måndag

Ja jag kan vell inte säga att jag är nån höjdare på att uppdatera, det var ett tag sen nu. Men som sagt jag orkar inte, och har inte haft tid eller. Fast kanske mest att jag inte har orkat, men tror inte att nån gråter floder över det faktiskt. Eftersom att mina inlägg är det mest ointressantaste och tråkigaste att läsa :)

Men idag är det i alla fall måndag och en väligt seg sådan, jag är trött som en kosa efter helgen. Har jobbat en stund i dag eller 9-14 det var gött att få gå hem faktiskt. Men sitter nu är som ett mögel och försöker finna kraften till att städa innan syster kommer hem, eftersom när mamma&pappa inte är hemma så är det inte så läckert och fräscht är hemma kanske.

Men om helgen då
Fredag
Spenderades ute i marstrand mest, där jag även har vart en del i veckan myspys. men sov hos ida från tordag till fredag, så vi gick upp och käka fruskost och sedan gick till ett bad ställe och sola och bada innan hon skulle börja jobba klockan tre. Men gick först och bytte mina skor, och även en tunika fick följa me hem för ovanlighetens skull. Åkte sedan hem och käka och duscha åkte sedan ut till marstrand igen, och mötte ida efter jobbet. Så gick hem till henne först eller till hennes mormor&morfar då där hon bor nu eftersom hon jobbar där ute :) Åkte sedan över på andra sidan, och var där ett bra tag. Satt och tjöta i en båt, och gick bara runt och kolla på folk himla trevligt. tack för en trevlig kväll idis ♥

Lördag
Vaknade i marstrand för att maria som ida jobbar för hade frågat om jag kunde vara me och hjälpa till i klädaffären och det gjorde jag gärna. Så jobbade där från elva till halv tre typ. Tog sedan moppen hem och efter en stund kom ellinor till mig. Så vi drog i gång grillen och grillade kyckling och till det blev det potatisgratäng och massa gott. Vi började sedan göra i ordning oss, och försökte också bestämma oss vart vi skulle. Men det blev först kareby så ellinors pappa hämtade upp oss och så hämtade vi även ida i ytterby och så körde han oss till kareby, tackar! Var sedan där ett tag, himla trevligt var det i alla fall. Vi åkte sedan ut till marstrand så jag, ellinor, smedberg och jonas åkte med anton cissis pojk ut himla snällt, och i bilen blev det sång på högsta nivå, hahaha. Ida, jimmie, lill-tobbe och henke åkte också med till marstrand men dom åkte i den andra bilen.
Sedan drog vi till maritime . Så vi kom in där och var där jag vet faktiskt inte hur länge, men kul var det. Åkte sedan över till koön igen vid halv tre tror jag. Men fick sedan vänta på mitt monster till syster eftersom att jag skulle ha bilnyckeln för att jag och ellinor hade bestämmt oss att sova i våran bil som stog på campingen. Men efter att få ha väntat på henne i 100 år så kolla hon och säger att hon hade tappat nyckel. Så fick vänta på taxi i cirka två timmar, fast man fick sig några goa skratt höhö. Men när vi sitter i taxin så börjar häxan(carro) skratta, och säger att hon kom på att hon hade lagt nyckeln uppe i sandras ocg josefins tält på campingen. Jag hade då lust att slå henne ganska rejält, höhö. Men kom hem vid  fem tiden på morgonen man var ju då kanon pigg. Men eftersom att jag och ellinor hade gjort några vurpor under kvällen så behövdes skor och byxor tvättas haha, men det är sånt som händer :D Men kvällen var grymt rolig tycker jag, tack alla som vara med! speciellt ellinor och ida ((: ♥

Söndag
Vi vaknade nån gång vid nio tio eller nått. Sen vi elva åkte jag och ellinor upp och köpte frukost: Åt sedan och glode lite på tv, ringde sedan ida som var påväg till stan och vi fick då också för oss att åka dit så det gjorde vi. Fick med mig lite skit hem. Jag och ellinor åkte sedan hem hit, och hyrde sedan film oså. Så vi kolla på den och senare kom ida och då blev det film igen. Och en en del tjött och skratt haha innan vi däckade.
tack för helgen igen flickor, ni är bäst!

några få bilder från lördagen


lill-tobbe haha



jag


 idis, som försöker vara snygg


elliiiinor som är social och pratar i telfon, höhö


 hahaha ida, ellinor och jag inne på maritims toa. jag ser ut som ett monster,men jag bjuder


Kenny, syrris och ellinor påväg hem och i väntan på en taxi

jessican ♥

RSS 2.0