jag ångrar mig faktiskt inte

Riktigt go dag har det vart. Var i skolan några timmar på morgonen bara, till elva ungefär. Åkte sedan och tränade i två timmar, riktigt gött. Efter de åkte jag hem och käka tacos, det har jag typ levt på ett par dagar nu gooott. Sen blev det duschen innan jag gick ut en sväng och gick bort till farfars grav.

Men nu ligger jag och kollar paradise, händer mycket där nu spännande spännande. Just de kollade på Kommissarie späck förut med, kan inte säga att jag tycker den var bra direkt. Trodde den skulle vara bättre, så lite besviken blev jag allt. Mamma var och hyrde tre filmer åt mig förut, snäll som hon är. Sex and the city och sen var det någon mer får hoppas på att dom är bättre. Får se om jag orkar se någon mer idag, men efter paradise blir de först I form med anna anka, höhö.

Men nu ska jag fortsätta kolla paradise, ha en fin kväll!

jessicaan ♥

måndag

Mys måndag har det vart idag. Lång sovmorgon, fika med goingarna johanna& erica då vi fick tjötat ut om helgen det behövdes hehe :) En sväng till skolan också och efter de fick jag hämtat ut paketet till företaget. Var sedan hemma en stund innan jag åkte in till frikis och svettis och hade gympa med handikappade, jag och sofia fick skakat rumpa lite till sean banan haha. Var med där eftersom vi har en kurs som heter fritid för funktionshindrande så vi gör olika studiebesök, men det gick bra idag. Vi åkte sedan till sportlife en stund och gick på bandet också. Åkte sedan hem och duscha och åt tacos innan det blev att glo på PH och sen ung och bortskämd.

Så ska snart ta och sova också, i morgon är det upp tidigt som gäller. Ska åka i tid med så att jag får en parkeringsjävel för det fick jag inte förra veckan. Vafan måste nästan alla parkeringsjävlar kosta pengar för? Tycker jag verkligen inte om jaja.

God natt!

jessicaan ♥

bilder

Lite bilder från Lördagen.



































tack och heeej

ojoj, galen kväll!

Harrejävlar vilken kväll det blev i går. Vad hände? Eller som erica sa vad hände inte? Haha aja, roligt hade vi i alla fall.

I går var det först jobb som gällde och träning efter de, åkte sedan och hämtade plate i kungälv när hon slutat jobbet vid fyra. Så åkte vi hem hit och duscha också innan vi hämta erica i kärna vid halv sex. Så gjorde vi i ordning oss också i lugn och ro innan mammi körde oss till ytterby till malin där hon och amanda var. Så där blev det massa gött snack och drickande innan vi gick ut i kylan och tog bussen mot kungälv. Där vi träffade gott folk, så kvällen spenderades på kockar och combi så de brukar se ut på mina lördagar nu förtiden haha. Galen kväll blev de som sagt i alla fall så strax efter tre efter en hel del dans, värk i fötterna, ett antal glas vin och tusen vurpor så fick jag skjuts av jim hem. Blev ett antal stopp på vägen bara eftersom folk mådde mindre bra i bilen, så var hemma runt fyra! :) tack och heeej

I morse var det jobb som gällde från halv elva till strax efter tre, lagom pigg tjej. Efter de åkte jag och handla för mamma och dom. Sen blev det mys framför tv:n med tacos och snart blir de ensam mamma söker sista avsnittet, mindre kul! :( aja! Sen ska jag och johanna gå igenom kvällen, ska bli intressant.

Första advent idag med, som tiden går fort. Inte långt kvar till julafton och det är redan massa snö och skit kallt. Men måste erkänna att det är faktiskt ganska mysigt med snö om man inte behöver frysa ihjäl när man går ut. Bellan den gottegrisen är ju utomlands nu, hade inte vart helt fel.  Lite avundsjuk faktiskt! ;) Jag väntar på vykortet bellan. Men jag vill med bli bruuuuuuuuun. Solarium nästa typ. aja

Ha en mysig kväll!

jessicaan ♥

kallt

Faan vad kallt det är ute, blåser storm typ. Fast det har slutat snöa i alla fall, men det lär la börja snart igen. Sitter inne i morgonrock och har precis ätit, var hungerig som jag inte vet vad. Så var tvungen att åka hem och äta innan jag kan träna, så ska dra mig om någon timma eller nått.

