gött haaaj!





jessicaan ♥

.

tusen tankar och jag vet inte vad jag ska göra. men jag visste de från början.

jessicaan ♥

lördag

Äntligen, så förbannat gött. Glaaaad, en bra start på dagen heheh.

Lördag var det, och uppe med tuppen som vanligt. Ska om en timma ungefär åka in och träna bodyattacken, gottgott. Stan hoppar jag och ida, hon mådde vell inte hallon efter gårdagen skulle jag tro hehe. Jag har inte heller så mycket kraft till de, så det får bli en annan dag helt enkelt. Kanske bra för att annars hade jag vell gjort slut på varenda krona, vilket där är stor risk för när jag är i farten. Men ett par jeans och skor är jag lite sugen på att införskaffa i alla fall höhö.

Men vi hörs senare. Värt inlägg känner jag
PUSS


jessicaan ♥

fredag

Sådär ja, äntligen hemma. Och har precis ätit, pappa fick sån där as go lax idag så det fick de bli himla smarrigt. Kom hem från jobbet för en timma sen ungefär, det var väldigt mycket folk idag. Plus att vi hade fått något nytt system med kassan,fast det var typ samma så det var ju ingen fara.

Träningen och körlektionen i morse gick kanon. Himla kul att köra faktiskt, och kul när det går bra och man får beröm också ;) hehe. På måndag är de redan dags igen, gottgott. Efter körningen eller efter jag hade vart på resebolaget så hann jag hem en sväng innan det var dags för jobbet.

Men nu ska jag dra mig och kolla på nån film för jag är helt slut. I morgon blir de träning på morgonen och sedan kanske stan med ida jag vet inte ännu. Känner att detta blev ett väldigt osammanhängande inlägg, men så får det bli. Ha en mysig kväll!





jessicaan ♥

fredag

Jag börjar undra vad det är för fel på mig, vaknar ju tidigt varje jävla dag. Vaknade runt sju idag och var typ pigg, jag vill faktiskt sova. Också har jag råkat dra sönder min rullgardin i går natt så nu blir det ännu ljusare i rummet, kanske är därför? aja. Det är i alla fall fredag och det gillar jag.

Har nu precis tryckt i mig lite frukost och ska om en stund dra in och träna, springa på bandet och sen bodypump. Efter de drar jag till körskolan och kör, nervös. Man de ska man ju egentligen inte vara, man går ju där för att lära sig som sagt hehe. Behöver sedan till resebyrån en sväng igen innan jag drar hem en stund innan det är dags att jobba från 15.30-19-15. Och sedan i kväll blir det att ta det lungt hemma, grilla också mys!

Hörs kanske senare, ha en bra dag!


jessicaan ♥

torsdag

goddagens

Sitter i skolan och har svenska, ska skriva en jävla debattarikel vilket jag verkligen suger på. Så i stället sitter jag och inte gör någon nytta alls, har snart luuunch i alla fall så det blir fint. Har sedan svenska igen innan det är dags för cooper testet, springa 2 km på tid. Det kan ju bli intressant att se hur det går faktiskt, måste la dra järnet för att hinna in på en bra tid. Önska mig lycka till!





jessicaan ♥

tisdag

Kan ta och skriva ett litet snabbt inlägg innan jag går lägger mig, lär nog somna ganska snabbt idag hehe..

Idag har det vart full rulle, och det gillar vi. Började med skolan, hade bara två lektioner gottgott. Men hade prov på den ena i information och layout som jag babblade om igår. Provet gick inte överdrivet bra, hoppas bara jag får godkännt i alla fall så är jag väldigt nöjd. Så det återstår att se helt enkelt. Gick sedan vid två bort till knuts och mötte sandra så tog varsin sallad och satt och prata ett bra tag, mys! Efter de gick jag en sväng till bodyshop och gallerix innan jag drog mig bort mot körskolan och satte mig och pluggade i en och en halvtimma ungefär. Tog sedan bussen vid tjugo över fem ungefär till träningen, där det blev s-core och rmp med emelie. Efter de har jag ätit, duschat och vart ute och övningkört yiiiah!

Men nu ska jag sova, ska bli himla gott faktiskt. Sov så gott ♥



jessicaan ♥

måndag

god kväll
Måndag var det ja, och jag har vell inte gjort så mycket en dag som denna.Har vart i skolan, fick reda på prov oså och jag är mer är nöjd. Får se vad jag får i slutbetyg i personaladministrationen bara. Har mycket i skolan nu och jag har ingen kraft till att plugga. Har prov både i mon och onsdag denna veckan plus att jag måste skriva klart en jävla inlämning, och det går åt hela skogen med den. Är så trött på skolan nu, men det är inte långt kvar nu så det är bara att hålla ut helt enkelt. Provet i morgon är i info och layout b och de var en del saker jag inte fatta där, och fick då inte hjälp med det idag heller så får se hur det går i mon. Jag vill bara ha helg och det är nu, men så var det bara måndag som sagt heheh..Känner mig ganska så positiv till skolan idag faktiskt haha, nog om de.

Efter skolan åkte jag i alla fall hem och la mig på altan och sola, förbannat gött. Hoppas att vädret håller i sig såhär, hoppas kan man ju alltid liksom. Hörde att de redan kanske skulle regna i mon, men man kan aldrig lita på vädret. Åkte sedan och tränade bodyattacken vid tjugo i sju, det gillar vi! Åkte sedan hem och käka och så kom kusin över så satt och tjöta lite med han. Så nu har jag duschat och har krypit ner i sängen och tänkte ta och kolla om det fanns något på tv. Hoppas ni har haft en bra dag!





jessicaan ♥

söndag

Söndag redan, här har det inte blivit någon bloggande unger helgen som ni ser. Jag har i alla fall haft en förbanskat bra helg. Fredagen var kanon, först middag hos malin som sagt med massa goa brudar. Där efter bar det av till kockar, hade en himla bra kväll :* tack goingar!

Gårdagen blev där i mot lungn, var trött som ett jävla as. Så det blev mys här hemma med elly och ida, mypys. gjorde tacopaj och käkade godis och låg och kolla på tönt filmer och OC. Tog även oss en promanad ända bort till kyrkan hehe och fickk syn på gungorna där, så satte oss och tjöta om allting! gillar er ♥ Dom sov sedan här, och jag och ellan somnade redan vid halv elva eller nått så ida tyckte vell att vi var mindre roliga heheh..

Vaknade runt strax innan nio idag, så vi låg och tjöta lite innan vi gick upp och åt frukost. Ida och elly åkte sedan hem och jag cyklade upp till jobbet och jobbade från halv elva till halv fyra ungefär. Var sedan hemma en sväng innan jag sprang ut till ida och lämnade hennes busskort. Himla skönt att springa var det, även om jag typ skrämde i väg hela kärnas befolkning eftersom mina ben är lika vita som jag vet inte vad. Jag måste börja pressa helt enkelt. Fick grillat när jag kom dit, himla gott var det. Så satt ute och åt, himla mysigt. Jag och ida la oss sedan som döda sälar i soffan och kolla på tv innan mamma hämta mig. Så nu har jag duschat och pluggat, skrivit min livskunskap som skulle vart klar för 100 år sedan men sånt som händer. Men är inte rikigt klar ändå, har lite kvar. Så får vell ta och göra klart skiten snart, ha en mysig söndag folk!

jessicaan ♥

RSS 2.0