det snurrar i min skalle

KUL kväll i går kan jag säga. Ellan och johanna kom hit strax efter fyra i går som sagt, gjorde i ordning oss och grejer innan vi drog oss in mot kungälv runt halv elva. Där vi träffade dom andra goingarna, mycket folk var de ute också. Kvällen spenderades på kockar, gött att vi drog tillbaka klockan en timma i natt också så det var öppet en timma till hehe. Men de förstod inte erica, utan hon var påväg att åka vid två då hon trodde de stängde ;) Men var kvar tills tre då pappa kom och hämtade oss så sov ellan, johanna och erica här. Kalas kväll!

Idag mår jag dock mindre bra, ligger som en död säl i soffan. Försöker göra så lite som möjligt, fyfan mitt huve exploderar och min kropp är öm och blåslagen. Men det var det värt. Senare sen runt kvart över fyra ska jag och ellan först dra oss till kungälv en sväng innan vi drar oss till plate där de blir mys kväll framför the last song och ensam mamma söker. Ska först åka och äta, jag ska ha keeeebab.

Bilder kanske kommer någon dag om jag orkar. Ha en mysig söndag. I morgon ska jag inte till skolan för vi har LOV, ska bara jobba från halv nio till ett goooott!

jessicaan ♥



fullt ös

Äntligen lördag skulle jag säga. Fick sovit ganska länge idag, väldigt skönt. Var sedan uppe en sväng på tempo och tjöta med ellanbellan. Och snart ska jag åka in en sväng först och hämta ut min biljett till björn rosensström på resebolaget, taggaaa och sen ska jag åka och träna med pappsen.

Senare runt fyra så kommer johanna och ellan hit, och så gör vi i ordning oss inför kvällen innan vi drar till malin B där några goa brudar är. Kommer bli en galen kväll, jag är taggad som aldrig förr. SÅ NU KÖR VI!

Om de är någon som har en telefon som den inte behöver så hör av er. Min nya som jag fick för kanske två månader sen har gjort sitt tror jag, den är helt jävla svart. Jag är mindre glad, för den jag får ha nu stänger av sig minst 10 gånger varje minut känns de som. jävla skit!

men nu ska jag byta om, ha en bra kalas lördag!



jessicaan ♥

fortfarande fredag

Sitter nu med färg i hela håret och dricker te. Känner mig som lilla my typ, med en knut mitt på huvet. Snyyyygg. Ska ta och göra en ansiktsmask sen med, sen så är jag klar höhö.

Gick ut och tog en kvällspromenad förut med, mys. Mindre mys att det är helt jävla jätte mörkt ute, mörkrädd som jag är. Är lite halft rädd för den förbannade älgen som har sprungit runt här ett tag, fast har inte sett han på länge nu skönt är la de. Fan nu sitter jag bara och pratar en massa dynga, men jag har faktiskt jätte tråkigt då haha. Nej nu ska jag sluta skriva och tvätta ur färgen, det känns som om det kommer bli väldigt mörkt. Aja det märker jag.

PUSS

jessicaan ♥



fredag&lov

Ja vad ska man säga fredag vilket betyder både helg och lov, känns jävligt gött vill jag säga. Kommer bli en fin helg.I mon blir de utgång , är redigt taggad vill jag säga. Det var längesen det var utgång med alkohol med i bilden för min del heheh aja.

Idag var det skolan trodde jag men så var inte fallet, så åkte lika snabbt som jag kom dit. Jag, johanna, erica och ellan drog oss i stället mot stan och fick köpt maskerad saker inför i morgon. Tänker inte klä ut mig överdrivet så fick hittat det jag var ute efter, gick sedan och åt och tjöta en stund :)) 

I kväll blir de att ta det lungt, kanske kolla idol? får se. Ska ta och färga håret i alla fall för det fick jag aldrig gjort i går. Försöka plocka undan lite i rummet, jag är fan stolt över mig själv för så här länge brukar de inte hålla sig efter jag städat. Utan efter typ två dagar så brukar hela golvet och sängen ut som en garderob igen.





men nu ska jag ta och göra någon nytta, ha en mysig fredag!

jessicaan ♥

torsdag

mmh torsdag, vilket betyder snart helg och LOV. Fint vettu!

