söndag

Kom hem från träning för ungefär en timma sedan. Det blir som sagt bodypump idag och sen sprang jag också på bandet, jag lär vell inte kunna röra mina armar och ben de närmsta dagarna skulle jag tro haha. Men gött är de i alla fall. Duscha också efter träningen, blev sedan upphämtad av mamma, anna-lena och annelie. Så åkte vi och hämtade mat och så körde dom sedan hem mig och mamma. Så nu har vi precis ätit, himla gott var det. Så sitter och kollar på någon dynga på tv, att det aldrig kan finnas något bra när man bara vill ligga i soffan och se ful ut och man inte orkar göra något. Men i kväll blir de i alla fall att kolla på wallander.

I morgon och på tisdag är vi lediga från skolan, förbannat gött! Så ska jobba i mon från 08.30-14.00. Efter de blir det nog plugg eftersom jag inte orka de idag. Och sen träning efter de :)

det var allt för nu, ha en mysig söndag ♥

jessicaan ♥

söndag

godmorgon eller morgon och morgon jag vaknade redan vid åtta idag, som vanligt kan man la säga. För jag vaknar alltid tidigt nu för tiden, vet inte vad felet på mig är. Fast jag hatar att sova bort hela dagarna, då får jag panik.

Igår kom ellinor hit på kvällen, vi båda var förbannat rastlösa så hon kom hit runt åtta tiden :) Vi tog det lungt och kollade lite på melodifestivalen och åt godis, men melodifestivlen suger pung den är verkligen jätte dålig nu för tiden. Så vi kolla på början av några filmen i stället men fick aldrig sett slutet haha, satt mest och tjöta om allt heheh. du är för bra tösabit ♥

Så idag vaknade vi som sagt tidigt, åt frukost också och sen gick ellan till jobbet eftesom hon skulle jobba. Så jag hamnade här i soffan med datan i knät och kollade på tv. Har ont i magen och huvet också inte okej! Rastlös är jag också, så väntar på att jag får träna. Det blir bodypump senare idag, får se hur det går men den saken. Det var längesen jag gjorde de om man säger så, kommer skämma ut mig totalt. 

men nej nu ska jag ta och knarka lite ipren och försöka få lite ordning i mitt rum. Ha det bra!


jessicaan ♥

lördag

Orkade inte skriva i går efter jag hade kommit hem från träningen, men tror inte att något gråter floder över de. Kvällen spenderade jag hemma, fredagsmysis med mamma. Vi kollade på göta kanal 3 och åt mammas tacopaj och prata. myspys! Jag blev lite besviken när jag hade sett filmen för jag trodde den skulle va bättre, jag älskar göta kanal filmerna heheh.

Idag började det med träning på morgonen eftersom jag inte kan sova nu för tiden, så vaknade vid fyra i morse och somnade sedan om bara någon timme. Så tränade bodyattack 10.40-11.40, duschade sedan och sedan kom mamma och hämtade mig. Så åkte vi in till kungälv för hon skulle köpa lite saker och jag hade kollat på två jeansjackor men kunde inte bestämma mig i går så mamma fick då följa med in idag och kika. Men det fick bli en från MQ och den fick jag av mamma, himla glad :)) tack! Åkte sedan och handlade lite och sen åkte vi hem. Mamma åkte sedan till anna-lena, och jag gick ute och gick gott. Tog sedan och åt tacopaj från i går och kröp ner i soffan och kolla film, och den tog precis slut. Så nu sitter jag här och kollar på någon dynga på tv, väntar på att de ska börja en tönt film på tv som jag kan kolla på. I kväll vet jag inte riktigt ännu vad som händer ännu, det återstår att se helt enkelt ;)

Vattnet funkar inte heller hemma, var tvungen att nämna de eftersom de är ganska jobbigt så jag tycker lite synd om mig själv. hahah



snygg tjej med fluff på hövet och knappt något smink.



jessicaan ♥

Fredag

Sitter nu på näthandel och har faktiskt jobbat bra och fått gjort en del uppgifter idag, tro det eller ej. Men hoppas på att vi får sluta snart för att jag har gett upp för idag, det är ju ändå fredag hehe. Efter näthandel så har vi en håltimma och sen svenska innan vi slutar och får lång helg, förbannat gött.

Efter skolan ska jag vänta i kungälv en stund och sedan ska mamma köra mig till träningen, och då blir det bodyattack. Tränade inte i onsdags eller i går så jag är taggad haha. Tar sedan antingen bussen hem efter träning eller så får mammi hämta mig. Och sen i kväll blir det bara mys framför tv, men någon god mat jag ska tvinga mamma att göra kyckling paj får de nog bli ;) Pappa åkte till gävle idag så då är det bara mamma och jag hemma. Lite videomix godis kanske man skulle ta och köpa med sig hem en dag som denna, hehe.

