Lördag

Dagens mående: Fint, lite trött
Dagens låt: State of drama - rain
Dagens smink: Mascara, foundation, puder och concealer
Dagens klädsel: Jobba kläder & sedan klänning, legging skinnjacka.
Dagens händelse: Att fågeln sket på elina hahahaha, värsta skiten!
Dagens planer: Sova
Dagens vill ha: Träning 
Dagens saknad: Elliiiinor
Dagens bästa: Elina päronpung ♥
Dagens behov: Tuggummi
Dagens köp: Vatten & tuggummi
Dagens mat: Det vanliga



Har inte orkar skriva och det orkar jag igentligen inte nu heller men gör det lite ändå. Tar och kanske berättar som skolavslutingen och det en annan dag om jag finner kraften.

Idag har jag iaf jobbat, datan till posten hade störd problem så det var lite vel med det men annars gick det fint (y) Hem en stund efter jobbet, duschade och gjorde i ordning mig. Övningkörde sedan ut till Marstrand vid fem, och sedan kom elina ut dit också. Så där har jag spenderat min kväll, himla mycket folk och himla mysigt. Vi gick bara och chillade, och så spela det nått band det var jävligt bra faktiskt eller ganska iaf höhö. Och en fågel jävel sket på elina hahahah as kul!
Och i mon blir det jobbet igen, och efter det så kommer antigen elina hit eller så åker jag till henne. Och så ska vi ut på en powerwalk det ska vell bli fint väder i mon med, eller der hoppas jag. Efter det kommer det någon bra film, vi skulle glo på kanon :) Och på måndag ska jag hjälpa farmor att göra mat och dela ut till massa ungar.





ha det gööööött

jessicaan ♥

måndag

Måndag idag ja, och helgen är redan slut. Det var bra i alla fall, speciellt fredagen då :)
Började skolan 12.15 som vanligt idag, gjorde klart det sista i matten och fyfan vad det var gött. Jag hatar matte förjävla mycket, och det ska bli så schöönt att slippa det nu i tvåan (y) Och på svenskan sedan så skulle jag visst ha muntlig redovisning, och jag hade inget klart. Så fick berätta om filmen&boken i taket lyser stjärnorna men det gick bra och birigitta blev nöjd. Sedan satt jag, elly och elina kvar ne stund och fortsatte med vår powerpoint som ska vara klar i mon. Fast min är inte riktigt klar ändå.

I kväll blir det att dra in till kungälv en sväng, och sen sover jag hos elina. Och i mon är det skolan igen, sovmorgon då med inget jag tackar nej till. Men nu måste jag skriva estetiskt verksamhet som ska vara klar i mon, men jag orkar inte. Också måste jag träna men det orkar jag inte de heller, men måste. Får la se vad jag finner kraften till. Tack för detta skit ointressanta inlägg :)

och vi slutar skolan på onsdaaaaaag, fyfan vad gött!

PUUUSSS

jessicaan ♥

underbart

Var som på student i går. Var först inne i kungälv där alla sprang ut, och då längtar man ju ännu mer tills man själv springer ut där fyfan vad gött! Kollade i alla fall på Tobbe & Sandra där, var kvar i kungälv en stund och kollade på när alla åkte runt. Sedan hem igen med syrran, mollan och emelie. Kom hem och bytte om oså, åkte sedan upp till sandra där hon och tobbe hade student festen tillsammans (y) Så min kväll spenderades där, himla kul. Studenterna och syrran och några till dom sedan in till kajskul 8.Så jag var fortfarnade kvar där hemma eftersom jag inte riktigt är 18 än. Men det blev sedan så jävla kallt, så gick in och somnade gjorde jag också tror ja. Och åkte sedan hem när pappa kom dit och det var vell runt halv två skulle jag tro. Men orkar inte beskriva kvällen i detalj känner jag, haha men det var en mycket lyckad iaf tack alla! ((:
Och grattis Sandris och Tobbe! För ni har tagit studenten fyfan vad ni är bra hahaha ;))

Och denna dagen har jag inte gjort mycket. Vaknade ganska tidigt i morse, fick sedan ett telefonsamtal från ellypelly pung som behövde lite hjälp på jobbet ;D haha. Åkte sedan upp och hälsade på henne en sväng och fick med mig filmen " I taket lyser stjärnorna" förbaskad bra film fast har sett den förut. Så den glodde jag på, och satt sedan och prata med morsan och dom andra nötterna. Fick även kollat på "Vi hade i alla fall tur med vädret igen" eller vad fan den heter. Men nu sitter jag här, och gör inte mycket har lagt in bilderna sen balen och studenten på datan. Kanske lägger in några senare, men brukar aldrig orka det så det blir vell inget med det skulle jag tro. Men man vet aldrig, höhö.
Och i mon söndag blir det jobbet först för min del, sen senare åker jag nog ut till ida behöver låna hennes data lite. Ska göra en powrerpoint skit sak i skolan, men min är inte klar och såg förrut att jag inte har det programet på datan (y) Så får fixa klart det i mon, kanon!