Idag vaknade jag himla tidigt tjugo över fem och kunde inte sova mer, så gick upp strax innan sex och packade hundra väckor och åkte in och simma en stund innan jag gjord i ordning och drog mig mot skolan. Började halv nio och gick till tolv ungefär eftersom vi har projketarbete som sagt vädligt gött! Gick sedan fika med bellan&johanna innan vi kika i några affärer. Drog mig sedan mot sportlife, det var inte i går jag var där precis. Jag hatar att vara skadad, fy bubblan. Men det känns som om det går åt rätt håll nu i alla fall. Annars har jag inte gjort mycket. I kväll blir de bara mys framför tv:n, behövs.

PUSS

jessicaan ♥

regn onsdag

Så nu var det bokat och klart, på måndag blir de äntligen av. Percing i tungan, har tjötat om det ett bra tag nu men aldrig fått tummen ur. Men nu så, bäst att beställa tid med så slipper man vänta.

Har haft projektdag idag, men jag och ellinor var inte så sugna på det utan var mer sugna på stan. Så efter att ha åkt till skolan och vart där och fått information eftersom det sedan var eget arbete så drog vi oss mot stan där vi spenderade några timmar, mys! Fick med mig en tunika/blus, päls halsduk,smink och halsduk. Behöver mer nya kläder men hittar då fan aldrig nått, inte okej. Men drog mig sedan mot maxi och mötte upp mamma där för att handla mat, det blir då alltid mycket dyrare när jag är med höhö. Gick sedan och hyrde oss tre filmer, så snart ska vi ta och kolla på beck :) Mysigt att bara ligga inne nu när det är sån jävla skit väder ute. Har ingen energi till något heller, jävla höst!

tack och hej




jessicaan ♥

.

Samson-Alice Hagenbrant
             ♥

tisdag

Som veckorna går fort, snart onsdag igen och inte långt kvar till helg. Ska gå i skolan hela veckan eftersom vi har projektdagar och de är inga långa dagar precis, jag klagar inte. Fick reda på detta idag. Helgen kommer också bli finfin och sedan har vi lov efter det. Måste säga att det känns ganska bra just nu faktiskt.

Sov hos johanna i natt med ellanbellan, vi skulle gått på bio med hoppade det och kollade paradise i stället. Sedan var vi ganska sociala med varsin data framför oss hela kvällen, höhö! Blev en hel del goa garv och tjöt. Gillar er!

nu orkar jag inte skriva mer, haha.
Pussis i pannis

jessicaan ♥

mys söndag

Kom hem från jobbet för bara en stund sen, där jag spenderat femt immar ungefär. Det gick bra, men det var inte nått folk precis så det var ganska lungt.

Gårdagen spenderades först hemma hos mig och sedan på kockar, och det var kul som alltid när man är med favoriterna. Mina fötter mådde inte allt för bra efter kvällen, men jag får skylla mig själv när jag dansar i flera timmar i högklackat. Det snyggaste vurpan gjorde jag nog på dansgolvet i går med, alltid lyckas jag med nått. Sånt är livet! Var hemma runt fyra tiden ungefär. Erica och johanna sov här med. Fick lagt oss strax innan halv fem och då somna jag verkligen med en gång. Tack för en go kväll!

Idag ska jag ta och kolla på innebandy med ida och ellinor och johanna om hennes magis blivit bättre. Men först drar vi och äter i ytterby. Så ska åka om en stund bara, så måste hoppa in i duschen så all kött och korv lukt försvinner. Känner mig inte allt för fräsch just nu. Så mot duschen. Mys söndag!


jessicaan ♥

utgång

äntligen lördag, jag gillar det starkt. Har jobbat idag, det gick fint. I morgon är det dags igen med idaaaaa. Men just nu sitter jag och dricker vitaminer för att inte min förkylning ska bli sämre, konstigt att man bara blir förkyld bara sådär aja. Snart kommer erica, emma och malin hit om typ 10 minuter och om en stund kommer johanna också :)) Senare sen blir de utgång, jag är taggad som få även om jag ska köra. Möter upp ellanbellan i kungälv som vart på inflyttingfest. Detta kommer bli fintfint! Frågan är bara vad jag ska ha på mig, kan då fan aldrig bestämma mig inte okej!

Men nu dör data jäveln snart. Ha en fin lördag, det ska i alla fall jag ha.

