Söndag

Jag hann inte skriva i går riktigt eller jag orkade faktiskt inte heller för den delen. Men var i går först och tränade på morgonen, bodyattack som det är kul. Åkte sen hem och duscha och åt också. Började sedan göra i ordning mig vid strax efter tre, eftersom vi skulle till sandris som fyllde 20 igår :) Så åkte först till annika&robert och sedan vid halv sex traskade vi bort till sandra och dom, fick himla god mat också. Det var öppet hus så det ramlade in folk hela tiden, himla kul var det i alla fall. Sedan vid ett eller halv två,  så kör kusin in mig och emelie in till kungälv. Så var där tills det stängde, jätte mycket folk och himla kul var det. Var sedan hemma hos sandra vid halv fyra igen, efter att ha åkt med kusin hem. Så jag, emelie, jonte och skunk sov över där.
En kanon kväll var det i alla fall, verkligen!

Vaknade redan vid halv åtta idag, så sov tre timmar. Jag känner mig utvilad absolut, sånna smällar man får ta helt enkelt haha. Och man mår ju inte hallon för den delen heller heheh.  Men fick i alla fall jätte god frukost och sen gick vi bort och hälsa på några. Men jag gick till tempo och träfa ellan, ida & jenny i stället ;) kunderna på tempo trodde vell inte vi var riktigt friska kanske hahah.

Och nu sitter jag som ett vrak i sängen med datan i knät och lyssnar på musik. Ska snart gå in i duschen, eftersom jag ska på bio med ellan och johannis sen :* Det blir snabba cash, får se om det är bra heheh. Ellan kommer hit vid halv fyra efter jobbet, så kör sedan kusin in oss till kungälv så snabbt vi är klara :) men nej nu ska jag gå och duscha så ha en mysig söndag folk, det ska i alla fall jag ha ♥






jessicaan ♥

Fredag

God kväll, två inlägg idag det är inte dåligt de inte. Sitter nu och kollar på let´s dance dönigt verkligen, nej faktiskt inte. Kollade på postkodmiljonären innan också, såg oss lite men inte så mycket men ellans syster emelie var allt med mycket.
 
Efter skolan så åkte jag till stanis med ellan& plattis i alla fall :) åkte först till backaplan och sen drog vi oss in på staden. Fick med mig en klänning, kavaj, halsband(julklapp), hårnålar, örängen och strumpebrallor hem :) Ganska stolt över mig själv, eftersom att jag brukar få slå mig fram med alla påsar annars men de behöver jag inte idag. Ganska skönt, heheh. Jag och ellan tog sedan tåget hem vid strax innan sex och plate åkte hem till sig. Men tåg helvetet gjorde så att vi missa buss helvete i ytterby. Hata jävla västtrafiken, fan. När vi åkte från stan då skulle vi vart framme i ytterby, vi fick vänta in nått tåg och sen så var det fel på någon växel och allt var det var. Så jag och ellan fick i stället frysa röva av oss och vänta på nästa buss, men gick bort till city cross en sväng oså. Så var hemma vid sju ungefär, åt sedan typ med en gång så nu är jag verkligen jätte mätt. Morsan hade gjort förbannat gå kyckling pajis.

Just de hade fått hem massa tider från körskolan idag också fast ska avboka några sen senare eftersom jag inte ska ha alla. Men bättre att avboka för det är så svårt att få tag i tider sen. Första tiden var redan i mars tror jag, hjälp typ kommer aldrig våga köra där haha. Men vet inte riktigt om jag ska börja köra så tidigt jag får se, får kolla lite mer på tiderna. Det är även dubbla lektioner hela tiden, så man kör typ 2 timmar varje gång kan nog vara väldigt bra faktiskt.

Nu har jag inget mer att skriva, inte det roligaste inlägget kanske men det är sånt som händer vettö. Kanske lägger in på bilder i morgon på de jag köpte, får se om jag orkar de änna.
PUSSIS

jessicaan ♥

Fredag

nämen hej!
Äntligen fredag idag, verkligen gött. Lite piggare idag än i går också, så har allt fått gjort lite på lektionerna.
Började 09.35 i morse med personaladministration, efter de lunch och nu har vi näthandel. Men jag tog en paus i från studerandet nu. Efter näthandel har vi först en håltimma och sen är de bara svenska kvar och sen slutar vi, de gillar vi.

