31 Januari

Jag har de bästa, finaste och goaste vännerna.
Massa kärlek till er. Jag mår så jävla bra när jag är med er.

PUSS




ny vecka

Nu vart det måndag igen och ännu en helg förbi, hade tänkt att de skulle bli en lugn sådan utan alkohol men så blev då inte fallet.

Lördagen började med jobb med ellan&ulla. Jag och ellan åkte sedan in till kungälv och hämtade upp johanna och erica innan vi åkte och köpte mat. Åkte sedan till emelies lägenhet i tveten där vi käka, gjorde i ordning oss och börja förfesta. Men jag bestämmde mig vid nio så då åkte vinet fram. Pontus och Andreas kom även och hälsa på en stund innan vi åkte bort till combi och kockar där kvällen spenderades, himla kuuul. Som alltid med mina favvo brudar. Vid halv fyra traskade jag mot emelie lägenhet där ellan redan sov, så hon kom ner och öppna  för mig innan vi båda däcka. Efter en stund kom även erica, johanna, emil och berit. Tack för en go kväll! :)

Söndag, var det jobb fö mig och bellan. Hade inte sovit överdrivet mycket om man säger så men annars mådde jag fint. Så vi käka go frukost innan vi jobba från elva till kvart över tre typ. Annars gjorde jag verkligen inte ett skit i går, vara bara hemma.

Idag var det upp tidigt, kvart över sex vare. Skulle lämna in bilen i kungälv vid sju efter att kuk huverna förstört den så får den om en vecka igen kanske. Så nu har jag en hyr bil så länge, naajs är den måste jag säga haha. Det är automat så det är lite ovant, men det går fint. Så efter att jag var där så åkte jag och träna i två timmar innan jag duscha, åt och åkte till skolan och hade svenska. Gick sedan till västra gatan en sväng och köpte två nya kulor till piercingen i käften, för den försvann i går på något vänster. Fick även med mig ett linne och en kjol hem gott.

Nu blev det mycket text här, aja ni får stå ut. Ha det gött!



jessicaan ♥

fredag

Ingen vidare bra dag idag. Magen bråkar fortfarande med mig, har värk i hela kroppen,världens huvudvärk och mår illa ständigt. Hej jag tycker inte alls synd om mig själv, haha. Men jag vill inte bli sjuk nu, har jag då ingen tid till. Så ligger och kurar mig i sängen med oboy och hem till gården, fint. Praktiken fick jag hoppa idag, kände att jag inte hade klarat de tyvärr.

Så idag blir de mys hela dagen, är ensam hemma i kväll med. Älskar när det är helt tyst i huset och ingen som tjötar höhö. Hoppas de kommer nått bra på tv bara, är inte jätte taggad på let´s dance. Aja, hörs kanske senare.

jessicaan ♥

dum och dummare

Godkväll

Sitter nu nerslagen i soffan och kollar på dum och dummare, riktiga lirare. Idag har det vart en go dag i alla fall. Började med sovmorgon, sedan lite relgion,  efter de UF och lunch på kinan med goa brudar. Sedan var det en stund UF till efter de var de grafisk kommunikation med redovisningar innan vi sluta vid halv fyra. Drog en sväng till maxi innan jag åkte och tränade. Bodyattack och lite styrka!

Satt och prata om balen och studenten förut på lunchen, man längtar ju bara ännu mer och jag är så galet taggad. Det är faktiskt inte långt kvar och den tid som är kvar kommer nog gå galet fort. På tal om studenten så funderar jag på att beställa hem en klänning jag hade tänkt ha på studenten någon dag nu om jag får tummen ur. De är ju ändå fri frakt, hehe. Balklänningen är i alla fall fixad så det är gött.

Ha det fint!

jessicaan ♥

fin tisdag

Så nu är jag hemma efter några timmar i stan och är nu några hundra lappar fattigare. Var först och åt på Ikea som sagt med plate&ellan innan vi åkte och mötte upp erica på backaplan och drog oss in mot stan. Det var inte så mycket folk som jag trodde de skulle så det var gött. Jag fick med mig ett par jeans som jag verkligen behövde har ju inga, plus ett linne, strumpbyxor, en body, ny piercing till tungan och ett par vita converse. Kände att de var lika bra att slå till och köpa conversen för sen när jag väl vill ha dom så kommer dom var slut överallt, jag brukar ha min vanliga tur när de gäller de. Men inte i år inte, nu är dom mina. De andra fick också med sig en del hem, plate fick även kollat balklänning kanon!

Så snart ska jag hoppa in i duschen innan jag ska bädda ner mig i sängen, goott. Har sovmorgon i mon, det gillas. Har lärt pappa hur facebook fungerar idag med, haha. Jag fick några goa frågor hur man skulle göra. Men nu är han helt slut efter att ha suttit och koncentrerat sig en stund! ;)

Hoppas ni har haft en mysig dag!
PUSS






jessicaan ♥

25 Januari

Godmorgon

Sitter nu i skolan efter allt för lite sömn i natt, kunde verkligen inte sova inte okej. Ny säng? jatack. Men i alla fall har nu UF, väntar på ett program som ska bli klart så att jag kan börja med ekonomin taggaa. Är hungerig som ett monster är jag med men är inte allt för sugen på vegetarisk pasta sås som vi får idag. Hur fan tänker dom? Vi vill ha vanlig mat.