I går blev det ingen uppdatering som ni såg. Var i stan hela dagen med ellan johanna, och även idis en stund :) Hade först inte fått in våran lön, fick då lite smått panik. Men efter några samtal till våra föräldrar så fick vi fixat så att vi had de pngar i alla fall. Fast en del av dom försvann i går om man säger så, det blev en del inköp haha. De blev en mascara, strumpebyxor, fem tunikor, leggings med skinnlappar, conealer, hårfärg och halsband det var not allt tror jag, nöjd i alla fall. Töserna åkte sedan med mig hem och sov hos mig, somnade tidigt om man säger så haha. En himla bra dag i alla fall, tack töser ♥

kanske skrive senare får se, ha det bra!

jessican ♥

onsdag

Kom hem från jobbet för en stund sedan, dit jag åkte direkt efter skolan idag. Så jag jobbade mellan 15.30-19.15.
Började skolan tidigt idag, hade livskunskap på morgonen. Bra att jag nämnade de faktiskt, för hade redan glömt av att vi hade läxa så det får jag försöka lägga på minnet helt enkelt. Sedan har vi haft övningsföretag hela dagen, inte min favorit lektion faktiskt. Lektionen är även fem timmar, härligt var ordet! Jobbade vell inte på som en idiot idag heller, hade inget kraft för fem öre. Så satt och gjorde ingenting typ, eller jag och ellinor hade en mycket trevlig konversation under lektiooonen, heheh. jag tror att jag behöver hjälp!

Annars hade jag inte gjort så mycket idag, orkar inte nått heller för den delen. Det är för mycket nu, så mitt huve går i hög varv eller vad man säger hehe. Jag vill ha lov igen, fast vi är lediga två dagar nästa vecka så det är vell bara att tacka och ta i mot helt enkelt. Och det är ju snart helg också :) Känner att det har vart väldigt mycket klagande de senaste dagarna från min sida, men jag behöver skriva av mig om mina otroliga problem som jag har haha.

Det verkar som att alla ska sitta uppe hela natten och kolla på OS, men det orkar då inte jag haha. Är inte riktigt så intresserad så jag söver i stället. Vilken jag funderar på att göra nu, ska även ta och duscha så man känner sig lite fräschare kanske. Det var allt för nu, ha en bra kväll!

jessicaan ♥

Tisdag

Sitter just nu i skolan på info och layout B lektion, inte min favorit lektion om man säger så. Jag fattar ingenting av det vi gör, och jag orkar inte göra med uppgifter faktiskt. Är helt slut, jag behöver lite energi känner jag alltså mat. Tyckte in att blodpuddingen och potatisbullarna var allt för lockande som skolan bjöd på idag.
Efter info och layout så är det bara elevtid och engelska kvar, tror vi skulle byta skåp på elevtiden också. Får se hur det blir med det. På Engelskan vet jag inte vad vi ska göra, jag har inte gjort läxan som vanligt. Så ingrid blir nog mindre glad. Men behövde faktiskt plugga på provet i stället som vi hade idag i stället för att göra engelskan. Provet kändes som att det gick bra i alla fall, får la se sen när vi frå tillbaka skiten.

Efter skolan hade jag tänkt att åka och träna, får se. Har ingen kraft för fem öre faktiskt, vill bara hem och sova. Orkar inte med nått just nu. Tänker i alla fall inte plugga nått idag även om jag skulle behöva. En dag i skolan efter lovet och jag är redan trött på det jävla skolarbetet , bra kämpat jessan! heheh
men nej nu ska jag sluta klaga, och kanske ta och göra några uppgifter om jag orkar.. vilket jag inte gör!
 

jessicaan ♥

Måndag

Nej nu orkar jag inte plugga mer, jag är helt slut eller mitt huve är helt slut om man säger så. Får se i mon hur provet går, men jag hoppas att det går bra. Det känns ändå rätt så bra nu i alla fall. Kanske läser igenom det en gång till sen, om jag orkar..

Träningen gick bra förut också, det är ju så förbannat gött att träna verkligen. Och i mon är det dags igen, får se vad det blir för träning då. Står på reserv till rpm och coren, om jag ine kommer med så blir det nog bodypump eller nått sånt.

Men nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen och kolla på OS, om det inte finns något annat att kolla på :) Får la ta och sova rätt så tidigt idag eftersom det är skola i morgon, fast har faktiskt sovmorgon i mon. Det bangar jag inte på.