Efter skolan har jag inte bestämmt mig ännu vad jag ska göra, haha. Om jag ska åka med töserna till stanis det hade varit himla trevligt dåis, det är ju lite lockande eftersom att jag inte har vart där på hundra år också och behöver verkligen kläder, skor ja det är nog det mesta.
Annars blir det träning efter skolan också, kan verkligen inte bestämma mig hade egentligen tänkt att åka till stan på måndag menmen. Vilka problem jag har såhär en fredag, heheh.

I kväll blir det i alla fall att sitta bänkad framför tv:n. Måste kolla postkodmiljonären eftersom var där när det avsnittet spelades in. Så vi kanske är med, ganska kul då haha :D Sen blir det nog let´s dance eftesom det finns inte något annat att glo på och efter de så var det något nytt program som skulle börja. Får hoppas på att morsan gör nån god mat också heheh. det var allt för nu, ha en mysig fredag gott folk ♥


söta :))




jessicaan ♥

Torsdag

Torsdag, kan vell inte säga att det har varit den bästa dagen på veckan. Har verkligen vart helt jävla slut, har inte orkat göra ett skit i skolan satt som ett mongo på lektionerna typ. Men får ta nya tag i morgon, heheh.

Åkte i alla fall efter skolan och träna, var så opepp man kunde bli men vet hur gött det är efter så jag tvingade mig dit. Så först blev det core och sen rpm. Och idag var det riktigt jävla jobbigt, benen jag gick knappt runt slutet. Men gött var det.

Nu sitter jag här, och har precis ätit. Och ska snart duscha, men jag måste först slita mig från datan mest de jag inte orkar. Hej data nööörd, hahah aja. Och sen blir det nog att glo på filmis, om jag orkar.
Fredag i mon också äntligen och det betyder också sovmorgon skönt.
det var allt för nu, ha det gött haaj!




jessicaan ♥

Onsdag

Onsdag var det då ja, inte långt kvar till helg nu ska bli gött som alltid heheh. Skolan idag var vell som den brukar på onsdagar vilket betyder öf hela dagen, en lektion på 5 timmar kul. Hade även livskunkap på morgonen också, var lite tveksam till den kursen först men det blir nog bra nu tror jag.

Efter skolan åkte jag direkt till jobbet, så var där strax efter halv fyra för bussen var lite sen. Det var inte så jätte mycket folk idag faktiskt men det gick bra, ellan kom in och tjöta en stund också :)) Så kom hem från jobbet för en stund sen, så nu gör jag inte så mycket. Sitter och kollar halv åtta hos mig, haha. Ska ta och duscha och äta nått, innan det blir andra avenyn sen. Så det blir ingen träning eller nått idag, himla gött att bara ta det lungt. Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva heheh, så ha det bra :)

jessicaan ♥

Tisdag

tjabba tjena
Kom typ precis hem, eller för en stund sen. Har vart och tränat oså, himla gott. Skolan idag var väldigt go, hade bara två lektioner. Först samhällskunskap, lunch och sen information och layot B, vilket vi har prov i nästa vecka får se hur det går. Jag är vell inte proffs på det dära precis, så får la se hur det går. Gick sedan efter skolan i kungälv lite med ellan och plate, fick köpt en par skor himla nöjd. Ett par vita converse blev det, dom tar ju slut så fort så fick änna va ute i god tid heheh. Just det fick också skrivit in mig på körskolan, det är ett tag kvar jag vet men det är gött att ha gjort det. Så hon skulle skicka hem tider till mig framåt våren någon gång kanoners. Så jag får nu ut och köra som bara den haha.

Men nu gör jag inte så mycket, sitter och väntar på paradise hotel ska börja som jag tycker kan börja nu eftersom jag inte har nått att göra. Men jag får la glo på halv åtta hos mig så länge, undra vad mer som kommer på tv:n dååå. Får la annars kanske kolla på en utav filmerna vi hyrde i söndags eller nått.
Ska också ta och kolla upp vad det är med min data jävel eftersom den laddas ur med en gång, väldigt jobbigt. Pappa sa att vi får skicka i väg den om det inte funkar, men det vill inte jag dåå. Men får la kolla på saken, haha.
Ha en mysig tisdag ♥

du vet om det, men du skiter i de. du vet om sannningen, och du hatar de.

jessicaan ♥

Måndag

godmorgon
måndag idag, vilket betyder en helt ny skolvecka inte vad jag är sugen på. Men dagarna brukar oftast gå ganska fort, så snart är det helg igen. Bara att tänka positivt helt enkelt.

