fredag

Vilken dag det var i går. Åkte som sagt till vårdcentralen för att kolla om det var nått fel på mig heheh... Men hon kunde inte se något där så hon skickade mig med papper till akuten. Så där tog dom massa prover på mig, och då såg dom att jag saknade massa saker. Jag fattade inte så mycket utav det han sa tyvärr, men läkarn skickade upp mig så jag fick åka in och röntgat mitt huve och fy i hela fan vad det var äckligt. Åkte in med huvet i en jävla apparat, gör helst inte om det faktiskt. Men där visade det inget som tur var, men han såg andra saker som inte stämde. Läkarn ville egentligen trycka in en spruta i ryggen på mig men jag var mindre sugen på de. Så hoppade det. Huvet känns nu lite bättre, jag försöker att häller i mig vatten och trycker i mig tabletter och mat, och hoppas på att det blir bättre.

Idag vaknade jag tidigt som vanligt vill säga, åkte in och tränade bodypump och sprang på bandet. Så kom bara hem för en stund sen så har precis ätit frukost och sitter och kollar på film. En bra start på dagen höhö, detta kommer bli en kanon dag. Ellan kommer hit senare sen och kanske ida, får se när hon kommer från skolan. Så då blir blir att göra i ornding sig också innan vid drar på middag hos malin i kareby med massa goa brudar himla kul!

Hoppas ni får en kanon fredag ♥






jessicaan ♥

onsdag

Huvet blev ju inte bättre idag, ååh jag hatar att må såhär inte okej! Men ska i alla fall till vårdcentralen i morgon på morgonen och hoppas ändå att dom kan se något så att jag kan få något mot de, så att det försvinner. Men fick sovit lite när jag kom hem förut också har jag vart ute och tagit lite luft och ätit så det är något bättre i alla fall.

Var bara i skolan en timma eller nått idag, gick vid halv tilv igen efter att börjat vid halv elva för jag mådde så dåligt. Men skulle som sagt till frisören vid ett så var tvungen att pallra mig dit, så nu har jag äntligen blivit av med fågelboet. Färgade det bara mörkare och klippte ur det, himla skönt. Åkte sedan direkt hem och la mig och sov, skulle egentligen jobbat men ringde och frågade om de klarade sig för det hade nog inte gått.

I morgon blir det först vårdcentralen som sagt och sen får jag se hur det är om jag går till skolan eller inte. Det är typ bara viktiga lektioner i mon som jag måste vara på. Men jag då ska då inte vara dålig till helgen så jag får se hur jag gör helt enkelt. Men nej nu ska jag sluta klaga, vilket jag har gjort en del ;) men det får man ibland!


suddig bild var det ja och jag gillar minen.
men såhär såg jag i alla fall ut idag, för alla som undra.

tunika-lindex
legging- gina
tröja- MQ
skor- vita converse
Skinnjacka- hm
Halsband- Tivoli

jessicaan ♥

tisdag

Just de i morgon ska jag äntligen klippa och färga håret också. Har just nu ett jävla fågelbo på hövet, så det ska bli skönt att bli av med det förhoppningsvis. Vill egengligen göra nått annrolunda, men vet inte vad. Ville klippa att det i nacken, men mitt hår växer ju inte överdrivet fort så får hoppa det eftersom att det har blivit långt för att vara mig heheh.. aja, får se hur jag kommer hem i morgon och om det blir någon förändring eller inte.

jessicaan ♥

tisdag

Sitter och har världens jävla huvudvärk och mår illa, har nog nästan aldrig haft sån huvevärk fyfan. Har försökt sova men gick då inte, fick det på dagen efter jag ätit och sen när jag kom hem förut så var det hemsk. Får hoppas det går över i alla fall, kanske har nått att göra med mitt röda äckliga öga? som jag har haft mer en 1 vecka nu heheh. Ser ut som en jävla monster. Om det inte går över snart så får jag la gå och kolla upp skiten.
Vet inte riktigt varför jag sitter här egentligen, när jag inte mår bra det blir ju inte direkt bättre av att sitta här kanske. Men jag har la inte alla hästarna i stallet så att säga.