Ha en bra kväll!

jessicaan ♥

Måndag

Måndag var det ja, och en ny vecka väntar. Det blev inget skolan idag, är hemma och pluggar i stället vilket jag var tyckte var bättre. Har också en fruktansvär huvudvärk, vet inte varför men det känns som huvet ska sprängas i mellan åt. Så det fick bli att vara hemma då som sagt.
Vaknade runt tio tiden ungefär, älskar att vakna utan någon jävla klocka. Sen dess har jag bara degat framför datan och pluggat som en dåre. Försöker få in alla uppgifter och lagar man ska kunna och var dom innbär också. Jag måste kunna de, så det är bara att fortsätta läsa även om jag mest av allt bara vill elda upp papprerna och bok helvetet.

Men ska om en stund gå upp och göra lite mat, innan jag senare går upp till bussen som går halv fyra och tar mig till träningen. I dag blir det core och rpm eller bodypump, får se om jag får någon plats på rpm annars bodypump :) Skulle gått på bodyattacken, men så är det ju OS vettu så att pappa&mamma är inte allt för taggade på att hämta i kväll just när skidorna är. Kan jag vell förstå kanske hehe.
Sedan efter träningen blir det mer plugg, och OS skulle jag tro. Det är faktiskt lite kul att kolla på de, får jag erkänna.

men nej nu ska jag fortsätta med pluggandet!
PUSS




jessicaan ♥

Söndag

Det blev ingen träning idag, himla sur! Pappa sa att jag skulle vila, eftersom jag har träna varje dag nu. Men jag tyckte inte samma som han. Men jag gick ut och gick en stund i stället, det var väldigt skönt faktiskt. Även om det är svin kallt ute, så är det väligt fint de måste jag ändå säga hehe. Fick rensat tankarna lite på samma gång, gött!

Så nu sitter jag och pluggar i mellan åt, går igenom alla frågor som man ska kunna. Men fyfan vad tråkigt de är, datan är så mycket mer intressantare. Får se hur länge jag orkar innan jag ger upp, men jag måste klara provet. Så det är bara att bita i det sura äpplet :)

och i mon är lovet slut också för alla som inte förstod de, kära skolan börjar igen! jag älskar skolan verkligen, om man ändå kunde säga de och mena det någon gång. Lovet har vart mycket bra tycker jag, väldigt lungt vilket är precis vad jag behövde. Har vart med min favoriter, tränat, bowlat och jobbat också :))
men känner sån skillnad när jag är ledig och när jag inte är de. Blir helt slut med en gång när skolan börjar. Får nog börja ta det lugnare, att åka hem någon dag direkt efter skolan också vilket jag aldrig gör nu för tiden känns de som. Kommer där i mot inte lyckas med det, hehe!
Ha en bra söndag :))


jag ska försöka göra som du sa, för att jag vet att du har så jävla rätt.


jessicaan ♥




Söndag

tjabba
Har precis ätit tacos, så sitter nu och är propp mätt med datan i knät och kollar på någon film. Har jobbat idag också, så kom hem runt strax innan fyra. Jobbet gick bra, det var mycket mer folk än vad jag trodde. Fick komma dit själv i morse också och öppna och baka oså, himla kul faktiskt. För majken var insnöad och det tog lite tid innan dom kom och skottade ut henne. Hade vart ganska jobbigt att jobba själv annars faktiskt, heheh.
Dom höll på att skotta också förut när jag kom hem, så det var lite lättare att gå än i morse. Eller i går morse, det var sjukt haha.

Idag ska jag nog inte göra så mycket, hade tänkt att åka med pappa in och träna. Himla gött, om han inte ska åka nu snart för då lär jag få håll eftersom jag åt nyss. Annars får jag träna hemma helt enkelt. Ska även ta och plugga i kväll, eftersom vi har prov i samhällen på tisdag och jag är vell inte allt för haj på den saken. Så jag är tvungen att plugga även om jag inte är allt för sugen.
Annars ska jag bara ta det lungt, bara ligga under ett vaaaaaarmt jävla täcke för att det är så äckligt jävla kallt ute. det var allt för nu, ha det gött!



smögen 09 ♥
 

jessicaan ♥

Lördag

Har precis duschat och tränat så känner mig faktiskt lite fräschare än innan, då jag luktade grill typ smarrigt. Så sitter nu i sängen under täcket, men datan i knät och kollar på barnprogram, hahah! Känner att jag gör det allt för ofta nu för tiden, men jag får faktiskt skylla på att jag knappt har några kanaler i mitt rum så det finns inget att se på. Men ska nog ta och kolla på OS i stället, om det är nått kul där. Sen blir det melodifestivalen eller jag får se faktiskt, darin ska ju vara med. Inte min stora idol om man säger så.
och ida jag sitter och väntar på kladdkakan också, jag hoppas du är på väg vandrandes till mig nu.
PUSS

jessicaan ♥

Lördag

oj vilken dag, och oj vad mycket snö. Det är ju helt sjuk, hur många år sedan är det sen det var såhär sist. Kommer bara i håg att jag var himla liten, och sprang runt och gjorde gångar i snö driverna. Det kan jag nog göra idag också om jag har lust, får driverna är ju liks höga som hög hus ungefär.

