lördag

Full rulle har det varit idag känns det som. Vaknade ganska tidigt, runt åtta tiden eller något. Gick upp vid halv tio ungefär och åkte sedan och tränade runt tio, bodyattack och det gillar vi. Sedan hem igen, så var hemma strax efter tolv. Duschade och gjorde i ordning mig innan jag och pappa åkte ut och övningkörde, det känns bättre och bättre efter varje gång man har kört. Så körde runt på massa olika vägar i några timmar. Åkte sedan och åt innan vi åkte till ikea och kollade på en säng till mig, hittade en som jag tror blir bra. Efter de hämtade vi mamma, anna-lena och helene i stan. Åkte sedan till ytterby för att hämta thomas och mats och köra dom till kungälv, men så stanna vi först hemma hos mats en stund och tjöta innan vi åkte in till kungälv och släppte av dom. Körde sedan en sväng till videomix och sen så åkte vi och lämnade mamma och helene hemma hos henne och sen åkte jag och pappa hem. Känns som om jag har vart överallt idag hahah.

Så nu har jag och pappa precis kollat på två filmer, vet inte om jag orkar kolla på den tredje som vi hyrde det är nog tveksamt. För det känns som om jag lär somna när som helst, så nu ska jag dra mig. Hoppas ni har haft en bra dag, det har i alla fall jag haft ♥



jessicaan ♥

fredag

IDA KOMMER DU IHÅG?



jessicaan ♥

fredag

tjabbaaa
Fredag var det ja, och det har vart en väldigt go sådan. Började med träning i morse tog tio över åtta bussen och tränade en och en halvtimma, efter det bar det av till skolan med prov och grejer och provet gick kanon så jag är nöjd. Fick sluta tidigare också så dönade lite på maxi och satt och tjöta med ellan innan vi tog bussen hem :) Jag hann sedan hem en sväng innan jag skulle upp och jobba halv fyra. Jobbet gick bra, det var mycket folk. Så kom hem för en timma sedan ungefär, så jag och mamma har precis ätit kycklingpaj himla gott. Så idag blir det en lung och go kväll!

I mon är jag ledig eller det är jag hela helgen rättare sagt. Så i mon blir det träning på morgonen och efter det har jag inte bestämmt mig om jag drar till stan eller inte. Ska i alla fall övningsköra med pappa i mon, ska åka i väg på lite andra vägar än vad man brukar köra också. Så tänkte tvinga med honom till stan innan det så jag slipper ta bussen, heheh. Tror inte att han är allt för taggad på den saken, får se i mon hur det blir.

Men nu ska jag dra mig mot tv:n igen, ha en mysig fredags kväll ♥


 

jessicaan ♥

torsdag

Så nu har jag gått igenom repetera frågorna man ska kunna inför provet i mon en sista gång, det känns ändå bra får se om svaren sitter där dom ska i mon bara. Skolan idag har vart bra, även om jag har vart helt trött och inte på det bästa humöret kanske haha. Men fick i alla fall köpt ett linne/tunika och stumpebrallor idag på rasten, kanon! Jag och hålla i pengar går kanske inte riktigt ihop då heheh...menmen!

Kom hem för träningen nästan precis också, så ska ta och hoppa in i duschen. Innan det blir att lägga sig under femhundra täcken i sängen och bara tv eftersom jag är helt slut efter träningen. Det var riktigt jävla jobbigt idag kan man säga! Men kul, såklart kommer det inte något speciellt bra på tv idag då yiiah! Bara sveriges värsta bilförare har börjat nu så får vell ta och kolla på det i alla fall och se om man kan få sig några garv.

men nu duschen, ha det fint!

jessicaan ♥

onsdag

God kväll!
Sitter nu och pluggar, inte överdrivet kul men det måste ju göras. Ska bara se till att svaren fastnar i huvet också, skulle vart bra. Får fortsätta ett tag till till, sen blir den banne mig att slå ihop boken för idag.