Dagen i skolan idag var i alla fall lugn, hade bara en och en halv lektion typ. För att jag och ellinor skulle på riskutbildningen på körskolan, och det var lite mer än tre timmar mindre kul. Men nu har man i alla fall gjort den och tur att ellan var med i alla fall. Gick en sväng också i kungälv innan jag åkte hem, och sen har jag inte gjort mycket som sagt.

Har sovmorgon i morgon till halv elva ungefär, himla gott. Eller jag har livskunskap på morgonen men hoppar den, för att jag orkar inte sitta och vänta på att vi ska börja nästa lektion. Behöver får sovit också, har inte blivit så mycket sömn i helgen så idag blir det att försöka söva tidigt.
PUSS



Ska kanske satsa på att bli fotograf? verkar ju en mästare på att ta kort i alla fall, inte alls skev bild.


jessicaan ♥



måndag

Kom precis hem efter att bara kört ut några saker till ida som hon ska lämna tillbaka för mig i morgon i stan, så jag slipper åka dit ner extra eller jag hinner inte det heller det för den delen denna veckan så det var snällt. Innan det var jag på kalas hos kusin som fyller 17 år idag grattis, trevligt vare! Det har änna vart full rulle hela dagen, och även om det är måndag så har dagen vart kanon.

Började med skola i morse, tog moppen in för att få sovmorgon. Så behövde inte åka förens runt nio, började vid fem över halv tio. Hade först personaladministration, lunch, samhäll och sen livskunskap. Slutade vid kvart i fyra och då åkte jag direkt och tränade, gottgott. Efter det hem med en gång och duschade och gjorde i ordning mig lite innan jag som sagt gick över på kalas hos kusin vid halv sju.

Så nu sitter jag här och är helt slut, hör att pappa ska sälja husvagnen och det vill verkligen inte jag. Har inte hört nått om det innan så jag är suuuuur! jag får bygga mig en egen eller nått. Men nu ska jag ta och se om det finns nått på tv innan jag somnar.

Ha det fint!






jessicaan ♥

söndag

hej igen

Blev så förbannat rastlös förut så jag gick ut och gick en sväng och tog sedan cykeln från kärna,, för alla som undrade hehe. Blåste ingenting ute nu, hur gott väder som helst det gillar vi. Får hoppas det håller i sig i veckan nu också.

Funderar nu på om jag ska ta och rensa min garderob eller plugga? För plugga hade jag tänkt att göra, men har inte haft nån kraft även om det nog hade vart bra att jag lämnat in uppgiften i morgon. Får dra till med någon bra ursäkt om hon undrar och lämna in den på onsdag, låter mycket bättre i mina öron. Tror faktiskt inte att jag kommer få gjort nått utav de, haha.

men nu ska jag ta och göra nått annat i alla fall, ha en mysig kväll!

jessicaan ♥

söndag

åh shet, mitt huve sprängs snart. Har mått bättre än vad jag gör idag kan man la säga, men som det är värt det.
Gårdagen var förbannat bra i alla fall. Och idag har jag bara legat som en död säl i sängen nästan hela dagen, känner att jag har fan vart rikigt effektiv eller inte.. men det sket jag i ganska hårt.

Gårdagen började med att jag vakna tidigt, åkte in och tränade. Sen hem och la mig på altan och försökte pressa lite, jätte skönt väder. Syrris, sandra och emelie kom hem så låg och tjöta med dom. Åkte sedan med dom och lämna mamma i romelanda och sedan en sväng om munkegärde och city cross innan vi åkte hem. Gjorde sedan tacos, gottgott. Efter de blev det städning av rummet för det var inte speciellt fräsch hehe. Började sedan göra i ordning mig lite innan jag hämta erica vid bussen vid tio över åtta och strax där efter kom ellan hit :) Så vi satt drack och tjöta också, himla trevligt :) Sen vid elva tiden körde pappa in oss till kungälv, gick och tjöta med elina först innan vi drog till kockar. Där vi spenderade resten av kvällen och träffade massa gött folk, det tog bara en stund innan man kom in eftersom det var himla mycket folk. Vi sedan kom hem vid halv fyra tiden ungefär, ellan och erica sov här efter vi fått skjuts av strömberg hem.
Tack för en kanon kväll :))

