Mysdag

Vilket jävla väder vi har haft idag, hur skönt som helst. Älska solen! Tror våren har kommit nu och jag klagar inte det minsta, för snön gör en deprimerad vid den här tiden på året. Men iaf började dagen på sportlife innan tio någon gång, där blev de träning för axlar, triceps och mage. Inte den minsta träning för benen idag, för jag har knappt kommit fram när jag gått idag. Sen hem en stund för frukost, dusch innan jag åkte in och mötte syster i kungälv vid ett. Så vi gick runt och kika i affärer och syster gjorde slut på massa pengar. Sedan blev det lunch i solen på rut, himla mys ♥ Underbara marris jobbade med. Pappa kom sedan efter en stund så blev det kaffe innan jag drog snabbt till maxi så kom typ precis hem. Mysig dag!

Annars händer det inte så mycket mer idag, ska nog plocka upp i rummet lite innan det ser ut som krig där inne fast det är redan på god väg. Nog tjötat, hoppas ni har haft en bra dag i solen!


Vi fastnar alltid så bra på kort

/ jessan

Träningsvärk delux i röva

godkväll

Ja idag stod klockan på strax efter sex, även om ja inte jobbar så får man gå upp tidigt. Hatar att sova bort dagarna, men låg kvar en stund innan jag drog mig upp iaf. På med träningsdojjorna, så åkte jag in till fontin och gick där i 50 min. Efter de till sjukan där jag skulle ta blodprov, känner jag borde få vip kort till sjukan, vårdcentral och allt vad fan de heter haha. Sen bar de hem för frulle, åkte sedan och mötta pappa i backa då vi åkte till mmsports och jag fick köpt de jag ville. Efter de träning i stigcenter, handling för morsis och hem och äta. Sen däcka jag totalt, slut tjej. Men fick dra i mig lite kaffe och mitt nya magiska pulver(höhö) för att jag och pappsen skulle träna kvart över åtta. Vilket jävla pass, svetten spruta och jag trodde mina armar skulle gå av. Men min röööv är fan värst, vad den värker. Helt sjukt, jag kommer seriöst inte kunna gå i mon. Inte så intressant att läsa kanske men så har min dag sett ut iaf.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gosa ner mig i sängen, för gött. I mon har jag inte bestämt riktigt vad jag ska göra, men syster är ledig så kanske umgås lite med henne. Träning på morgonen förhoppningsvis iaf, om någon har dragit upp mig med lyftkran. Hoppas iaf på sånt där gött väder med sol.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!


/ jessan

mys måndag

Godkväll

Måndag igen vare jag efter en bra helg. Mys i fredags med johannis och erris ♥, bowling och utgång i lördags med massa goingar och en lugn söndag vart de. Och idag har ja haft en väldigt mysig måndag. Började med promenad i fontin innan jag åkte och körde indoor på sportlife plus mage efter. Duscha och åt frukost där innan jag åkte och mötte upp söta marris så åkte vi till backaplan. Där vi gick runt i affärerna och hälsade på johannnis och erre, malin var också där så stannde där en stund och tjöta gött. Kollade sedan runt lite till innan vi åkte och hämta emma så åkte vi och åt/fikade på tant runt, bellan kom senare med. Mys! Så jag kom bara hem för en stund sen, så sitter nöjd i sängen med tänt ljus, datan i knät och familjen annorlunda på tv:n.

I mon blir de träning, kanske stan med syster och ska nog möta upp pappa senare med så vi kan åka till mmsports, för jag hittar fan inte dit. Hatar att köra i stan. På kvällen blir de träning igen med pappa på sportlife, ska testa på ett nytt pass och efter de kommer jag ha träningvärk i resten av mitt liv.

Det var allt för nu, hoppas ni har haft en bra måndag!



/ jessan

lördag

Godmorgon

Sov riktigt bra i natt så det var skönt eftersom jag annars sover så jäkla dåligt. Vaknade även om till kalas väder, så det får nog bli en promenad senare. Får nog bli att vila från träningen med, tror kroppen vill de även om inte jag vill. Åker nog in till sportlife och steeeker en stund i stället, var en vecka sen nu. Men först blir de mys frulle innan jag försöker ta tag i mitt liv.

I går var det iaf först läkarbesök gick la okej ändå, men jag ville döööda läkarn. Vilket mongo, pappa försökte lugna mig haha. Sedan en sväng på banken och träning efter de. Efter de en sväng till backaplan innan jag åkte tillbacka till kungälv och köpte mat hos marre och åkte hem och åt och dog i soffan en stund. Vid halv sju åkte jag in till johannis där hon och erre kvar, där det blev massa tjöt och skratt delux. puuuss vad jag gillar er.

