Lördag

Sitter nu har precis duschat. Var inne och träna i morse RPM jobbigt, men som det är gött efter. Vakna tidigt så kunde lika bra åka in och vara med på det tänkte jag. Och snart komma ellinor hit, så ska vi göra i ordning oss och sen drar vi in till ytterby till Kenny och Johanna dit även jimmie ska. Där det blir middag och sen lite förfest också innan vi drar vidare på nått annat galej, himla trevligt. Jag är taggad!

I går var det skolan först inte allt för ansträngande. Provet gick kanon, så jag är nöjd! Sen blev det stan med de bästa E, J&I, först blev det backaplan och sen drig vi in mot stan föruutom Johanna som skulle fixa lite saker :) Jag med mig en del hem som vandligt jag måste skärpa mig nu. Det blev en kofta, tröja, tunika, skärp,armband,leggins,uggs och en rosa bandet brosch. Men det blir nog stan på onsdag igen, jag längtar redan haha. Sen åkte jag bara hem var ensam hemma och träna och kollade idol också, ganska gött!

men nej du orkar jag inte skriva mer, skriver kanske i mon om jag finner kraften. Men ha en trevligt lördag gott folk, det ska jag i alla fall ha :*
pussis


Bild från Peruk-kräftskivan, grym kväll de dära.

jessicaan ♥


Torsdag

Torsdag och bara en dag kvar i skolan innan lov, och det ska bli så sjukt jävla gött! Eftersom att nu de sista veckorna har vi haft så jävla mycket, och jag är helt slut. Provet idag som vi handeln gick ändå ganska bra tror ja, hoppas de i alla fall. Och i mon är det dags för närhandels prov tror inte att det är allt för svårt. Så sitter nu och pluggar lite, men det blir en del facebook och läsning av bloggar faktiskt.

Idag har det varit en ganska chill dag i skolan, hade bara tre lektioner bara eftersom att jag tycker inte att gympan var så lockande idag när vi skulle bada aldrig att jag skulle vara med. Och på handeln hade vi bara prov,  och på svenskan fick vi nya frågor som vi gjorde klart, jag är stolt över mig själv haha. Och sen var det bara näthandel där vi skrev ut uppgifterna till gääääärd så fick sedan sluta. Sen så dissade plate oss ;) Och jag & ellinor traskade bort till studio s där jag skulle klippa och färga håret, och det var väldigt skönt faktiskt. Så numera har jag lugg och det är aningen ovant men man vänjer vell sig. tack ellinor för du följde medis ;)
Sen hem och satte mig här som en nörd och som sagt pluggar i mellan åt :))

Och i mon är det skolan som vanlig inte allt för ansträngande dag förutom provet då. Sen bär det av till stan med ellinor, johanna och ida :* Lönen rullar in i mon med, vilket jag faktiskt tycker är ganska bra för jag är ganska pank.

det var allt för mig, slänger upp en mongo bild på mig med nya frillan höhö. men det bjuder ja på!
pussis




jessicaan ♥

Onsdag

Sitter nu och har övningsföretag vilket är inte är allt för roligt idag. Men det är ändå gött, man kan bestämma mycket själv. Så jag har suttit vid facebook typ hela dagen, jag gillart. Slutar sedan vid tjugo över två, men får hoppas vi slutar tidigare för jag orkar inte sitta här mer. Vi har i alla fall inte psykologi idag tror jag vilket är ganska gött, så ska åka hem och plugga hela jävla dan. Jag är inte allt för taggad, men har prov i mon och på fredag och sen inlämning som ska skickas in senast idag så det är bara att bita i hop. Men vi har lov snart så får tänka positivt (y)

I går var jag i alla fall hemma hela dan och pluggade. Eftersom att vi skulle inventera på bauhaus och jag kände att jag hellre pluggar vilket jag behöver. Åkte sedan in och träna, vilket var gött.