PUSS






jessicaan ♥

fångad av en stormvind

mmh fredag, riktigt gött. Känner mig just nu överkörd, är helt jävla slut. Och då menar jag verkligen slut, ska ta och göra i ordning mig och sedan sova mmmh. Ska dock upp tidigt i morgon bara, blir jobba hela denna helgen också. Det var längesen jag hade en helg ledig faktiskt. Jobbar i alla fall från halv nio till halv tre i mon, åker sedan och tränar lite lätt. Innan jag åker hem och gör i ordning mig och åker till kareby till Malin B innan det blir utång.Det blir nyktert för mig i morgon med som förra helgen, inte okej detta jessica höhö. Men det är bäst så nu. Det kommer bli kalas kul i alla fall, som det alltid blir med de bästa brudarna.

tack och heeej. nu ska jag flytta mitt arsle mot sängen!


jessicaan ♥

galen älg

Hej

Hade rena djurparken här i morse, sprang runt en galen älg här kors och tvärs. Tror han var full på äpplen eller nått, helt störd. Sedan kom de rådjur som hoppade runt och ko jävlarna försökte jaga älgen, såg faktiskt ganska kul ut. Inte ofta man får sig några goa skratt sådär på morognen! Men i alla fall åkte jag vill praktiken runt tio över åtta, pappa ringer påvägen och säger att jag fått en tid hos en sån där som trycker på punker klockan tolv. Så var bara på praktiken lite mer än en timma innan jag skulle yra runt i stan eller munkebäck rättare sagt, men hitta gjorde jag. Inga missade avfarer idag inte, det börja arta sig för mig att köra runt i stan ;)

Han var himla duktig han som gjorde de i alla fall, han lossa på massa punkter. Gjorde röv ont men skönt när det släppte. Han tyckte inte det alls var farligt så får börja röra på mig lite lätt. Positivt var det och det gillar jag. Skön snubbe det där! Åkte sedan och simma efter jag vart där så kom hem för en stund sen. Ska se om det är nått bra på tv så ska jag bara slänga mig i soffan en stund goott.

Hörs kanske senare!
Puss


jessicaan ♥

mys

Hej igen

Sitter nu i sängen med datan i knät, dricker te och kollar på bonde söker fru med levande ljus mys! Får mig också några goa garv, dom bjuder på sig själva i alla fall. Bra det heheh! Saknar Karl-petter och fredrik som vart med tidigare dom är ju för goa!

I morgon är det praktik igen som det är varje vecka torsdag och fredag. Efter de får jag se vad jag hittar på. Värt inlägg javest!

love
jessicaan ♥

det kan bara bli bättre

Började dagen med att försova mig, vaknade strax innan åtta av ellinors sms och det tackar jag för höhö. Hoppa upp hur sängen, duscha och gjorde i ordning mig innan jag åkte och tog blodprover på vårdcentralen som jag skulle gjort för hundra år sedan. Men nu är det gjort i alla fall, ska se om dom kan se om de är nått som fattas i kroppen eller inte. Åkte till skolan efter de och då skulle vi kolla på en film, innan vi hade lunch och sedan en stund UF innan vi sluta. Inte allt för ansträngande dag och det gillas.

Efter skolan åkte jag och simma en stund. Får fortfarande inte träna pågrund av kroppen, jag blir knäpp. Ska nog gå till en sån där som trycker på punkter och grejer, testar allt som går nu bara jag blir bra heheh. I kväll blir det bara mys framför tv:n, kanske tar en promenad senare med pappa också får se.

nej nu ska jag hämta kaffe, ha det fint!

jessicaan ♥

skolan

Sitter nu i skolan och har UF. Redigt trött är jag med. Kunde inte sova i natt och så skulle man upp tidigt, mindre skönt. Slutar i alla fall efter denna lektionen runt tjugo över elva typ. Verkar som att det blir stan efter de med ellanbellan innan jag ska till kilopraktorn klockan tre och sen som sagt massage efter det. I kväll ska jag i alla fall soova. tack och heeej

jessicaan ♥

en trött tjej

Dra mig baklänges vad trött jag är, måste sova. Måste också hitta kraften till att gå och lägga mig, fan vad jobbigt. Somnade en stund förut innan paradise börja, väldigt gött men är fortfarande helt slut.

