TISDAG

Ja då var det vell en vecka sen jag skrev sist, jag är vell ingen höjdare på att uppdatera kanske. hahaha! Men
tisdag var det ja efter en lååång go lång helg, inte helt fel och kanon var den också tycker jag :) Och i går var jag i stan med elly, gjorde sluta på mer pengar än vad jag hade tänkt kanske. Och i dag så gjorde jag slut på mer  när jag och elly köpte våra älskade linnen som vi letade efter i stan i går, himla nöjd!

Idag då har det vart en seg tisdag och jag kan säga att jag inte gillar skolan fyfan. Som det ska bli gott med sommarlov, jag längtar! Jag fick också reda på att jag fick G på det nationella i matte, så jävla gött (y) Annars hände vell inget direkt speciellt i skolan jag, elly och elina hoppade över sista lektionen. Eftersom den består av datakunskap, och det hatar jag ganska mycket. Så jag och elly gick och döna i kungälv, eftersom vi är gansla tuffa oså, fick då köpte linnet. Skulle igentligen klippt och färgat håret och fått mitt nya löshår, men frisören hade blivit sjuk så det får bli på torsdag i stället. Sen hem i alla fall och mögla lite, åkte sedan ut en sväng till ida och hämta mitt linne oså och sen hem igen. Och nu sitter jag här och gör inte något vettigt. Jag har prov på torsdag så måste plugga på det igentligen. Boken ligger bredvid mig, men ser inte så lockande ut och bara kollat igenom lite snabbt. Sen ska vi också lämna in det jävla skit arbetet i tursimen, som jag inte har börjat med och det ska vara klart på fredag bra kämpat jessica (y)

Och i mon är det fältstafetten. Ska inte vara med men ska sitta och glo med ellinor och elina. Så vi börjar 11.45, vilket betyder sövmorgon. Efter fältstaffen så betyder det jobb för mig och ellypelly pung :)

hahahaha, det är ju så jävla töntigt!

tackfördetta, höhöääh

Jessicaan
       ♥

tisdag

Tisdag, en ganska go sådan. Hade nationella i morse i matte andra delen, det gick vell hyfsat. Jag och elly sov hos elina så gick upp och gjorde i ordning mig och drog mig sedan bort mot skolan medans som andra nötterna sov. Kom sedan hem till elina vid tjugo i tio eller nått, så gick och la mig och söv en stund till schönt. Gick sedan upp runt elva och gjorde i ordning oss, och så började vi sedan 12.40 (y) Hade sedan typ en och en halv lektion, klarade inte av datan i dag kände jag så vi sjket i den! Elina gick sedan hem, så jag pch elly dönade lite i kungälv, käkade också. Väntade sedan på bussen, och dom bar det hem.
Och i mon är det en ganska chill dag i skolan, inget jag tackar nej till. Har först två lektioner, och sen prov i turism. Efter det ska vi på grease musikalen (y) efter det blir det att åka och jobba med ellypelly (: och sen är man leeeeeeeeeeeeeeedig, fast ska i och för sig jobba i helgen!

Eftersom jag inte har nått för mig, kan ja berätta lite om helgen kanske. Jag borde igentligen plugga eftersom jag har tursim prov i mon. Men jag är inte på humör för det, och orkar inte men får vell kolla igenom lite i boken sen kanske...
Helgen var iaf bra, det spenderades mest med dom bästa ellinor&elina. Sov hos elina från i fredags tills i dag. Fick även jobbat i lördags, marie hade blivit sjuk så sandra ringde och väckte mig vid nio kanonkul. Men det gick bra, och som sagt på fredagen, var jag och elina hemma hos henne och tog det lungt. Sen lördagen var det att jobba först & sedan hem och sen till kareby och hämta mongot(elina) och sen hem till henne. Planerna ändrades ganska fort så det bar av till  kärna igen hem till mig. Efter en stund såkom elly, jimmie, olle och henke hem så vi var här ett tag. Efter det kanske vid halv elva så kom petter, anton, ericsson, andreas och pean hit en sväng men vi åkte med en gång upp till ellinors syster som hade fest i kärna. Och var där ett tag kanske till typ ett, och sedan gick jag till annika&robert där morsan&farsan och även elina & olle och folk var- Så var där till fyra då jag och elina bestämmde oss att åka hem till henne i kungälv, dumma i huvet som vi är (((: Söndag, åkte till elina igen haha och var där och tog det lungt och snackade. Och i går sov jag och elly hos elina tills i dag som sagt, vi försökte kanske plugga lite haha det blev mest tjöt i stället. Var även en stund med idis i går, har saknat henne ganska mycket faktiskt



                                              Ni är bäst!





sedär ja, det var vell det jag trodde...

jessica ♥

Bilder

Några bilder sen valborg















och elina däckade fort...



          


    

lördag

Nu var det vekligen ett tagsen jag skrev, men jag orkar aldrig och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Eftersom jag aldrig kan skriva något intressent och stavar som en potta skit och så vidare...

Men som sagt det har vart lång helg nu, vilket inte har vart helt fel! Lördag är det bara i dag med, vilket känns underbart. Här har ni lite information om helgen, haha.

Torsdag
Valborg var kanon. Först var det skolan som var det skolan som vanligt, sen hem en sväng och packa & duscha  innan jag åkte in till elina. Fick även med mig hela mitt hus dit, hur jag nu alltid lyckas med de?! Men vi började då gör i ordning oss och förfesta lite. Och fick oss många goa skratt haha, ni är för bra!. Sedan vid kanske nio drog vi till skåreby? men liftade sedan med två hel skööna gubbar till ericsson där det var lite folk! Vi fick sedan för oss att vi skulle gå till en fest, som låg en ganska lång bit bort. Men efter ungefär halva vägen fick vi skjuts av jimmies pappa, tack för det! väl det var det väldigt mycket folk, så där så länge. Så ellinor och jimmie åkte hem till han, och jag, elina & olle gick till tempo i kareby. Och där blev jag och elina hämtade av hennes pappa så åkte dit och sov.  Jag ska försöka ladda upp några bilder sen från kvällen (y)

Fredag
Vakna hos elina vid tjugo i elva eller nått. Det var as gött väder, så vi satte oss ute i solen och schteekte lite innan pappa kom och hämta mig runt halv ett. Hem och hjälpa robin att städa lite i ladan. Sen hem och tog det lungt. Sen vid halv nio kom elly och sen jimmie och olle. Vi gick över en sväng till ladan när kusin hade fest, gick sedan tbx hem. Och traskade sedan dit igen, och då¨var det lite mer galej där. Så vid halv tre traskade jag mig hem och sov.
Lördag 
i dag då, vaknade vid halv tolv eller nått as gott. Sedan kom elly, jimmie och olle hit, så vi satt och kolla på tv oså. Olle och jimmie åkte sedan vid halv fem kanske, jag kommer inte i håg haha! Jag och elly åkte sedan upp och köpte pizza, och gick sedan över till kusinerna. Och där fick man några goa skratta haha, kim och andreas hade fått lite för mycket av de alkoholiga dryckerna. haha harrejävlar, det slutade ju så bra för dom sedan med ;D (y) Men nu är jag hemma och har suttit och lyssnat på samma låt säkert  57 gånger, och funderar på att gå och sova. natti natti

du är klockren

PUSS

jessicaan
     ♥







 

RSS 2.0