Fredag

fredag i dag då jaa, vilket är förjävla gött! Lyckades också försova mig i morse på nått vänster, vakna typ 10 i åtta och jag åker halv nio, och under den tiden skulle jag hinna duscha håret, blåsa det, platta det, sminka mig och klä på mig, men jag lyckades fan i mig så det va la bra.

Sitter just nu på näthandels lektionen och gör ingenting. Är klar med alla kapitel nu så jag fick göra vad jag ville, vilket jag tycker är ganska bra. Men det är la ett tag kvar tills vi slutar, vilket är ganska segt menmen. Har sedan håltimma innan svenskan börjar. Så tänkte dra mig bort och köpa kanebo puder, eftersom jag tappade bort mig för några veckors sen. Inte det bästa jag gjort kanske haha, men sånna smäller man får ta.
Sen är det bara svenska kvar, hoppas vi får reda på proven får jag har verkligen ingen aning om hur det gick där får hoppas det gick hyfsat.

Efter skolan drar jag och tränar i alla fall, och sen bara hem och ta den lungt. Eller jag MÅSTE städa mitt rum, det är helt sjukt vad svinigt det är nu haha. Kläder verkligen över hela golvet, men det är det att jag orkar verkligen inte det är ju så förbannat tråkigt. Men det är väldigt gott när det är klart.
Sedan blir det bara mys framför idol med pärornen, och i mon blir det jobbet med ellan och marie :)
men ha en myyyysig fredag folk, det ska jag i alla fall ha :*




snygga brudar det dära, hihi ♥



jessicaan ♥

Torsdag

Sitter nu på näthandelns lektionen, har precis haft gympa. Vi hade racket lekar eller nått, det var ändå rätt så kul. Jag och ellan ägde, haha! ;D
Dagen har annars vart väldigt chill, vilket jag inte tycker är helt fel. Plate spelade också sjuk efter sprutan i går, ganska klen tjej det dära hihi. nej skoja med dig johannaaaaaa. krya på dig :))
I mon är det som sagt redan fredag och helg, men för mig blir det att jobba hela helgen och även måndag och tisdag. Plus att vi har stort idrottsprov och en svenska bokrecension nästa vecka, får se hur detta ska gå. Men får la plugga som ett pucko i helgen, men hur kul är det på en skala då aja.

Idag blir det att ta det ganska lungt när vi har slutat i alla fall, ingen träning eller nått. Ska bara möta morsan efter vi slutat och åka och fixa lite saker och sen hem. Fast jag får nog börja plugga på idrotten idag i alla fall, det är ju så jävla mycket man ska kunna det kommer fan aldrig gå. Men nej nu ska jag börja arbeta faktiiiiiiiskt, det sista jävla kapitlet som ska vara klart innan provet. ha det göööött haaj

jessicaan ♥

Måndag

Måndag idag och en väldigt goo sådan faktiskt. Åkte inte till skolan förens till andra lektionen som börja vid 12.55. Men när vi kommer till skolan så säger dom att vi skulle ta sprutan mot svininfluensan idag , vi skulle egentligen tagit den på onsdag menmen. Har i alla fall nu tagit sprutan gjorde inte speciellt ont, det gör mer ont i armen nu efter men det blir vell bättre hoppas jag. Efter sprutan skulle vi då ha samhällskunskap och det va typ en timma kvar av lektionen, så vi skulle se på nån film. Men så fick claus inte i gång film skiten, så vi fick sluta. Det kändes lite ovärt att åka till skolan faktiskt, men har fått tagit sprutan i alla fall. Åkte till träningen direkt efter skolan, men träna inte så mycket fick så jävla ont i magen oså.  Så mamma hämta mig, så åkte hem och duscha och sen har jag suttit framför datan och pluggat. För vi har typ en litet prov i mon i info och layout B, men det är bara på ett papper så det ska nog gå bra.

Men nu ska jag dra mig mot tv:n, ullared börjar ju nu och jag har fan inte kollat på en ända avsnitt. Så får nu kolla vad det är för nått hehe.


ha det gött, pussis

jessicaan ♥

Söndag

Söndag redan då, helgerna går så jävla fort. Och det betyder då att det är måndag i mon och det betyder skola, jag är taggad som få. nej jag vill vara hemma och sova, men i sället får man gå upp och ha körkortsteori klockan 07.50 när man egentligen börjar 12.55 PUSS på det. Men det är bara fram till jul så det är inte många veckor kvar. Men innan det ska de ju vara slutprov och skit i kursen, fyfan jag är helt världelös i det med! Så jag kommer la aldrig få körkort, haha.