Vaknade i morse strax innan sex i alla fall, när mamma&pappa ramlade in. Kunde sedan inte somna om, så sov cirka tre timmar sköönt. Så dagen började med en rejält garv när ida först ska gå upp till jobbet vid tio över åtta, eftersom jag inte börjar förens halv elva. Så satt och kolla på när hon gick, hahaha. Det var ganska kul, snön gick upp till midjan ungefär och sedan gör hon en snygg vurpa på det. Det såg förbannat roligt ut, hon bara försvann förlåt idis ;) Sedan innan tio var det min och ellinors tur att gå upp till jobbet, det gick la lika bra för oss som det gick för ida ungefär haha. Men man fick sig några goa skratt på vägen, även om jag bara ville lägga mig ner i diket och ge upp typ. Men kom fram till jobbet i alla fall, och det var mer folk än vad man trodde faktiskt. Jobbet gick ändå bra, var helt slut bara. Känner mig inte allr för fräsch, har städat grillen idag. Så fick ju stå med hela hövet inne i den förbannade grillen. Jag och han var vell inte så goda kamrater.
Men hemf från jobbet vid tre förut, fick sällskap av ida&ove en bit. Stackarna som skulle gå ända hem till sig.

Gårdagen spenderades här hemma som sagt med ellan och idis. Var här vid åtta ungefär, efter att ha fått gått från kärna. Så vi var typ stenfrusna när vi kom hit. Gjorde sedan himla god mat, och åt godis och kollade på let´s dance, solsidan och lite hockey. Satt och tjötade hela kvällen, mys :)) Säger som ellinor, känns som himla bra att kunna prata med er som allting, verkligen! tackis :*

Och idag ska jag vara hemma, kommer änna ingenstans. Får se vilken dag man kan komma ut med bilarna oså, tror faktiskt att de kan ta några dagar. Tror att det är väldigt svårt att skotta bort all snö, när det är så mycket. Får se i mon med om jag kommer till jobbet, om jag inte försvinner i all snö hahah. Får gå hemifrån tidigt i alla fall. Majken som jag ska jobba med, är insnöad så får se hur det blir i morgon.
Så i kväll blir det nog melodifestivalen eller någon bra film, och bara ligga i sängen med 200 täcken och äta massa gott. Det bangar jag inte på. Ska nog ta och träna en stund först.

nu blev det himla mycket text här, aja!
ha en mysig lördag i alla fall ♥

Här är några bilder från våran kära promenad, snodde några bilder från ellan också höhö ;))









jessicaan ♥

Fredag

typ hej insnöad?
Det känns lite så, det är ju fan snö högt och lågt och i mon ska det vell komma ännu mer. En bil jävel på våran väg har kört ner i diket också, ser inte så bra ut. Men nu är den full av snö så nu ser man den typ inte längre hehe. Jag inte allt för sugen på att gå ut idag faktiskt, men det måste jag om jag ska komma till träningen. Jag får vell ta på mig ett bar rejäla kängor och klä på mig så jag ser ut som en sumobrottare innan jag ska ut helt enkelt. snyggt!

Så senare sen blir det bodyattack, klockan fem rättare sagt. Tar sedan bussen hem, eftersom mina päron inte är hemma. Fast har lite svårt att bestämma mig om jag ska åka in och träna nu i stället? men jag orkar inte gå upp ur sägen då. Plus att jag inte har ingen kraft till att träna själv idag. Jag har sånna problem en fredag som denna.
Men i kväll kommer ida och ellan hit, så blir det att göra himla god mat också myyspys :)) Är lite sugen på att baka nu, kanske ska ta och baka nått gottis tills i kväll. Men så var det ju de där med att orka också haha, vad lat jag känner mig.
Undra om det kommer nått annat på tv än let´s dance i kväll också? är lite sugen på att se någon riktigt jävla tönt film hahah.

Kollade på någon film i går kväll, som han här var med i.
Han ska bli min, fast han vet inte om det ännu.