I morgon är de skolan som gäller, dock inte så länge. Från tio i åtta till tjugo över elva, eftersom vi sedan har en lång håltimma och jag tror inte att jag orkar gå och vänta på lektionen efter de som bara är elevtid. aja får se vad jag orkar och hur jag mår. I morgon blir de även en sväng till kilopraktorn, hoppas på bra nyheter. Efter de ska jag på massage och fyfan vad gött de ska bli. Bara vara och inte behöva tänka så mycket, jag längtar.

nu ska jag banne mig släpa mig till sängen, god natt!

jessicaan ♥

regn

Det är det här vädret som gör att jag hatar hösten(för det mesta i alla fall). Det blåser ju storm, regnar och är svin kallt. Inte okej! Kan det inte vara som det var förra veckan, mycket bättre och mycket mysigare.

Idag gick jag upp runt strax efter åtta i morse och drog på mig träningkläder och gick ut på en powerwalk innan skolan. Efter de blev det duschen, frulle och gjorde i ordning mig innan jag åkte. Börjar elva på måndagar och hade bara en lektionen som vanligt så slutade runt halv ett. Runt ett tiden åkte jag till stan och fixa en sak, så kom hem för lite mer än en timma sen.

I kväll blir det bara mys kväll framför tv:n, är helt slut. Har blivit lite för lite sömn i helgen kanske, men det var de värt.

Ha det fint!

jessicaan ♥

ni är mina favoriter

Kan börja med att säga att jag hade en himla rolig och bra kväll i går. Ellinor och johanna kom hit först som sagt, gjorde i ordning oss innan det bar av till kungälv. Jag åkte först och hämtade upp erik och borg hos erik innan vi åkte in. Först blev det malt&humle en stund innan vi tröffa de andra goingarna och gick till kockar. Där var vi tills de stängde till tre, efter att vi då vevat sönder i några timmar på dansgolvet. Så strax efter tre åkte jag, plate, robin och andrea hemåt. Jag och plate däcka med en gång! Körde ju i går med, var faktiskt jävligt skönt. Tack för en himlans bra kväll!

Idag var det upp tidigt eller runt strax efter nio, jobb från elva till fem. Men fick slutat lite tidigare, det gick bra i alla fall. Åkte sedan och lämna några filmer och handla innan jag åkte hem och gick ut på en powerwalk. Så nu sitter jag med tända ljus och dricker kaffe och läser bloggar mmh. Sitter och väntar på ensam mamma söker som börjar snart, det programmet gör mina söndagar.

Ha en mysig kväll!

jessicaan ♥

mmh, lördag

mmh, lördag det gillar vi. Idag har det vart jobb på schemat på intersport från tolv till fyra, det gick fint. Ska även jobba där hela dagen i morgon med :) I morse var det powerwalk innan jag åkte och det kändes bra i benen så det är gött. Hoppas på att det är på bättrings vägen nu, då blir det en gladare jessica.

I går var det först praktik och sen promenad och sen idol med pappsen. Jag och johanna blev sedan sjukt rastlösa så vi åkte in till kungälv runt halv tolv tiden och tjöta med gott folk. Så spenderade några timmar på combi och kockar, så åkte runt strax innan två. Körde först tobbe till kareby innan jag drog mig hemåt.

I kväll kommer ellan&johanna hit och tar det lungt också :) Åker kanske senare in till kungälv, för mig blir det nyktert eftesom jag ska köra till jobbet i morgon. Ibland är jag då allt redig tös! Men nu ska jag nog gå ut och ta lite luft, himla mysigt väder ute!

Ha en bra kväll!



jessicaan ♥

onsdag

godmorgon

Sitter just nu i skolan, trodde att jag började tidigt vilket jag brukar gör annars men visst inte idag. Vi upphåll från den lektionen och det hade vi visst denna veckan med, mindre kul att komma hit en och en halvtimma innan vi börjar nästa aja. Var uppe tidigt i morse i alla fall, var ute och gick en sväng med pappa på morgonen rikigt gött faktiskt. Kändes bra i benen vilket var skönt eftersom dom inte har vart helt okej, hoppas dom snart blir helt bra i alla fall.

Slutar skolan runt fyra idag, ska sedan möta upp mamma så ska vi kolla runt i de få affärerna som finns här i kungälv. Måste till banken också och hämta ut mitt studiebidrag eftersom jag har fått det på en jävla check eller nått. Efter det ska vi gå en sväng i fontin :) Ska sedan möta upp sandra så ska vi baka bröd och göra egen müsli, och kolla på paradise hotel och bonde söker fru myspys. Riktiga hemmafruar haha.

