jag är trött på det nu

Fan vad jag gillar lov, när man verkligen inte behöver göra någonting om inte känner för de. Så i morse vakna jag runt nio kanske, men gick inte upp förens tio. Tog det lungt, åt frukost och satt framför datan som ett monster. Åkte strax innan ett in till sportlife och tränade ungefär två timmar, så nu är min kropp helt slut. Men gött var de. Drog sedan en sväng till maxi innan jag åkte hem och åt. Sedan har jag bara legat och kollat på tv, somnade nog lite med. Så idag har jag inte gjort mycket nytta vill säga.

I morgon blir det syskon tid ringde min syster om, haha :) Ska in till kungälv och lite så. Ska försöka med och träna med, får se hur kroppen mår. På kvällen blir de handlingen med bellan&plate, då vi ska handla de som vi ska käka på fredag. Nyår redan, vad tiden går fort. Jag är skjukt taggad i alla fall.

jessicaan ♥

the time of my life

Ååh sicken helg jag har haft, hel grym. Julafton har jag redan berättat om. Juldagen blev mer än galen, himla kul vare. Började kvällen hemma med plate plattfisk efter de förfest hos kusinerna med folk och dit kom också bellan. Åkte sedan till kockar där det var världens kö, men vi kom in till slut. Där hela kvällen spenderades för min del, haha. På kockars dansgolv! Gick vid tre, sedan en sväng till mellis och malt&humle innan det blev en promenad upp till fontin.

Gårdagen gjorde jag verkligen ingenting,hälsade på johanna på jobbet på morgonen, sedan låg jag i sängen hela dagen och åt och sov i mellan åt. Mådde la inte hallon precis. Känner mig bakfull idag med, kan man vara de? haha. Så det vart lite segt på jobbet idag, men de gick bra ändå förutom att man fick jobba i elva grader. Det är inte okej faktiskt, fick sitta med tusen tröjor och tjocka strumpor. Men nu har jag tagit världens längsta dusch, så har fått upp värmen lite i alla fall. Ska snart ta och lägga mig också, ska bli gött.

Hoppas ni haft en bra jul!



jessicaan ♥

lycklig

Goddagens

God jul i efterskott får man säga, julafton i går för alla som missade det. Hade en väldigt bra sådan, kunde inte blivit bättre. Gillar julen, himla mysigt är det. Dagen började tidigt med julklappar och grötfrukost innan jag skulle jobba. Sedan var det hem träna, duscha och gör i ordning mig innan kalle anka börja klockan tre. Det är ju något man bara måste se. De dök upp folk både innan och efter kalle, så när alla hade kommit blev det massa mat vid fem. Förjävla gött! Efter de blev det spel, julklappsutdelning, godis i mängder, massa mys och stereon på högsta volym. Vi "yngre" höhö åkte sedan in till kockar runt ett där vi var kvar tills tre då dom stängde. Kul kväll, jag som skulle gå in och kolla läget efter jag hade kört in dom. Bra jessica!

Idag vaknade jag halv tio ungefär, låg kvar en stund innan jag gick upp och åt världens goaste frukost. Pratade sedan med kära plate och planerade kvällen lite. Och nu går jag bara runt i min nya rosa mjukisdräkt och taggar inför kvällen, som kommer bli galen. Plate kommer hit efter fyra, så tar vi de lite lungt innan vi gör i ordning oss också. Senare kommer ellanbellan hit med. Sedan får vi se om vi är här eller vart det bär av, innan de blir kockar senare. All in i kväll! taggaa

Hoppas ni har haft en bra julafton, PUSS




jessicaan ♥

mys dag

Ligger nu i sängen som ett vrak efter en lång men mysig daf. Började med att åka in till vårdcentralen strax innan åtta för att kolla magen och det var magkatarr, tur att de inte var nått annat i alla fall. Ska ta några till tester också efter jul. Men jag åt redan de bästa och starkaste tabletterna, så jag får hoppas de går över helt enkelt. Åkte sedan och tränade en och en halvtimma innan jag duscha, gjorde i ordning mig och åkte ner till stan. Fick tag i de sista julklapparna, och örängen också till mig. Så gött när julklapparna är klara, så man slipper tänka på de! Som det var mycket folk i stan, men de var faktiskt ganska mysigt att bara gå runt där.