Lugn dag i skolan i alla fall, slutade tidigt också. Eller ja orkade inte vänta på elevtiden eftersom jag var påväg att hungra ihjäl så jag börnade hem i stället. Men vi fick tillbaka våra prov i handeln som vi gjorde förra veckan och trodde verkligen inte att jag skulle klara de, men det gjorde jag tro det eller ej. Men vi har visst prov nästa vecka igen, jag fattar inte rikigt. Kraft till att plugga har jag i alla fall inte.

det var allt för nu, ha det fint!

jessicaan ♥

grattis

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det erres födelsedag HURRA HURRA HURRA! :D

GRATTIS HJÄRTAT ♥
hoppas du får en kalas dag!




jessicaan ♥

godmorgon

Vakna klockan fyra och sen har jag inte kunnat somna om. Va fan är det är? Behöver egentligen inte gå upp förens strax efter sex, inte okej detta. Får la dra mig och och kolla på tv och dricka kaffe eller nått. Tur att vi slutar tidigt idag i alla fall. Men ska först lyckas ta mig till skolan i all snö, fan jag vill inte ha äckel snö nu. Det får komma runt jul och nyår men fan inte innan eller efter. Skithål!

Men nej nu ska jag gå upp, är redigt rastlös. Ha en fin dag!

jessicaan ♥

fina grejer

För några veckor sen så trodde jag aldrig att det skulle gå. Det kändes inte som om det fanns någon utväg, men nu har jag hittat den. Så det rullar på bra igen.

the time of my life

Blev en grymme lördag. Hade öppet hus på skolan som sagt, vårt första försäljnings tillfälle med företaget och det gick jätte bra. Så det var kul, har även massa betsällningar som skall göras.

Efter vi vart i skolan åkte vi hem till plate och gjorde i ordning oss snabbt som sjutton innan vi åkte till erica. Tagit fel på tiden hade vi med, så hade inte behövt stressa ihjäl oss hehh. Vi var femton tjejer där tror ja, himla trevligt. Blev först jätte go mat potatisallad, sallad och kyckling. Sedan blev de sex party, hahah välidgt kul då. När det var klart så gick vi mot bussen mot kungälv vid kvart över tio ungefär. Där vi spenderade kvällen på kockar, var helt dött till en början men sedan var de helt jävla fullt. Live band var det med eller två snubbar var de, men bra var dom i alla fall. Stannade på kockar till två ungefär, för sen sa min kropp verkligen i mot. Så det var en mindre glad jessica, så niclas kom och hämtade mig, johanna, ellinor och tobbe. Men fick vänta en stund, så han kom innan tre någon gång tror ja. Så då åkte jag och plate hem hit och sov och bellan åkte hem till sig. Hade en kalas kväll i alla fall, tack goingar!

Idag var det jobb som stog på schemat, från halv elva till tjugo över tre. Gick bra. Åkte sedan hem och åt. Innan jag duschade i 800 grader i hundra år typ, var ju röv kallt på jobbet så var som en isbit när ja kom hem. Så nu sitter jag som en mons teri soffan. Ska senare sen dra mig mot bellan där det blir mys kväll med henne, firren och erre. Då det blir ensam mamma söker och massa tjöt, det gillar jag ♥ och i morgon är vi lediga, mmh.

ni får ha en mysig söndag det ska i alla fall jag ha.

jessicaan ♥

balklänningen

Åh äntligen hemma. Praktiken gick bra idag, lite mer folk än i går. Slutade fyra som vanligt och åkte sedan och träna en och en halvtimma. Innan jag åkte och hämtade ut min balklänning som kommit, YEEEES. Den kommer bli här, himla nöjd tror jag faktiskt att jag är. Men sen blir de ju annorlunda med håret, smink och smycken och grejer.

Åkte sedan hem och duscha och nu har jag precis ätit tacos med mammsen&pappsen, det var inte i går jag åt de precis. Typ hundra år sedan, gott i alla fall. Ska nu snart ta och packa mina saker inför morgondagen, kommer bli en sån bra lördag. Ska först upp tidigt, och då menar jag tidigt aja. Sedan hämta ellan och dom upp mig så åker vi in till skolan där det är öppet hus. Så vi ska sälja våra saker från företaget för första gången, himla kul. Drar sedan direkt därifrån till johanna, och gör i ordning oss innnan vi beger oss till favo errre. Där de blir middag, sexparty och sen utgång efter de med massa töser. Taggad tjej säger jag!