Bara typ 45 minuter kvar nu tills vi börjar nu, taggaaaa. Ha en bra dag!







jessicaan ♥

tisdag

godkväll

Ligger just nu i sängen med datan i knät och kollar på tv samdigt. Som sagt paradise hotel har ju börjat igen och det är svårt att inte kolla. blev lite besviken när det bara var ett avsnitt idag bara heheh. Men får la ta och kolla på film eller nått, har ju the last song som jag hyrde i lördags men inte fått kollat på ännu. Men har hört att man lipar sönder till den, inte lika kul aja. American pie är ju på tv nu annars, så jävla sjuk haha.

Var på bio med ida förut, myspys! Såg på I rymden finns inga känslor, den var faktiskt bra ganska kul. Så det var trevligt. Himla längesen jag var på bio, måste man ta och göra oftare. Så mysigt nu på hösten och vintern när det är mörkt och kallt ute. Fan jag låter som värsta tönten, höhöheh.

Ha en myisg kväll!


jessicaan ♥

Varför kan det inte bara vända?!

har aldrig varit så svag som jag är nu.

mysis söndag

Kom hem från jobbet för en stund sen, jobba med marie och det gick bra. Ska snart ta och gå in i duschen och sen slänga på mig mys kläder innan jag först ska hämta upp ellinor i kungälv och sen erica hemma hos sen drar vi oss mot johannaaaa. Där den blir myskväll framför ensam mamma söker :)) det gillas starkt.

Ha en mysig söndag!




jessicaan ♥

somebody like you

godkväll

Vad gör jag en kväll som denna? Jo jag sitter fast klistrad framför datan och lyssnar på muisk, är hundvakt och sitter och tjötar hål i johannas huve. Fint! Är sjukt rastlös men ändå helt trött och orkar inte göra nått, konstig känsla de dära. Fundera på att åka till mamma och dom, men det är nog mest för att jag ska få köra den nya bilen. Jag älskar att ha kööörkort, hihi! Som bilen var go att köra, körde in ida och jenny till ytterby förut innan jag åkte och hyrde tre filmer på videomix har dock bara orkar kolla på en utav dom. Tur att man ha dom i en vecka, heheheh.

Fan var det har blivit mycket uppdatering på den senaste tiden eller senaste veckan kanske man ska säga. Kanske beror på att jag vart hemma, men det är skönt att få skrivit av sig. Hoppas som sagt att det blir lite ljusare snart i alla fall.

Sitter och kolla igenom massa bilder, as kul haha !. Ska nog ta och göra ett fotoalbum någon dag, kul att ha sen ändå!

        

     
         
       
      

           

Bilderna blev huller om buller, men det skiter faktiskt jag i nu för nu är jag trött och ska sova hihi. Detta inlägget skrev jag för typ två timmar sen ungefär, har vart och hämtat folk i mellan haha. Men nu ska jag hämta thomas och anna-lena och sen sova, god nattis!


jessicaan ♥







lördag

Kom hem från jobbet för en stund sen, har hjälpt mamma att packa in när hon vart och handlat har annars inte hunnit göra så mycket mer. Sjukt gott väder idag med, vill bara ut och springa det hade då inte vart fel. Men min kropp är inte lika sugen på det och inte heller bara på en promenad. Åh vad jag hatar det här, kan det inte bara bli bra så jag kan få träna baaaaaaaajshöve.

Idag vet jag inte rikigt vad jag ska hitta på, kanske åker ut till ida en sväng sen innan hon ska iväg. Funderar på att åka in ill videomix och hyra några filmer, ska i alla fall ut och göra med den nya bilen så då kan jag lika väl driva dit. Himla gött med ny bil, men det kändes mega stor när man satt i den. Får la se om jag lyckas köra den. På tal om det, i går när jag skulle köra dom till stan så var det en jävla kuk idiot som först kör om och tvär nitar framför och sen kör han igen och ställer sig på bredden och sen kör mot oss. Blev lite smått rädd,,trodde han skulle köra rätt på oss där ett tag. Vilka jävla idioter det finns! Att jag inte hade ett gevär liggandes i bilen,i så fall hade han fått ett skott mitt i hela jävla pannan.

