fredag

goddagens

Idag är de jobb hela dagen, men är bara hemma en sväng nu på min rast så har precis tryckt i mig lite mat. Inte nån fart på jobbet idag kan man la säga, inte alls mycket folk. Men de kan jag förstå i detta jävla väder att ingen vill gå ut, hade inte jag heller gjort faktiskt. Slutar vid kvart över sju i kväll och då blir de nog mysis kväll hemma tror jag, får se senare.

I går blev de ändrade planer, hade tänkt en kväll hemma men så blev de ické. Tog de lungt fram till ett ungefär då jag gick ut och sprang innan jag duscha och packa och drog mig in till kungälv till sandra, syster och jossan var. Gjorde i ordning oss innnan det kommer en del gött folk, trevligt trevligt. Vid åtta drog vi oss ner mot hatten på trubaduren där det var väldigt mycket folk, var där tills tolv då de stängde. De andra drog sig då till malt men jag åkte hem och var hemma runt ett ungefär. Efter att ha åkt epa hem haha, och det var la inte i går man gjorde de precis. Grymme kväll!


det var allt för nu, ska snart dra mig ut i regnet och upp till jobbet igen :) ha det gött!

jessicaan ♥

torsdag

Nu var de ett tag sen jag skrev igen, men har inte haft tid faktiskt. Jobbar som en galning denna vecka och idag är min lediga dag denna veckan, heh. Och då vaknar man tidigt och de dåliga vädret kommer, menmen de är ju så de är ;) Idag ska jag i alla fall inte göra så mycket, bara vara. Gick upp och köpte frukost förut så har ätit gormé frukost, de är nog nått av de goaste som finns haha. Träning blir de senare i alla fall, får se om jag orkar dra mig in mot sportlife eller inte annars blir de en spring tur här hemma.

I går var de jobb nästan hela dagen, gick bra. Efter de blev de mys kväll hos ida med henne och ellan. Gjorde fajitas och kollade på någon film kommer inte i håg var den hette. Den var i alla fall verklighetsbaserad och jag och ida var la inte direkt känsliga om man säger så, haha.

Kan också ta och berätta att jag var i smögen i helgen, galet bra var de. Jag och erica åkte upp i torsdags och ellan&ida kom upp på fredagen efter dom jobbat :) Tältade på campingen där och vi bodde nog i de snyggaste tältet på hela campingen skulle jag tro, haha. Men hade i alla fall en hel grym helg med gött folk! :)

men nu ska jag fortsätta kolla på eurotrip, rolig film det dära. ha det gött!






jessicaan ♥

onsdag




Idag är det ett år sedan som du lämnade oss! ♥


jag saknar dig


jessicaan ♥

tisdag

det är nog inte förens nu som jag vet vad jag vill.

tisdag

Ingen bra uppdatering här inte,  men har ingen tid helt enkelt. Inte för att jag tror någon lipar över de precis heh.

Idag var de upp  tidigt som gällde som på den senaste tiden. Körlektion halv åtta var det som gällde och de gick bra, och nu är det ett tag kvar till nästa eftersom de är stängt också. Satt sedan och plugga en stund innan jag drog mig bort till kilopraktorn och fan vad jag är trött på den här skiten nu, kommer la aldrig bra helvete. Men i alla fall gick upp till fontin och gick femman där innan jag gick och plugga teori en bra stund igen inna jag åkte hem. Har fått gjort klart allting nu, så det är bara att forsätta repetera allting. gooottt.

Åkte ut till ida en stund när ja kommit hem och försökte mig på att sola, gick la sådär. Åkte sedan hem och duscha också innan jag åkte ut till ida igen. Så gjorde vi tacopaj som vi åt när ellan kom från jobbet :) Satt sedan och tjöta en bra stund och kolla lite tv innan jag drog mig hemåt. Så ska strax lägga mig för jag somnar vilken sekund som helst. Plus att en hel dag på jobbet väntar mig i morgon så det kan vara smart!