Var hemma sedan halv fem ungefär, slog då in julklappar innan jag la mig på soffan och somna. Vid sju tiden var de att åka upp till jobbet för handling och glögg kväll, mycket trevligt. Fick även en julklapp, himla fint! :)

Men nu ska jag snart sova, ska upp tidigt i mon igen. Ska och klippa och färga fågelboet på huvet, ska bli förjävla skönt. De var typ hundra år sedan sist, får se om jag vågar göra någon förändring. Är dålig på det dära, aja. Sedan blir de städning, göra julgodis och träning fin skit!

Sov gott!

jessicaan ♥

jullov

Såja, äntligen jullov. Känns förjävla gött, att bara få vara ledig ett par veckor. Utan att behöva plugga, inte för att jag har vart direkt bra på de denna terminen men i alla fall. Skärpning till nästa år jessica. Idag gjorde jag mitt sista prov i alla fall, vet inte hur det gick. Men skrev en del och hoppas på ett godkännt i alla fall. Sedan vänta vi, jag, johanna och ellan på erica tills hon slutat. Så blev de ma på kinan för deras del, jag ska skjuta min mage snart. Jag är hungeeeerig. Så vi satt där och tjöta en bra stund, gillar er. Sista gången jag träffa Erica idag med innan hon åker till utomlands, avundsjuk. Kommer sakna dig tösen ♥

Åkte och tränade sedan, fick tränat lite i alla fall. Innan jag åkte hem och duscha också. Sedan har jag legat i sängen hela dagen och kollat på film och sovit. Kul!

I morgon ska jag först vakna upp utan magkatarr, jaman! Sedan blir de träning, efter de en sväng till stan för att köpa de två sista julklapparna och hitta någon nytt till mig själv som ja kan ha i helgen. På kvällen blir de glöggkväll och handling på jobbet. Mys!



jessicaan ♥

19 december

Kan börja med att säga grattis till kära syster som fyller 22 idag! PUSS

Sitter nu ny duschad ner bäddad i sängen i mitt kolsvarta mysigt rum med data och té, jag klagar då inte. Eller jo förutom lite, har prov i morgon så de måste jag plugga lite till på. Så svårt att plugga när man inte vet vad man ska kunna eller hur mycket man ska plugga på varje sak. Aja, så ska plugga lite till som sagt sen lägger jag böckerna på hyllan för några veckor. För i morgon har jag bara prov på morgonen halv nio och sen har jag JULLOV, och det ska bli så jävla gött.

I går blev de ändrade planer, vad händer med min lugna lördags kväll? Jag hade lovat mig själv, men ändå gick jag ut. Bestämde mig runt nio, så jag och plate åkte in vid halv elva till kungälv och gick först till kockar och satt sedan på combi en stund innan vi gick tillbacks till kockar erica, malin och massa andra gött folk. Så där spenderade jag kvällen till strax innan halv tre då jag åkte hem. Skit väder att köra i kan man säga.

Idag har det vart jobb från halv elva till halv fyra med ellanbellan, och det gick kanon. Förutom att det kom så sjukt mycket folk en stund, men de gick bra. Min mage var inte lika glad över de, men smällar den får ta. Kuk, magkatarr.

Nog tjötat!


jessicaan ♥

jobb

Kom hem från jobbet för en stund sen, så har nu precis duschat. Kände hur jag stank korv och grill efter att ha stått med hela huvet i kyckling grillen, fräscht. Men jobbet gick bra i alla fall,de var lungt hela dagen förutom i slutet då verkligen alla kom. Men i morgon är de dags igen, och då är de jag och ellanbellan som jobbar sjäääälva.

Idag blir de lungt som sagt, ska snart lägga mig och kolla på Ensam hemma 2-vilse i New York som börjar fem i halv. Dom filmerna är himla mysiga då, haha. Kommer massa filmer idag, det gillar jag. Ska slå in paket och grejer med om jag orkar och sen hade jag och mamma tänkt att göra gormé middag. Men min mage har då inte blivit bättre, fan. Men hoppas jag kan få i mig nått sen i alla fall, hungrar ju ihjäl snart. aja.

Ha en mysig lördag, PUSS!

jessicaan ♥

magkatarr eller nått?

