Skin som den sol du är

Ja nu var det snart två veckor sen jag skrev sist.. men jag har inte orkat plus att vi har haft sjuk mycket i skolan. Denna veckan med mprov i gympa, sedan ett äckligt datakunskaps prov och ett engelska prov tror jag med jag är taggad som få.

Måndag i dag då ja, och en helg passerad. Den var bra fredan var jag hemma och tog det lungt skulle upp och jobba vid halv nio på lördag. Lördag var det först att jobba dårå sen hem och käkade sen kom det några hit också, och jag var förbannat rastlös. Men jag och elly åkte sedan till sedan till Malin i kareby runt tio tror jag ungefär ellys morbror körde hos himla snällt. Och var där cirkus två timmar, gick alla typ efter att någon hade gjort sönder vattenkranen. Så jag gick med elly och jimmie över till honom, och ringde min taxi så vcar vell sedan hemma runt... jag vet faktiskt inte haha.
tackförkvällen folket (:

Söndag fick jag rusat upp till jobbet, jag hade ju inte en tanka på att ställa fram klockan en timme när jag kom hem (y) men pappa kom in vid tjugo över tio och fråga om inte jag skulle börja jobba halv elva, och jo det skulle jag. Men att jag trodde klockan var tjugo över nio, vilket den då inte var. Så fick slängt på mig jobbar kläderna och pappa fick köra upp mig, och jag kom dit i tid ta mig fan haha gott. Jobbade också då sen hem tog det lungt, och i dag hade jag sovmorgon till kvart över tolv. Eller jag hoppade över störd engelskan, för jag vill inte längre gå på den.

 Då eftersom jag hoppade över stördet hade vi bara två lektioner som vi igentligen har , om inte jag suger på engelska. Matte och svenska, sen slutade till och med tidigare men fick vänta på bussen en timma ungefär mindre schööönt!  Sen hem mögla vid datan & tv:n sen somna jag i soffan gott. Nu måste jag skriva en bokrecension i svenskan, men får bara skriva i hop lite skit också ska jag ta och ladda ner lite låtar kanske.
tackfördetta!


jessica ♥

tisdag

Och nu var det ännu en skoldag avklarad, himla schönt. Började med att jag tog sovmorgon tokig som jag är. Så kom dit till turismen och sen hade vi engelska, sen lunch,matte och elevtid. Efter det hade vi igentligen datakunskap men det var jag verkligen inte på humör för. Så jag och elly fick gått och döönat lite i kungälv innan bussen gick.

Sen när jag vara hemma så gick jag änna ut och gick och så gick jag upp handla lite och hälsade på elly pelly päronpung. :D Och sen hem igen och åt, så nu sitter jag är och måste verkligen plugga och det ska jag göra efter jag skirvit klart detta ointressanta inlägg.

Men sen har jag ett problem vad ska jag göra med mitt hår? jag får panik! Just nu känner jag bara för att klippa av det kortare än vad det är, även om jag då tycker att jag har fått långt hår och även om det inte är i närheten att gå nedan för axlarna haha. Sen funderar jag på att sätta i löshår men det kostar ju inte så lite, mest det! men färgen blir nog desamma som vanligt, även om jag har haft funderingar på att bli blond igen som jag har varit men näj det blir det nog inte hähä.

och som det var kallt ute, körde upp kusin till kärna och det var ju inte varmt direkt att köra moppe. Ville bara berätta det liksom, hähä.

det var allt för nu, så jag ska nu försöka mig på att plugga lite småföretagande eftersom vi har prov på det på torsdag. Men det är ju sååå tråååkigt!

hejdå

jessicaan
      ♥

måndag

Och det går ju bra för mig att uppdatera bloggen, heja jessica!

Måndag igen och ännu en helg paserad och jag längtar redan till nästa, men det är bara en äcklig skolvecka kvar. Jag är inte så förtjust i skolan, denna veckan har jag också två prov eller tre för jag hade ett i dag som jag hade missat. Och jag fattar ingenting heller på dom äckliga proven. I dag i skolan gjorde vi i alla fall ingenting viktigt började med störd engelska sen lång rast, Efter det matte och svenska som vi inte gör nått på typ och sen hade jag då prov i naturskapen tror jag klarade det, eller jag hoppas! Och i mon är det lektion med spott nissen, jag är inte taggad för fem öre.

Men helgen vara bra i alla fall, eller det mesta i alla fall hähä! Fredan var jag hemma och tog det lungt. Lördagen var det att gå upp och jobba sen var jag hemma och så kom plate hem och ellinor skulle också kommit hit men hon blev sjukis :( men hon fick i stället ett par trevliga samtal haha. Och sen kom det fler folk hit, så det blev lite partaj och kanske lite för mycket promille i kroppen för vissa fniss. Och i går var jag hemma hela dan typ, och tog det lungt man mådde kanske inte hallon efter helgen haha ;)