 

det var allt för nu, ha en mysig fredag i snön folk ♥

jessicaan ♥

Torsdag

I går efter jobbet blev det lite ändrade planer. Direkt efter jobbet åkte jag bara hem en sväng och bytte om och smetade på lite smink. Pappa körde sedan in mig till kungälv där det blev bowling med ida, elly, jimmie, Eriksson, plate, kenny, christoffer och henke. Himla trevligt! Jag vann över ida och elly också var tvungen att nämna de heheh, drog även till med sex stycken strike. Har jag nog aldrig gjort i hela mitt liv. Efter bowlingen drog jag, elly, ida, jimmie och christoffer till maxi och sedan en sväng och sen till kinnan för att äta men dom hade stängt precis. Så vi drog till donken i stället. Jag och ida åkte sedan med elly och jimmie till kärna, där cia hämtade oss och dom körde hem migis. Gick sedan och la mig vid strax efter elva eller nått, jag är vell inte den som sitter uppe och kollar på OS som alla andra hehe.

Idag har jag jobbat mellan 08.30 till 14.00, gick bra. Skulle egentligen inte jobbat, ellinor skulle jobbat hela dagen. Men jag blir så jävla rastlös av att bara vara hemma, så jag erbjöd mig att jobba ;) Så nu har jag precis ätit och sitter och taggar inför träningen. Vet inte ritkigt hur jag ska komma dit bara, eller jag orkar inte ta bussen. Så jag får nog ta och ringa morsan, så hon får allt köra hon har inte så mycket till val faktiskt.

men nu ska jag fortsätta att titta på tv. Och vara förbannad över detta jävla väder, ge mig sommar. tack för mig!

jessicaan ♥

Onsdag

godmorgon
redan onsdag, hatar att dagarna går så fort när man har lov. men det är vell sånna smällar man får ta helt enkelt.
I går var jag bara hemma som sagt hela långa dan, väldigt skönt ändå. Fast fick städat lite och på kvällen tränade jag, väldigt skönt.

Idag ska jag jobba från klockan två tills kvart över sju. Får hoppas varorna kommer tidigt idag. Och sen ska jag bara hem och ta det lungt och kolla på tv. Jag är helt slut även om jag låg hemma hela dan i går, så är det precis vad jag behöver.

Har funderingar på att åka upp till norge också till syrris och sandra, men kan verkligen inte bestämma mig. Hade egentligen tänkt att åka i kväll efter jobbet, men såklart så går de ingen kvälls buss just idag när jag vill det. Så i så fall får jag åka vid tio i mon och sen åka hem på fredag eftermiddag. Så det blir ungefär en och en halv dag, hade vart himla kul faktiskt. Men jag får se, får betstämma mig under dagen. För jag tror inte att man behöver boka biljetter långt innan :))

Nu ska jag fortsätta titta på byggare bob, haha. Hatar att jag inte har alla kanaler i mitt rum ännu, men det hoppas jag att de ändras snart.
ha det gött haaj

jessicaan ♥

Tisdag

Semledagen är det ju idag också, eller fettisdagen som folk säger. Men det gör då inte jag, semledagen ska man säga. Kollade på när några tomtar gjorde semlor på tv:n , väldigt intressant verkligen. Nej faktiskt inte. Semlor är inte min stora favorit, men det funkar. Men om man ska äta semla så ska det banne mig vara med vanlijkräm det är då inte fel. Farmor skulle göra semlor till oss idag, och dom är faktiskt ganska goa fast bara om det är med vaniljkräm då heheh. vad tycker ni om semlor?
ett väldigt intressant inlägg om semlor känner jag, absolut!


jessicaan ♥

Tisdag

godmorgon
Vaknade tidigt idag som jag har gjort alla andra dagar, undrar vad felet är? Och det undrar jag om vädret med, det snöar igen och det är inte lite heller. Jag är så jävla trött på denna snön, vill bara att allt försvinna. Men jag verkar inte få min vilja igenom på ett tag tror jag.

Försökte skriva i går men jag och blogg.se var vell inte riktigt goda kamrater om man säger på så vis. Gårdagen spenderades nästan hela dan här hemma med ida, ellan och johanna :)) Vi tog det himla lungt och kollade på OS hela dagen typ haha. Gick upp en sävng och handla på tempo och gjorde sedan tacos, himla gottis. Vi skulle egentligen tränat på kvällen men jag har överansträngt mitt knä så vi sket i de. Men jag ångrade mig senare och brydde mig inte om knät utan tränade ändå. Så det blev bodyattacken vid tio i sju, sen hem och ta det lungt.
ni är bäst töser ♥

Idag ska jag inte göra så mycket hade jag tänkt, ska in och träna men det är inte förens tio över sex. Ska först på coren och sen rpm. Har funderingar på att rensa lite i mitt rum, det finns ju jävla mycket papper och dynga som skulle behövas slängas. Men får se vad jag finner kraften till, jag har ju ändå lov och då får faktiskt jag göra vad jag vill heheh. som jag älskar lov!