Ha det gött!


jessicaan ♥

fredag

God kväll

Har vart på körskolan idag som sagt, fick gjort klart en del så det var skönt. Ska antagligen in i mon med eller får se, kanske är hemma och sover ut i stället innan jag ska jobba klockan två. Aja får se hur jag gör. Har annars inte gjort så mycket idag, bara vart hemma och tagit det lungt. Var ut och gick för en stund sen bara runt glose, himla gött. Längtar till jag får börja träna igen och det är snart hoppas jag.

Har bestämt mig nu att jag måste försöka övertala pappa till hål i tungan ännu en gång, hur svårt kan de va? Blev riktigt sugen på de igen nu när elina hade tagit de ;) hah. Jag fyller ju banne mig 18, får la flytta hemifrån i värsta fall? aja får se om jag lyckas med den saken.

Fick beställt mig efterlängtade bikini idag med, tänkte de är väl lika bra de? Så den kommer i slutet av nästa vecka. Hoppas de kommer innan man drar i väg på torsdag bara. Ska se om jag hinner ner till stan någon dag nu med, hade jag behövt. aja nog tjötat, i mon är de fredag och de betyder helg och jobb.

Ha det gött!





jessicaan ♥

torsdag

godmorgon

Var uppe redan tjugo över sex idag, var ute och gick en sväng innan de blev frulle. Så har precis gjort i ordning mig för att strax åka in till körskolan och plugga hela dagen. Det är la de ända ja kommer göra idag skulle jag tro, för de ser ju inte direkt ljust ut för min solning som jag hade planerat. Eller kanske åker till stan en sväng om jag orkar sedan, får se hur de går med pluggandet. faaaaaaaaaaan nu börja de piss regna med, röööv.

men nu måste jag åka, värt inlägg javest. Ha en bra dag!

jessicaan ♥

tisdag

Inget vidare väder idag om man säger så, men har hört att de ska bli finare framåt kvällen så det får vi hoppas på. Så idag är en sån dag man bara kan ligga inne med gott samvete tycker jag.

Dagarna rullar på, allt för fort tyvärr men de finns ju inte så mycket man kan göra åt saken dock. Men har i alla fall haft två hel mysiga dagar. I söndags var det som sagt grill&fotbolls mys hos ida, mysigt. Och i går var de liseberg hela dagen med elly,ida,jessica&emma. Vi åkte nog dit på sveriges varmaste dag haha, men trevligt vare. Hade sedan tänkt att ta en kvälldopp men hann bara ut och vända innan de börja regna och åska, himla sur. Åkte då hem i stället och duscha också innan jag åkte till christian och kolla på skräckfilm för första gången i mitt liv, heja mig! sov sedan där och vilket jävla åsk väder de blev, fast tror de var värre hemma ändå.

Idag var de tidigt upp, kiloporaktorn tio över nio. Är jävligt trött på skiten nu, att de inte kan bli bra bara. Så har man träningsförbud också, tycker lite synd om mig själv faktiskt haha. Men i alla fall efter de gick jag och åt frukost innan de blev körskolan i några timmar, känns inte som att de är långt kvar nu. Åkte sedan hem, så har bara vart hemma en stund. Så har inte gjort så mycket mer än ätit. Ska snart ta och lägga mig som en död säl framför beverly hills tänkte jag. Så de var allt för nu!

Hörs kanske senare!


jessicaan ♥

söndag

Kom hem för ungefär en timma sedan efter att ha haft en hel mysig och kul helg i marstrand. Åkte dit direkt efter jobbet i fredags efter att ha jobbat hel dag. Var ute runt åtta, gick och åt på maritime med mammsen och pappsen innan jag mötte upp ida, elly och erica :) och satt och tjöta med dom på kajen, myspys.