Magkatarr, vad är detta? Jag blir då aldrig helt bra, febern också är borta nu och då får jag i stället magkatarr. Trodde det var av ett par tabletter som jag hade ont av, men mamma säger att det är typiskt magkatarr som jag har. Har så ont när jag reser mig så vill bara suga ut allt ur min mage eller nått. Fast jag är fakitskt inte så förvånad om de är de jag fått, eftersom jag alltid stressar runt som en yr höna. Jag känner mig i alla fall jämt stressad, något jag måste skärpa mig med. Men nej, nu ska jag sluta tjöta om detta det är ett himla klagande på mig nu förtiden höhehe.

I kväll har de i alla fall bara vart mys framför tv:n med tacos, fick tyvärr inte i mig så mycket bara. Vi kollade också på " Den där Mary", kul film haha, längesen jag såg den.

I morgon bli de jobb med favvo bellan och ulla. Sedan ska jag bara vara hemma och ta det så lungt de bara går. Jag och mammi ska göra någon go mat, slå in julklappar och göra julgodis. Himla mysigt, bara vi hemma i morgon då pappsen är på julbord.

Ha det gött!

jessicaan ♥

OC

Idag är den exakt en vecka kvar till julafton, ska bli himla mysigt. Är nästan kvar med julklapparna, har bara några små kvar så dom får jag åka och handla på måndag eller tisdag tänkte jag.

Är hemma idag med som sagt, känner att jag inte hade klarat praktiken idag även om jag känner mit lite bättre idag så det är skönt. Så idag ska jag inte göra många knop, har legat och kollat på OC hela morgonen och det ska jag fortsätta med. Har även vart duktig och pluggat eftersom jag har prov på måndag och jag ska inte sitta sista dagen, för då får jag inte in nått i mitt huve. Så det ska jag fortsätta med att göra nu, finns ju inget annat att göra ändå.

Föresten så har jag fått äckel virus på min andra datan, ett rikigt jävla kuk virus. Kim försökte fixa det i går men de funka inte, så hoppas pappa köper ett nytt virus program idag så ska vi testa om det funkar sen. Så får sitta med min lilla data från skolan nu, väldigt jobbigt om ni frågar mig höhö.

Ha en bra fredag, hörs kanske senare.

jessicaan ♥

sjuk

Goddagens

Ligger nu i sängen som ett vrak och dricker té och kollar på förkväll, kul. Är fortfarande sjuk, men det blir då inte bättre utan sämre. Jävla skit det här, men det är ju nått som går eftersom de är jätte många som är dåliga men fan vad jag hatar de.

Åkte ändå till praktiken i morse, det kändes bättre när jag vakna. Men påväg dit, vände det. Men jag var där fram tills tolv, innan jag fick åka hem för då klarade jag inte mer. Himla tråkigt att behöva åka hem, men nu ska jag bli frisker. Så åkte och hyrde tre filmer innan jag åkte hem och sov en stund och kolla på fim, böderna karlsson. Jag trodde den skulle vara bättre, men den var helt okej. Ska nog dra på en film till innan det är dags för final i paradise och efter de SOS västkusten. Så ser min kväll ut, ska även ta och knarka té, ipren och apelsin.

Hoppas allt är bra med er!

jessicaan ♥

värt inlägg

Nu är det jag igen. Men jag är så förbannat rastlös så jag vet inte vad jag ska hitta på, jag vill bli frisk så jag kan träna. Då blir jag av med energin i alla fall. Hoppas skiten försvinner snart. Men nu ska jag sluta lipa över de och i stället lägga mig och kolla på paradise, spännande nu för i morgon är det final. Efter paradise blir att kolla på stollarna i bonde söker fru, hur går de för dom egentligen?

Nej, nu ska jag hitta kraften till att sätta på té. Ja, det är joooobbigt. Ha en mysig kväll!

PUSS

jessicaan ♥

15 december

Fan jag är ingen höjdare på att uppdatera längre. Men har verkligen inte haft kraft, men ska bättra mig. Men dagarna rullar på fint, har haft en hel bra helg, mys fredag, galen lördag, mysig måndag med mammsen i stan. Har dock inte blivit frisk, har vart sjuk men det har bara blivit sämre. Är ap förkyld och har feber, oskönt faktiskt men har ändå vart i skolan. Känner mig duktig då höhö.

Idag var det skolan från tio i åtta till tre ungfär. Hade mys frukost i morse på först lektionen, efter de religion då vi gick igenom några frågot frågor. Sedan har vi haft Uf typ hela dagen innan vi på slutet bara hade lite hade lite grafisk kommunikation. Åt kinan idag på lunchen också med fyra brudar från klassen, himla trevligt och gött snack. Mätt blev man också, har vart sugen på deras buffé ett bra tag nu så den satt som den skulle.