Efter skolan blir det i alla fall mat på ikea med plate&bellan och kanske erica :) Sedan drar vi till stan för att kolla på balklänningar och så. Men jag ska råna stan tänkte jag, måste ha nya kläder har ju fan ingenting. Man får ju ändå lön idag, så får passa på hehe.


Ha en fin dag!


/ jessicaan ♥

happy

Nej nu var det allt för längesen jag skrev här, skärpning jessica. Men i alla fall kan börja med att säga att jag har haft en sjukt bra helg i alla fall, så eftersom jag har inget för mig så kan ja skriva några rader om den.

Fredags
Var det först praktik. Åkte sedan till johanna med henne och bellan då vi käka och gjorde i ordning oss innan vi åkte till stigs center och bowlade med pontus och fyra kompisar till honom. Trevligt trevligt!:) Bowlingen gick faktiskt bra, vettefan hur eftersom de brukar gå åt helvete. Plate gjorde den snyggaste och roligaste vurpan, hahah. Tack för de kära vän ;) Var hemma sedan hemma runt ett då jag däcka med en gång!

Lördag
Vaknade tidigt, mindre kul. Åt frukost innan jag åkte in och tränade i två timmar, gott! Åkte sedan hem och duscha och åt innan plate&erica kom hit. Åkte en sväng till tappen och sen ut till Ida och hämta henne. Väl hemma igen så börja vi göra i ordning och dricka lite smått. Fick sedan skjuts in till kungälv vid elva då kvällen spenderades först på combi, kockar och krogen krogen. Tack för en väldigt kul och sjuk kväll! :))

Söndag
Vakna vid halv nio och mådde som en påse skit ungefär, haha. Erica kom sedan så åt vi go frukost innan hon skulle hem. Jag försökte mig sedan på att plugga men de gick la sådär kanske, så åkte på kalas till morfar vid tre i stället. Var där en stund bara innan jag åkte hem och gav svenskan&APU-rapporten en chans till. Fick gjort klart rapporten i alla fall och idag gjorde jag svenska provet, fint!

Idag har jag vart i skolan som vanligt, börja vid elva och sluta vid strax efter ett ungefär. Åkte sedan och träna i två timmar, sjukt gött. Så nu sitter jag i soffan och är helt slut. Min mage bråkar med mig, hoppas de inte är magkatarr igen bara aja. I kväll blir det mys!

Hoppas ni har haft en bra helg!

/ jessicaan ♥

positiva jessica

jag kan snart inte ignorera det längre. jag måste ta tag i det, på riktigt innan det går för långt. men jag är så rädd, så sjukt jävla rädd.

Data jäveln funkar

Jag har nu äntligen fått ordning på min skoldator som slutade fungera precis när vi hade fått jullov. Men efter att ha rintg och snackat med en snubbe så fick jag ordning på det, fick installera om hela datan. Utan att mina arbeten försvann, snacka om en glad jessica. Eftersom jag var mindre sugen på att sitta och skriva om mitt projektarbete också. Så jag är mer än nöjd när det gäller de.

Idag har jag vart i skolan efter några veckors ledigt, kul att träffa alla igen. Men mindre kul på allt plugg igen, jag har ingen kraft eller motivation. Men jag måste skärpa mig, det är ju bara som sagt en termin kvar nu. Så det gäller att ge järnet skulle jag tro. Annars har jag bara vart hemma och inte gjort ett skit förutom fixat datan då. Ingen träning idag, kände att kroppen behövde vila. Så taggar inför attacken i morgon med emelie. Så nu jävlar ska målet nås och göteborgsvarvet springas, kan ju alltid hoppas på att man kommer i mål heheh..

I morgon är det nya tag, nu smäller de.

Ha det gött!

jessicaan ♥

mys lördag

Lördags kväll och här sitter jag hemma, kommer inte i håg när jag gjorde de sist haha. Det var ett tagsen det var en lugn lördag. Hade tänkt utgång, men kockar är nu stängt. Så jag hoppade det ;) Var nog lika bra eftersom min kropp är helt slut. Ska nog ta de lungt några helger nu, försöka i alla fall.

Så idag har det vart lungt. Vakna vid åtta men låg kvar en stund och kolla på OC och åt frukost. Vid elva åkte jag in till kungälv en sväng och kolla lite affärer och hälsa på plate på jobbis innan jag åkte och tränade två timmar med emelie. Riktigt gött! Sen har jag bara vart hemma och kollat på film och tjötat med syster, sandra och emelie innan dom gick ut. Har precis kollat klart en film med pappsen med, så ska nog snart ta och lägga mig.