Men packa var det ja, och inte alla klänningar och skor som jag brukar ta med mig nu jessica. Nej, högst två par klänningar då. Önska mig lycka till!







jessicaan ♥

äntligen fredag

godmorgon

Äntligen fredag och helg. Kommer bli en finfin helg detta! Ska snart dra mig mot praktiken där jag ska spendera min tid fram tills fyra, sedan drar jag och tränar efter de. Sedan i kväll blir de mys med mammasen&pappsen framför idol med tacos :) ska bli gött att bara ta det lungt.

Nej men varför börja ja skriva egentligen? Hade inte mycket att dela med mig av här inte heh. Ha en kalas dag, så hörs vi kanske i kväll.
PUSS

jessicaan ♥

parkerings kuk böter

Tror att jag börjar bli en riktig morgon människa, vaknade klockan fem idag och var helt klar vaken. Vaknar alltid as tidigt än vad jag borde. Men gick upp strax efter fem i alla fall och kolla på tv och drack kaffe innan jag gjorde i ordning mig och åt frulle och åkte sedan till skolan. Låter som en jävla tant typ. Skolan gick bra, kollade på lite film på morgonen, sedan prov i relgion skrev lite kort och hoppas på ett G hehe. Jobbade sedan med företaget, fick gjorde massa smycken til vinglasen. Men fick sedan sluta eftersom vi hade slut på ringar, när vi hade några kvar. Så slutadade runt halv två eller slutade och slutade, gick därifrån ;)

Gick efter skolan och besällde håruppsättning och smink till balen, så skönt att få gjort de. För dom hade ju inte mycket tider kvar alls, jag som trodde jag var tidigt ute aja. Nu väntar jag bara på att klänningen ska komma för att se om den passar, hoppas den kommer innan veckan i slut. Mötte sedan upp mamma och gick och kollade i lite affärer och gick och åt på tant rut, mys. Fick mig en BH och en himla gosig tröja/tunika från lindex, tack mammsen. Sedan när jag skulle hämta bilen på maxi för att åka till träningen så hade jag fått äcklig kuk parkeringsböter. Skithål! Okej men får egentligen inte stå där mer än tv eller tre timmar, men vet massa som stått/står där hur länge som helst och inte fått någon böter. jaaaja, tänker inte stå där mer i alla fall det är en sak som är klar.

Åkte och träna bodyattack i alla fall med några goingar. Helt taggad var jag, och full ös blev det. Fan vad jag älskar att träna. Åkte sedan hem och åt och kolla paradise och lite av bonde söker fru, så nu har jag precis duschat och ska sova om en stund för att i mon blir de praktik. Nu blev det väldigt mycket text här, tack och heej.

jessicaan ♥

rastlööös

Åh vad jag blev rastlös nu då. Fundera på om jag ska städa rummet och bädda rent? Men att städa är ju så förbannat jävla tråkigt. Men det är himla mycket goare när de är fräsch och kläderna hänger på sin plats och inte ligger som en hög i soffan eller på golvet. Jag får la göra ett ryck sen.

På tal om nått annat så hatar jag att det blir så mörk fort. Är himla sugen på att gå ut en sväng men jag är ju sketa mörkrädd, inte okej detta. Vilade från träningen idag för att i mon köra bodyattacken, yes.

nej nu sitter jag bara och babblar om massa skit, nu ska jag skriva önskelista. ha det gött!

jessicaan ♥


trött

Har vart en bra start på veckan, en lugn sådan alltså. I går var vi helt lediga, vilket inte var helt fel eftersom jag ahde sovit himla dålig. Så i stället för skolan blev de morgonpromenad, fixa present till erica med ellan, plugga, träna och sen sova. Go dag!

Idag börja jag dagen med att försova mig, mobilen hade stängt av sig så tur att jag vakna till fast lite försent bara. Först grafisk kommunikation, efter de UF så fick vi börjat göra smyckerna himla kul. Sedan hade vi prov i handeln, gick la mindre bra kanske. Måste börja skärpa mig. Efter de sluta vi så jag, johanna&ellan åkte till stan för att fixa lite mer saker till UF. Hittade även en tele2 butik som jag letat efter, ska byta tillbaks till det eftersom min sak på telenor gått ut och jag vill inte ha det längre. Hittade ett bra erbjudande, får se om det blir de eller inte. Får då en mobil på köpet, vilket jag är i stort behov av.