Idag blir de ju först frulle, solning sen vad jag se vad jag hittar på i mitt liv haha. Senare ikväll bär det av till amanda och niclas iaf då niclas fyller år idag, så där blir det först förfest innan vi drar oss för att bowla och utgång efter det. Med massa goingar! :) Nyktert för min del dock, men man vevar la för de eller?! mohaha!

Ha en fin lördag! ♥



/ jessan

Fin torsdag

Godkvällis

Idag har det vart en bra dag och det gillas. Vädret gör så himla mycket, idag har der verkligen vart vår väder så jädrans gött. Jag vill inte ha mer snö nu, det får inte komma mer snö helt enkelt. Men iaf börjaden dagen på sportlife vid åtta och styrketränade en timma innan det var dags för RPM, fan vad tråkigt det är. Men väldigt skönt efter. Duscha sedan och käkde frukost där innan jag hämtade om min favorit johannis, som vad snäll och åkte med mig och besiktiga bilen. Sköna snubbar som jobbade där, det var ett fel men har fått tid att fixa det så de är skönt. Efter de åkte ja och handla snabbt innan jag åkte hem och vek tvätt och slängde i en. Sedan tvingade jag mig ut i det fina vädret på en PW i en timma innan jag slängde ihop käk. Har haft energi så det har sputat ur öronen idag.

Så nu sitter jag i soffan och glo på tv och är sur för att det ska vara jävla fridrott på tv:n idag i stället för biggest loooooser, hur fan tänker dom?! Nötter, det är ju veckans höjdpunkt så att säga. Puuung!

I mon blir de iaf besök hos farbror doktorn, är lite nervös men det ska la gå bra. Sen träning, och sen kanske en tur till ikea och backaplan. Hörs i mon!




/ jessan


Rätt så sugen

Jag är riktigt sugen på ett par hunter stövlar nu, fast är lite osäker ändå om dom kommer användas?! Tycker det är jävligt snyggt om man har rätt saker till, även om jag har sagt vet inte hur många gånger att jag har tyckt det va ap fullt. Men man får ändra sig dååå. En dag ska dom bli mina iaf, men det är efter jag har rånat en bank.



/ jessan

Reeeegn

Goddagens!

Klockan har inte ens slått tolv och jag har hunnit med två träningspass, känns gött. Det blev indoor och bodypump efter det, så ni förstår nog hur min kropp känns. Men gött var de, så har nu precis ätit frukost och sitter och kollar på sjunde himlen. Hade tänkt att åkt och kollat på säng idag med syster men så kom ja på att jag ska till tandläkarn senare och ja orkar inte stressa och skit, så det får vänta. Men de måste bli gjort snart, för ja sover så jäkla dåligt i denna jag har nu.

Idag är en sån dag man bara vill vara inne med för vädret suger ju, vart tog de fina vädret väder?! Vi hoppas på det vänder tills i morgon igen. Så funderar på film marathon delux idag eller nått. Åh jag vill inte vara hemma mer, jag vill kunna jobba. Ledsen tjej! Nog tjötat, ovärt inlägg o.s.v vaa.

Ha det bra, puss från sur kuken!

/ jessan

tisdag

Tisdag vart det och en nu vecka har rullat i gång. En helg till har paserat, gud va veckorna går fort tycker jag. Utgång blev det iaf i lördags, men stanna inte längre. Tappa humöret helt och fick världens bryt så det var nog bäst att jag traska hem till emelies lägenhet och sov där. Och på söndag blev det mys på rut med johannisen och marre fast hon va duktig och jobba.

Nu har jag precis duchat efter att ha vart och tränat så sitter och chillar på steken lite. Hade tänkt att gå ut och ta lite luft när det är så gött väder, fast det blåser det ogillar jag. Men all snö är typ försvunnen iaf och jag mördar om det kommer ny. Men det är skönt att kunna gå ut och gå utan att sitta på stjärten. I kväll blire träning igen, kanske med pappa men om han inte har inte däcka. Han tycker det är sååå segt att träna på kvällen, aja. Roligare än så ser min dag inte ut, men jag tror ja behöver en dag som denna.

