It feels so right to be with you

Måndag annandagpåsk, sista dan på lovet och i mon börjar skolan också. Jag är inte taggad för fem öre. Det hade ju inte vart fel med några till veckor.  Men lovet har i alla fall fall bra oså, har tagit det ganska lungt ändå!

Kan ta och berätta lite om helgen då kanske.
Fredan vad gjorde jag då, hm jo var hemma typ hela dan. Sen senare åkte jag ut till ida och dom också åkte vi och hälsa på lite folk och sen hem.
Och sen på lördag påskafton, åkte jag upp och jobbade först från halv nio till kvart över två. Sen hem och tog det lite lungt, och så kom det lite folk hem. Duscha och gjorde i ordning mig lite, gick sedan över till kusinerna och åt där med allt folk. Gick sedan hem också kom ellypelly och så vi i odning oss lite , så börja vi sedan dricka lite smått. Sedan knödde vi in oss i kalle bilen, några för mycket (y) Carro körde då oss till kareby till petter, där det var folk himla trevligt (: Och jag vet inte när vi åkte där i från haha. Men Fick inte tag i min syster så christoffer&frida kom dit en sväng så sen skulle dom köra hem elly och jimmie till han så jag fick åka med dit först, så sedan efter kanske 10 samtal fick jag tag i min kära syster. Så vid två eller nått hämta hon mig. Så åkte först en sväng till kungälv, och sen hem till kusinerna där alla päron och robin och dom var. Sedan kom också kim,jim,staaf och linda. Så fick dansat till bugg också (y) hähä. Så runt fem traskade jag mig hemåt!
En bra kväll, tack folk (:
Söndag vaknade runt tio ungefär. Gjorde inte alls mycket, åkte med in och köpte mat och käkade hos acka&robert. Åkte sedan hem med emelie och carro igen. Också kom jim och staaf så satt vi alla ute på altan och tog det lungt och prata. Det blev sedan lite för kallt så vi fick in, och då hade även linnus kommit. Sedan kom också anderas och även robin och tobbe en sväng och sedan kim. Kolla på sanningens ögonblick och nån film och sen vi elva tror jag så åkte dom som var kvar. Trevligt Trevligt


PUSS


Jessicaan
      ♥

torsdag

Tordag redan, varför ska loven alltid gå så himla fort?
I dag har jag i alla fall vart i stan med morsan, anna-lena, jennie och så hämta vi upp syrris från bussen från oslo. Mamma och anna-lena skulle ha klänngingar för dom skulle på bröllop, men oj vad dålig smak mammor kan ha i bland haha. Men fick i alla fall hittat klänningar, och själv hade tänkt att köpa ett bar vita tygskor och jeans leggings men båda sakerna vad slut. Det var lite surt, men skorna skulle nog komma in nån gång nästa vecka så då får jag ta en tripp ner :)

Och i går gjorde jag inte så mycket, eller åkte med mamma in och handla och sen ut och köpte blommor hade ju inget annat för mig så. Jag fick ju ändå en vuxen poäng av elliiinor haha (y) Sen vid halv sju åkte jag och elly först ut till erik och lämna lite saker, sedan åkte jag hem och tanka och elly byte jacka också. Efter det börnade vi in till city cross och fick med oss hela affären kändes det som haha nä men vindruvor, morötter, dipp o massa. Jag fick även med mig en kokosnöt hem jag måste få upp den jäveln bara, får vell dra den i huvet på nån! men efter att ha handlat åker vi hem till mig käkar och kollar på hockey himla trevligt :) Sen satt vi lite vi datan också, och vid 12 drar sig elly hemåt och jag möglar kvar lite vid datan. Läste sedan ut den bok jäveln sen och sedan somnade!

I mon långfredag och sedan påskafton. På påskafton ska jag först jobba sen ska jag och elly nog över och äta med mamma&pappa och massa folk, och sen vet jag inte. Får hoppas på att nån ska köra men det är det vell ingen som kommer göra, men får hoppas så man kommer nån vart ;D

detta var allt för nu,
PUSS



jessicaan
      ♥
RSS 2.0