Just nu sitter jag i soffan som ett monster och måste plugga men orkar jag de? nej! Fattar inte nått eller heller, börjar bra detta jessica. Tv:n är mer lockade än den förbannade relgionsboken som ligger bredvid mig. jaja.



mmmmh

jessicaan ♥

överkörd

Redan söndag igen, och här ligger jag i sängen och känner mig överkörd av en långtradare. Men det är la så det ska vara på söndagar.

I går hade jag en fin fin dag. Sov till nio ungefär, tog det lungt. Har vart ledig hela helgen, väldigt skönt. Så åt frukost också med hela familjen, det var inte i går precis. Åkte senare in och tränade i två timmar, redigt gött. Åkte sedan hem en sväng och hämtade syster och körde in henne till kungälv. Sedan hem och duscha och äta innan johanna&ellan kom hit. Så vi gjorde i ordning oss innan vi gick över till kusinerna där det var några stollar. Gick sedan tillbaks hem en sväng och förfesta lite med mammsen&pappsen och dom som var här, haha. Runt halv elva så åkte jag, johanna, ellan, tobbe och kim in till kungälv. Tack för skjutsen johannis! Så kvällen spenderades på kockar där vi träffade favorit erre och massa mer goingar. Åkte sedan hem efter tre någon gång då jim fixade skjuts, himla bra. Ja har de goaste och bästa vännerna, jag gillar er!

Idag blir det däremot lungt. Eller ska bara på kalas senare sen hos kusin som fyllt år. Ska sedan också försöka fixa med svenskan som vi har redovisning i morgon. Innan jag ska lägga mig i sängen som en död säl och kolla på ensam mamma söker :) mys.

Ha en mysig söndag.





jessicaan ♥

balklänning

Åh i går gjorde jag nått galet, jag beställde hem min balklänning. Eller den är påväg att bli min i alla fall och jag hoppas att den sitter som den ska, då blir jag himla glad. Så den kommer inom en vecka ungefär, så det är bara att hålla ut. Spännande typ.

Idag har det vart praktik från kvart över nio till fyra. Det var verkligen inget folk idag, inte okej. Hoppas på mer i morgon, så det blir de mer att göra. Annars har jag inte gjort så mycket, tog en sväng om maxi innan jag åkte hem. Så nu sitter jag här och vänyar på paradise och sen efter de SOS västkusten. Rolig dag känner jag eller inte.

I morgon är de äntligen fredag och då blir de praktik först. Efter de träning innan jag åker och hämtar syster i stan som kommer hem. Sen blir de mys hemma med hela familjen ;) Så ska vi käka lax och grejer, goott!

Ha en fin kväll!

jessicaan ♥

<3

Idag var det sista gången, kändes bra att gå där i från. Det har fått en att tänka om, tänka rätt.

ny vecka

Åh jag har haft en finfin helg vill jag säga. Lördagen blir kalas. Vaknade tidigt, gick ut och gick en sväng. Sedan in till kungälv tränade och hämtade däcken. Åkte hem och åt, duscha, packa och träffa syster. Åkte sedan in till ellan i kungälv runt fem till ylwas lägenhet, en stund senare kom johanna. Så dom käka också innan vi gjorde i ordning oss. Tog sedan bussen kvart i åtta till komarken hem till maria och förfesta, där det var massa gött folk. Drog oss sedan till kockar runt elva. Så kvällen spenderas på kockar och combi, har nog inte dansat så mycket på länge haha.  Ont i kroppen dagen efter? kan man säga! Men kul hade jag i alla fall. Jag och plate gick sedan runt halv fyra hem till ellinor i ylwas lägenhet och sov där. Fick nog sovit två timmar innan det var dags för jobb, sköööönt nej. Men det var de värt. I går blev det först jobb, sedan hem sova och kolla ensam mamma söker. Väldigt gött skulle jag säga, behövdes.

Idag var de dags för skola igen, efter en veckas lov. Började elva och sluta halv ett, åkte sedan till stan och fixa en sak och träffa favorit erre en sväng. Efter de blev de träning, himla skönt. Så nu har jag precis ätit och ska strax dra mig in i duschen. Sedan ska jag sitta bänkad framför tv:n.

Snurrigt inlägg, tack och heeeeeej!

jessicaan ♥

lördag

godmorgon

Vad gör jag uppe nu? Det kan man fråga sig, vaknade vid sju och har inte kunnat somna om sen dess. Inte okej såhär på en lördag. Men jag är inte trött i alla fall och de la huvudsaken. Funderar på om jag skulle gått ut och gått en sväng, men den cp älgen är på utsidan så vågar mig inte rikigt på det. Hade mer än gärna dragit ett skott i pannan på den.