Lördag var de först promenad eftersom jag vaknar röv tidigt, gick sedan och handla frulle. Åt sedan gormé frukost med mamma&pappa innan de blev stek på bergen med syrran, andreas&kim fick också badat första gången i år i sverige då. Gött var de faktiskt! Sedan blev de en sväng till ön och lite så. Duscha sedan och åt innan jag drog mig ner till ida och ellinor och så tog vi färjan över till erica, där vi gjorde i ordning oss lite smått och börja dricka också. Sedan kom de mer gött folk, och vi var i en båt och lite överallt ;) Var hemma runt strax efter två vid husbilen och somna direkt. Himla trevlig kväll i alla fall! :)

Vaknade tidigt idag med, gick och köpte frulle med pappa. Åkte sedan över till ön en sväng och mötte syrris&emelie och lämna tillbaka en tröja. Var sedan och hämta lite saker hos ida innan jag drog mig hemåt. Så nu gör jag inte så mycket, kanske borde ta och vila en stund innan jag ska dra mig ut till ida där det blir grill&fotbolls kväll med några töser, mys! Jag är kan la inte säga att jag är allt för fotbolls intresserad, men jag ska göra mitt bästa heh.

Hoppas ni får en mysig söndag!


jessicaan ♥

torsdag

Vad hände med vädret då? Jävla skit väder, men får hoppas de blir bättre nu till helgen för då blir de marstrand. Kommer bli kanon!

Var i väg hela orgonen först hos kilipraktorn igen för mina ben och höfter, han säger att de är mycket som inte stämmde så de är inte nått litet som var fel . Jag blev mindre glad av att höra de, fast de kanske jag kunde ränkat ut eftersom de gör kuk ont. Så tisdag är de dit igen som gäller. Hade sedan körlektion efter de och det gick hur bra som helst, så jag är nöjd. Pluggade sedan i två timmar innan jag gick gick och fixa lite saker och sedan till banken. Var sedan hemma runt strax efter ett, och efter de har jag inte gjort mycket mer än ätit.

Resten av dagen ska jag inte göra ett skit. Ligger bänkad framför tv:n förutom nu då haha, hur gött som helst. Känner att de är vad jag behöver. Ska nog om jag orkar köra ner och hämta syster på i stan bara eftersom hon kommer hem idag. Skulle egentligen åkt ut till marstrand, men känner mig som sagt inte på topp så de får vänta tills i mon efter jobbet.

men nu ska jag ta och lägga mig och kolla på tv igen och hoppas att få söva lite, så slipper ni mitt klagande vilket de har blivit mycket av på de sista ;) heh. Ha det gött!





jessicaan ♥

onsdag

Fullt upp har det varit idag, men de gillar vi. Gillar där emot inte att köra moppe längre, vilket jag har gjort för mycket idag. De ska bli så jävla gött när man slipper de, om jag någon gång kommer göra de heh.

Tidigt upp i morse, för ett beskök hos frissan och nööjd blev jag ingen större förändring. Pratade sedan lite snabbt med ellan i kungälv innan jag tog vrål åket till marstrand till ida&johanna. Åkte över till ön och kollade lite affärerna, fick med mig en tröja hem får se om jag behåller den bara. Försökte oss också på att förstå de där med seglingarna, jag lyckades inte med den saken. Sedan blev de att äta lite innan jag tog moppen till kungälv igen och hade körlektion, och den gick bra. I morgon är de redan dags igen, de närmar sig och närmar sig nu känner man.

Var hemma runt sex tiden igen och då blev de först en sväng till tempo innan de blev promenad och sedan maaat. Tog sedan tag i mitt rum lite, så nu ser de hyffast ut vilket inte är så vanligt nu för tiden. Men jag skyller på att jag inte har någon plats för kläderna, så om dom bara skulle testa att slå ut vägen någon gång som jag har pratat om ett bra tag nu så skulle de hela bli mycket lättare. Men de blir la om 100 år skulle jag tro.

men nu ska jag sluta tjöta onödig dynga, så jag drar mig mot duschen i stället. och sen ska jag äntligen få sova! god natt


jessicaan ♥

onsdag

godmorgon

Uppe med tuppen vare och det har jag verkligen vart idag, ingen rolig natt om man säger så fyfan. Men i alla fall ska snart dra mig in mot kungälv för att få färgat och klippt bort lite ur fågelboet jag har på huvet, ska bli mer än skönt faktiskt. Får se hur lång tid de tar, drar mig sedan antagligen mot marstrand där ida, johanna& frida är. Men som sagt de beror på när jag är klar eftersom jag har körlektion kvart i fyra i kungälv igen, så det blir mycket flängande idag. Men vem bangar marstrand liksom? heh.

