Varje vecka är det helg

Freeeedag och det betyder helg, verkligen nått jag har längtat till! Skolan var helt okej har ju bara tre lektioner engelska, svenska och administration. Sen bara det av till studio S plate skulle klippa och slinga håret så jag och elly satt där och skratta åt plate bara haha ;D. Fick även köpt en klänning och en skjorta/tunika eller nått fast får se om jag behåller den höhö! Så nu är jag hemma och gör ingenting. kollat på tv oså.
Och i mon blir det först att ta det lungt på dan städa måste jag göra igen, varför lyckas bara jag göra så att det ser ut som fan. Men efter det blir det atta åka till plate där även elly och elina kommer vara det det blir lite förfest oså, hähä! Sen får vi vell se vart det bär av skulle igentligen gått till en lokal precis bredvid johanna, om det nu blir så jag vet inte annars händer det vell nått annat. Bästa sällkskapet har man i alla fall! j-ligan :)
Detta var nog det mest ointressantaste och tråkigaste inlägg till och med värre än av det andra inläggen har varit. så tackfördetta!



/jessicaan
      ♥

rubrik

ojoj nu var det änna längesen man skrev, men jag orkar aldrig haha. Även om jag är sämst på att skriva och det helt tråkigt att läsa så ska jag bättra mig.

Måndag var det i dag då började med stöda engelska alltid lika rockigt att gå upp tidigare för det verkligen (y) Sedan efter en låååång väntan på nästa lektion var det bara matte och jag fattade ingenting inget ovanligt i och för sig. Sen var svenska men det fick man jobba med hemma så det blev att åka hem schöönt . Satte mig vad datan en stund sen tog jag tag i mitt liv och jag ut och gick och handla sen hem och göra mat och kolla lite oth :) Sen hamnade jag här igen och jag behöver verkligen plugga eller det har jag gjort lite i alla fall, inte naturkunskapen men fakta om bananodlingen i alla fall, hahaha!

Helgen var inget att klaga på. Fredagen blev det först stan med plate och elly efter skolan var tvungen att köpa nått till ida som fyllde år i lördags och det hittade jag. Sen dróg vi till plate och gjorde i ordning oss och börja dricka lite så, hähä. Tog sedan buss mot kareby vid nio och då blev det en promenad till bertan först innan vi tryckt in oss 100 pers typ ;D i en bil haha och åkte till en födelsedags fest martin 19 år!  Mycket folk, dans och himla kul vare verkligen. Johanna och elly skulle vi köra hem och det  var de att dom ville hem men det var mest det att jag inte ville hem haha. Men tillslut ringde jag pappa så han kom runt två och hämtade mig, elly, jimmie och robin tackfördet!
Sen på lördag morgon var det bara att gå upp och jobba halv nio precis vad jag kände för man mådde ju verkligen kanon oså menar jag men det var typ helt öde inga folk alls, så det var gött! sen resten av dan blev det kalas och sen sova, det var nog den lugnaste lördagen på lääänge (y) :D
Och sen i går söndag var det att jobba sen hem och städa. Sen runt halv åtta kom plate och elly hit vi tittade igenom massa kort på mina data, snygg man var (h) haha :) och sen blev det att kolla film.
j-ligan ni är dom bästa! <3


tackfördetta

/ jessicaan
        ♥

helg .

Då var det fredag och helg , schöönt! Dagen i skolan var vell inte att klaga på , började kavrt i 10 hade en timma engelska mmitt starkaste ämne absolut. Sen började vi igen halv ett och då skulle vi ha svenska men han inte dit men vi hade fått uppgifter som skulle göras eller nått jag fattade inte så mycket för ovanlighetens skull hähä . Så några prata med adminsistrations läraren och när vi kom dit så sa hon att vi bara skuööe gå igenom nått prov och det kunde vi göra nästa vecka , så vi fick sluta gött (y) men sen går det ju inte alltid bussar när man inte bor så jävla centralt så fick vänta en och en halv timma på bussen men slapp lektioner så jag klagar inte :)

Sen bar det hem och satte mig vid datan som man annars gör. Sen var jag tvunget att städa mitt rum för det var hej kom och hjälp mig men fan jag städade riktigt fort i dag hähä . Och varje gång jag städat säger mamma och pappa men försök att hålla det så nu , så ska nog försöka mig på den idén haha . Och sen blev det att göra/äta tacos med mor&far och sen har jag änna kollat lite let`s dance cool som jag är men fan jag saknar karl-petter :(
men nu sitter jag här trött och lyssnar på musik som vanligt , och snart kommer nog snart syrran hem med trevligt!
I mon lördag med får vell se om det blir nått dööööön, men ska vell säkert vara med j-ligan och det är jag glad för! :D


hejdåååis

/jessicaan
      ♥

då var det skolan igen .