Skolan idag har varit som de andra onsdagarna, vilken betyder övningsföretag hela dagen. Fast jag har också livskunskap på morgonen, men mådde inte hallon i morse så hoppade den och tog tjugo i tio bussen så kom lite senare till öf också. Har en sån förbannad huvudvärk hela tiden och mår illa som i går, inte okej! Ska bli skönt med helg snart i alla fall. Sen efter skolan blev det jobbet från halv fyra till kvart över sju, innan det bar hemåt.

Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, känns som jag skriver samma varje gång jag skriver heheh. men nu fortsätta med pluggandet, ha en bra kväll!

jessicaan ♥

tisdag

hej igen.
Sitter nu och pluggar duktig som jag är hehe, kände att jag inte hade så mycket val faktiskt. Mår illa gör jag också, inte okej! Blev ingen träning på sportlife idag utan gick ut och sprang förut i stället, förbannat gött. Även om det blåste som bara den, men framåt kom jag i alla fall.

Har hittat massa kläder och skor jag vill ha nu med, bara väntar tills på torsdag då pengarna rullar in det gillar vi. Får se om jag drar ner en sväng på lördag, funderar på att tvinga med pappa ner till stan så ag kan övningsköra? tycker jag låter utmärkt, han som älskar att gå i affärer. Passar extra bra när det är lönehelg också, kanon! Men staden blir det i alla fall på måndag hoppas jag.

men nej nu ska jag fortsätta med pluggandet och hoppas på att det kommer något bra på tv, för jag är långt i från trött. Men får försöka sova ändå, börjar tidigt i mon ingen sovmorgon här inte surt.
Nog tjötat, ha det fint!

jessicaan ♥

tisdag

goddagens
Sitter nu i skolan på info och layout, inte min favorit lektion. Orkar inte heller jobba för den delen, också slutar vi om 45 min så det är vell bara att stå ut skulle jag tro. Har bara elevtid en stund sen, hoppar nog engelskan idag. Får se om jag ska gå kvar på engelska stördet, lär mig ingenting. Även om jag inte anstränger mig överdrivet mycket, aja får se.

Ska försöka hinna med två bussen i alla fall så jag hinner hem en sväng innan det är dags för träning i kväll, core och sen rpm. Fast jag kan inte bestämma mig, vill egentligen bara åka hem och inte göra ett skit men får se. Behöver egentligen plugga på näthandels provet som är på fredag också. Det ska bli så jävla gött med lov och slippa behöva plugga, lite mindre än två veckor kvar bara heheh...

men nu får jag dra mig, bensträckare yiiiah!

jessicaan ♥

söndag

Det blev inget inlägg i går som sagt. Dagen började i alla fall med jobb och sedan hem och städa de förbannade rummet och sen tog ja det bara lungt. Innan jag drog till kareby till ellan&jimmie, eftersom jag och ellan skulle med malin och amanda ut i kungälv. Fick även tvingat dit ida, så kvällen spenderades på malt&humle nästan hela kvällen med ellan, ida, malin och amanda. Var en sväng på combi snabbt också. Jag och ida tog sedan tre bussen hem, fick väntat en stund först bara. Dom andra åkte lite tidigare strax innan två tror jag.
Jag tycker allt att det får gå och ta lite bussar lite oftare faktiskt, men aja hem kom vi ju i alla fall. Satt och halv sov på bussen och en gubbe satt och spydde i en tidning, han har nog mått bättre skulle jag tro. Vi gick sedan från kärna och hem lite segt,men jag tjöta för ovanlighetens skull hål i idas huve så det gick ganska fort att gå. Var hemma runt kvart över tre ungefär och då däcka vi med en gång. tack för kvällen flickor :)

Idag var det jobbet igen från halv elva till kvart över tre. Gick sedan ut och och sprang när jag kom hem, lite mer en fyra kilometer gott! Tränade lite stryka sedan också, eftersom jag orkade inte åka in till gymmet idag. Sen blev det duschen och mat efter det, himla god mat morsan hade dragit till med heheh. Men nu ligger jag som ett mögel i sängen, och gör ingen nytta alls ganska gött faktiskt haha. I kväll blir det i alla fall att kolla på Johan falk. Och i morgon är det dags för skolan igen, men börjar i alla fall med en go sovmorgon som alltid på måndagar.