     
jessicapersika päronpung



PUSS

jessicaan
      ♥

tisdag

Då har våra två studiedagar redan gått surt, jag vill inte tillbaka till skolan i mon verkligen inte. Men i går gjorde jag inte så mycket vaknade runt elva, sen åkte jag upp och köpte fruskost på jobbet där jag även mötte elly pelly päronpung så vi körde hem henne för det var vell inte de schöönaste vädret att gå i. Sen vara jag bara hemma och mögla sen runt strax innen halv åkte jag upp till kärna skulle få skjuts av elly och dom in till plate. Så vid strax innan 6 åkte vi in till plate, när vi kom dit var även kenny där. Sen drog vi alla ner till kungäkv vi köpte dricka, cola, dipp och hela allt och även donken haha. Sen skulle jag, plate och elly åka upp till johanna igen men buss kuken kom inte så vi gick till donken igen för att köpa mat till elly och johanna för jag hade köpt min mat innan, och det var sedan helt kal haha. Sen fick vi hoppat på bussen också käka vi och kolla på " att göra en pudel" sen slinga dom andra nötterna även sitt hår (y) Efter det skulle vi kolla på nån film, men sen fick jag damp och blev sur på eelliiiinooor för att hon tog min plats! :D så jag kollade inte på filmen utan la mig på golvet och sov! haha

Och i dag vakna jag först utan att alla tre fick sms alltid lika trevligt att få det klockan åtta på morgonen. Sen kom det gubbar som skulle byta lås hos johanna och dom skrev över hela lägenheten, dom fatta inte att vi kanske sov eller?! :D
Sen gick jag upp och sen kom även elly upp, vi kollade lite på Tv innan den glade johanna kom upp. Så vi gjorde i ordning oss och åt. Sen åkte elly hem så jag och plate tog en sväng ner till stan. Plate köpte en navelpiercing och jag skulle köpa ett bara jeans men jag kunde inte bestämma mig, så det blev inga jeans med mig hem utan ett bara svarta leggings i stället!
Men nu är jag hemma och väntar på att andra avenyn ska börja för jag har så himla tråkigt. Skola i mon med inte vad jag känner för, och just de jag måste plugga matte och engelska men det kommer jag vell inte orka göra(som vanligt).




jessicaan.
Jag har köpt en jeans jacka också en kort. Det är den på bilden, inte för att man ser så mycket av den men ändå. Och så kan jag inte bestämma om jag ska ha kvar den eller inte, men det löser sig hähä!


det var allt för nu, funderar på att lägga in några bilder från i fredags också, men jag får se!
hejdååis


jessicaan
     ♥

helgen

Jag hade tänkt att skriva lite om min helg, för det har jag änna inte orkat göra men eftersom jag har riktigt jävla tråkigt så då får jag la slänga i hop ett litet inlägg.. hähä

Fredag
Skola som vanligt, hade en lektion sen bara det av till stan med pelly och plate. Fick inhandlat en del faktiskt, hähä. Sen hem och gjorde inte så mycket. Sen åkte jag ut till min vän ida och var där en stund, jag behövde råd om det nya kläderna jag har köpt att jag aldrig kan bestämma mig men sån är jag! haha Och det var längesen jag träffa ida också, så det var kul även om jag nog tjöta hål i hövet på henne om kläderna jag hade köpt, fniss.Sen prata jag med tobbi och han sa att dom skulle vara hemma hos kusinerna så jag dorg över dit när jag hade kommit hem, det var jag och alla killar kanonkul (y) haha. Sen kom det mera folk men det var himla kul, så vid tre fick jag traskat mig hemåt och så skulle man ju upp snart igen för att jobba (y)
Lördag
Gick upp vid kvart i åtta eller nått, gjorde i ordning mig lite snabbt och sen gick jag upp till jobbet! jobbade med marie och elly alltid lika kul. Sen traskade jag hem igen, satt vid datan också sen la jag mig och sov! sen vakna jag av att elly och plate ringer och skickar sms att vi skulle i våg på nån fest så det var bara att hoppa in i duschen och sen börja göra ordning sig lite smått sen kom elly hit  så gjorde vi ordnning oss klart och sen tillslut fick vi fixat skjust av hennes morbor det tackar vi för. Så vi hämta upp plate påvägen och hoppa av vid statoil och hade ingen anning vart vi skulle men så kom jimmie och hanns pappa och hämtade upp hos så åkte vi till linus. Men när vi var där kom vi först inte in så vi skulle till nån robban som skulle dra till med en fest i stället men det var dte inte mycket folk heller, men så träffa vi lite folk påvägen också. men efter att vi vart där en stund fick vi traskat tillbaka till linus och var där ett tag och sen runt halv två kom pappi och hämtade mig och plate och vi dööna järnet i bilen till musik haha :D Så vi körde hem johanna och sen var det hem att sova!

         
 
Söndag
Det var att jobba i dag me så gick upp vid kvart i 10 gick upp gjorde ordning mig och sedan gick upp till jobbet. Jag jobbade med majken. Jobbet gick bra, och sen körde majken hem mig så det var att duscha och göra i ordning sig lite för att sedan åka in och käka med elly, plate, jimmie,kenny,lill-tobbe och christoffer. Sen gick vi en sväng till maxi oså och sen hämtade pappa mig och då bar det hemma och glo på massa dåliga gamla filmer!

detta var min helg, hähä tackfördetta!


jessicaan
      ♥
RSS 2.0