Ha en fin dag och käka semla, det är ju ändå sån dag idag. PUSSS




/ jessan


Fuckyou

Ja nu var de några dagar sen ja skrev sist, men har varken haft lust eller ork. Så det ja har hunnit med är att i lördags drog ja en sen men jävligt rolig utgång, mys i söndags, alla hjärtansdags mys med johannis och erre, myskväll med massa tjöt hos bellis i torsdags, fika i går med julia och gårdagens avslutades även med afterwork på malt och humle med familjen och massa annat folk. Plus massa träning. En mycket fin vecka så att säga!

Just nu ligger jag i soffan och kollar massa dåliga program och datan stabilt i knät. Har en huvudvärk som jag inte trodde fanns, fyfan. Det värker och värker bara och skiten vill inte försvinna, har knappt fått sovit något i natt pågrund av skiten. Sur tjej! Så dagen ser inte roligare ut än att jag får ligga här. Men tills i kväll hoppas jag det är bättre för annars vette fasiken vad jag gör, för då är de tänkt utgång med flickorna! ♥ YES!


Men nu ska jag sluta babbla, hoppas ni får en fin lördag!



jag önskar man kunde styra sina känslor med en fjärrkontroll typ

/ jessan

fredag

Sitter och kollar igenom massa bilder, och bara de får en på så bra humör. Har så jädrans många roliga minnen, kan ibland sitta och skratta för mig själv. Töntig tjej.com. Och fler minnen ska det bli. Det påminner mig ännu en gång hur underbara, roliga och jävligt sjuka kompisar jag har. Jag kan nog inte tacka tillräckligt för hur mycket mina fina vänner och familjer hjälper och ställer upp för mig. Ni ger mig motivation, all kärlek till er!

På tal om något annat så är ja inte längre tempo bruden, känns tråkigt efter snart 6 år. Men kanske kommer tillbaka någon gång får se, men för tillfället tror jag att detta var de bästa. Oj va det kommer kännas konsitgt. Jag längtar till sedan när jag kan börja jobba igen för jag verkligen saknar det, jag vll kunna jobba en hel vecka och känna den där fredags känslan när man är helt slut i kolan och har en en ledig helg. Ja, jag är töntig jag veeeet. Men de står ja för!

Nä det var allt ja ville dela med mig av nu, hoppas ni får en mysig fredag! ♥


Åh vad ja gillar dig!

/ jessan

.

När fan ska det vända?! Nu vill jag ge upp, jag orkar inte kämpa mer.

tisdag

Lite piggare tjej idag, fast inte i morse. Men jag vet vad det beror på iaf, och vet att energin snart kommer tillbaka som tur är. Så idag har ja vart och tränat, tvättat och vart ute och gått nästan två timmar och rensat huvet lite. Får passa på nu när det är så gött väder, på med mycket kläder bara så är det bara att traska på.  Så nu sitter i soffan med tända ljus och försöker få upp värmen igen. Väntar på att mammsen ska komma hem med så jag kan ta och slänga ihop någon mat.

I kväll blir de kanske solning, städa eller hälsa på syster. Får se vad ja har kraft till. Läkarn ringde redan idag med , men mycket bra nyheter. Det verkar flyta på bra nu, så i mon ska ja ringa lite samtal också. Ju mer allt närmar sig, ju läskigare blir det. Men det kommer nog bli bra ändå.

Ha det så bra!

Erica, du är stark hjärtat mitt! Du klarar detta, och du vet alltid vart jag finns! Älskar dig massa massa! ♥

/ jessan

Ett, två, tre rött ljus

Goddagens!

Sitter nu i soffan och kollar SATC, känner mig mer död än levande. Sov som dåligt som en röv i natt, och i morse va ja hos läkarn med pappa så då fick ja inte sova. Men det gick väldigt bra, trodde de skulle vara jobbigare. Så nu väntar ja tills de ska bli onsdag för ännu ett besked. Hoppas på detta.

I lördags blev de ändrade planer, hade inte alls vart på humör på hela dagen så avbokade bowling också som ja skulle va med på. Men senare på kvällen fick ja ett ryck så hoppade in i duschen, packade och åkte till carros lägenhet vid nio. Vickan kom sedan och hämta mig så åkte vi till fredrik där plate, erre, marre, vickis och malin var och några fler. Så svepte ett par vin, tjötade gött innan vi drog oss ner till krogen och spenderade den största delen av kvällen på krogen krogen. Sjuukt kul och en sjuk kväll, haha. Ja gick vid halv tre ungefär.