Ha det så bra!


en bild från när vi var hemma hos ellan


jessicaan ♥

fredag

godkväll
Fredag idag ja och det gillar vi. Har varit en go dag i skolan idag också, började klockan tio och kollade på teater till halv tolv ungefär. Skulle sedan inte börjat förens kvart i två men så fick vi börjat med svenska provet som vi skulle ha tidigare, så fick slutat strax efter ett tror jag det var. Provet gick åt hela skogen i alla fall, heheh! Jag och ellinor gick sedan och dönade i kungälv i väntan på våra bussar. Så gick och kollade i några affärer också, ellinor fick även sprutat ner sig i bravo jucie smart tjej haha ;) Jag fick också lagt undan ett par vita tygskor som jag nog ska köpa på måndag, får se.

Drog sedan och tränade strax efter tre. Tränade lite innan det blev bodyattack klockan fem, gött! Åkte sedan och handla med pappa och sen hem. Sen blev den duschen före mig innan jag började med tacopajen, fast mamma hade förberett lite haha. Så åt för en stund sen, himla gott blev det i alla fall. Så nu sitter jag och pappsen och kollar på let´s dance för det finns inget annat att kolla på haha. Och så måste jag se om willy blir kvar eller inte, annars är de ju sjukt faktiskt. aja sen blir det solsidan i alla fall, också blir det nog att sova tidigt är inte allt för pigg. Och i mon och på söndag är det dags för jobb. 

Ha en mysig kväll ♥

jessicaan ♥

onsdag

hääj
Sitter nu i skolan och har övningsföretag som vi har varje onsdag, i cirka fem timmar kul. Håller på att fixa saker inför en "mässa" vi ska ha, då vi ska träffa andra övningsföretag dönigt! Men har ingen kraft till att jobba just nu, men har faktiskt fått gjort en del. Har precis haft lunch också, tacos blev det idag. Och det gick faktiskt att äta här i skolan, bättre än en degig ungspannkaka i alla fall.

Efter skolan blir det att åka och jobba från halv fyra till kvart över sju. Annars ska jag inte göra så mycket, ska bara åka hem och lägga mig efter jobbet. Har ingen kraft att göra nått.

I går fick jag fixat nya träningskor också, äntligen! Har tänkt att göra de ett tag nu, men aldrig fått gjort de. Så jag och mamma fick åkt dit i går så snubben fick kollat på mina fötter och fick fram ett par bra dojjor till mig. Jag är nöjd!

det var allt för nu, ha en bra dag!

jag vill inte, men vad fan ska jag göra.

jessicaan ♥

måndag

Måndag, och en ny vecka väntar då ja. Vaknade runt strax efter nio idag tror jag, men gick inte upp förens vid halv elva eftersom vi börjar fem i ett på måndagar. Tycker att vi kan ta och göra det varje dag. Men fick ta bussen vid tjugo i tolv ändå, gick upp till bussen och som det är härligt väder ute nu. Mera sånt tycker jag!

Började först lektionen med samhäll och sen livskunskap efter det. Slutade sedan vid tjugo i fyra ungefär. Så kom hem för en stund sen, fick övningkört hem också kanon. Så nu har jag precis ätit, så jag är mätt innan träningen. Det blir bodyattack vid tio i sju, får se om jag kan röra mig först bara har en härlig träningsvärk sen bodypumpen i går!

