.

jessica, det hjälper dig inte ett skit.

Mys

Ja nu var de några dagar sen sist jag skrev. Haft en hel grym helg i alla fall, vad har jag gjort? Jobbat, tränat, ätit middag med pappsen på malt&humle, drog en utång i onyktert tillstånd, vart med mina brudar, fått virus på datan, kollat film och myst. Fint! Så har man lov nu med, och snart onsdag redan. Synd att lovet går så förbannat fort, så man får njuta till tusen de är ju ändå ens sista sportlov. Men fyfan vad gött de är, kunna gå upp när man vill och inte behöva stressa eller någonting. jag gillare

Idag vakna jag i alla fall upp hos plate med henne, ellan och erica fast erica åkte tidigt i morse för att gå på intervju om ett jobb som hon också fick. Grattis erreperre! :) I går var de mys på hög nivå på alla hjärtansdag som gällde. Vi gjorde go mat, tjöta massa, garva sönder som bara vi kan och kolla på eva&adam. Ni är för bra brudar, massa kärlek till er ♥

Men idag har jag inte gjort överdrivet mycket. Tränat, ätit och suttit framför datan och vart allmänt ful som vanligt typ.

Det var allt för nu, ha det gött haaaj!

jessicaan ♥

Hej lov

Ja som ni såg så glömde jag publicera inlägget jag skrev i går kväll, så gjorde de nu även om det var de mest ointressanta att läsa så gjorde jag de.

Men i alla fall kom hem för en stund sen från praktiken, så nu har jag lov och det känns jävligt gött. Så nu sitter jag i myskläder och fryser röva av mig och väntar på mat. Det blåser verkligen storm ute, halt, kallt och jävligt är de. Jag som hade hopp om att våren skulle komma i tisdags men de hoppet försvann lika fort igen. Är sjukt trött på detta nu aja, man får bara leva med det. Annars har det vart en bra dag, grodan gick igenom besiktingen utan några problem, vi behövde inte betala för hyrbilen jag haft,ett par skor jag letat efter fick följa med hem och sen är de ju som sagt fredag och lov. Fin skit!

I kväll blir de massa mys med go mat och film! Ska även försöka hitta kraften till att färga håret, får se hur de blir med det. 
Hörs kanske senare! PUSS

jessicaan ♥

Inlägget som jag glömde publicera

Godkväll

Sitter just nu vid familjens datan eftersom jag har fått jävla kuk virus i min skoldator, mindre glad tjej. Så måste lämna den till skolan eftersom de funka inte att göra något. Men kul att man inte ska dit på ett tag nu bara, aja tur att det finns fler än en data i detta hem.

Idag har det vart praktik i alla fall, inte så mycket att göra tyvärr. Men en snattare besökte oss i alla fall, trevligt. Slutade vid fyra och åkte då direkt och hämta min kära bil som vart på lagning efter några idioter sparka och pissa på den, fan vilka trevlig typer det finns. Så nu är grodan hemma och snyggare än någonsin, höhö. Har inte annars gjort så mycket, körde bara in robin, jim och staaf till kungälv förut. Så ska strax dra mig mot sängen!

I morgon är de praktik igen och efter de har jag lov och fy fan vad gött de ska bli. Ska bara jobba helgen men de gör mig absolut ingenting. Mår sådär jätte bra just nu som jag gjort de senaste veckorna, jag klagar inte. Tänkte bara om ni ville veta bara, heheh.

Nu ska jag sluta tjöta, för jag är sä trött så jag vet inte snart inte vad jag babblar om. GOD NATT!




jessicaan ♥

livet är en fest

Det går bra för mig med bloggen nu känner jag, nej verkligen inte. Men livet rullar på fint i alla fall och jag mår himla bra just nu. Känns som bara vekorna rinner i väg nu. Helgen som gick var hel skön med massa mys, galen utekväll o.s.v och nu redan onsdag vilket betyder helg snart igen men även lov. Det ska bli så sjukt jävla gött med lov, det har vart efter längtat.

Men idag i alla fall börja jag dagen med att åka in och styrketräna innan jag åkte till skolan, så himla gött att träna på morgonen. Speciellt när det inte är något folk där heller. Sedan i skolan hade ja bara relgion innan jag åkte hem. Jag och plate skulle solat, men det var ju ap dyrt där vi hade tänkt så vi satsar på solning på sportlife i stället. Måste börja med de nu, kan ju inte komma helt jävla lik blev till balen som jag är nu. Så jag får ligga i, hehe. Annars har jag inte gjort mycket, ligger i sängen och kollar på film. Senare vid halv sex blir de bodyattack, fan vad jag älskar att träna hähä. Efter det ska jag sooova.

Vet inte rikigt vad jag mer ska skriva? Förutom att jag vill bli rik typ, hehe. Har hittat så mycket saker jag vill ha va, jag blir ju knäpp. Jag får la börja spela på hästar eller nått. aja

Nu ska jag sluta snacka dynga, ha en fin dag!


denna bilden kan nog vara nått av det fulast, hahah

jessicaan ♥

RSS 2.0