I går mötte jag upp plate, erre och malin så gick vi och åt innan jag åkte mötte carro och emelie och åkte med till emelie. Det blev tv tittande och ja låg och halv sov i soffan, död tjej delux. Åkte sedan hem och tog det lungt. Även om ja mår som ja mår så hade ja en himla kul lördag och myspys söndag! Tack ♥

/ jessan

fredag

Att en dag kan börja så bra och sluta i ren katastrof. Är inte så sugen på att skriva idag, så hoppas ni har haft en bra fredag och ta hand om varandra! ♥



/ jessan

godkväll

Godkväll!

Nu är jag här igen. Har allt fått gjort lite nytta idag iaf, va och tränade förut som sagt i en och en halvtimma eller nått. Åkte sedan hem och duscha och kollade lite SATC innan jag gick ut och gick bara för att det va så gött väder och för att rensa huvet. Så det blev en promenad på nästan två timmar, så såg sedan ut som rudolf. Helt röd i hela nyllet. Gjorde sedan mat till mammsen och pappsen, vitlöks kyckling, hemmagjorda klyfpotatis och sallad. Då blir tanten glad när hon slipper de.

Men nu är ja bänkad framför lyxfällan och strax börjar biggest loser sverige, jädrans va bra det här haha. Sedan blir de nog några SATC avsnitt innan jag däckar. Hoppas på en bättre natt än förra, usch och fy. Ha en mysig kväll! ♥



/ jessan

hej torsdag

Godmorgon!

Har vart vaken ett tag och legat och kollat SATC, man blir ju beroende av den serien så kan aldrig sluta kolla hur mycket jag än har sett avsnitten innan. Men iaf ska strax dra och träna, och det känns så jobbigt. Fan vad jag hatar detta, men ja måste komma ur den onda cirkeln för annars går de inte. Så träningskläderna är på.

Resten av dagen ska jag försöka ta tag i att städa rummet för det ser förjävligt ut, riktigt äckligt. Ska nog gå ut och ta lite luft med, för är ju helt lik blek efter att ha vart inne så många dagar. Nog tjötat, nu ska jag dra mig. Ha en fin dag där ute! ♥

Just de ska få hjälp med designen av snälla amanda med, så nu blir de lite roligare att skriva med! ;) Ska bara bestämma mig och bilder och texter också först, och sen händer de grejer.


En av de bästa dagarna i mitt liv

/ jessan

ge mig

Den här jäkeln ska bli min inom en snar framtid. Den ser kanske inte så fin ut såhär på bild, men på är den mycket finare. Får se om det blir en silvrig eller svart, men jag tycker den silvriga är jädrans bal.  Har hittat massa saker jag bara vill beställa hem, synd att mitt konto inte tycker desamma. Då hade jag gått minus mer än vad ja redan gör, det är de som suger mest med att inte jobba faktiskt att inte få några pengar. Jag längtar faktiskt till när ja kan börja jobba mer, men också för att jag tycker det är kul.



/ jessan

.

IT'S WHEN YOU FACE THE HARDEST THINGS IN LIFE THAT YOU LEARN THE MOST

onsdag

Ska försöka ta tag i bloggen nu på riktigt, men det har jag ju sagt ett antal gånger. Jag kommer ha den mycket för att skriva av mig, så det kan bli mycket gnäll men så får de blir. Har suttit och kollat igenom massa gamla inlägg och bilder, faktiskt kul att läsa igenom massa gammalt. Och det påminner mig mer och mer hur trött jag är på den här skiten, dom som vet vad de handlar om är dom som behöver veta. Jag har hamnat i den onda cirkeln igen, och jag vill bara komma ur den. Men jag är så trött på att kämpa så jag vill bara ge upp hela tiden, men det kan jag inte för jag ska fan klara det här ut jävligt det en är. Även om jag får åka bort ett tag vilket känns sjukt läskigt, men om det är det som behövs så får jag gilla läget. Jag vet att det kan ta tid, men just nu känner jag allt allting bara kan bli bättre. Det ska det bli. Men jag hade inte klarat detta om jag inte hade de underbaraste vännerna och familj. Det går nog inte att beskriva min kärlek till er. Som alltid får en på bra humör, all kärlek till er! ♥

Som sagt ja kommer ha denna blogg mycket för att skriva av mig. Därför inte många kanske kanske inte fattar vad jag babblar om. Men iaf idag är de ny dag och nya möjligheter. Ska försöka komma ut och få lite luft, vilket jag inte har fått så mycket av de senaste dagarna. Det är ju röv kallt ute men samtidigt underbart fint och gött ändå. Men nu är de lyxfällan som gäller. Ha en fin dag alla fina!




PUSS / jessan
RSS 2.0