Annars händer de inte så mycket idag, bli bara att glo på tv i kväll när jag kommer hem. Orkar inte plugga eller någonting, men jag tror inte att vi har nått att plugga på denna veckan ändå? Jag känner att jag inte har så mycket koll på skolan för tillfället. aja nog tjötat, ha det gött!


jessicaan ♥

söndag

godmorgon
Har inte orkat gå upp ännu, så ligger kvar i sängen med datan i knät och kollar igenom massa bloggar och kollar på någon dynga på tv samtidigt. Vaknade ganska tidigt idag ändå eller runt nio tror jag.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, gött väder ser det ut att vara i alla fall. Så det blir vell antingen att gå ut och gå eller springa en stund eller åka in till gymmet, får se senare. Måste städa mitt rum också, det känns som om att jag skriver att jag måste göra det hela tiden. Men det är ungefär så, jag vet inte hur jag lyckas göra för att de ska se så förjävligt ut? Annars ska jag nog inte göra så mycket, får se vad som händer.

Ha en bra söndag! Kanske skriver senare.

jessicaan ♥

Lördag

Sådär ja, det blev Anna bergendahl som vann melodifestivalen ja! Ändå bra även om jag inte tycker att det är någon melodofestival låt kanske, men det blir ju aldrig den jag tycker ska vinna ändå. Men nu blir det film, ska bara försöka hålla ögonen öppna men det borde jag kunna va allt godis som jag tryckt i mig... Men det är faktiskt lördag så de så.

Hade egentligen behövt åka till stan i mon och fått köpt mig en body, men jag tror inte jag finner kraften till de faktiskt. Kan dom inte bara ta och skicka hem en, de hade jag gillat.

jessicaan ♥

lördag

Lördag var det ja, himla gött och himla skönt väder. Det gillar vi, hoppas bara på att snön ska försvinna snart med. Idag har jag tränat på morgonen, sen hem en sväng tog sedan cykeln till ida och var där en stund :) Jag och idas lila hojj var då fan inte goda vänner, vilket jävla as. Pappa kom sedan och hämta mig runt tre igen, för mamma och dom behövde hjälp här hemma. Dom skulle i väg på rock fest, så hon behövde låna smycken och skor också. Får vell se vilka av sakerna som får följa med hem igen heheh... blir himla sur om nått försvinner faktiskt.

Gjorde sedan mat också efter dom åkt vid strax innan fem, skulle göra tacopaj med det blev tillslut tacos ändå. Det tröttnar man då aldrig på. Sen har jag inte gjort så mycket, kollar på OC samtidigt som jag sitter här och halv sover. Är helt slut och mår lite halft illa vet inte vad det är med mig, fast har sovit lite dåligt de kanske är de. Får se om jag orkar sitta och kolla på melodofestivalen som börjar snart, fast vet knappt vilka som är med. Får försöka hålla ögonen öppna i alla fall, det började någon film senare också tror jag.

Kan berätta lite kort om gårdagen eftersom jag inte har nått för mig. Det var full rulle hela dagen, först skolan där vi bara hade en lektion sen en sväng till videomix och västra gatan för att köpa present till tobbe. Sen bara det av till svenska mässan för att kolla på massa uf företag. Sedan direkt till sportlife där det blev träning, efter de en sväng till kareby för att hämta en sak hon ellan&jimmie. Kom sedan hem runt halv sex sen, så det blev det att duscha och göra i ornding sig. Åkte sedan till tobbe runt sju för han fyllde år så käka också med den del folk :) trevligt! Sedan blev det tjöt och dans till elva ungefär. Då dom andra åkte vidare. Men jag tog det lungt så jag åkte då hem i stället, var helt slut. Så var hemma runt halv tolv, men sedan fick man ju några samtal på natten heheh.

oj nu blev det ett himla långt inlägg som vanligt då kan man la säga. Men nu börjar melodofestivalen, jag får vell ta och kolla på det ändå dårå.
Ha en mysig lördag kväll ♥

jessicaan ♥

onsdag

godkväll
Har nu vart hemma hela dan och har verkligen inte gjort ett skit. Legat i sängen precis hela tiden typ med datan och tv:n framför mig, fast gick upp och gjorde mat förut det är ju alltid nått. Fick också läst ut boken jag tjöta om förut, bra jessica! Jag blir så himla rastlös av att vara hemma, men har ingen kraft till att göra nått. Tycker lite synd om mig själv då, hehe..