Ha en bra dag folk ♥





jessicaan ♥

söndag

Söndag var det ja, och alla hjärtans dag! :) det är vell inte någon direkt speciell dag eller? vad vet jag. Dagen ska i alla fall spenderas med dom bästa.
Gårdagen spenderades hemma här med ellan och idis. Vi åkte in till kungälv köpte med oss saker vi skulle ha till maten och massa godis. Gjorde mat oså, himla gott! Kollade sedan melodifestivalen eftersom att det inte fanns något annat att glo på haha. Men måns är ju programledare så det är vell inte problem att sitta och kolla på honom och dregla lite. Fick även ett ryck att rensa min garderoben vilket behövdes, fast har lite kvar. Men fick ändå slängt en hel del, eller ska se om mamma eller någon vill ha de. Vissa jätte fula saker som jag verkligen inte hur jag föstår hur jag kunde köpa? och sedan en del saker som är förstora. Man fick ju sig några as garv, har även några läckra bilder ;) Låg sedan och tjöta och somnade efter tolv någon gång. tack för kvällen flickor ♥

Vaknade typ runt åtta idag, fattar inte varför jag ska vakna så tidigt hela tiden. Vi gick upp vi efte nio någon gång och åt frukost oså, ellan gick sedan upp till jobbet eftersom stackarn skulle jobba. Mongo ida åkte sedan hem vid elva någon gång. Så nu gör jag inte så mycket, ligger i sängen med datn i knät och lyssnar på musik och ser allmänt ful ut. Ska in och träna sen vid kvart över ett, hur nu de ska gå. Eftersom jag har träningverk och ont i hela kroppen, heheh. Och i kväll kommer ida, ellan och johanna hit så blir det att görta våfflor och kolla på i en annan del av köping och wallander :) myspys ♥

Ska bli så jävla gött i morgon med att slippa gå upp tidigt och att ha lov. Hade velat åka in till stan och shoppa upp hela jävla affärerna. Men min budget klarar nog inte de, heheh. Får vänta en och en halv vecka eller var de är tills man får pengar. Men ska nog ta och fortsätta rensa lite i garderoben nu, himla skönt att slänga massa skit faktiskt.

Ha en mysig söndag folk ♥


om det bara hade testat att bi sommar nu då!



jessicaan ♥

Fredag

tjabba
Ligger nu i soffan som ett monster med datan i knät och kollar på nån skit i mellan åt på tv:n men jag fattar ingenting. Jag ville kolla på solsidan men de verkar inte pappsen vilja heheh. Och jag orkar inte flytta mig till mitt rum, känns ganska jobbigt faktiskt.

Jobbade som sagt förut som jag skrev,och de gick bra men det var inte överdrivet mycket folk. Åkte sedan hem och så hade pappsen gjort tacos som vi åt himla gott. Eftersom mamma jobbar kväll. Satt även och kolla på let´s dance eftersom attt det inte finns något annat att kolla på. Men ska nog snart försöka hitta kraften till att gå och gör i ordning mig och sen söva, för jag är helt jävla slut. Lovet är ju då verkligen inte fel, PUSS på de faktiskt.

I mon blir de träning på morgonen, bodyattack 10.40 himla bra start på dagen hahah. Det är så himla kul faktiskt. Så får inte sova så länge jag víll i mon dåå, haha men jag får skylla mig själv. Så tidigt är de ju ändå inte ;) Resten av dagen vet jag inte ritkigt vad jag ska hitta på, jag får se.

jessicaan ♥

Fredag

goddagens
Nu var det några dagar sedan jag skrev, men jag har inte hunnit och inte heller orkat. Men sitter nu och har näthandel men jag hittar verkligen inte kraften till att jobba, så jag sitter och verkligen inte gör någon nytta alls i stället.
Fredag är det i alla fall, för alla som inte visste de. Började 10.35 i morse med personaladministration, flyttade sedan fram närhandeln som vi har nu och efter näthandeln så har vi lång lunch rast och sen bara svenska kvar innan vi slutar. Och då är vi LOV i en jävla vecka, och det ska bli så sjukt underbart verkligen! :))

Efter skolan drar jag direkt till jobbet och jobbar några timmar :) Och efter de ska jag bara hem och bara ta det hur lungt som helst, hoppas på att pappa har gjort någon gå mat haha. Tror faktiskt de blir tacos, för att de är ju inte allt för svårt att göra och pappa är vell inte den som brukar stå framför spisen precis heheh.