Vaknade tidigt idag, åt frukost också innan ellan och erica åkte.  För ellan skulle jobba halv elva och erica skulle med bussen. Och som sagt sen dess och jag nästan legat i sängen med datan i högst höjd hela dan eller jag cykla faktiskt upp till tempo förut och handla och tjöta med ellanbellan. Vet inte riktigt hur jag orkade cykla bara, men dit och hem kom jag ju och det är la huvudsaken. Men nu ska jag leta upp nått som kanske gör susen för mitt huve. kväll blir det wallander i alla fall,  tror tyvärr jag redan har sett den bara. Men kanske har somnat innan dess ändå hehe. Så taggar vi skolan i morgon också, yiiiah!






jessicaan ♥

fredag

Godmorgon

Sitter nu i sängen och har gjort i ordning mig ska bara leta fram nått att ha på mig, vilket inte är det lättaste. Idag blir det stan med ellan, myys! Lönen kommer ju idag så då jävlar ska det handlas heheh..Ska handla upp hela stan för jag hittar inget att ha på mig just nu åååh jobbigt då! Idag ska på jakt efter mina röda brallor med, får hoppas dom finns där ute någonstans.

I kväll blir det nog mys hemma,  bara kolla på tv och ta det lungt. Kanske träna om jag orkar. Mamma jobbar kvällen så det är bara jag och far hemma, undra om det kommer nått bra på tv idag?

men nej nu måste jag gå för annars hinner faktiskt inte jag. Ha en kalas dag, det ska i alla fall jag ha ♥





jessicaan ♥

onsdag

Har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden. Men eftersom jag sitter i skolan och är hungerig som en varg och väntar på att vi ska få lunch rast så kan jag ta och skriva ner några rader. Onsdag är det som sagt och det betyder öf hela dagen, mindre kul. Förutom i morse för då hade jag livskunskap. Ska egentligen skriva eller ändra lite saker i mitt CV nu som man ska ha med sig till sin prao plats när ska dit på intervju, heheh... Hittar där i mot inte mitt CV på datan här så får hoppas jag har det hemma på datorn eller att någon utav lärarna har kvar det. Är inte så sugen på att skriva ett nytt faktiskt.

Efter skolan blir det jobb från 15.30-19.15 och sen hem och träning efter det. Och sedan är det bara torsdagen kvar i skolan eftersom vi är lediga varje fredaaaaaaag, förbannat jävla gött. Fast torsdagarna är vell inget att hurra för, men som de är värt det.

Men nu ska jag dra och fjeska till mig rast och innan jag dödar detta tagentbordet, går ju då fan knappt att göra mellanslag. Aja, ha det fint!

jessicaan ♥

lördag

Vad ska man säga, det var vell inte precis i går som jag skrev här. Det var ett tag sen nu, vet inte riktigt varför det inte har blivit något skrivande men tror inte att nått att lipat över det faktiskt hahah.

Lördag är det redan idag som sagt, veckan har gått fort. Har bara vart i skolan måndag och torsdag eftersom vi var i stockholm tisdag-onsdag också är vi lediga på fredagarna från och med nu kärlek! Stockholm var mysigt! Hade aldrig varit där innan så det var kul, lärarna kunde planerat väldigt mycket bättre bara om man säger så. Men hem kom vi igen i alla fall.