men nej nu ska jag ta och göra nått annat, hörs kanske senare!

jessicaan ♥

fredag

Kom hem för en stund sen, så har nu precis gjort i ordning mig och myst ner mig i sängen så ska snart sova för i morgon är det jobb. Har ju vart hos erica med henne, johanna, elly och malin innan dom som sagt skulle ut och göra stan osäker höhö. Som jag hade velat vara med, men hade det himla bra ändå. Åh ni är så sjukt bra töser! Fick kört för första gången i stan idag med haha, det är inte min grej precis men det gick fint tillslut.

men nej nu ska jag sova. Om jag får dödat dom jävla flug jävlarna, som surrar runt mitt huve först. Haaaaaaaaaaaata flugor. Godnatt!


och jag vill bara bruuuuuuuuuuuuun eller ah ha lite färg i alla fall


jessicaan ♥

fredag

Ja håller nu på att göra klart i mitt rum, men är nästan klar nu. Fan vad mycker saker man har egentligen eller skit, så har fått slängt en del nu i alla fall. Måste ner till Ikea igen, glömde köpa spegel också när jag var där. Ska ju också få en ny säng, för jag vet inte hur många de är som har haft denna uuusccchh aja.

I kväll ska jag få träffa brudarna i alla fall, himla kul! Ska vara med dom innan dom sedan ska ut på trädgårn, hade gärna följt med ut. Men inte idag, det hade nog inte funkat så ni får veva för mig också brudar. Ska se om jag hittar hem till erica bara ;) Var la inte i ditt bästa tillståndet när vi svängde förbi där sist eller vad säger du johanna? Men det ska nog gå bra.

Men nu ska jag ta och göra klart det sista i rummet, och sedan blir det att hoppa in i duschen. Kanske gå ut en sväng innan, får se.

love

jessicaan

Fredag

Ska man kanske ta och krypa ner och lägga sig i sängen kanske? Låter som en bra idé. Men eftersom jag håller på och ändrar om i mitt rum, vilket jag inte orkade göra klart idag. Så ligger det massa saker över hela sängen, så funderar på om jag ska lägga mig på madrassen som ligger i vardagsrummet, inte allt för skööönt kanske? men jag har faktiskt inte ont av det om jag ska vara ärlig.

På tal om nått annat så köpte jag två par nya skor i går, har blivit helt knäpp. Köper skor hela tiden, har hittat ett par till jag vill ha men jag får nog lugna mig... För jag behöver faktiskt nya kläder nu i stället. Men dessa två paren köpte jag i går i alla fall.





Scorett








Din sko

Jag är nööjd! dom första gick jag in och leta efter men hitta inte först, sedan hitta jag ett par kvar och det var i min storlek som jag blev glad. Dom andra, bootsen hade vart slut mer än en i månad. Trodde inte att dom skulle få in dom igen heller. Men så i går hade dom de precis innan jag kom dit, mmh.

jessicaan ♥

 

torsdag

Nu har jag bestämmt mig, när jag blir frisk eller bättre i alla fall så ska jag ta hål i tungan. Det ska banne mig bli av nu, har tjötat ett bra tag men aldrig fått tummen ur och gjort det. Men snart så, jag längtar även om det kommer göra kuk ont så är det bara att gilla läget skulle jag tro.

I mon börjas det, nu eller aldrig. Fast det kanske man inte säger idag, aja. Så är det i alla fall. Mer positivt! Vet att det är mycket klagande i bloggen nu för tiden, men jag har den mycket för att få skriva av mig. Men det blir antagligen ljusare om ett tag igen.

Just de kolla på SOS västkusten förut och innan programmet börja, så skämta mamma om att tänk om du är med owe och det var verkligen på skoj. Och då precis så ser vi han med, att vi inte dog. Han är med i reklamen innan, som visas innan varje program. Då han står och dansar på en båt. Det var nog de roligaste! hahaha

PUSS



jessicaan ♥

tisdag

Vad ska jag säga? Nu är det bara hoppas på att det vänder, det ska det göra. Fort hoppas jag, men ett steg i taget. Ska göra mitt bästa i alla fall!

Jag har det goaste och underbaraste vännerna, ni är mina favoriter. Sjukt jävla bra är ni! ♥

jessicaan ♥

RSS 2.0