Åkte skridskor i går på gympan också, och det var några år sedan jag gjorde de sist och det märktes om man säger så. Slänge mig typ på magen och röva de första jag gjorde när jag skulle bromsa. Jessica bromsen heheh. Gjorde två snygga vurpor till en av dom var på knät. Voltade sedan i trappan i går efter träningen på sportlife och drog i knät igen. Så nu har ju en fult, svullet knä med blåmärken plus en lårkaka snygg tjej! Haha nej nu ska jag sluta tycka synd om mig själv ;)

Men orkar inte skriva något mer haha, skriver kanske i kväll om jag finner kraften.
Ha en mysig fredag gott folk ♥






jessicaan ♥

söndag

Redan söndag, hatar att helgerna går så jävla fort. Har inte skrivit sen i onsdag men har inte vart på humör eller vart hemma. Så eftersom jag inte har nått bättre för mig nu, så kan jag ju ta och skriva några rader.

Fredag
Först skolan som vanligt, men var tokig och hoppade över svenskan. Jag orkade verkligen inte så jag, ellan och plate gick till maxi och videomix en sväng :) Åkte sedan och tränade med en gång, och sen hem. Mamma&pappa skulle ha folk hemma, så dom kom hit vid sex. Syrris kom även hem i fredags :) Så var med åt och tjöta, satt sedan och mögla framför datan också var vell inte på de bästa humöret om man säger på så vis. Fick i alla fall inte somnat förens vid halv fyra när alla gick, och efter att ha blivit uppkastad i luften i köket av kim, linus och niklas hahah.

Lördag
Upp och jobba, var sådär pigg om man säger så. Började halv elva, jobbade med majken och ida gick kanon. Majken körde sedan mig och ida till ellan där plate redan var, malin kom sedan också så blev de tacos som plate och ellan hade gjort. de tackar vi för ;) Satt och tjöta lite och började sedan gör i ordning oss, kom inte i håg när jag har ingen koll alls. Sedan blev det att börja förfesta lite, spela full som en kastrull oså hata kastrullis alltså. Senare kom även erica, malin, emma, jimmie, kenny dit och lite senare efter de så kom berit, maria, benjamin och alex också :) Så det blir förfest, grymt kul var det ;D Sedan vid halv elva kanske? åkte vid till ullstorp, där det var en lokalfest var inte där speciellt länge. Några åkte till krogen också. Vid strax efter tolv så gick jag och erica till kungälv och johanna, ellan, ida, jimmie och kenny åkte hemåt. Jag och erica fick ju inte tag i någon taxi så fick gå, jätte långt tycker jag då och kallt men vi kom fram till slut i alla fall haha ;) Var framme vid ett någongång, erica gick sedan och mötte emma och dom och jag gick och mötte syrris, sandris, emelie och niklas Så resten av kvällen spenderades i kungälv, var hemma vi fyra ungefär. Grymt rolig kväll tycker jag i alla fall, tack alla som var med ;))

Söndag
Blev väckt av ellan som ringer vid nio hahah ;) Men skulle ändå upp eftersom jag skulle jobba vid halv elva, mådde inte allt för kanske. Jobbet gick ändå bra, även om jag såg dubbelt. Efter jobbet kom ellan och jimmie och hämta mig så åkte vi in till ytterby och käka med johanna, kenny och malin himla trevligt :) Träffade även emma sen, vi åkte sedan bort för dom skulle panta burkar haha. Pappa kom sedan och hämta mig och ellan, så nu är jag är hemma och bara ligger i söngen med datan i knät och kollar på någon jävla skit på tv:n. Men i kväll är det i en annan del av köping, längtar då. Får se om jag hittar någon film jag kan kolla på så länge. Ska även skriva ner några rader om mig själv, har läxa i livskunskapen. Ska försöka hinna lägga in bilderna från i går på facebook också :) Sovmorgon i mon med, älskar att börja 12.55 PUSS på det.

nej nu ska jag göra nått vettigt, får la ta och skriva lite om mig själv då men jag orkar inte. Men jag måste, så de är bara att bita i de sura äpplet. ha en mysig söndag ♥





jessicaan ♥

Onsdag

Ja jag sitter fortfarande här, känner att jag har vart väldigt effektiv idag och fått gjort så himla mycket. nej, men jag ska faktiskt snart jobba och det är ju ändå bra. Så nu har jag precis ätit så jag är mätt innan jobbet höhö

Så ska snart göra i ordning mig, för annars lär jag skrämma i väg kunderna på jobbet idag fast de kommer jag nog göra i vilket fall. Men jag känner mig i alla fall snygg med ett bregottpaket på huvet, vem gör inte liksom?