Senare sen blir de att hämta däcken jag lämna in i går. Efter de blir de träning, gottgott. Ska träffa syster som kom hem i natt också :) I kväll blir de utgång med brudarna, jag är taggad. Vet inte rikigt vart vi ska hålla hus innan bara, men de löser sig. Kommer bli kalas!

I går ringde johanna mig med någon jävla busringning det svinet ;) Så hon hörde allt jag sa, och hon har den kvar. Vet dock inte om jag vill höra på den idag, låter som en jävla stolle. Johanna du ska få igen! hehehhh.

Ha en kanon lördag!




jessicaan ♥

fredag

godmorgon

Vaknade för en stund sen, så ligger nu och dricker kaffe och ska kolla på pensionärsjävlar verkar vara helt sjukt program. Idag ska jag inte göra allt för mycket, ska försöka städa mitt rum och sedan åka in med mina vinterdäck till någon snubbe innan jag åker och tränar. Kanske åker ut till ida en stund senare med innan dom ska i väg på maskerad. Men just nu har jag ingen lust att gå utanför dörren, jävla skit väder som vanligt.

Hörs kanske senare!

jessicaan ♥

torsdag

Har precis ätit eller försökt, de går ju sådär med pinnen i käften haha. Innan de var jag och tränade i en och en halvtimma, redigt gött. Var och jobbade med företaget i skolan innan de, så fick fixat lite saker också.

I går var jag på Saw i 3D med töserna som sagt, och fy i hela jävla fan vad den var äcklig. Satt och skrek, fast jag och johanna skratta mest i och för sig haha. Jag och ellan sov sedan hos johanna panna :)) Tack för en mysig kväll töser!

I kväll blir de att sitta bänkad framför tv:n hela kvällen. Först paradise, sedan SOS västkusten och sedan american pie som man har sett minst hundra gånger aja! ;) Hoppas syster ringer senare med!

Ha det fint!

jessicaan ♥

mys onsdag

Vaknade runt kvart över nio idag, skönt att få sovit. Länge för att vara mig, kan aldrig sova till elva eller tolv ändå. Gick ut och gick en stund innan jag duscha, så nu har jag precis vart uppe på tempo en sväng och sitter nu bänkad i soffan. Ska ta och göra i ordning mig om en stund. Tungan känns mycket bättre idag med, svullnaden har gått ner en del. Så jag är nöjd. Här näst blir de tatuering, yes!

Idag blir det mys dag i stan med favortiterna. Ska möta ellan i kungälv vid tre så tar vi bussen till stan. Då vi först ska till tribe. Sedan vid strax innan sju blir de bio SAW i 3D med johanna och erica med :)) Får se om jag överlever filmen haha, fyfan. Har bara sätt en skräckfilm i hela mitt liv innan så detta kan bli intressant, plus att det är i 3D då som sagt ;) Kommer bli en finfin dag i alla fall! Vädret kunde ju dock vara bättre.


PUSS

jessicaan ♥

.

blir bara så äckligt jävla besviken




jessicaan ♥

varför bryr jag mig änns?

Lov nu det är förjävla gött. Förutom att det går så himla fort, men så är det ju tyvärr alltid.

I går blev de äntligen av piercing i tungan, så nu är det gjort. Gjorde inte så ont som jag trodde, var faktiskt inte alls så farligt. Han som gjorde de också var skit skön. Tungan är nu bara lite svullen, den svullnar upp mer på kvällen men annars känns de bra. Har lite svårt att äta bara, så hungrar ihjäl i mellan åt hehh. Men kan la förhoppningsvis kunna äta normalt om några dagar. Nöjd är jag i alla fall!

Idag gick jag upp vid efter åtta för att åka in och träna strax innan nio. Så fick tränat lite mer än en timma innan jag duscha och åkte in till kilopraktorn vid elva. Hade bara en låsning på höger sida i höften, annars var det inget så det var gött. Känner själv att det känns mycket bättre, kunde till och med springa på bandet i går utan att få ont. Så jag hoppas banne mig att det håller i sig. Annars har jag inte gjort så mycket idag, vart och tjötat en stund med ellanbellan på jobbet :) Legat och kollat på någon konstig film, finns inte så mycket att hitta på när de blåster storm och regnar som fan. Jävla skit väder! Så det blir mys framför tv hela kvällen.

Ha det fint!

jessicaan ♥
RSS 2.0