onsdag

Skrev ett inlägg tidigare idag när jag var i skolan, men jag glömde nog att publicera det så kan det gå. Sista skoldagen idag innan praktik, hade sovmorgon till halv tio det gillas. Hade sedan först relgion och sedan resten av dagen jobba vi med UF. Hoppade över sista lektion, inte bra alls jessica eftersom jag knappt vart där innan. men orkade verkligen inte och mitt huve strejkade. Så gick och köpte en kaffe i stället och åkte och hälsade på emelie så vi satt och prata en bra tag och sen kom även sandra :) Sedan strax innan fyra åkte jag upp till fontin och mötte upp mamma så gick vi en promenad, förbannat gött väder även om sommaren är slut så gillar jag det. Efter vi gått åkte jag och träna med emelie, men fick ont i kroppen igen så fick gå ut från passet och träna själv i stället. Blir så sur orkar inte med den här skiten igen, men får ta det lungt helt enkelt.

Var hemma runt halv åtta ungefär, så har ätit och lyssnat på idol. Har inte orkat att sitta och kolla. Ska snart gå in i duschen(har inte orkar förens nu heh, äcklig tjej) och sen slänga mig i soffan innan jag ska sova.

Har bestämmt mig att jag måste ta tag i skolan nu också, har inte orkat göra nått inte en läxa typ. Skärpning jessica!

men nej nu mot duschen, hej svejs!




jessicaan ♥

tisdag

Vad ska jag säga, det känns verkligen som det var ett misstag. Men jag vet inte, vet inte heller vad jag höll på med. Att man inte ska in se de förens efter.

fredag

Trött tjej säger jag bara, men jag får la skylla mig själv helt enkelt. Sova får man göra en annan dag. Idag har det vart praktik, och det gick kalas. Var ute i butiken idag och som det var mycket folk, vi hade massa kampanjer idag med så alla skulle verkligen ha allt och då menar jag allt. Men det var kul, speciellt när man kunde hjälpa till heh. Goa människor jag jobbar med också! Slutade fyra och efter jobbet fick köpt min träningväska jag kollat på, nöjd! Blev dock inga skor, dom kändes inte bra så jag och pappsen ska fixa det i veckan som kommer hoppas jag. Gick även och kollade en sväng på gina och lindex efter jag slutat. Åkte sedan till fontin och sprang, riktigt gött var det. Åkte sedan och handla innan jag åkte hem och åt och kolla tv med mammsen. Gick över och tjöta en stund med lill och stor kusin, tobbe och niclas också. Så nu försöker jag hålla mig vaken eftersom jag ska köra in dom till kungälv senare. Hoppas jag sen hinner sova en stund innan jag antagligen ska hämta pappa i stan? kungälv? får se hur det blir.

I morgon är det jobb som står först på schemat halv nio till halv tre. Efter de träning och sen får vad kvällen har att erbjuda!

Ha en bra helg!

jessicaan ♥

torsdag, fredag?

Vad gör jag uppe nu egentligen? Jag borde sovit för längesen eftersom jag är helt slut och ska ändå upp ganska tidigt till praktiken i mon/idag. Så borde nog dra mig till sängen.

Idag  har det vart praktik hela dagen, gick kanon! Slutade tidigare idag med, runt halv fyra. Mötte upp erica vid fyra och gick och åt och satt och tjöta massa, myspys! tack going ♥ Åkte sedan hem runt halv sju tiden ungefär, tog färjan hem. Gissa om den åker precis när jag kommer? jodå, det är la klart! Så fick la vänta en kvart eller nått inte så farligt, men så störande aja. Åkte hem och kolla idol med pappsen, har sedan degat som bara den framför datan. Vilade från träningen idag.