Men nu taggar jag inför halv åtta hos mig, haha. Det är ellinor som har fått mig att kolla på detta program faktiskt ;) haha. Gjorde inte de förut då, brukar heller aldrig hinna se de eftersom jag alltid brukar träna på kvällarna annars. I går bananfisk och idag skulle dom göra nått med bläckfisk tror jag, smaaaaarrigt! eller inte...

I mon blir det skolan tror jag, det känns lite bättre också i alla fall. Men kan inte missa för mycket, har gympa också i mon men dte får jag nog hoppa över i alla fall. Får vänta med att börja träna tills på fredag eller nått. Har inte ont i halsen eller nått längre, men bäst att vänta några extra dagar innan man börjar. Det har pappa sagt ett antal gånger till mig hehe. det vara allt för nu!

jag skulle som bara skulle skriva några rader, men så blev det inte. I stället massa babbel! bra jessica.

jessicaan ♥

onsdag

godmorgon
Är hemma från skolan idag, mådde inte hallon i morse när klockan ringde inte nu heller. Är helt förkyld och mitt huve är inte okej! Jag orkar inte att bli sjuk igen, jag hatar det. Blir så rastlös av att bara ligga hemma, man kan ju inte gör någonting. Får ju inte träna heller, himla sur då..

Så nu ligger jag som ett mögel i sängen och kollar på barn program, kul! nej faktiskt inte, men orkar inte gå och hämta dvd och sätta på en film ganska jobbigt sådär. Får se om jag hittar kraften snart kanske. Så idag ska jag inte göra mycket, ska ta och försöka läsa ut min svenska bok i alla fall eftersom vi ska ha nått prov på de på fredag eller torsdag? någon dag i alla fall. Skulle egentligen jobbat idag också men min käre vän ida kunde jobba för mig i stället, och det tackar jag för! :)

Hoppas min klänning från nelly kommer idag också, inte okej annars! Jag vill faktiskt ha den nu, får se sen om den kommit. Men den kommer ju hem till ida, mest det! aja

ha en bra dag i alla fall!

jessicaan ♥

tisdag

Har smått börjat bli sjuk nu efter helgen, vet inte varför riktigt. Så känner mig inte på topp precis. Men var hemma från skolan i går i alla fall och tog det lungt, jobbade lite senare på eftermiddagen bara.

Men var i skolan idag, tisdagar är inte allt för ansträngande om man tänker efter.  Har först samhällskunskap, lunch, efter de info&layout B, elvtid och störd engelska. Jag och ellan gick åt på lunchen också, himla gott! :) Hade inte så mycket engenska idag heller, gick igenom några saker bara. Så tog tre bussen och vara hemma strax innan fyra, eftersom jag gick hem från bussen.

Tog det sedan lungt och låg och kolla på tv, har inte så mycket kraft till att göra nått nu när man inte är riktigt bra. Men tvingade mig ut och gick en stund förut i alla fall, det är ju så förbannat gott väder. Hoppas snön bara försvinner snart också, hade vart ännu bättre. Annars har jag inte gjort mycket, legat i sängen med datan i knät och kollat på tv. Kolla precis på halv åtta hos mig, hon gjorde banan fisk? kan man äta de? liksom en jävla fick och banan på de? inget jag blev sugen på direkt... utan jag är mer sugen på choklad just nu heheh... eller ballerinakladdkaka som finns i skafferiet. nej det får vänta till helgen jessica, haha!

det var allt för nu, ha en mysig kväll!




jessicaan ♥

tisdag

tjabba, som ni ser ni att jag inte har skrivit på helgen och de beror på att jag inte har haft tid änna. Så eftersom jag inte har för mig nått nu förutom att ligga som ett mögel i sängen med datan i knät och kolla på tv, så kan jag ta och berätta lite kort om helgen.