Ja då har jag änna inte skrivit på ett tag , men har inte orkat men det gör jag igentligen inte nu heller. Men även om mina inlägg är något utav det tråkigaste man kan läsa så skriver jag liksom ändå , det är mest de!

Men i alla fall så började skolan i dag inte så rockigt tycker , jag föredrar lov det var underbart . Det spenderades mest mina nötter till kompisar j-ligan, ni är bäst!  Vi har kollat på massa filmer , ätit massor haha , vi har puttit i gång en traktor  , sjöngt singastar jag var såklart bäst , eller jag är bäst på att sjunga mest det! hahaha o.s.v . Men om hmm..  typ 5? veckor är det lov igen så man får försöka klara sig dit fram . Men i dag har vi nästan jobbat med samma sak hela dan det suger rejällt , eftersom vi håller på med ett jobbigt äckligt arbete . Där jag och cissi skriver om bananodling hahaha , kanonkul! Och i mon är det fredag och då har vi inte så många lektioner det klagar man inte på men känns som tisdag , inte för att jag tackar till en schööön ledig helg men ändå. I mon blir det vell att vara hemma tror jag allt och syrris kommer hem också :)

Och nu sitter jag här och lyssnar på musik och har försökt att lägga in musik på ellys ipod vilket inte ville funka , jag gilllart inte . Men nu ska jag försöka se om jag hittar någon braig musik får se om jag lyckas. Men jag skulle också behöva plugga vilket jag skulle verkligen börja göra efter lovet , jag ska fan klara det önska mig lycka till.
fröööken grööön


/ jessicaan
        ♥
 

<3

Nyår var det!

Ja då var det nytt år och allting 2009. Året har ändå vart bra det finns båda bra och dåliga saker men nu är det 2009 och det ska bli så bäst! jag vet det säger man typ varje år? precis men nu det är mycket som ska förändras.

Men i onsdags var det nyår då ja , orkade inte skriva i går mådde vell inte hallon fast det gör jag inte i dag heller förkyld var ordet och så ska man jobba i mon jag är fett taggad verkligen! (n)
Men jag och ida kom till plate runt 3 typ för morsan skulle köpa jävla blommor och skit . men när vi väl var där blev det att sätta på lösnaglar och fixa håret och sminka sig , kanonkul! och tack elina för du hjälpte mig med håret och även sminket :) sen vid sju käkade vi det var jätte gott tack, och förlåt att jag inte hjälpte till så mycket ! thihi . Sen blev det att börja dricka lite och sen blev det en låt på singstar innan jag fick dampet på spel helvetet för det var bara jobbigt mmm . Så det blev att skruva upp sterion och spela lite kort oså , sen åkte ida hon skulle till frida . Sedan kom olle , jimmie, christoffer , Koffan och några fler trevligt :) Sen vid 10 tiden typ så tog vi tjejer taxi och några killar åkte till kode och vi och de andra killarna åkte till hålta där vi träffade massa trevligt folk och var där resten av kvällen . Sen blev det att ta bussen hem till plate jag , pelly, johanna , elina och jimmie. Kusin , robert och danne var även på bussen men dom drog hem till danne igen. Var hemme hos plate kom inte i håg vilken tid haha . Sedan vid 3 skulle jag ta en buss till kungälv för att träffa kim , danne och robert men buss helvete kom ju inte så jag gick träffade två pojkar på vägen som höll mig sällskap sen gic k jag själv så ser att det kommer fyra killar så springer igenom massa buskar och sedan över vägen och tillslut hittar jag robert och kim . så vi traskar upp till robert , efter att ta gått i 100 år kändes de som sen blev det att sova där.
nyår var kanon!

Sedan dan efter vakna runt  åtta eller nio, sov typ bara några timmar . Tog sedan bussen upp till plate där pelly och jimmie också var , vi åkte sedan ner och käkade med christoffer och lill-tobbe. efter de drog jag , pattis , pelly och jimmie upp till plattis igen där vi tog det lungt innan man kom hem och somna i soffan , scchhööönt!
Nu har jag skrivit massor säkert ingen som orka läsa det :)

(L)



kanske inte var så jätte taggad att vara med på kort .. haha





/ jessicaan
        ♥

RSS 2.0