Vanknade typ precis, väldigt gott med lång sovmorgon faktiskt. Slippa vakna utav alarm helvete på mobilen, som man bara vill slänga i väggen. Så ska snart göra i ordning mig inför skolan, men jag måste finna kraften först och det är ganska långt borta. Morsan kör mig sedan till kärna vid strax efter elva, så får jag åka bilis med ellan&jimmie till skolan :D

Slutar vid halv fyra sen igen, åker då direkt till träningen (y) himla gött. Men har först engelska A kul, samhällskunskap och sen har jag livskunskap eftersom jag har börjat i den kursen.Har ingen aning om det är kul, eftersom jag aldrig vart där ännu så jag får allt pallra mig dit idag heheh. det var allt för nu, ha en bra dag :))

jessicaan ♥

Söndag

God kväll
Har inte hunnit skriva nått förens nu typ, fast det är la ingen som gråter floder över de precis.

Men i alla fall så var det först jobbet i morse från halv elva till kvart över tre, det gick bra. Det var vell inget jätte drag på jobbet precis, men en del folk var det allt. Så tiden gick ganska fort. Mamma hämtade mig sen efter jobbet så åkte hem och bytte kläder och sminka mig också lite snabbt. Övningkörde sedan in till kungälv strax innan fyra och hämtade pappa, segvall och anna-lena som hade inte slutat paaarta till de sen i går haha. Åkte sen till mormor&morfar där en del va släkten var. Åt god paj och satt och tjöta ett tag, till halv sju eller nått. Sen åkte jag och mamma och hyrde filmer på videomix och hämtade sedan upp tjöt rövarna och körde sedan hem segvall och anna-lena. Så var hemma vid halv åtta förut. Kollade sedan på i en annan del av köping, som jag älskar det programet hehe. Och nu sitter jag och kollar på johan falk filmen på fyran, men just nu är det nyheter. Fast filmen börjar typ nu igen, så nu måste jag koncentrera mig på filmen så att jag fattar nått.

Men i mon är det skolan igen, fast har sovmorgon till tio i tolv tror jag. Fast börjar egentligen fem i tolv, men så ska vi ha jävla engelska jag är taggad! Känner verkligen att inlägget hänger ihop oså. aja det var allt för nu, ha det gött haaaj!


jessicaan ♥

Lördag

Jag har då inget att göra


Namn: Jessica
Kallas för: Jessan, persikan, persan, jessi, persan, pers
Stjärntecken: Lejon
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: Naveln och öronen
Tatueringar: Inga, men jag vill ha
Längd: Typ 163
Skostorlek: 37 
Hårfärg: Brund

Fräknar: Näe, eller på sommaren kanske
Motto: Haha vet inte
Kär? Nepp
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej, eller kanske ibland
Tycker du att du är attraktiv? Näj
 
Dricker du? Yesis
Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Kommer jag inte på vad det heter
Vilken parfym använder du? Kommer inte i håg vad den heter
Vad är du rädd för? Mycket
Gillar du att tvätta? Nej, inte precis
Gillar du berg- och dalbanor? Absolut

Senaste…
Filmen du hyrde?
 Baksmällan och två till
Filmen du köpte? Kommer jag inte ihåg
Låsten du lyssnade på? Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din- Håkan Hellström
Låten du laddade ner? Kommer inte ihåg, det var längesen
Personen du ringde?
 Mamma
Personen som ringde dig? Syrris
TV-program du såg? Let´s dance
Person du tänkte på? Jörgen

Favorit…

Låt: Massa faktiskt 
Sak att göra:
 Kolla på tv
Sport: Innebandy
Dryck: Vatten
Kläder: Klänning&legging
Film: Kommer inte på någon nu
Bil:
 Det vet jag inte
Serie: I en annan del av köping


Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Yes
Gråtit över en flicka?
 Yes
Ljugit för någon? Jo
Varit i slagsmål?  Aja varje dag, hela tiden
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Nej