Annars idag ska jag inte göra allt för mycket eller ingenting faktiskt. Ska bara ta det lungt och ladda inför praktik och jobb i morgon från kvart över nio till åtta. Hoppas jag klarar det och inte bli ännu sämre bara. I helgen blir det mer jobb och förutom det ska jag bara vara hemma och verkligen ta det lungt. Det var ett tag sen om man säger så, hehe. Det ska bli förjävla gött!



jessicaan ♥

.

jag har de finaste och bästa vännerna.

                       ♥


det går bra nu

Måndag var det igen ja och ännu en helg har passerat, och den var hel bra mmh. Kan ta och berätta lite kort eftersom jag inte har nått bättre för mig.

Fredags, först praktik som vanligt. Åkte sedan hem, var verkligen helt slut. Så det blev mys hemma med tacos med mammsen&pappasen, sedan var det i säng tidigt.

Lördag vakna jag strax efter tre, skulle köra mamma, pappa, moster och thomas till landvetter klockan fyra på morgonen. Mindre pigg tjej måste jag säga. Men pappa körde ner så jag tog bilen hem, så var hemma strax innan sex igen. Så fick sovit en stund innan jag skulle upp innan åtta eftersom jag började jobba halv nio. Så jobbade till halv tre med bellan och marie. Så fick träffat saknade bellan som vart borta en vecka. Åkte efter jobbet och träna innan jag åkte hem duscha, åt och vila innan mina brudar erica, johanna och ellan kom. Så gjorde vi ordning oss innan det bar av till emelie på förfest och sedan blev det kockar&combi ;) kul kväll i alla fall. Åkte runt tre tror jag från kungälv, ellan körde. Så först var vi i kareby och snurra runt och lämna petter&jimmie och sen bar det av till sunhammar innan jag och ellan åkte hem och la oss och däcka direkt. Då var klockan strax innan fem. Tack för skjutsen bellis :)

Söndag var det jobb som gällde för oss båda, trötta som as var vi. Men det var bara att gå upp, men det gick ändå bra att jobba även om våra ögon gick kors och tvärs. Vi skulle sedan haft mys kväll, men ellan blev himla dålig sen stackarn. Magsjuka är aldrig roligt. Så det blev tacos och mys hemma själv, heheh.

Idag var det sovmorgon i alla fall, alltid skönt efter helg. Åkte till skolan och var där en timma innan jag och johanna gick en sväng till maxi. Åkte sedan till tempo och sen hem innan jag gick till farmor för att baka vörtbröd, mys. Så nu är hela frysen full med tunn&vörtbröd mmmh goott. Efter de blev det blev de träning på sportlife innan jag åkte hem och åt, duscha och kolla på tv och snart så ska jag snart sova. Fan vad mycket text det blev nu, aja så får det va.

PUSS





jessicaan ♥

mys

Idag är det redan första 1 december, som tiden går fort. Kändes inte som om det var längesen det var sommar och man låg ute och steekte, men tydligen var det de. Men tycker ändå det är ganska mysigt med vintern när de är snö så länge det inte är massa slask. För om man kollar ut nu så är det ganska fint, men det tycker jag dock inte längre när man öppnat dörren. För fan vad kallt det är ute, typ elva minus? Kommer inte ihåg när det var så kallt sist, det kan allt ta och bli lite varmare tycker man aja.

Har vart i skolan idag i alla fall, har nästan haft Uf hela dagen och vi fick jobbat på riktigt bra och fick gjort massa smycken. Så det var gött förutom att man nu är helt jävla slut. Sitter i soffan som en död säk och försöker hitta kraften till att åka in och träna med emelie, lite bodyattack. Det är ju så gött när man har gjort det, så ska försöka förflytta mitt feta arsle in mot sportlife.

I kväll blir de paradise och efter de Sex and the city och sen ska jag sova tidigt för att orka praktiken i morgon. Ska nog ta en tripp in till stan i morgon med, måste få köpt ny piercing till tungan. Har ju inte fått bytt från den första staven man fick när man tog piercingen, så den är ju femhundra meter lång.

Nog tjötat, ha det fint.

jessicaan ♥

RSS 2.0