I går var jag ledig då som sagt men vaknade tidigt så åkte in och körde bodypump och sprang sedan på bandet på morgonen, förbannat gött. Duschade också innan jag åkte hem en sväng innan jag övningkörde in med mamma och handla lite på city cross eftersom dom skulle åka ut med husbilen yiiiah! Var sedan hemma en sväng och dammsög innan jag drog mig till jobbet och jobbade mellan 15.30-19.15. Sedan blev det grill hemma med elly och ida, det blev ganska sent med maten så jag var vell inte på mitt bästa humör heheh..Det blev sedan massa tjöt och tv tittande innan vi däcka! tack för en mysig kväll töser ♥

Idag vaknade vi ganska tidigt, jag vaknade redan vid halv åtta. Börjar jag bli en morgon människa eller vad är felet haha.  Men vid tio tiden åkte jag in till träning och ida skulle jobba och ellan skulle i väg med hundarna. Jag kom sedan hem vid ett tiden, så la mig som ett mögel i soffan och kolla på tv. Gjorde sedan tacos till mig och syster, gottgott. Och nu har jag precis vart ute och gått och sitter och väntar på att ellypellypung ska komma hit :) Vi båda är förbannat rastlösa så vi får se om vi åker i väg på äventyr eller vad vi hittar på ;) Just de jag lyckades också i natt att ramla ut ur sängen, smidig tjej eller vadå haha!

Känner att detta blev ett väldigt osammanhängande och konstigt inlägg, men så får det vara. Ha en bra lördag folk!





jessicaan ♥

fredag

Så nu har jag precis duschat efter att ha vart ute och sprungit och tränat mage&armar här hemma, gottgott! Ändå är jag helt rastlös och har hur mycket energi kvar, får kanske ta mig en till runda heheh... eller inte. Idag har jag inte gjort jätte mycket, cyklade förut upp och handla också för mamma och sen hem igen. Var hemma och tog de lungt, sedan kom sandra hit. Så jag, syrris och sandra rog en liten tripp till kungälv och åkte till videomix och sedan åkte vi och hälsade på emil och thomas en sväng. Kom sedan hem strax efter fem ungefär, så då gick jag ut och sprang.

Så nu ska jag ta och göra tacos till mig, mamma och syrris. Så idag blir det en mys kväll framför tv:n, tror det skulle komma några filmer man kan ta och glo på. Men ni får ha en mysig kväll, det ska i alla fall jag ha ♥

jessicaan ♥

fredag

godmorgon
Har inte skrivit på några dagar, men har inte haft någon lust. Har inte mått så bra de senaste dagarna. Men hoppas på att det blir bättre och löser sig och blir tillslut bra.
Men nog tjöat om de idag är det i alla fall första dagen på lovet, förbannat gött! Vaknade för ungefär en timme sedan, eller nej jag blev väckt av tobbe
hehe. Kanske lika bra de, så jag inte hade sovit bort hela dagen fast det brukar jag aldrig göra så det var kanske ingen risk.

I går som sagt fick vi lov efter skolan, hela denna veckan i skolan har varit chill och det gillar vi. Efter vi hade slutat skolan i går så blev det att åka och jobba för mig och ellan. Det gick kanon, kul att få jobba med ellan samtidigt faktiskt vilket vi aldrig brukar vi göra. Cyklade sedan hem efter jobbet, gick lite segt eftersom de blåste och regna som bara den. Men hem kom jag i alla fall, gick då och duscha och bytte kläder och tog sedan en promenad hem till tobbe&andreas där syrris, sandra, emelie och robin var. Så satt där jag tjöta och kollar på lyxfällan heheh mys. Åkte sedan hem och somnade med en gång. Det var ju första april i går också, var det någon som lurade någon? Det gjorde i alla fall jag, fick lurat mamma och ida haha. Några tyckte jag var lite hemsk när jag lura mamma, men det är ju en annan femma heheh..förbannat kul var de i alla fall.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska nog bara ta det lungt får se. Ska handla lite sen bara och träna och i kväll blir det att äta tacos med mammsen&syrris eftersom pappa är fjällen :) men nu vet jag inte mer vad jag ska skriva, så ha en kanon dag! kanske hörs senare.





jessicaan ♥



RSS 2.0