Men i alla fall så idag har jag inte gjort så mycket. Sov hos ida från i går tills idag, satt och kollade på film oså hela kvällen mys :) Så åkte hem i morse, åkte sedan och tränade vid ett eller nått. Åkte sedan handlade en sväng med pappa och sen hem. Sen har jag bara möglat framför tv, duschat, försökt mig på att städa rummet men orkade inte mer så jag gav upp. Så nu sitter jag är och lyssnar på musik, läser bloggar och pluggar eftersom vi har ett litet prov på tisdag. Men i kväll blir det att kolla på Paradise hotel i alla fall, undra om det finns nått annat man kan glo på idag också då? hm

Men ska nu fortsätta med pluggandet. så ha det gött folk!

jessicaan

lördag

godmorgon, gick upp för en stund sen fast har vart vaken sen nio eller nått. Jag vaknar alltid tidigt nu för tiden, men har kollat på film fram tills nu. Kände att det är dags att gå upp kanske, haha. Så ska snart hoppa in i duschen innan jag ska traska över till kusinerna där det ska vara kalas för farmor. Jag är inte så sugen att sitta där och vara trevlig, men får vell göra mitt bästa.

Senare sen får jag se vad jag hittar på, ska försökt få tränat får se om jag går ut och springer/går eller nått. Orkade inte åka in till gymmet i morse liksom, höhö. Men i kväll ska jag nog som sagt vara med ida i alla fall eller jag tror det, får ta och prata med mongot sen :) men nu ska jag dra mig mot duschen och sen göra i ordning mig.
ha det gött haaaj




jessicaan ♥

Fredag

Sitter nu på näthandel och gör inte så mycket. Jag och johanna har jobbat som bara den med uppgifterna, så har bara ett kapitel kvar nu ritkigt gött faktiskt. Allt blir mycket bättre och roligare när man göra sakerna med en gång som man ska, så får vell försöka fortsätta med de, haha. Har en håltimma sen innan svenskan börjar och innan vi slutar för idag, och det ska bli förjävla gött, och när man är ledig i helgen också.

Idag ska jag bara ta det lungt, ingen träning eller nått. Känner att jag behöver det just nu, är helt slut. Så det blir att vara hemma och kolla idol med mamma och pappa.
Och i mon blir det först träning på morgonen om jag orkar. Sedan vid ett blir det kalas för farmor som fyllt år. Efter det ska jag nog vara med idaaaaaaa, som jag inte träffat på länge :)
Ska också försöka mig på att plugga i helgen, det är inte något jag är bra på. Men måste skriva lite skit till samhällskunskapen som jag ska redovisa på måndag, men det ska nog gå bra.

Och på onsdag får vi löööön, det är vad jag behöver just nu för jag är helt jävla fattig haha. Och jag har hittat massa klänningar och skor jag vill ha, men jag måste köpa julklappar så får se hur det blir med dom :( morsan vill att jag ska skriva önskelista också, som det låter töntigt haha. Men jag får la ta och skriva ner lite, jag har ju ändå kommit på en del.
Men nu orkar jag inte skriva mer, men ha en bra fredag folk :*

jessicaan ♥

Onsdag

Redan onsdag dagarna gå ganska fort, vilket är gött. Sitter nu här som en mögel och ska hoppa in i duschen för att jag inte känner mig allt för fräsch eftersom jag tränat höhö, men tänkte jag bara skulle skriva ett kort och ointressant inlägg först.

Skolan idag den var ganska chill, hade övningsföretag ungefär hela dan. Den lektionen är på 5 timmar, kul jul! Men det gick bra, sedan hade vi bara pyskologi där vi äntligen fick gjort vår redovisning så nu slipper man tänka på den. Jag och morsan gick sedan och prata med ditte? stavning vettefan. Det var inte som jag trodde, men det ska nog bli bra. Även om jag är rädd.
Sedan direkt till träningen i alla fall.