men nu måste jag dra mig, hörs kanske senare. Ha en mysig dag!


jessicaan ♥

tisdag

Kom hem för bara en stund sen från jobbet, jobbade från 15.00-19.15 idag. Är nu ledig två dagar, ska inte jobba förens fredag igen så nu hoppas jag banne mig på fint väder.

I morse var jag uppe tidigt som sagt, var hos kilopraktorn för min höft och de var saker som var fel så han fick fixat till de lite ska dit på torsdag igen. Hoppas de blir bättre, för de känns de inte nu men de tar la ett tag. Gick sedan ut och gick innan jag gick och åt frukost på tant rut, mys! Gick sedan till körskolan och pluggade där ett bra tag innan jag åkte hem snabbt och åt innan de var dags för jobbet, full rulle!

Nu har jag precis ätit och ska ta och lägga mig soffan och kolla tv! Vi hörs, ha det gött haaj!



det är jessica idag, så grattis till mig på namnsdaaaaaagen heh.


jessicaan ♥

måndag


Kom bara en för en stund sen efter två mysiga dagar ute på marstrand med ellan&ida. Åkte ut i går kväll, gick och kikade lite på marstrans ön innan vi gick och åt på hamnkrogen och satte oss sedan på kajen och tjöta och käka glass. Sov sedan hos idas mormor&morfar eller under dom i en lägenhet kan man säga.

Idag gick vi upp runt tio, åt frukost ute på altanen mys. Sen blev de shopping och solning, fick med mig två linnen och en klänning hem nööjd! Hittade även massa fina stickade tjocktröjor som gärna hade fått bo hos mig, får se om någon följer med hem innan veckan är slut. Fick också hälsat på erica som jobbar där ute ;)) himla trevligt! Åt sedan också innan vi drog oss hem, haft två mysiga dagar i alla fall! ♥

I morgon är de upp tidigt som gäller, runt strax efter sex. Ska vara hos kilopraktorn 07.10, mindre taggad kanske. Men har fått problem med höfterna så kan knappt gå, vaknade fem i morse för att jag hade sån värk inte allt för skönt. Hoppas i alla fall att han kan fixa till de i mon så att man kan röra på bena, annars blir de en mindre glad jessica. Går sedan ut och går efter de innan jag åker och äter frukost någonstans och efter de blir de plugg på körskolan innan jobbet klockan tre!

Blev vädligt mycket text här känner jag, men så får de bli. Nu väntar duschen och sen sängen, ska bli gott.







jessicaan ♥

lördag

Har inte skrivit på ett tag nu, har inte haft någon lust eller tid faktiskt. Känner att jag behöver ta en paus eller nått från en del saker just nu, men de kan man ju tyvärr inte. Annars känns de jävligt bra faktiskt!

Men i alla fall denna vecka har bestått utav stan/allum med favorit ellan, träning, körlektion, sol och jobb. Var även och gjorde halkan i onsdags med ellan och det var jävligt kul, vi fick åka runt två och två på de två sista övningarna så jag och ellan börna som bara den grymt kul. Hade gärna gjort om de faktiskt!

Idag började dagen med jobb med ellan och ulla, mycket folk vare men det gick fint! Var hemma runt strax efter tre sedan, åt och la mig sedan och försökte pressa på altan. Sjukt gött väder även om de blåser storm känns de som. Hoppas det blir lika fint nästa vecka. Om en stund blir det grill mys här hemma, gottgott. Sedan i kväll får jag se vad som händer, jag och ellan är lite rastlösa sådär så vi får se vad kvällen har att erbjuda ;)

Hoppas ni får en mysig lördag!





jessicaan ♥

RSS 2.0