Fredag
Först morgon träning på sportlife, hur gött som helst! Efter de skolan med prov och grejer, gick bra tror jag. Efter skolan bar det av direkt till jobbet där jag jobba från halv fyra till kvart sju. Åkte sedan hem och hämtade saker och åkte sedan ute till ida där ellan redan var, så dom hade gjort tacopaj som var klar när jag kom dit. Himla gott, tack ;D Resten av kvällen spenderades i soffan med tv tittande, men som sagt det blir mest tjöt i stället :) tack för kvällen flickor, ni är så sjukt jävla bra!

Lördag
Vaknade upp hos ida, vaknade när ida skulle upp eftersom hon börja jobba halv nio. Jag började inte förens halv elva så vid kvart över tio kom mamma och hämta mig och ellan och körde oss till jobbet. Ellan åkte hem och jag och ida jobbade till halv tre. Gick sedan hem till mig och jag tränade, duscha och packade allt som jag skulle ha på kvällen. Så strax efter fyra kom syrris&sandra och hämtade mig och ida och körde oss till kareby, till ellinor och jimmie. Efter de kom johanna också, så vi åt tacos himla gott. Började sedan gör i ordning oss, och sedan kom killarna så dom åt också. Och vi tjejer gick över till malin där malin, erica, malin, emma, amanda och bettina var. Så var där en stund och förfesta också :D Några gick sedan över till jimmie igen, där vi satt och tjöta också. Senare sen åkte några till kode,  och några krogen och några stannade kvar i kareby. Lill-tobbe körde mig, erica och johanna till kungälv där vi sedan träffa dom andra malin,malin, emma, amanda och bettina som åkte dit tidigare. Träffade sedan massa annat härligt folk. Pappa kom sedan och hämtade mig, sandra, tobbe och staaf så var hemma vi fyra tiden ungefär.
Kvällen var i alla fall kanon tycker jag, tack folk!

Söndag

Var hur pigg som helst på morgonen hur det nu gick till, så vaknade ganska tidigt. Så låg och tjöta med ellan och ida en stund :) Gick sedan och jobbade från halv elva till kvart över tre. Ida och ellan kom dit också strax innan tre, eftersom vi skulle till ida efter jobbet. Så syrris, sandra och emelie hämtade oss och körde dit oss. Så först gjorde vi mat, det gamla vanliga hehehe.. nej vi varierar faktiskt mellan tre rätter ;) Sedan blev det massa tjöt, godis och tv tittande och efter de var vi ganska trötta om man säger så. Så somnade ganska tidigt. Myspys söndag!

Det blev ett ganska långt inlägg även om jag försökte korta ner allting heheh...helt osammanhängade också som vangligt.
det har i alla fall vart en kanon helg! :))

jessicaan ♥

torsdag

nej nu orkar inte jag plugga mer. Får se i mon hur det går, för nu är mitt huve inte okej! jag hatar prov, läxor så dom kan ju bara försvinna så långt de går :) Men nu ska jag nog ta och försöka sova,i alla fall, men har svårt med att sova nu förtiden så jag får la läsa eller kolla i taket eller nått haha.

I mon blir det i alla fall morgon träning, vare sig jag orkar eller vill. För jag måste få tänka på nått annat, för nu är det för mycket som snurrar där uppe. jag vet vad problemet är men vet inte hur jag ska göra, jag orkar inte heller ta tag i det. Mamma kör i alla fall in mig på morgonen och det tackar jag för.

