Onsdag

Ja vad ska man säga, nu var det ett tag sen igen jag skrev. Men jag har inte orkat/hunnit, så tänkte nu när jag bara sitter här som ett mongo så kan jag la skriva ner några rader hehe.

Idag har jag i alla fall jobbat och fy vad segt det var, trött har jag varit hela dagen med förjävla jobbigt. Och i mon är det dags för jobbet igen och även på fredag jag vill inte, men man får se det positivt det är ju inte fel när pengarna trillar in på kontot. Skulle då behöva ta en tripp till stan också, skulle behöva ett par nya bralls. Och just det var även i stan i går med ida, fick med mig en parfym, bh och ett nytt smyckehänge eller vad man ska säga. :)

Och i helgen eller i söndags så fyllde jag år också, hade redan fått min present tidigare min kära mobil ((: men fick pengar till parfym och så ändå. Och min födelsedag spenderades först i kassan på jobbet illamående som en kossa sen lördagen, bra kämpat. Åkte sedan hem och åt med familjen och sandra och sedan blev det tåta/kaka oså. Sedan åkte jag, syrris, sandris och robin och kollade på " Sommaren med göran" absolut värd att se, men man hade lite för höga förväntingar tror jag :)

Sedan i lördags( jag känner att dagarna inte riktigt kommer i ordning haha men skit samma) var det först jobb,  och sedan åkte jag hem till ida där hon och ellinor hade gjort överasknings middag för mig och överaskad blev jag verkligen. Verkligen jätte god mat, längesen jag åt så gott faktiskt och en förjävla go tåra :* fick även ett par örängen, halsband och pengar av dom små töserna. Tack så himla mycket ännu en gång, ni är bäst!  ♥ Efter det åkte vi hem till mig, gick över till kusinerna en sväng och tjöta med folket som var där. Gjorde sedan i ordning oss och satt och tjöta, drack och spela kort på altan himla mysigt. Tog oss sedan en cykel tur upp till kärna till byggdegården där det var lite galej, så där stannade vi en stund. Åkte sedan hem vid halv två? halv tre? ah jag vet faktiskt inte haha.

Jag slänger in lite bilder från helgen också :))




















:)))


jessicaan♥
RSS 2.0