I mon eller idag blir de först praktik efter de träning. Fredag är det också, och LÖN som jag har längtat. Det behövdes verkligen, ska nog ta och köpa lite nya träninsgkläder och väska i mon tror ja. Ska även köpa ett par nya träningsskor som jag fick av pappsen :)))))))

nej nu somnar jag snart, god natt!

jessicaan ♥

onsdag

Inte har jag gjort mycket nytta idag inte. Skulle vart och bowlat idag, men de gjorde jag inte. Var ute i morse och sprang och gick innan frukost, och sen hade jag inte lust eller kraft till nått. Kan vara skönt med såna dagar med ibland kanske. Körde in kusin till kungälv senare bara och sen hem åt innan jag åkte till kungälv igen och fixa en sak, skulle sedan till träningen men idiot som jag är så hade jag glömt skorna hemma. Så det vara bara att åka hem och hämta dom och in till kungälv för en tredje gång, bra att man älskar att köra bil hehe. Körde sen bodyattack+mage, gick sedan en stund på bandet innan jag åkte hem och åt och kollade på idol. Så nu äcklig som jag är ska jag hoppa in i duschen innan jag ska slänga mig i soffan och kolla tv och sen sova.

I morgon är de praktik igen, kvart över nio till fyra. Och så blir de världens goaste frukost älskar att äta frulle där haha. Efter praktiken ska jag fika och tjöta massa med goingen erica ♥ miss you

NU mot duschen, tack och hej!

jessicaan ♥

måndag

Hej!

Sitter nu och dricker kaffe och försöker bli lite pigg inför träningen senare. Vet inte vad det är med mig men har fått en sån äcklig huvudvärk de senaste dagarna, vet inte vad det kan vara. Kanske håller man på att bli sjuk igen? I så fall gräver jag ner mig, för de orkar jag verkligen inte med igen. Men i alla fall idag var det tillbaks till skolan som gällde efter en veckas praktik, började inte förens elva och slutade halv ett. Ja, jag gillar måndagar. Var hemma en sväng innan jag skulle vara hos tandläkarn klockan två, det är nog något av de tråkigaste som finns. Dog nästan av hunger när jag kom hem så var smart och åt och efter de har jag fastnat här rolig tjej!

I kväll som sagt blir de träning, bodyattack med emelie. Det är de nya programmet idag, kommer bli kul. Efter de blir de mys framför tv:n, innan jag ska sova tidigt. Kan ju fan aldrig sova nu för tiden. Det var allt för nu, ha det fint!

jessicaan ♥

söndag

godmorgon

Ligger fortfarande kvar i sägen har inte orkat gå upp ännu, vaknade runt strax innan tio. Men har inte sovit allt för bra i natt. Hämtade pappa klockan tre i kungälv då han skulle hem, och var hemma runt halv fyra igen. Men kunde inte somna om förens fem tiden igen, var så jävla hungerig. Man känner sig typ bakfull när man sovit dåligt och vart uppe under natten, hah.

Men i alla fall ska snart gå upp och gå ut och gå en sväng innan det blir frukost. Ska sedan försöka mig på att tvätta bilen, kan behövas. Vet inte om jág skulle med pappa och hjälpa honom att jobba i någon timme med, kan bli intressant. Senare blir det träning med och sen ska man ju ta och gå och rösta för första gången med, tror faktiskt jag har bestämmt mig nu men får se.

Ha en mysig söndag!

jessicaan ♥

lördag

Det var inte i går jag skrev direkt, men så kan det vara. Har haft praktik hela denna vecka, så det vart fullt upp. I väg på morgonen, jobb till fyra, träning, hem, duscha, äta och sen sova ungefär så det har sett ut. Men nu är det helg och det gillar vi! Är även ledig denna helgen, känner att det är nog vad jag behöver. Blir även en lugn helg, kanske också behöves? ;)

I går fredag blev, det först praktik. Från kvart över nio till halv fyra ungefär, fick sluta tidigare. Åkte då hemåt och åt och tog det lungt innan jag åkte till ellanbellan i kareby runt halv sju. Tog vi oss en trip till city cross innan det blev idolmys med vindruvor, melon, nötter, ost, kex och glass myspys! :)

Och idag lördag, vad har jag gjort? Jo jag var upp tidigt i morse för jag skulle egentligen i väg på en tränings grejs, men vädret hindrade mig. Så åkte in och körde bodypump halv tio och sen kondition i stället. Efter de hem och äta frukost och duscha innan jag la mig som en död säl och försökte sova, gick mindre bra. Tog mig sedan en promenad med pappsen innan jag körde in han till kungälv, åkte sedan och handla och efter de hem och gjorde mat. Det blev fan rikigt jävla gött haha, så jag är nöjd och mätt!  Så nu sitter jag här i min snyggaste outfit med håret i en ful toffs på huvet och dricker kaffe för att försöka hålla mig vaken tills jag ska hämta pappa någon gång i natt. Han sa vid elva eller tolv, men blir de så? Inte om jag känner min pappa rätt faktiskt! Får la se när han hör av sig. Det var allt om min händelsrika lördag!