Antal…
Gånger du varit kär?
 Jag vet faktiskt inte
Gånger ditt hjärta brustit? Vet inte
Hjärtan brustet på grund av dig? 
killar du kysst? Dedu
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några är de ju allt, men ellan, idis&johannis :*
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Mest de jag inte vet


Senaste…
Boken du läste? hm.. kommer inte i håg vad den heter nu
Personen du fick e-mail av? Bubbelroom

När stiger du upp på morgonen? Olika
Vad har du på dig? Mjukisbrallor och t-shirt
Vad ska du göra ikväll? Kolla på tv och sova
Vad är du allergisk mot? Gettingar 
Var har du ont?
 Inte någonstans
Använder du hårspray? Ibland så
Kan du stå på händer?
  Jag har kunnat,nu vet jag änna inte
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan

Salt eller socker? Socker
Gillar du ketchup? Ja till mat
Är du glad nu? Jadå
Var du glad igår? Sådär
Vad dansar du till? Musik änna
Stockholm är… ?Huvudstaden, haha
Göteborg är… ? Ganska bra
Kan du sjunga? ahvest, verkligen heheh nej
Spaghetti eller makaroner? Makaroner
Land du vill besöka? Spanien, MAGALUF


Jessicaan ♥

Lördag

Ja lördag var det idag då ja. Och jag har faktiskt varit duktig idag tycker jag då. Jobbade först i morse med marie och ida från halv elva till halv tre, det gick kanoners. Kom sedan hem och mögla lite vid datan och sen kom plate och hämtade sin moppe som har stått här då änna. Städa sedan mitt rum vilket var väldigt gött eftersom att de såg ut som fan. Så nu kommer man in i de utan att behöva slå sig in. Prata sen med ellinor lite, som är ute på gaalej höhö ;)
Tvättat har jag också gjort, känner mig som en jävla kärring men de är sånna smällar man får ta heheh.Och så nu har jag precis tränat, cyklat oså eftersom att jag inte kunde åka in till sportlife idag. Så nu väntar jag på att syrris ska duscha klart så att jag kan duscha, känner mig inte allt för fräsch faktiskt. Efter de blir det att göra mat och glo på någon film och bara ta det lungt :))

I mon blir det jobbet igen med majken. Efter de blir det att åka hem snabbt och byta om och sedan bär det av på kalas till mormor och morfar eftersom morfar fyllde år i fredags, grattis till han! Och på kvällen blir det nog att vara hemma och kolla på i en annan del av köping, yeeah!

det var allt för nu, ha det bra folk ♥

jessicaan ♥

Fredag

Äntligen fredag, känns väldigt gött faktiskt.
Fredagar i skolan är vell inte allt för ansträngade faktiskt har bara tre lektioner, personaladministration, näthandel B och svenska. Fick jobbat på ordentligt på näthandel så det var gött. Åkte sedan efter skolan och träna, en och en halvtimma tror ja gott var de i alla fall. Åkte sedan med pappa hem en sväng, och sen åkte vi upp och handla lite på tempo. Så nu väntar jag på maten för jag är förjävla hungerig, det blir tacopaj ellet tacos jag kan inte bestämma mig då hehe. Och i kväll blire let´s dance haha, det finns ju inget annat att kolla på ;)

Och i mon blir det jobbet eller det blir de hela helgen faktiskt. Efter de träning och sen blir de nog att vara hemma och ta det lugnt tror ja. Kanske de jag behöver för jag känner mig inte allt för bra ännu faktiskt, det är nått som är fel. Fast städa mitt rum ska jag nog göra i alla fall för att nu är det illa, riktigt illa.

det var allt för nu, ha en mysig fredag ♥



jag är inte så många bilder min data ännu, bara så ni veeeeeeeeet änna. höhö

jessicaan ♥

Onsdag

godmorgon eller kanske ska man säga godmiddag, heheh.