Men ska kanske börja tänka på refrängen nu då, och beställa lite choklad på låtsas av nått jävla företag :))) jag fattar ingenting, menmen. Kanske skriver i kväll om jag orkar, jag sitter i alla fall bänkad klockan åtta framför
tv:n för då är det bonde söker fru, men det var ganska pinsamt att kolla sist faktiskt haha :)




jessicaan ♥

Söndag

Söndag vilket betyder jobb. Sitter och väntar tills jag ska åka, jag är råå taggad. Nej jag vill krypa ner i min varma säng igen, eftersom att jag vaknade väldigt tidigt och inte kunde sommna om. menmen får hoppas tiden går fort på jobbet, tänkte ta med mig nån bok så att jag kan plugga lite eftersom att jag inte hinner det så mycket idag. För efter jobbet åker jag hem snabbt byter kläder oså och sen åker in till fars hatt där vi som sagt ska äta middag med hela släkten på morsans sida blir la trevligt. Sedan hoppas ja att jag hinner in och träna efter det, höhö. Och sen sitter jag bänkad framför tv:n vid åtta för då är det ju ensam mamma söööööker, jag längtar haha :))

I går var jag i alla fall hemma, övningkörde in och lämna syrran i kungälv och sen in och handla lite på maxi och hemmakväll. Sen åkte jag hem och gjorde mat och kollade på film, myyys!

näe nu får jag snart åka, men ha en trevligt söndag gott folk.

jessicaan ♥

Lördag

Kom bara hem för en liten stund sen, har vart inne och tränat och innan de var det jobbet. Det gick bra, tiden gick ganska fort och ellinor och jimmie kom även in en sväng och tjöta lite :)

Gårdagen var himla trevlig i alla fall, det blev som sagt tacos&idol och massa tjöt jag gillart! :) tog bussen vid halv elva hem, så vara hemma strax efter elva. Kolla lite på film innan jag somnade.
Tack för maten&kvällen folk :)))

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra ännu. Får se om det blir att vara hemma eller hitta på något skojsigt höhö :D  Är kanske inte på världens bästa humör känns det som, jag vet inte varför eller jo det vet jag tyvärr. Det känns också som om jag håller på att bli sjuk också, vilket jag inte orkar med nu. Men nej nu ska jag sluta klaga och tycka synd om mig själv, haha. Nu väntar duschen och sen blir det nog nån film, pappi snacka om några filmer dom hade hyrt får kolla upp detta.

Ha en mysig, gott folk!

jessicaan ♥


Fredag

Fredag redan vilket jag älskar även om jag ska jobba. Veckodagana går vädligt fort måste jag säga, vilket är ganska gött ändå. Idag fredag var det först skolan som vanligt, det var först prov på morgonen det gick ändå ganska bra tror jag. Sen näthandel där vi fick sluta väldigt mycket tidigare eftersom vi inte hade något att göra och sen bara svenska där jag, ellinor och johanna jobbade klart uppgifterna vi fick. Jag är fan stolt över mig själv, haha!

Men nu sitter jag här och lyssna på massa musik, och är verkligen jätte hungerig. Men fick i alla fall beställt mitt älskade volang linne från hm och koftan jag kollat på. Men fick ringa till kundservice eftersom linnet var slut igen, men dom hade fått retur på två jag gillart. Fast får vänta tills början av november, men ska försöka klara mig :))
I kväll blir det i alla fall tacos&idol med ellinor, jimmie, johanna och kenny hemma hos jimmpan, himla trevligt måste jag säga :) så det blir en kanon fredag!

Och morgondagen blir det jobbet halv 11, jag är rååå taggad! haha nej men det går ändå bra. Sedan drar jag nog in och tränar, och sen får se vad jag hittar på. Blir kanske hemma och ta det lungt, det återstå att se helt enkelt höhö. På söndag blir det jobbet först igen, och sen direkt och käka middag ute med hela tjocka släkten. Blir vell trevligt eftersom att man aldrig träffar dom :))

Nu orkar jag inte skriva mer, ha en trevlig helg folk :*




typ hej världens största armar, men ni får stå ut höhöhöähähäh


jessicaan ♥

Torsdag

Sitter nu på en näthandels lektion fast orkar inte göra nått. Sitter i stället på facebook, vilket är gabska mycket roligare. Men slutar snart hoppas jag i alla fall, för jag är verkligen helt slut.  Har precis haft äcklig gympa men det gick ändå ganska bra.
Idag blir det i alla fall att ta det lungt, det var ett tag sen nu känns det som. Så ingen träning idag inte, men om jag finner kraften ska jag försöka plugga lite. Och kanske städa mitt rum eftersom att det ligger kläder över hela mitt rum, så borde ta tag i det där. Men ska nu försöka vara lite duktig och försöka göra klart lite av några äckliga uppgifter, kanske skriver senare. ha det gööött!