osammanhängade text jag vet, men jag kan inte skriva och jag är trött tack och heeeeej!



jessicaan ♥

måndag

Tillbaka på ruta ett igen. Jag lovade mig själv att aldrig hamna där igen, men nu går det inte längre. Men nu är de sista gången, det måste det vara.

fredag

Fredag är la aldrig fel, speciellt inte när man är ledig från skolan. Eller ledig och ledig jag tog mig ledigt rättare sagt, känns ganska bra faktiskt. Så idag har jag vart nere på backaplan och en sväng till stan också med ellan& malin, himla trevligt. Hade inte tänkt att köpa något med lyckades jag med det? nej! Utan det blev en kavaj, bh&trosa och strumpbyxor som fick följa med hem. Blev en sväng på maxi innan jag åkte hem, hade bilen i kungälv. Så kom hem för en stund sedan.

I kväll eller senare kommer erica och ellan hit så blir de att göra tacos också, myyspys :) Kanske ska man ta kolla idol eftersom det har jag inte fått gjort på hela veckan, jag annars inte kan missa ett avsnitt men det går ju att kolla på internet så att säga.

I mon blir det först jobbet, halv nio till halv tre. Sen hem en stund och träna, packa och duscha innan jag drar till malin i kareby. Där blir de först middag och sen utgång med goingarna, kommer bli kalas!
Ha en bra helg!





jessicaan ♥

torsdag

godkväll

Har precis lagt mig i sängen nu och somnar om vilken sekund som helst, men tänkte att jag snabbt skulle slänga in ett inlägg innan jag deckar. Idag har jag vart ledig, sista torsdagen vi är lediga innan de är dags för praktik. Vi skall vara ute hela nästa vecka och sen varje torsdag&fredag. Så idag har jag vart nere på min praktikplats och det verkade jätte bra, dom var väldigt trevliga. Bra tider tycker jag också. De var på backaplan så kollade även lite snabbt i några affärer och fick med mig en klänning och smink hem. Efter de åkte jag och sprang 5:an i fontin innan jag åkte till gymmet en stund, sen köpte jag med mig en kycklingsallad och åkte hem och åt. Sedan blev de lite städning i rummet och lite dammsugning i huset. Känner mig fan riktigt effektiv såhär på min lediga dag, hahah! Efter de blev de åter träning på friskis de var gratis så tänkte lika bra att passa på korkad som jag är, för nu ligger här och är helt slut.

Så nu ska jag sova, väldigt vad mycket text de blev då. Inte så värst intressant heller kanske, men så kan det va! God natt gott folk!



jessicaan ♥

onsdag

Nu är jag riktigt sugen på att både ta hål i tungan och tatuera mig, vad hände där? Men ska nog åka ner med pappa och kolla kanske nästa vecka på olika tatueringar, har lite olika ideér men får se om jag kan bestämma mig och sedan få tummen ur att både våga och göra det. Sen med hål i tungan, har jag snart övertalat både mamma&pappa eller ingen vill och tycker att jag ska göra de eftersom dom tycker det är skit töntigt. Men jag brydde la mig inte så mycket av vad dom tycker? nej precis! Jag är då 18 år där med basta. Så jag får kolla upp detta, nu jävlar!

det var de jag ville fått sagt, hehe. Eller nej en sak till ellanbellan har tagit körtkort idag, GRATTIS SNYGGIS!
Ha en mysig kväll ♥

jessicaan ♥

onsdag

Sitter i skolan nu och har religion, mindre kul. Men sitter med datorerna som vi hämta ut i går som vi fått från skolan, så ska la inte klaga egentligen. Väldigt gött att kunna skriva på datan än att sitta med sitt förnannade anteckingsblock och anteckna. Men gillar därermot inte att vi slutar om 45 minuter för jag är hungerig faktiskt men har inte lunch förens tolv tror jag. Efter relgionen har vi projektarbete fram tills strax innan halv tre tror jag då vi har grafisk kommunikation innan vi slutar.