Nu fick jag skrivit av mig några rader, jätte ointressant inlägg där jag bara tycker synd om mig själv typ heheh... sånt som händer ;)) god nattis ♥

jessicaan ♥

torsdag

Jag måste bara säga att JAG KLARA det, att stå framför klassen och babbla i 5 hela jävla minuter. Tyck jag är töntig men jag tror nästan inte att jag har gjort det någon gång stått där framme själv som ett monster eller kanske någon gång. Men jag är himla glad att jag klara det i alla fall, haha. Och det gick mycket bättre än vad jag trodde. Får hoppas nabila var nöjd med den förbannade redivisningen också, det är i alla fall jag heheh... ;D Nog tjötat om de, skolan idag var annars bra. Gick på rasten och åt först gick sedan bort till västra gatan och kolla lite i affärerna. Fick med mig ett linne hem, ett vitt sån där linne som ska hänga lite slappt kanon. Och ellan fick med sig en svart fin kjol.

Efter skolan åkte jag direkt och träna, så nu har jag precis duschat och ska fortsätta plugga. Som sagt har näthandels prov i morgon i B kursen, är inte allt för pepp på det faktiskt. Men snart är det helg och det ska bli så jävla gött, ska verkligen inte plugga ett skit.

Det var la allt för nu då, hehe. Ska ta och fortsätta och plugga och kanske ta och kolla på världens sämsa bilförare för de har jag för mig att de kommer idag va ?!? det är jävligt kul, men får sig några garv om man säger så. Får se om någon som slår hon som var med sist. hahah vilken jävla lirare det va!

Just de min käre vän ida fick hjälpt mig att fått beställt klänningen från nelly i går med. Eftersom det var fri frakt och grejer så då får man ju passa på hehe. Får se vilken dag den dyker upp, hade velat ha den innan helgen, men tror nog inte att min vilja går igenom.


jessicaan ♥

tisdag

goddagens
Nu har jag precis sköljt ur färgen ur håret, som jag om morsan fick slängt i förut. Får hoppas de blev bra eller att det blev mörkare som jag ville ha de. Men det återstår att se helt enkelt.

Så nu fortsätter jag med pluggandet, som jag har gjort hela morgonen typ. Jag hatar prov, jag orkar inte, jävla faan. Idag har jag mindre lust än vanligt att plugga också, men det är vell bara att bita i det sura äpplet skulle jag tro. Så får forsätta en tag till, sen går jag nog ut och går en sväng innan jag gör maaaaaat.

I kväll blir det träning också, göttgött! Rpm idag, får se om jag fick plats på coren också. Annars ska jag inte göra så mycket en dag som denna, får tagga inför skolan i mon heheh...nej jag vill faktiskt vara ledig i morgon med och alla andra dagar. I mon har vi övningsföretag hela dagen också, och även livskunskap på morgonen. oh jävlar ja nu kom jag ju på att jag har läxa i livskunskapen, eller ska ta fram infotmation bara. Men jag kommer knappt i håg vad jag jobbar om, så får hoppas att de är de jag tror annars blir de ganska jobbigt.

grattis sofia som fyller 18 idag med, hoppas du får en kanon dag! :)

det var allt för nu, ha en bra dag!

jessicaan ♥

måndag

tjabba
Kom precis hem från träningen, hur gött som helst! Är aningen piggare nu efter, än vad jag va innan. Och nu på nått vänster hamnade jag här vilket jag inte skulle, duschen var det ju.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att jobbat från 08.30-14.00. Åkte sedan hem och åt och gick sedan och la mig och somnade två och en halvtimma eller nått, var helt slut vet inte riktigt varför. Och sen var det dags för träning, bodyattack 18.50-19.50. Annars har jag inte gjort så mycket. Eller just de åt jordgubbar för första gången i år, goa men dom blir ju goare sen helt klart. Kände att jag ville dela med mig av denna viktiga information, heheh...

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog försöka ta och fortsätta läsa i min bok som vi läser i svenskan. Ska nog ta och kolla lite på näthandeln också eftersom att vi har prov i de på torsdag.
Ha det så bra gott folk!


jessicaan ♥

RSS 2.0