Vaknade runt halv elva eller nått idag, de var skönt att få sova. Inte för att jag mår så himla mycket bättre, huvet sprängs och jag mår illa som en jävla älg. Orkar faktiskt inte vara sjuk också nu, så får hopps de blir bättre. Jag vill egentligen träna senare, vilket jag nog inte kommer få men jag vill så de så. Så får se hur det blir med den saken. I kväll blir det i alla fall att vara med ellan och johannis, vart vet vi inte riktigt ännu. Det ser jag fram i mot dåis. För att vi ska i mon i väg på ett hemligt uppdrag som ellan sa haha ;)

Nu gör jag inte så mycket, ligger i sängen med datan i knät. Och hade kollat på tv shop, ett riktigt dönigt program de dära. Ska kanske ta och beställa hem en sån där tränings sak för magen då, hade inte vart fel dååå haha. aja nu orkar jag inte skriva med, ha det gött haaaj!


jag är ganska trött på de nu, jag orkar inte inte tänka på det varje dag, hela tiden.



jessicaan ♥

Tisdag

Ja tisdag idag, det har vell inte vart en allt för bra dag om man säger så. Hade typ bara en och en halv lektion idag, åkt hem tidigare. För började må så jävla dåligt i, så som jag mådde innan vi fick jullov. Allt blir bara suddigt, huvet exploderar, mår illa och ja inget känns speciellt bra. Jag var ändå hos läkarn och han kunde inte se nått, utan att jag måste ta det lungt så det har jag allt gjort idag. Men om de inte blir bättre så får jag åka dit igen och kolla.
Så kom hem vid strax efter halv fyra förut så la mig och sov i några timmar. Har nu precis tryckt i mig lite att äta eftersom jag inte ätit sen lunch i skolan. Och nu sitter jag i sängen med datan i knät och kolla på nått skit program på tv hehe. Får hoppas att jag orkar hålla mig vaken tills paradise hotel om en timma i alla fall, det går ju änna inte att missa.

Så i mon blir det att stanna hemma hela dan och sova och hoppas på att bli bättre :) men nu orkar jag inte skriva mer, gött för er så ni slipper höra på mitt tjöt, men känner att de är en sån dag idag faktiskt haha ;) aja ha en bra kvällis ♥




jessicaan ♥

Måndag

Måndag igen då ja, en väldigt go sådan. Började som sagt 12.55 och hade bara en lektion samhällskunskap, det gick bra ändå. Eftersom att det är vell inte mitt favorit ämne om man säger så. Men kommer nog där i mot inte bara ha en lektion på måndagar fram över, eftersom jag antagligen ska börja läsa livskunskap. Vet knappt vad det är haha, men de är bara så att då behöver jag bara läsa 150 poäng i trean menmen. Tror att jag kom med i gruppen i alla fall, skulle nog prata med läraren i mon eller nått haha.

Åkte sedan hem efter skolan, fick gå från kärna och det var jobbigt för jag var verkligen jätte trött. Så åt också när jag kom hem och gick sedan och la mig och fösökte sova lite innan jag skulle träna tjugo i sju. Bodyattack blev det idag, och satan vad det var jobbigt. Mådde ju illa som bara den efter, men gött var det i alla fall. Pappa kom sedan mig så åkte hem och åt, och fasta sedan här. Har pluggat lite samhällskunskap också, men ja kommer la ha glömt allt tills i mon bra jessica! Sånt som händer hehe. Men ska snart gå in och duscha innan jag sätter mig bänkad framför paradise hotel, de gillar jag.

Och i mon blir det skolan först och sen träning direkt efter skolan tror ja. Sovmorgon i mon igen, kärlek haha. det var allt för nu, tack för mig!

och jag vill åka utomlaaaands nu, men bara 6 månader kvar ungefär då jävlar :D

jessicaan ♥

Söndag


Jag har liksom inget bättre för mig.


Dagens mående: Det kunde vart bättre faktiskt
Dagens låt: S.O.S(Let the music play)-Jordin Sparks
Dagens smink: Inget, förjävla gött
Dagens klädsel: Jordens största jogging brallor och t-shirt
Dagens händelse: Idag har det vell inte hänt allt för mycket hehe
Dagens planer: Sova
Dagens vill ha: Tacos
Dagens saknad: jörgen
Dagens bästa: Mina favoriter
Dagens behov: Sova
Dagens köp: Godis
Dagens mat: Frulle&luuuuunch


Jessicaan ♥

Söndag

Söndag idag vilket betyder att det är måndag i morgon, och ännu en skolvecka. Jag kan inte säga att jag är allt för taggad, helgerna går så förbannat fort. Men helgen har i alla fall vart kanon, och snart är det helg igen hehe.