Men nej nu ska jag hoppa in i duschen innan jag sitter bänkad framför tv:n. Först bonde söker fru klockan åtta och efter det blir det Paradise hotel, och sen sova för jag är helt jävla slut. Och i mon är den en lång äcklig dag i skolan, åtta till kvart över fyra. Men får alltid sluta tidigare gör gäääärd, så då drar jag direkt till träningen. Och i mon åker ellan till England, ha det så braais dåis :) :*
Men ha mysig kväll folk!




saknar dig skärtis



jessicaan ♥

Tisdag

Sitter nu i skolan och gör verkligen ingenting. Dom andra har debatt, men jag är lite efterbliven så jag har fått en annan uppgift för jag kan verkligen inte sånt där. Så nu sitter jag här och med min engelska bok bredvid mig tänkte ta och läsa igenom läxan vi har tills idag, men det är inte allt för lockande faktiskt. Men jag får vell ge det ett försök och se om jag fattar nått utav det, fast det är nog ingen risk.
Vi hade inte heller någon psykologi i morse så att jag kunde vart hemma och sovit en timma längre i stället, jag blev lite sur. Men jag slapp i alla fall redoviningen så det var lite bra.
Men i alla fall sedan är det bara info och layout som inte är allt för ansträngande kanske, det blir facebok för det mesta på den lektionen. Och sen är det bara elevtid och störd engelska kvar. Tisdagar brukar inte vara min favorit dag i skolan, men tre lektioner kvar s nog gå bra höhö.

Efter skolan blir det i alla fall att jobba i två och en halvtimma. Sedan hem och mögla framför tv:n, och sen sööööva. Och i morgon är det sovmorgon, goooottt! Men nej nu ska jag läsa i mon kära engelska bok, ha det gött!

♥♥



jessicaan ♥

måndag

Godmorgon, gick upp för en stund sen. Sov länge idag för att vara mig, vilket var himla gött. Så nu har jag precis hällt i mig lite frukost och ska gå in i duschen tänkte jag, känner mig inte så fräsch med ett smörpaket på huvet.

Och som sagt senare sen blir det att träffa ellan och plate :) oså efter det blir det nog träning, gottgott. Ska försöka hinna städa mitt rum också, för att det ligger som vanligt kläder verkligen överallt jag lyckas alltid. Jag får försöka dra med mig mamma eller pappa till ikea nån dag, så jag kan köpa nån jävla sak så att jag får ordning på mina kläääär, höhö.

men nej nu ska jag hoppa in i duschen, ha det bra gott folk.

jessicaan ♥

söndag

Oj nu var der verkligen längesen jag skrev, jag får skärpa mig. Även om ingen läser och jag skriver helt ointressanta saker så ska jag bättra mig, haha! men allt rullar på som vanligt. Det har vell hänt en del sen sista jag skrev tror ja.
Men skolan kan ju i alla fall dra åt skogen, för den orkar jag inte riktigt med just nu faktiskt. Det är ju prov fan hela tiden, jag orkar inte. Jag vill ha jullov, men det är bara några veckor kvar så det är gött.

Men idag har jag i alla fall jobbat, sen bara vart hemma och möglat hela dan. Och i går var det först skolan eftersom vi hade öppet hus och det sög get pung, men vi fick slutat lite tidigare. Så jag, ellan och plate drog och träna :)) Sen hem, var hemma några timmar innan jag åkte in på kalas hos min moster som fyllt 50 år. Så var där en stund, himla trevligt och det var väldigt god mat haha. Åkte sen hem med syrris, gick och la mig och kollade på film och sen sov. Så det har vart en lugn och go helg.
Och i mon är vi lediga eftersom att vi var i skolan i lördags, så i mon blir det att vara med det ellan och plate :) Vi ska göra vårt psykologi arbete eller våran redovisning rättare sagt, eftersom det ska vara klart på tisdag. men det fixar vi ;) Det blir även träning får se om det blir på morgonen eller kvällen, menmen.

Men nu börjar Heartbreak hotel och sedan även Paradise hotel. Så nu ska jag sätta mig framför tv:n med en kopp te, fan jag låter som en kärring haha. men aja ha det gött.


jessicaan ♥







RSS 2.0