Ida och jag



Näe, nu skriver jag inte meeeeeeer


jessicaan ♥

onsdag

Dagens mående: Förjävla trött och ont i magis
Dagens låt: Thriving Ivory - Angels on the Moon
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: leggins, klänning, jeansjacka
Dagens händelse: Ingen
Dagens planer: Träna, men orkar inte.
Dagens vill ha: Macka 
Dagens saknad: Ida
Dagens bästa: Ellinor och elina är dom bästa.
Dagens behov: olof
Dagens köp: Min mat
Dagens mat: Drickan (y)

Har inte så mycket för mig, så snodde nån list sak av eveliiiina(elina)! ((;

Onsdag, och en ganska go sådan. Började med matte på morgonen, gick sedan hem till elina och sedan tbx till skolan vid kvart över 11. Skulle prata med rektorn. Hade sedan handel, klarade provet himla gott och sedan filmade vi men jag och elina hade tydligen gjort fel menmen. Gick sedan en sväng i kungälv, och tog sedan bussen hem med ellinor. Kom hem och bytte om och sedan var det att åka upp och jobba.

I morgon är det ju torsdag som sagt, men ledig sådan för mig. Så skall in till stan med ellinor och så ska vi kolla lite skor oså, mycket trevligt. Efter det blir det jobbet i morgon igen, och hoppas på tränning eller nått om jag finner kraften vilket jag inte har gjort på ett tag nu.

Och sedan på fredag är vi lediga på riktigt och då är det student som gäller, det ska bli himla kul att titta och sedan på kvällen ska vi ju bort också till sandra&tobbe. Hoppas på fint väder bara, tråkigt annars för dom som går ut tycker jag. Det kommer kanske upp några från fredagen och även från i går, då det var bal. Men får se om jag orkar det nån dag hahaha.
tack för detta (y)

Man får hoppas att det är så som dom säger,även om
jag inte tror på det.Men det är nog inte värt det ändå, helvete.

Hejdååååååå

jessicaan ♥

måndag

Sitter nu hemma hos elina och gör inte så mycket. Elina är hemma hos olle, hon försökte tvinga med mig men orkade änna inte det så jag stannade här i stället ;D Och eftersom att jag inte har något annat för mig, så kan jag lika bra dra till med att skriva ett inlägg. Även om dom alltid blir lika ointressanta och tråkiga plus att min stavning är kuk dålig (y)


I dag tog jag, elly och elina ledigt från skolan. Onördigt att åka dit känns det som. Så jag och elly gick först upp till tempo på morgonen occh köpte smör och sen gick hem igen och käka fruskost. Sedan drog vi en sväng till elly först, och sen ut till kovikshamn och schteekte as gött. Vi var la där i fyra timmar eller nått, och elina åkte sedan hem till mig och elly hem till sig. Så duschade jag och packade och sen efter nån timme åkte vi in till elina, där jag sitter nu som sagt. Elly skulle åkte kommit hit igentligen, men hon var tvungen att vara hemma och passa hennes systers hund :(men bra dag i alla fall, även om jag känner mig som en kräfta i anskitet haha.

Men helgen vara i alla fall kanon, kan berätta lite kort om den.
 
Fredag
Skola först, sen var det jobbet efter det. Sedan hem och tog det lungt, senare kom syrran hem och ska vara hemma en vecka. Så satt med familjen och var lite social, haha!

Lördag
Vaknade ganska tidigt, gick ut och gick en sväng. Sedan tvingade elly och jimmie med mig ut till sundhamnar, så dom kom och hämtade mig. Men det var mycket trevligt ;D Åkte sedan en sväng till tempo och sen med dom hem til elly, dom skulle käka. Jag gick sedan hem i värmen, det var ju inte direkt kallt. Var hemma en stund sen, och duscha & packade också. Drog sedan ut till marstrand och hälsade på pappa och där vara massa mer folk. Åkte sedan upp till campingen en sväng och hälsade på anita och gunnar. Efter de hem till elina, och vi gjorde i ordning oss. Och åkte sedan med emil, daniel och eskil ut till skräddarön, men där var det ju inte något speciellt drag om man säger så. Så efter att ha gått 500 mil igenom en skog, så åkte vi till kungälv till combi för att elina skulle tjöta lite. Drog oss sedan hemåt mot elina, och satte oss och tjöta på en trottoar. Så var vell hemma vid två tiden tror ja.

Söndag
Då var det att gå upp tidgt för att påka på model lab med elly, jimmie och elina. Så var där och blev sminkade och dom tog massa kort, himla kul :) Jag gick sedan med elina hem och packade mina saker också, sedan åkte elina med hem till mig. Och vi satt och solade lite på altan och åkte sedan till kovikshamn och tänkte bada, men det blev inget med det haha. Åkte hem efter en stund och då kom ellypelly pung hem också. Vi gick nästan och la oss med en gång, och la och tjöta lite innan vi somnade.

Fick skrivit lite i alla fall. Och elina har inte kommit hem till sig själv ännu, haha. Men ser blir det vell att vi glo på sex and the city och i mon är det dags för skolan igen. Och efter det är det dags för att åka ut och kolla på balen i marstrand, himla kul!

tack för detta!


jessicaan

RSS 2.0