I går saom sagt var vi hos ida, jag, ellan, johanna och frida :) Där vi åt och förfestade innan vi drog till hålta. Himla god matis ida :) blev lite sugen på sån paj nu faktiskt haha. Men i alla fall vi kom till hålta strax efter nio någon gång och var nog där till tolv skulle jag tro, hade inte koll på klockan direkt. Trevligt var det i alla fall, och en del folk faktiskt. Lyckades också påväg dit på bussen skäma ut mig lite genom att typ ramla slash glida ner på golvet med mobilen i ena handen och en cider i den andra, och göra hål i mina strumpebrallor. Jag häller sedan cider på mig själv också, jag var nog i alla fall inte busschaförrents stora favorit i alla fall som ville typ slänga av mig från bussen haha. Sånt som händer.
BT körde sedan mig, ellan, johanna och emelie till kungälv, synd att ida&frida missa bussis:( annars skulle dom också vart med. Träffa en hel det gött folk när vi kom dit, malin, erica, malin, emma, berit, jimmie, emil och massa fler. Så vi var kvar till tre tiden då ellinors syster hämtade oss, så jag och johanna åkte med och sov hos ellinor. Så somnade runt strax efter fyra och vakna vid åtta, gick sedan upp vid strax efter nio för stackarn ellinor skulle jobba. Så åkte hem och la mig och kolla på film och försökte äta lite frukost. Gicksedan upp en sväng till tempo förut och hälsa på ellinor så satt där och tjöta en timma ungefär, social som jag är ;) haha
Tack i alla fall för kvällen folk! :)

Och nu gör jag verkligen ingenting, funderar på att kolla på nån film eller nått men jag vet inte. I kväll blir det i alla fall i en annan del av köping, som jag älskar det programmet. Tobbe är ju bara så grym, så himla söt då haha. Och i mon skola igen och sovmorgon, det gillar vi. ha en mysig söndag ♥



jessicaan

Söndag

Grattis favortis idis på 17 årsdagen ♥
hoppas du får en kanon dag hjärtis! :))




jessicaan ♥

Lördag

godmorgon

Ligger med datan i knät och kolla på tv har inte orkat gå upp ur sängen ännu. Väldigt skönt att inte vkna allt för tidigt som jag brukar, för jag är ledig hela helgen! Ska snart pallra mig upp och äta lite frukost och försöka få i gång dvd helvetet som inte verkar vilja vara min kompis idag heller. Jobbigaste är ju att en film sitter kvar där i, himla jobbigt om jag inte lyckas få ut den där i från hahhah men de löser la sig.

Idag blir först träning, lite senare. Får se om mamma kan köra först annars får jag se när bussisarna går. Ska försöka med att hinna och orka städa mitt rum idag, vilket jag inte tror kommer hända men det skulle vergkligen behövas städas. Har inte orkar bäda upp extra sängen sen nyår och det är ju några veckor sen.
Sen vid fem åker jag på middag till idis, som hon ska ha för hon fyller år på söndagis :) Dit även ellan, johanna och frida ska, himla kul. Sen får vi se om vi åker ut på nått, det kommer blir kanon! :) ♥

men nu ska jag gå upp och fixa lite frulle, hoppas ni får en kul lördag det ska i alla fall jag ha hihi. :))



jessicaan ♥

Fredag

Blev lite sur förut, hade skrivit ett inlägg men det bara försvann när jag skulle publicera det. Så jag gav upp tillslut, får se nu om det funkar.

Kom hem för en stund sen från träning, körde bodyattack hur kul och jobbigt som helst. Sen kom mamma och hämtade mig, sprang in en sväng på tempo och sen hem. Duschade och gjorde sedan mat, så nu har jag precis ätit så jag är förbannat mätt heheh.