Dagens mående: Trött
Dagens låt: Thriving Ivory - Angels on the Moon
Dagens smink: Mascara, puder, foundation, concealer
Dagens klädsel: linne, skinnjacka, leggings
Dagens händelse: jessica var med på gympan
Dagens planer: sovasovasova
Dagens vill ha: choklad 
Dagens saknad: rudolf
Dagens bästa: Elliiinor och Johannaaa
Dagens behov: vet inteeee
Dagens köp: maaat
Dagens mat: tacos


jessicaan ♥

Onsdag

Nu var det ett tag sen jag skrev sist igen, har inte haft tid och inte orkat. Men allt rullar på som vanligt, höhö. Helgen som gick var kanon :) och i måndags var det stan med elliinor, kände att skolan inte var så frästande när det bara var en(två) lektioner. Fick även med mig lite saker hem så som leggings, linne, strumpbyxor och jag vet inte om det var något mer. Ellinor fick med sig en hel del, hon var värre än mig ganska skönt att veta att någon är det haha ;))

Men idag har dte vart skolan som vanligt, övningsföretag hela dan. Ganska skönt och roligt ändå, det är lite mer friare. Än att sitta och lyssna på nån som babblar konstant en timma. Sen var det psykologi, vet inte hur jag ska göra men det kursen men får försöka lösa det i morgon. Efter skolan bar det direkt till träningen, där jag kom i från för en stund sen nu. Så ska snart hoppa in i duschen och sen blir det Bonde söker fru, som jag man har läääängtat! Då sitter jag bänkad framför

Och i mon är det redan torsdag väldigt skönt, fast det är en lång sådan i skolan. Där även en gympa lektion är med på schemat inget jag direkt är taggad på, men det är bara att bita ihop om jag vill i alla fall ha ett ig (y) 
Ssnart är det helg också, fyfan vad gött! På fredag blir det antagligen tjejkvällis med elliiinor och johanna, med hårfärgning och massa tjöt jag gillart! :) och på lördag vet jag inte riktigt vad jag ska göra ännu.
men nej nu ska jag hoppa in i duschen, tack för mig!

Några bilder från i lördags. lite suddiga kanske ;)




























jessicaan ♥

Torsdag

Torsdag redan, och en väldigt bra sådan. Gick bara i skolan tre timmar, hade bara två lektioner handel och svenska och sen fick vi sluta. Så jag, ellinor, johanna och ida tog bussen till stan och hoppade först av på backaplan. Där stanna vi och åt och satt och tjötade en stund :) Johanna åkte sedan hem, men jag, ellinor och ida åkte in till stan där vi blev kvar ett bra tag haha. Men fick med mig en hel den saker för ovanlighetens skull, men nöjd som bara den är jag i alla fall. Det som fick följa med idag var stövlar(fast dom köpte jag i kungälv), bh&trosor, kofta, halsduk, vantar, hårspännen, rosa bandet armband, strumpor, concealer,diadem och en klänning det var nog allt tror jag :))

Sedan vid halv sex åkte vi till kungälv. Där jag och ida gick och kollade lite och jag köpte skorna, och ellinor gick och träffade jimmie. Jag och ida åkte sedan hem, så nu har jag städat mitt rum lite i alla fall och nu sitter jag här som ett mögel. Och ska snart gå in och dushcha och sedan lägga mig, förjävla gött för jag har ont i mina fötter som bara den. Och i mon är det sööövmorgon, det tackar jag för!

det var allt för nu, tack för mig!


läckra brudaaar :*


jessicaan ♥
RSS 2.0