Fin helg

Nu ska jag försöka skriva ett inlägg från mobilen, men det får bli kortfattat.

Ligger nu i sängen i min systers lägenhet eftersom hon är påväg hem från norge. Så hon kommer vid tolv i natt, får se om ja orkar åka hem då eller inte. Borde nog inte ut och köra i detta vädret, blåser storm delux och regnar. Dom har till och med gått ut och varnat om detta. Jag tror att huset kommer blåsa sönder, kanske för sova under bar himmel i natt.

Helgen har vart hel grym, men tar och berättar om den i mon i stället. För det var jädrans jobbigt att skriva från mobilen, kraaamp. Ha en mysig första advent! :) PUSS

/ jessan

suuuug lördag

Här sitter jag hemma på en lördag kväll och fan vad det suger pung, kommer inte ihåg sist jag var hemma en lördag. Inte okej iaf, jag vill vara med mina goa töser och sedan dra en classic i kungälv men nesch jag sitter hemma och snorar och tycker synd om mig själv haha. Ja så kan det vara. Men bättre är det iaf, har bara snuvig och tät i hela hjärnan känns det som. Så var ute förut och tog en lugn promenad för att få lite luft vilket kan behövas när man legat inne några dagar. Dvd:n har gått på högvarv med SATC de senaste dagarna. Ja annars har de inte hänt så mycket.

Vet inte varför jag börja skriva egentligen, haha. Har ju inget och dela med mig utan just nu förutom min klagande på att jag är trött på att vara sjuk typ! ;) Aja. Hoppas ni får en fin lördag och ni där ute kan ju veva lite för mig med, tack och puss.

/ jessan

..

Jag ångrar mig lika mycket efter varje gång, och jag önskar att jag kunde styra det. Men det kan jag inte just nu, men jag jobbar på det. Jag vet att det kommer ta tid och jag måste låta det göra det också. Jag vet att de kommer bli bra iaf bättre. Jag är glad att jag har tagit tag i problemet och börjat acceptera det, även om det är jobbigt så vet jag att det är en steg framåt. I vissa perioder är det hur bra som helst och ibland inte, som just nu. Jag vill bara gömma mig, jag orkar inte kämpa mer så känns det för stunden. Jag tänker samma efter varje jävla gång, varför gjorde jag detta? Jag mår ju bara illa och känner mig som världens största människa som har gått i ett par skor. Jag säger också efter varje gång att detta var sista gången, men som sagt jag kan inte styra det nu men en dag kommer jag göra det. Jag tänker tillbaka på när jag mådde så bra även om det bara var någon/några dagar sedan, allt kan förändras så fort. Men jag ska fan inte heller ge upp för jag vet att jag är nära, jag ska hitta balansen, och jag ska stå där som en vinnarare inte för någon annan utanför mig själv. Och jag kan säga att jag hade aldrig klarat de utan mina underbara vänner och familj ♥ tack!



/ jessan

halvkass

Fan vad sämst jag är på att blogga, går inte så bra med uppdateringarna här direkt. Men så kan de va. Men ja det rullar la på så att säga, vissa dagar suger pung men så är det ju tyvärr. Idag är en sån dag, skulle tränat med mamma idag vid tolv. Hon skulle pröva indoor för första gången, men såklart så vaknar ha med huvudvärk delux och känner att en jädrans förkylning är på g. Ska fasiken int bli sjuk nu, så ligger bara hemma nu och trycker i mig vitaminer och vilar. Men fan vad rastlös man blir, klockan är inte ens elva och jag är skit rastlös? jobbigt. Aja, får se om jag orkar göra något idag, kanske hälsa på syster en stund. Aja

Man kanske ta och sysselsätta sig med att skriva önskelista så att man har något att göra, det är ju ändå snart första advent och december månad. Får vell snart börja köpa julklappar med så att man slipper vara ute i sista minuten. Ja gillar verkligen julen, så himla mysigt. Känner mig som en tant på 60+ när de gäller julen typ, haha.