Skolan idag var som sagt inte allt för ansträngade, men det kändes lite ovärt att åka in dit och bara lyssna på marianne när hon knappt prata i 20 min. Men det var ändå bra, fick veta lite om olika kurser oså. Hittade några som jag funderar på att välja, ska kolla mer på måndag tror ja. Gick sedan till videomix och hyrde tre filmer, för jag lite synd om mig själv för jag hade så jävla ont i magis haha. Åkte sedan hem med elva bussen i alla fall, gick från kärna eftersom inte bussarna går allt för ofta här ute. Gott var det i alla fall höhö- Kom sedan hem och la mig och kolla på en film, kanske inte den bästa jag sett men den funkade. Gick sedan upp till kärna och tog bussen vid halv fyra till träningen :))

Och nu sitter jag här, och väntar på att let´s dance ska börja så att jag har nått att kolla på. Eftersom dvd helvete funkar när den känner för de och just nu är den inte alla för sugen på de. Får försöka få i gång skiten sen, annars får jag ta och kolla på den lilla dvd saken aja. ni får en en mysig fredag i alla fall ♥

Grattis malin som fyller 19 idag också :D hoppas du haft/har en kanon dag ♥


jessicaan ♥

torsdag

äntligeeeen så har jag fått i gång internet på min bärbara data jag fick i julklappis. Christer var här i går och fick fixat de, så jag är nu himla glad. Så nu kan jag äntligen sitta inne i mitt egna rum och glo på tv samtigt. Jag ligger lite efter i utveckligen, jag vet heheh.

Skolan var helt okej idag, inte allt för jobbig faktiskt. Gick sedan till mammas jobb efter skolan och väntade på henne tills hon slutat, åkte sedan och handla mat oså. Annars har jag inte gjort så mycket denna dag, sitter nu med datan i sängen och lyssnar på musik. Och kollar på nått jävla program som jag inte fattar ett skit av, kanske beror på att jag inte kollar men det är en annan femma. Men det kom någon film vid nio sen på 6:an, men den har men vell sett 150 gånger, får se.
Idag fick vi också bokat resan till MAGALUF, yiiiiiaaah! JAG LÄNGTAR REDAN, VILL BARA ÅKA NU! Så det blir jag, ellan, plate och idis som drar i väg :* Det ska bli så grymt jävla kul flickor! :D
synd att inte malin&erica och dom kunde följa med också :( himla tråkigt! får hoppas dom kanske tar en sista minuten eller nått ;))

Och i mon är det redan fredag, skolan i mon blir vädligt goo. Det blir bara att åka in och lyssna på nån sak där dom ska berätta om kurser vi kan välja i trean oså. Tänkte hoppa över de först, men det kan nog vara bra att gå på den så jag får pallra mig upp. Funderar på att läsa en till kurs nu så slipper man läsa allt för mycket i trean, får se på detta i mon. Sen skulle vi bara haft svenska vid halv två, om inte nabila är borta som hon var idag. Men jag orkar inte sitta i skolan och vänta i 100 år. Så det blir bara att åka in och lyssna på den saken och sen träning, ganska gött. Så har man änna hela dan kvar och sen är det helg, jag gillar de.

det var allt för nu, ni får ha en bra kväll, gott folk!







jessicaan ♥





Tisdag

ja då har skolan rullat i gång igen, jag är vell inte allt för glad över den saken. Två dagar och gått och jag vill ha lov igen, jag orkar med allt plugg. Har prov i mon i psykologin och det är hur mycket som helst man ska kunna, svårt är det också. Så sitter och pluggar som en idiot, men kände nu att jag behövde en paus faktiskt hehe.

Annars idag har jag inte gjort något speciellt, ganska go dag i skolan i alla fall. Fick sluta vid halv två, hade jag gärna gjort varje dag faktiskt. Åkte sedan direkt toch tränade, väldigt gött! Mamma kom sedan och hämtade mig vid halv fyra, åkte till city cross en sväng så jag fick handlat lite kääääk. Sen hem och äta och kolla lite på tv och sen plugga som sagt, jag orkar snart inte mer. Får se jag hur länge jag orkar, måste klara prov helvetet menmen. I kväll kommer i alla fall paradise hotel, så jag har nått att se fram i mot i alla fall.

nu ska jag fortstätta och stuuudera och lyssna på musik, och döna lite på facebook! :))
ha det bra ♥

jessicaan ♥

fredag

Ja det har inte hänt allt för mycket i mitt liv de senaste dagarna. Är fortfarande sjuk, så jag ligger hemma och kolla på OC hela dagarna och funderar å vad fan felet är, varför blir jag inte frisk? haha men aja.
Har precis vart ute och gått en sväng i alla fall, fått lite luft och rensat tankarna. Det är för mycket som snurrar där uppe just nu. Så det var gött, somnade inte förens tre eller nått heller men fick sovit länge i morse som tur va höhö. Fick skrivit ett inlägg i natt också där jag fick skrivit av mig lite, men vet inte om jag ska publicera det, får se. haha!
Malin ringde även i natt från kläppen, dom är ju för gooa ;)) haha!