Får se om ja åker hem efter skolan eller inte innan träningen. De blir attacken med emelie, kanske går på zumban efter de KUL hahah! I kväll blir de i alla fall idol, om de nu kommer med de tror jag va? Massa program som börjat nu, på söndag är de dags för ensam mamma söker jag kommer vara bänkad klockan åtta.

men nu har jag faktiskt inget ner att säga, mer än att i mon är jag ledig och jag gillar de!
PUSS

jessicaan ♥

söndag

Att helgerna alltid ska gå så förbaskat fort, redan söndag. Men har haft en hel bra helg, så jag är nöjd. I går var det firande för ellan som fyllde 18 :) Åkte till henne runt sju där var även ida var och så kom johanna, erica och malin också. Så då åt vi jätte go tårta, bra gjort ellinor haha! Gjorde sedan i ordning oss och börja förfesta lite smått innan det bar av till kungälv där vi spenderade resten av kvällen, på kockar& combi. Himla kul! Jag, erica, bertan och petter gick sedan med franken och sov där. Tack för en kanon kväll töser! ♥

I morse var det tidigt upp som gällde både jag och erica skulle jobba. Så pappa hämta mig i ytterby så åkte hem och åt frukost också innan jag börja halv elva. Jobbet gick bra även om jag nog sa fel summa till varenda kund och var allmänt borta, men så kan de gå. Var hemma sen runt halv fyra då gick jag och mammsen bort och fika hos mormor&morfar och satt och tjöta där ett bra tag, mysigt. Efter de körde mamma mig så jag kunde hämta bilen som stog hos ellan och tog mig en promenad på de, gott. Så nu har jag precis ätit och mina ögon går åt alla jävla håll som går, jag lär somna tidigt. Eftersom vi la oss la inte förens fyra, halv fem och sen vakna man vid åtta igen det gillar vi! Men börjar inte skolan förens elva i mon och har bara lektion till halv ett, så jag ska inte klaga.

Ha en mysig söndag!

 

jessicaan ♥

fredag

Fredag och helg, väldigt gött- Skolan var go idag, började dagen med HRL utbildning eller var det va. Fick öva Hjärt-och lugnräddning på dockor, slemma lite på dom mysigt hehe. Efter de hade vi lunch och sen handel i en timma innan vi fick sluta stax efter ett, jag klagar inte. Åkte då hem och tog de lungt, handla lite för mamma också. Senare åkte jag in och träna RPM, det var inte i går men kul var det. Efter de blev de tacopaj med mammsen&pappsen!

Nu gör jag inte så mycket, har precis kört upp en del nötter till kärna där dom skulle på galej. Ska nog ta och lägga mig snart eftersom de blir jobb tidigt i mon och sen full ös! Just de systern min berätta just att hon ska åka till NEW YORK om några dar, jag vill med dååå! Typ handla upp varenda affär, hon kan räkna med att hon inte kan komma hem tomhänt till mig i alla fall. En klänning vill jag banne mig ha ;)

Men det var allt för nu, god natt!

 

jessicaan ♥

onsdag

Hej!

Kom hem för en timma sedan ungefär, lång dag i skolan på onsdagar med inte allt för mycket raster. Men det gick bra, tog mig friheten att sluta tidigare också eftersom jag inte lär mig speciellt mycket på den sista lektionen plus att jag inte hade kraften. Så jag åkte hem i stället som sagt. Men ska snart ta och byta om för att sedan åka in till träningen tror de blir core och efter de bodyattack med emelie, ska bli gött. Efter de blir de lungt hemma, bänkad framför tv:n lär jag vara.

I morgon är jag ledig, vilket är riktigt jävla gött. Som jag ska sova, eller försöka i alla fall. Vid två blir det in till frisören för lite färgning&klippning, ska bli skönt att fått nått gjort åt fågelboet på hövet. Drar mig nog efter de till stan för att lämna tillbaka ett linne och försöka hitta nått nytt till helgen då det blir galej för ellanbellan som fyller 18 på lördag! ;)

Men nu ska jag dra mig, ha det gött!

jessicaan ♥

RSS 2.0