Nog tjötat om dynga, hoppas ni får en fin torsdag! PUSS

/ jessan

Helt slut i kolan

Goddagens!

Ligger i sängen och känner mig slut i hela kolan. Var inne och tränade i morse, indoor kvart över åtta. Bara älskar det passet och trodde i slutet att ja skulle slita av mina armar hehe. Efter det blev de dusch och mys frukost med tända ljus hemma och efter de har ja fastnat här i sängen. Är så trött på att inte kunna sova på kvällarna så ja spyr snart, denna jävla ångesten som bara kommer i från ingenstans skulle ja bara vilja utrota eller nått. Får testa att springa ett maraton innan så borde ja la kunna sova sen, värt att testa!

Men snart kommer bellis hit och då vi ska ut på en långpromenad, himla mys! :) Skulle kanske träna med pappa senare med, så han kunde vissa lite nya övningar också på gymmet. Om ja orkar så att säga, haha. Aja, får se vad dagen har att erbjuda.

nej, nu får ja ta tag i mig själv och släpa mig upp ur sängen(kommer inte lyckas).




PUSS

/ jessan

Goa måndag

Godkväll

Har haft en lugn och go dag. Vaknade vid nio med ett leende på läpparna så hoppa upp ur sängen och åkte in och träna två timmar innan det bar hemåt för lång men sen frukost. Dega sedan framför datan, tvättade och städa lite innan ja gick ut och gick en stund. Gött att rensa huvet lite. Sedan blev de mat, innan ja drog mig mot stan till bästa erik. Han är kinesiolog och satans va grym han är, när han pratar och berättar saker det är sjukt vad det stämmer. Så en glad tjej gick där i från iaf.

Så nu sitter jag nerbäddad i soffan med tända ljus och har precis ätit kvällsmat, fan ja låter som en jädra tant haha. Så kan det vara. Ja kommit på en sak iaf att jag vill vara rik, något ja ska satsa på.

Ha en mysig kväll! PUSS

/ jessan

Nöjd tjej

Nu var det ett tag sen ja skrev sist igen, så kan det bli. Men idag är det söndag och ännu en helg snart passerad en jädrans bra sådan. Så nu ligger jag i sängen som ja gjort i stort sätt hela dagen och börjar bli människa igen, en glad jessica iaf. Jag har verkligen de bästa, goaste vännerna och människorna runt omkring mig <3

Fredagen började med träning, mysfrukost innan det var dags för jobb från två till kvart över sju. Sedan snabbt hem och duscha innan ja åkte hem till bellan, där hon och emma var. Så det blev idol, film och mys! <3

Lördagen började med morgonpromenad innan fukost. Åkte sedan in och sola och träna två timmar innan ja åkte hem och duscha och gjorde mat till mammsen och pappsen. Packade och lite så innan pappa körde mig och vickan till plate där hon och erre var, efter en stund kom också vickis! :) Så vi gjorde i ordning oss, korkade upp med vin innan vi mötte marre och drog oss mot kvarnen där massa goingar var. Så det blev tjöt,vin och skratt i mängder. Vid halv tolv drog vi en utgång i kungälv, med lite fight med en gubbe, och lite snedsteg o.s.v. Kul var det iaf, haha. Pappa kom och hämta mig vid halv två, då sa kroppen i från och även huvet. Är inte van vid vin längre, haha. Tack kära vänner för hjälpen <3 Däcka med en gång när ja kom hem i onepince, med röda linser, lösögonfransar, mobil på laddning utan kontakten i.
Tack för en fin kväll alla!

Så idag har jag som sagt legat i sängen hela dagen, ätit i mellan åt typ. Fast var i kungälv en sväng förut och tjöta med syster och dom en stund. Annars har ja inte vart så effektiv, men det blir de ändring på i mon. Är cp taggad på träning, så det får de bli till morgonen.

Men nej nu orkar ja inte skriva mer, helt snurrit och osammanhängade har jag säkert skrivit med men så får de va. Puss och god natt, även om klockan ba är åtta.




Är det hallooween så är de.

/ jessan

RSS 2.0