I morgon får jag se vad som händer. Ska umgås med syster eftersom hon åker på måndag. Så kommer inte träffa henne på några månader sen igen. Så kanske åker och käkar någonstans också, får se :)

Måste bara också säga att jag är sjukt trött på detta skit vädret nu, fan det är ju glas halt. Man vågar ju knappt gå utanför dörren för att de är bara ren is. Nej nu vill jag faktiskt ha vår och sommar, tack och hej.




jessicaan ♥

7 januari

Fredag vart det ja, har haft en väldigt lugn och go sådan. Sista helgen innan skolan drar i gång nu också, så skönt att vara ledig med. Idag vaknade jag vid tio gick så upp och duscha, åt och gjorde i ordning mig innan jag åkte ner till stan för att möta pappa. Skulle fixa med nytt abonnemang, men mitt hade då inte gått ut? fattar ingenting eftersom jag fick sms om det för några månadersen att de hade de. Aja, så få ha skiten fram tills oktober nu i alla fall. Men ny telefon blev det ändå, fick den av pappsen. Himla snällt! En experia X8 blev det, så nu försöker jag lära mig att skriva på den bara. Kommer ju ta ett tag, höhö. Ska ta och ringa och fixa med surf också på måndag med. Fint!

Men i alla fall gick runt i stan en stund innan jag åkte och tränade. Hittade inte nått direkt mer än ett par mjukisbyxor, trosor, bh, strumpbyxor och smink. Ska nog ta och beställa lite från internet i stället. Sedan har de bara vart mys hemma, åt världens goaste mat. Oxfilé med med potatisgratäng, sallad och hemmagjord svampsås. Så nu är jag mätt som bara den. Hoppas ni har också haft en bra fredag.



jessicaan ♥

björn rosenström

Har varken haft tid eller kraft att skriva de sista dagarna. I går var de en fin kväll i alla fall. Blev först att åka till backaplan och möta upp plate, ellan&erica. Så blev de handling också innan vi sedan åkte till backa en sväng och sedan hem till plate. Där blev det mat innan vi gjorde i ordning oss. Sedan blev de spel, dricka och massa tjöt. Vid halv åtta drog vi oss till trädgårn för att kolla på björn rosenström med fler goa brudar. Det var grymt, plats längst fram hade vi med. Så efter att ha diggat järnet, skrikit oss hesa, fajtats lite med idioter så drog vi oss till wictoria och satt där och tjöta ett bra tag. Innan vi tog taxi hem till plate och jag sov där. Sov som en kung i hennes stora säng jag hade för mig själv haha, tack firren!
Tack för en go kväll med goingar!

Vaknade ganska tidigt i morse. Jag och plate kolla på film innan vi gick upp och åt go frukost. Sedan la vi oss och kolla på madicken i junibacken, älskar astrid lindgrens filmer. Fast vi låg och halv sov i stället. Ellan kom sedan så åkte med henne hem till emelie där syster och dom var. Vi åkte sedan på en roadtrip runt i kungälv innan vi åkte hem hit och åt. Sedan har det bara vart lungt. Ganska gött!

I morgon blir de stan, för att fixa ny mobil och grejer. Ska bli förjävla skönt, börjar bli pinsamt att gå runt med den gammla sony ericsson jag har nu. Som stänger av sig femton gånger på en kväll.

nu blev det mycket text här, så nu ska jag sluta. Ha det mysigt.

jessicaan ♥

2011

Då var de 2011, nytt år och nya möjligheter. 2010 var ett sjukt bra år ändå tycker jag, har hänt mycket. Väldigt mycket sjuka&bra saker men även en del mindre bra. Känns som om 2011 kommer bli ett bra år i alla fall med bal och student och grejer kommer nog bli fint.

Har haft en hel bra nyårs helg med massa goingar. Nyårsafton spenderades först här hemma med plate&ellan med himla god mat innan vi gjorde i ordning oss och fick skjuts till hålta av jimmpan till en lokalfest. Kom dit vid halv nio och åkte strax efter tre tror ja? Efter massa tjöt&skratt, dansat konstant, fått champange i hela ansikten, öl i hela klänningen, druckit några för många glas vin, slängts runt på dansgolvet så var man hemma. Lyckad kväll var det i alla fall! Johanna&erica åkte med hem hit och sov, somna runt halv fem någon gång. Erica som kom nästan direkt från flygplatsen till festen, har saknat dig tösen :))

I går blev de först frukost med johanna&erica innan dom tog bussen hem. Tog de sedan lungt innan jag ducha innan jag körde in först till ytterby och sedan två gånger till kinan för att lämna folk. Där det också blev mat, gottgott. efter de en sväng till maxi innan jag åkte hem och försökte vila, inte de lättaste när de var full förfest här hemma. Så var här tills halv elva innan vi åkte till kärna en sväng och sedan till malt&humle, jag stannade inte länge innan jag åkte hem och somnade som en stock.

Idag har det vart jobb med ellanbellan. Tiden gick himla fort, säkert bara för att jag hade massa att göra. Åkte sedan hem och åt, annars har jag inte gjort mycket. Inte min dag idag känner jag, vill bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvet. Så jag kör nog på det, hoppas de bli bättre i mon! Bra nu kom jag på ett nyårlöfte med, och det ska du fan klara jessica.

tack och hej, ha en mysig söndag.


plate, jag tycker vi var ganska så snygga

jessicaan ♥
RSS 2.0