Och på måndag är det skola igen, inget jag har sett fram i mot precis. Men det är vell inte allt för långt till nästa lov eller? haha. Men två kurser avslutas denna terminen så det får vi lite goare schema i alla fall, alla dagar sovmorgon utan en jag bangar inte. Jag tror jag har prov nästa vecka också fast jag är inte säker, jag känner att jag har koll på läget.

I mon blir jobbet i alla fall och på söndag också, får se hur det går. Jag ska satsa på att vakna frisk som en nötkärna i mon i alla fall. Men jag behövde inte jobba i går i alla fall, kära elliiinor gjorde det för mig och det tackar jag föris :)) himla snällt!
men nu ska jag ta och göra mat och sedan kolla på OC igen. kanske skulle städa mitt rum? nej, det får vänta hehe.
ha en mysig fredag gott folk ♥

jessicaan ♥

onsdag

tjäänna
Jag har inte orkar skriva på några dagar eller två dagar eller var det är. I alla fall jag har inte gjort så mycket, är fortfarande sjuk så jag tycker ganska synd om mig själv men det får man göra tycker jag haha. Så har legat i sängen hela dagarna och kolla på OC typ, så kan alla avsnitten utantill snart.
Fast i går jobbade jag, och jag blev inte friskare av det, känner mig sämre idag. Och i mon ska jag jobba igen plus hela helgen, får se hur det går. Jag blir så förbannat rastlös när jag bara är hemma, så jag får snart utbrottet så det kanske är bra att jag får komma till jobbet. Fast jag vill ju inte bli sämre i och för sig hm..aja

Nu vet inte jag vad jag ska skriva, så det var kanske dumt att jag började skriva i huvud taget? ja, jag tror faktiskt de hehe. Så jag drar mig och fortsätter glo på OC och käka fis hermans vänner, tack för mig!


söt tjej oså


jessicaan

måndag

Ja uppdateringen går la sådär, har inte riktigt orkat skriva efter nyår också. men eftersom jag inte har nått att göra nu, så kan jag la lika bra gööööra det.

Lite om nyår som var i torsdags för alla som är efterblivna. Det började med jobb för min del,  och sen hem och duscha också. Och sedan kom ellan, ida och plate också. Så det började då som sagt hos mig där vi gjorde i ordning oss, käka, spela, och dans&sjöng för fulla muggar. Kusin kom sedan och hämta oss vid halv tio och körde oss till norra aröd, kan man komma längre ut i skogen? haha vi hittade tillslut i alla fall, även om det tog ett tag. Där var i alla fall sjukt kul :)) mycket folk var det också! Vi var hemma sedan runt fyra tiden någon gång, då vi alla åkte hem till mig och sov. Dan efter var det inventering på tempo för mig, ellan och ida! taggad som få.
En himla bra nyår var det i alla fall, tack flickor ni är så sjukt jävla bra! ♥

Det var lite om nyår i alla fall. Och i går var jag på alvin och gänget 2 med flickorna. Som jag gillar dom filmerna. Jag vill bara ha thedor dåå, puss på han!
Och idag vet jag inte vad jag ska göra, vara hemma och ta det lungt och försöka bli frisk eftersom att jag har gått och blivit sjuk. Tror de är sen efter nyår, när man bara stog ute i klänning haha. Jag hatar att vara sjuk för jag vill träna. Så i mon blir det träning vare sig jag är frisk eller inte, jag blir ju fan störd annars. Men nej nu ska jag sluta klaga&tycka synd om mig själv. Ska dra i mig några koppar te till kanske och glo på någon töntig film, det låter bra! stört inlägg med det också, tack och heeeej

Just de bilder sen nyår ligger på facebook, får se om jag orkar lägga ut dom här. Men det blir i alla fall inte nu.

jessicaan ♥

RSS 2.0