Har hittat en himla söt klänning också från nelly, som jag nog ska ta och beställa i kväll eller i morgon tror jag. Om jag kan bestämma mig, men jag vill ha den så då är de la lika bra att beställa den heheh. men nu ska jag kleta på lite smink och göra nått åt smörpaktet. ha det gött haaj!


jessicaan ♥

Onsdag

godmorgon
Redan onsdag idag, halva veckan har redan gått vilket betyder snart helg igen. Och idag är vi även lediga, underbart gött faktiskt. Så vaknade runt halv tio, men ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på tv med datan i knät. Det får man faktiskt när man är ledig och sjuk, tycker jag heheh. Men ska jobba sen från halv fyra till kvart över sju.

Och vädret bara fortsätter, vad är de här? Jävla snö! När jag ska upp till jobbet sen så får jag starta tidigt, för att det kommer la knappt att gå framåt. Och våra små vägar här hemma är inte skottade heller, tror dom skulle göra det i kväll. Men jag tycker att dom kan skita i att göra de, så kanske man kan hoppa över skolan i mon och skylla på de? gärna för mig (;

Finalen i paradise hotel var ju i går också, jackie och patrik vann för alla nötter som missade de. Jag tyckte faktiskt först att christoffer skulle vinna, men jag ändrade mig. Så det var faktiskt bra att de var jackie och patrik. Jag undra mest vad jag ska kolla på nu när inte de går på tv? jag tror att man blev lite beroende av det programmet faktiskt haha!

ha en mysig dag!

jessicaan ♥

Tisdag


Vad är de för väder vi ha? kan inte bara all snö försvinna, och så kan våren och sommaren komma. Jag orkar inte detta väder, men snön verkar inte vilja försvinna i vilket fall så jag får helt enkelt stå ut.

Hade bara två lektioner i skolan idag, eller en kan man säga. Var inte på samhällen, hade viktigare saker för mig faktiskt. Sen hade vi bara prov i information och layout B, det kändes som att de gick bra men jag vet inte. Får la se när vi får tillbaka proven. Så slutade strax efter tolv, men fick vänta på två bussen med ellan :)

Kom hem efter skolan vid tjugo i tre, satte mig och dega framför datan&tv:n. Gick sedan upp och handla på tempo, kan ju inte säga att de var lätt att ta sig fram i detta vädret. Det kändes som att de tog dubbelt så lång tid att gå dit. heheh! Gjorde sedan mat och nu sitter jag och kollar på halv åtta hos mig haha. Och i kväll blir det paradise hotel, FINAL! detta är ju spännande, tycker att de kan börja nu i stället.
Jag har även gått och blivit sjuker igen, inget jag är så glad över. Hur lyckas jag egentligen? Så jag får i alla fall inte träna, himla sur då. Får hoppas att de snart blir bättre.

Och i morgon är vi lediga, underbart. Gött att få sova ut, ska bara ta det lungt i mon fast ska jobba från halv fyra till kvart över sju :)
det var allt för nu, ha en go kväll!


johannis, du vet att jag finns här ♥


jessicaan ♥

Måndag

goddagens
Var som sagt på bio i går, och jag kan vell inte säga att det är den bästa filmen jag sett precis. Men den var helt okej, kom sedan hem vid strax efter elva efter att ha missat bussar, tagit fel spårvagn o.s.v. heheh. men tack för en mysig kvällis töser ♥

Vaknade vid strax efter nio i morse av sms, och kunde inte somna om. Satt sedan och mögla framför datan, tills ellan kom hit vid strax efter tolv :)) så pluggade vi lite på provet kanske inte överdrivet mycke haha,  de är i alla fall morgon i information och layout. Kollade sedan på film hannah med h, det var nog en utav de dåligaste filmerna jag har sett faktiskt. Så johanna du hade felis ;) Ellan åkte sen, ungefär för 20 minuter sen. Så nu sitter jag framför denna maskin igen. Kanske får kolla lite mer på provet, men det orkar inte jag. Jag tycker jag och ellan klara skiten på datan kanon bra förut så de så ;)

Senare sen var det tänkt att åka och träna, men jag har inte bestämt mig ännu. Känner mig inte riktigt på topp, de känns som jag håller på att bli sjuk igeeen, vilket jag inte vill bli. Fryser hela tiden, och börjar få ont i halsen. Så det hade nog vart bra att ta det lungt idag, men är ganska rastlös och behöver få ut lite energi. aja får se hur det blir med den saken. I kväll blir det i alla fall paradise, jag längtar ;) Fast det är sista veckan idag, inte okej! Vad fan ska man kolla på sen, det är de jag undrar faktiskt heheh.
det var allt för nu, pussis

jessicaan ♥
RSS 2.0